"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 117 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Türkiye Süper Ligi
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 00:49 

özentiik akar heryerimizden...
neyse...
bu sene harbiden sağlam gidiyor...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Türkiye Süper Ligi
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:29 
Kullanıcı avatarı

ankaraspor un başarısına (iyi gidiyorlar takım düşmeyecek gibi görünüyor) dayanamadığım lig.. ibb gibi hacettepe gibi gereksiz takımları yanına katıp yok olsa keşke.. bir taraftarı, geçmişi olan köklü kulüplerin belediyeden destek görmesi ayrı bi şey.. ama bu ayrı belediye kulübü nedir yahu var mı böyle bi saçmalık.. yoksa bende biliyorum malatyaspor samsunspor aydınspor vs çıksa belediyeden destek görecek, bekleyecek. ama şu durumdan çok daha keyifli ve normal olacak. hacettepe nin durumu daha farklı ankara ya üçüncü bir ekibe gerek yok diye düşünüyorum yerine bir şehir takımı olsa daha güzel olur. a.gücü ve gençler yeterli bence başkente.

(bu kulüplerdeki teknik heyet ve futbolcularla hiç bir alıp veremediğim yoktur).

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:48 
Kullanıcı avatarı

C.Troy'a aynen katılıyorum, ibb,hacettepe,ankaraspor gibi seyircisiz takımlar bu ligin kalitesini düşürüyor, şu ligde göztepe,karşıyaka,sakarya gibi ateşli taraftarların olduğu takımlar olsa o zaman tam süperlig olurdu, 3 büyükler deplasmana gittiklerinde deplasmanda olduklarını hissetmeliler, bu adamların zaten göztepe-karşıyaka derbileri ayrı bir olay, lige renk gelmesi için mutlaka bunların olması lazım, ibb,hacettepe ve ankarasporun düşmesi dileğiyle.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 03 Kas 2008, 15:45 
Kullanıcı avatarı

hiç bir zaman birinci lige yükselemedi ama alt liglerden haberlerde adını sık duyduğumuz (ve o zmnlar güldüğümüz) siirt köy hizmetleri yse spor'u bi ben mi özlüyorum..

anadolu takımlarında sevmediklerim, hiç bi şey hissetmediklerim, sempatik gelenler gibi bi ayrım yaparsam hiç bir özel nedeni olmadığı halde kocaelispor da listeme girer. sempati duymuşumdur hep. ligin dibine demir atmalarına üzülüyorum. düşmelerini istemem umarım kurtarırlar. keşke ankaraspor la yer değişseler..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Kas 2008, 16:02 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Yapma be Troy! Güzide belediye (!) takımımız düşerse biz Ankarada ki Galatasaraylılar için iyi olmaz, zaten takımı çok az canlı olarak izliyoruz birde Ankara takımlarından biri düşerse kötü olur.. :D

Şaka bir yana boşuna kurulan bir takım Ankaraspor, bizim paraların nereye gittiği açık açık ortada, sağolsun Ahmet Gökçek başkanla babası İ. Melih Gökçek'in bu işi ne amaçla yürüttüğü de ortada iken düşmesi hatta kapatılması çok doğru olur, zaten taraftar denen birşeyde yok ortada.. Ne de olsa bedava bilet, para vs. baldan tatlıdır ancak süper ligde kalması biz Gsliler için +1 izleme fırsatı olacaktır... :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 03 Kas 2008, 16:44 
Kullanıcı avatarı

