"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 117 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Türkiye Süper Ligi
İletiTarih: 10 May 2009, 02:59 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Alt taraf çok karışık, özellikle son 2 haftadır puanlar çok yakın birbirine. Tökezleyeni yollarlar aşağı Hacettepe ve Kocaeli'yle beraber. Belediye iyi çıkış yakaladı son haftalarda. Seyircisi yok falan diye düşmelerini istiyorum ama Denizli öncelikli.:D

Trabzon çok ayıp etti Ersun Yanal'a. Sezon başında şu tabloyu gösterseler ağızlarının suyu akardı, şimdi burun kıvırıyorlar. Bu kafayla giderlerse şampiyonluğu zor görürler bir daha. En çok yaklaştıkları da bu sezon olur işte, son 3 haftada Sivas ve Beşiktaş izin verirse bir ihtimal. Bu 3 takımdan 2si çok üzülecek kaçan şampiyonluğa. Bir daha Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bu kadar kötü bulamazlar.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 May 2009, 03:19 
Kullanıcı avatarı

trabzon un bitmek bilmez kafasızlıklarını burda hep konuştuk orası tamam.. ersun yanal a yapılan nasıl söylesem, tarafsız gözle insanlık açısından vs bakıldığında ayıp ama trabzon un ligdeki durumu için doğru bi hareket olmuş.. bu takım 4. olurdu ersun devam etse.. şimdi şampiyon bile olabilir.. bende yazık demiştim yoksa..
kalli nin durumu gibi oldu biraz.. gitmesi gerekiyormuş.. şu anda trabzon çok daha moralli görünüyor.. şöyle garip bi örnek vereyim daha iyi anlaşılsın.
bi adamı haksız yere işten kovmak ayıptır yazıktır.. ama o adam kovulunca firma yükselişe geçtiyse bu hareket doğru olmuştur.. çünkü belli ki o adam kalsa bu yükseliş olmayacaktı lastik patlamıştı bi kere araba yürümeyecekti..
firmanın kendi içindeki dangalak yapısı ayrı mevzu..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:40 

trabzon şampiyon olsun istemekteyim bendeniz krts...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 May 2009, 00:24 
Kullanıcı avatarı

bunlar 4 tane izmirli play off oynasalar gene bi yolunu bulur çıkamazlar! hay ben sizin.. izmir in 2 takımını eledi tayyipspor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 May 2009, 00:30 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

resmen seçimin intikamını bu şekilde aldı tayyip izmirden! ben de uyuz oldum valla, şu izmir'in bi takımı çıkmalıydı hiç değilse.. ist.belediye'den zaten kurtulamadık, bu kasımpaşa için yine olimpiyat yolları gözükmesin takımlara ya! kendi statları vardı sanırım ama oynamıyolardı, bari seneye kullansınlar..
zaten d.bakır falan da geldi, uyuz olduğum ne kadar takım varsa çıktı yine lige aq..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 May 2009, 01:24 
Kullanıcı avatarı

karşıyaka'ya yazık oldu gerçekten, uzatma dk'larında yemişler golü çok kötü oldu, hiçbir özelliği olmayan çıkabilecek en gereksiz takım çıktı yine.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 May 2009, 01:41 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Canım sıkıldı Kasımpaşa'nın çıkmasına. Saçma takım sayısı azmış gibi yine geldi bunlar. Seyircisiz, Olimpiyatta futbol keyfi sıfır maçlar izleyeceğiz yine. Seneye Belediyeyi de alıp düşseler de kurtulsak artık şunlardan. İzmir takımları da bir zahmet çıksın artık direk, playofflarla olacak gibi değil.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 19 May 2009, 23:42 

Bende playoff sonucuna çok üzüldüm, Karşıyaka nın çıkmasını çok istiyordum dahada çok Kasımpaşa nın çıkmasını istemiyordum.. Ama ne yazıkki önümüzdeki sezonda süper ligin 18 takımının 8 tanesi Ankara ve İstanbul takımları olucak..
Ankara yaşıyor olmama rağmen Ankara şehrine 4 takım fazla Hacettepe düştü kaldı 3 ama bence oda fazla Gençlerbirliği ve Ankaragücü yeterli.. İstanbul içinse 3 takımdan fazlasını gereksiz buluyorum ama önümüzdeki sene 5 takım İstanbulu temsil edicek..

Başbakan ın memleketi Kasımpaşa 2002 yılında akp iktidara gelince mükemmel bir çıkış yakaladı !!! ve 5 yılda 3 lig atlayıp 2007 de süperlige çıktı. geçen sene düştü bu sene yeniden çıktı. Üstelik bu sene maçlarını olimpiyatta değil gerçek evinde yani adıgüzel !! Recep Tayyip Erdoğan stadında, Kasımpaşada oynıcak.. !! Pis bir deplasman daha ligimize giriyor böylece...

Bunun yanısıra memleketim ve Galatasaray dan sonraki ikinci takımım Diyarbakırspor un süperlige çıkması benim için çok sevindirici oldu.. Umarım bu sefer kalıcı oluruz.. Ayrıca Diyarbakır ın süper ligde temsil edilmesi hem ülkemiz için hemde bölge halkı için son derece hayırlı olmuştur.. Dilerim Süper ligde 3 5 tane taraftarsız , gereksiz takım görüceğimize Vansporlar, Erzurumsporlar, Giresunsporları, Adanasporları, Karşıyakaları görürüz..

