buraya yazacağım hepsini bir arada ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.. yoksa beş ayrı topice msj atmam gerekir..
g.saray ilk yarı öyle bi oynadı ki sanki barça.. rahat 5-0 olurdu 1 de kaldılar.. o kadar ciddiyetten uzak laubali davrandılar ki gol anlarında çıldırdım.. illa strese sokacaklar adamı.. florya da idman yapıyorlar sanki adam gibi vurun lan şu toplara.. nitekim 1-1 oldu sonra 1-2 olsa dönmezdi o maç kanser olduğumuzla kalırdık.. neyse bitti şu sezon bakalım hoca tercihinde ne halt edeceğiz.
hoş gene kanser oldum sayılır.. sinirim tepeme çıktı.. bunun sorumlusu da trabzon.. allah belanızı versin mal herifler.. ulan fener kendini kasmıyo bile.. 1-0 öne de geçtiniz.. kalkıp yenildiniz.. olacak iş değil.. ön elemeyi sivas geçemeyecek.. hiç sanmıyorum.. trabzon da geçemezdi.. ama yine de trabzon u ikinci istiyordum.. onu da beceremediler.. o da yetmezmiş gibi şu boktan sezonda bile fener in ardında kaldık.. 15 gün erken başlayacak sezon.. bi alt turdan girecez kupaya.. her şeyin içine etti trabzon.. yenilmeseydiniz bari yani diyecek söz bulamıyorum geberin inşallah..
istediğim takım konya düştü ama başı dik olmalı konya nın.. utanması gereken g.birliği.. insan biraz direnir yuh be 4 tane yediler.. antalya gol attı da kurtuldular.. cavcav çok sinirlenmiş bu duruma operasyon yapacakmış.. seneye iyi hazırlanmaları şart zaten.. dişli bi takım olsun isterim ben gençler her zaman..
mustafa hocam önderliğinde şampiyon olan bjk yi tebrik ediyorum.. en büyük pay onundur.. bjk nerden baksan 15 milyon euro kazanacak gruptan çıkamasa bile bu para şimdiden cepte.. ona göre iyi hazırlansınlar cl de başarılı olsunlar istiyorum.. çıksınlar gruptan. belki bi de çeyrek final.. avrupa konusunda zaten çok milliyetçiyim fener i bile tuttuğum oluyor.
türkiye ligi için artık kardeşlik bitti.. mustafa hoca çifte kupayla tarihe geçti tamam.. seneye holiganım..

sadece ligi değil kupayı da iştahla istiyorum taraftar olarak.. tabii yazın yapacağımız hamleler ne olacak bu önemli.. bakarsın daha lig başlamadan moralimiz dibe vurur..
neyse napalım.. sivas oynasın bakalım elemeyi aptal lazlar için ben mi üzüleyim..
bizde bi alt turdan başlasak da dandik bir takım gelecektir eleyelim yani. yoksa tatil yapmasın şerefsizler onlara acıdığım yok.. sıralamada fener in altında durmak sinir bozucu.. yoksa gs 3. olsun ama lige 20 haziranda başlasın it herifler..
şimdi orlando maçına hazırlanıyorum.. havaya girdim.. umarım tüm sinirim geçer onlar sayesinde. söz konusu takım orlando olunca bu imkansız ama neyse..