valla düşün işte her gs'li fb'nin maçlarında yenilmesini olmuyorsa berabere kalmasını ister (doğal olarak) şampiyonluk mücadelesinden dolayı ezeli rekabetten dolayı bu çok normal her taraftar böyle. ama tüm takımlar bir tarafa ankara fener maçlarında fener galip gelsin istiyorum on tane atsa doymam o derece. işin ilginci bizim son şampiyonluklarımızda ankara iyi çelmeler takmıştır fener e :)
botaş a borcunu öde be adam senin yüzünden vatandaşın anası ağlıyor ankara da yaşamayanlar bile zam ödüyor sen hala dalga geçer gibi demeçler verip futbolla uğraşıyorsun dünyadaki tüm küfürleri hak eden başka birisi var mıdır acaba ne adam ya. sırıtışı geldi aklıma midem kalktı. bu seçimde gene seçilirse artık söylenecek laf kalmaz..
gs maçları için a.gücü ile gençler kalsın zaten. yılda 2 kere taraftara az gelir ama onu bile bulamayanlar var şükredin :D bak izmir e :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 03 Kas 2008, 19:05 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bir Ankaralı olarak fikrimi söyleyeyim, bana kalsa tüm Ankara takımları düşsün. Ligde dört tane takımı var Ankara'nın, üçünde seyirci sıfır. Ankaragücü'nde de hiç hoşlanmadığım bir taraftar profili mevcut. Hal böyle olunca adam gibi seyircisi olan, büyükler için harbi deplasman olan takımlar çıksın istiyorum. Eskişehir bu durum için çok iyi bir örnek, gördük son GS ve FB maçlarında. Çok özeniyorum Avrupa liglerine bu konuda. Şehir takımlarına halkı sahip çıkmalı, büyükler gelince onlara taraftar olmak doğru değil. Ama burada Ankara'yı ayırmam gerekiyor, muhtemel sen niye takımları desteklemiyorsun sorularına karşı.:D Belli bir bütünlük yok burada, özellikle de ligde takım sayısı çoğalmışken. Her biri için de ayrı ayrı desteklememe sebebim var zaten. Ankaragücü için yukarıda da belirttiğim taraftar profili, Ankaraspor için Melih Gökçek faktörü, Gençlerbirliği ve Hacettepe için de Cavcav faktörü. Bu takımların yerine Eskişehir gibi dört kulüp daha çıksa lig çok daha renkli olur.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 Kas 2008, 01:43 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Toplam 12 gol 7si 1 maçta, 5 maçta gol yok. Enteresan bir hafta oldu.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:13 
Kullanıcı avatarı

aklına isim gelen yazsın şu takımı tamamlayalım.. taktik klasik 4-4-2 :)
en kanser eden 11. şu an sadece 7 adam geldi aklıma. özellikle orta saham eksik.

kaleci i love you şenol (adamı özledim yaa).

c. haspolatlı - g. zan - ? - i. üzülmez

? - h. cimşir - ? - ?

mehmet yılmaz - selahattin

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:19 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Zan dallamasının yanına Servet uyar, milli takımın defansı aynı zamanda ironiye bakarmısın! :) Orta sahaya da Selçuk'u alabilirsin..
Sağ kanadın değişmez ismi Sabri olur..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:22 
Kullanıcı avatarı

edu'suz olmaz kendisi şampiyonlar liginin gol kralıydı geçen sene :D
defansta gökhan zanın yanına edu çok uyar

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:24 
Kullanıcı avatarı

yapma yahu servet in topla oynama sevdası sinir ediyor doğru ama zan, edu vs gibi biri değil servet :)
selçuk şahin olur. sabri yi tam bilemedim. hem evet hem hayır..
sadece yerliler adaydır bu arada..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:24 

c. haspolatlı - g. zan - servet - hakan balta

burak yılmaz - h. cimşir - selçuk ş. - uğur boral

mehmet yılmaz - veysel cihan

ilk düşünmede aklıma gelenler...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 01:27 
Kullanıcı avatarı

ismail güldüren kasabı, yok böyle bir öküzlük, bu takımda mutlaka olmalı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Kas 2008, 11:21 
Kullanıcı avatarı

Dün Eskişehir, Denizli'ye FB tarifesi uygulamış. 3-0 geriden 4-3 almışlar maçı. Tebrikler Eskişehir.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 117 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online