oh be. son 15 dakika korku filmi gibiydi.. ama 70 dakika süper bi gs vardı.. bu takım böyle oynadığı zaman her gece maç olsun istiyorsunuz.. h.sonu gene puan kaybı yaşarsak şaşmam. ama bilsem uefa da böyle sağlam adımlarla finale gideceğiz lig umrumda değil.. zaten beşiktaş çifte kupayla kapasa rahatsız olmayacağım bir sezon yaşıyorum türkiye de.. fener olmasın tabii onlara su bile yok.. ama beşiktaş trabzon veya başkası kupaları alıp müzesine koyabilir şimdiden..
açıkçası şampiyonluk sonrası sezonlarda biraz doymuş oluyorum. bu sene olamazsak seneye gene kuduracağım.. fener in kupasız kapatması daha da sakinelştiriyor beni gerçi.. ve evet mustafa denizli ye çok haksızlık yapıldığını düşündüğümden, futbol uzmanı gençlerin "bu adam teknik direktör değil ki" gibi gerzek yorumları yüzünden bjk desteği var biraz içimde..
kendi maçımıza gelelim. son dakikalardaki baskı kimseyi aldatmasın. gs harika oynadı 3 puanı hak ederek aldı.. 70 ten sonra önde olan her takım geri çekilir zaten, yorulabilir hava buz gibi, deplasman psikolojisi vs vs.. ama 70 dakika barış ın ıskası hariç hertha nın pozisyonu yok. hertha yı hertha da aslan gibi yendik..

penaltı pozisyonları ise balıklama atlayan adamlardan ibaret..
sabri dışında küfür ettiğim hiç kimse olmadı.. ısrarla dağlara vuruyor gidip gidip çıldırıcam yahu.. bu kdr istikrarsız adam zor bulunur cidden. olumlu manada, olumsuz manada mutlaka çıldırtıyor sabri.. lincoln ise "tanrı seni korusun" dedirttiği bi maç daha oynadı.. ayrıca gs laubali davranmasa arda bazı pasları iyi verse farkı rahat açardı.. baros u da beğendim ağır değil bi kere adam en sevdiğim şeylerden biridir bu futbolcuda..
ne baş belasıymış arkadaş bu metalist.. 88 de attılar.. maçı kazandık liderlik gene garanti değil.. benfica evinde metalcilere yenilmese bari.. bi zahmet bunu başarsa.. olympiakos bir puan alamadı ukrayna dan be..
bu maçtan sonra hakan ünsal (gs den kazandığın tüm paralar gözüne dizine dursun hain!) gs iyi oynamadı hakem hertha yı yaktı falan der.. rıdvan gs iyi bir takım değil kadrosu vasat fener süper falan der.. mehmet demirkol sinsisi lincoln berbat kovsun bu adamı g.saray nonda oynasın der.. erman kabzımalı da kendisi gibi kazma futbolculara lincoln ü hedef gösterir bu utanmaz adama bi kişi cevap vermez! erdoğan arıca da lincoln sıkıyorsa milan a topuk passı yapsın der..
ama it ürür lincoln yürür.. köpekler (mesela hakan ünsal) istedi diye atlar ölmez..