NOT: Olcay konuşamıyoruz hiç , tebrik ederim Beşiktaş için.. Aklında olsun eğer duble yaparsanız Boyofhell ide alıp, İstanbula gelip, İnönü stadının denize bakan tarafında seni beklicem. Artık bize dolmabahçede bi yemek yedirirsin.. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 May 2009, 00:30 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Yağız'ım eyvallah, ama henüz tebriklik bir durum yok, evet kupayı aldık ama asıl şampiyon olunca tebriklerini kabul edeceğim ;) Biz çifte kupayı alalım, siz buraya gelin de, yemeğin kralını ısmarlamayan Fener'li olsun :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 May 2009, 01:45 

Biz bu hafta bi azizlik yapmassak şampiyonsunuz... :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 31 May 2009, 01:36 
Kullanıcı avatarı

buraya yazacağım hepsini bir arada ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum.. yoksa beş ayrı topice msj atmam gerekir..

g.saray ilk yarı öyle bi oynadı ki sanki barça.. rahat 5-0 olurdu 1 de kaldılar.. o kadar ciddiyetten uzak laubali davrandılar ki gol anlarında çıldırdım.. illa strese sokacaklar adamı.. florya da idman yapıyorlar sanki adam gibi vurun lan şu toplara.. nitekim 1-1 oldu sonra 1-2 olsa dönmezdi o maç kanser olduğumuzla kalırdık.. neyse bitti şu sezon bakalım hoca tercihinde ne halt edeceğiz.

hoş gene kanser oldum sayılır.. sinirim tepeme çıktı.. bunun sorumlusu da trabzon.. allah belanızı versin mal herifler.. ulan fener kendini kasmıyo bile.. 1-0 öne de geçtiniz.. kalkıp yenildiniz.. olacak iş değil.. ön elemeyi sivas geçemeyecek.. hiç sanmıyorum.. trabzon da geçemezdi.. ama yine de trabzon u ikinci istiyordum.. onu da beceremediler.. o da yetmezmiş gibi şu boktan sezonda bile fener in ardında kaldık.. 15 gün erken başlayacak sezon.. bi alt turdan girecez kupaya.. her şeyin içine etti trabzon.. yenilmeseydiniz bari yani diyecek söz bulamıyorum geberin inşallah.. :headbang: :headbang:

istediğim takım konya düştü ama başı dik olmalı konya nın.. utanması gereken g.birliği.. insan biraz direnir yuh be 4 tane yediler.. antalya gol attı da kurtuldular.. cavcav çok sinirlenmiş bu duruma operasyon yapacakmış.. seneye iyi hazırlanmaları şart zaten.. dişli bi takım olsun isterim ben gençler her zaman..

mustafa hocam önderliğinde şampiyon olan bjk yi tebrik ediyorum.. en büyük pay onundur.. bjk nerden baksan 15 milyon euro kazanacak gruptan çıkamasa bile bu para şimdiden cepte.. ona göre iyi hazırlansınlar cl de başarılı olsunlar istiyorum.. çıksınlar gruptan. belki bi de çeyrek final.. avrupa konusunda zaten çok milliyetçiyim fener i bile tuttuğum oluyor.

türkiye ligi için artık kardeşlik bitti.. mustafa hoca çifte kupayla tarihe geçti tamam.. seneye holiganım.. :) sadece ligi değil kupayı da iştahla istiyorum taraftar olarak.. tabii yazın yapacağımız hamleler ne olacak bu önemli.. bakarsın daha lig başlamadan moralimiz dibe vurur..

neyse napalım.. sivas oynasın bakalım elemeyi aptal lazlar için ben mi üzüleyim..
bizde bi alt turdan başlasak da dandik bir takım gelecektir eleyelim yani. yoksa tatil yapmasın şerefsizler onlara acıdığım yok.. sıralamada fener in altında durmak sinir bozucu.. yoksa gs 3. olsun ama lige 20 haziranda başlasın it herifler..

şimdi orlando maçına hazırlanıyorum.. havaya girdim.. umarım tüm sinirim geçer onlar sayesinde. söz konusu takım orlando olunca bu imkansız ama neyse..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 31 May 2009, 01:56 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Çok garip gerçekten şu Trabzon. Maçın ilk 60 dakikasını ara ara izledim, kalanını sürekli. CL şansı olan takım Fenerbahçe'ydi sanki, iddiasız olan takım Trabzon. Öyle bir boşvermişlik var, ortasaha bomboş, baskın taraf Fenerbahçe. Öne geçtiler, 45te beraberlik geldi. Sivas yeniliyor, gol atsalar CL'deler, ne futbolcuda bir azim var, ne seyirciden ses çıkıyor. Dakika 61 saçmalığında bir hareketlenme oldu o kadar. Ahmet hocaları şampiyon yapsın seneye, Ersun'u yok yere harcadılar. Trabzon'dan adam olmaz diyordum, haklı olduğumu bir kere daha gösterdiler. Bir dahaki şampiyonluklarını ne zaman görürler bilemem.

Düşme hattı fena karıştı son haftada bile, düşme şansı en az olan Gençlerbirliği gidiyordu az daha. Antalya gol attı da kurtardılar. 3 atan Konya küme düştü, 4 yiyen Gençler ligde kaldı. Konya gibi renksiz bir takımın düşmesi iyi oldu. Dirençli takımı, güzel sahası, etkili seyircisi olan takımlar lazım lige.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 117 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online