işte bu ya işte bu nerdeyse ağlayacaktım sevinçten

bu gece adalet bir kez daha yerini buldu, barçanın kadrosundaki eksikleri görünce bu maçın çok daha zor geçeceği anlaşılmıştı, chelsea yine aynı şekilde futbol oynamaktan çok oynatmamak için sahaya çıkmıştı, maçın başında chelsea essien ile golü bulunca işler iyice zora girdi, golde şansa oldu biraz o topa 40 kere vursan öyle gitmez ama essien gelişine bi vurdu top tam yerine gitti, lampard'ın ortası yaya toure'ye çarpmasa o pozisyon bile olmayacaktı, maç 1-0 olunca aklıma hemen real maçı geldi ama bu maçın öyle hemen dönmeyeceği belliydi, chelsea yine barçayı iyi kilitledi ilk yarı boyunca pozisyon vermeden devreyi bitirdiler, ikinci yarı kanser olacağımız kesindi ve öyle oldu

barça bi türlü istediği oyunu yansıtamadı sahaya, pas yapan oynamaya çalışan taraf barça'ydı, pozisyonlara giren ise chelsea, drogba kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsaydı maç erkenden kopabilirdi, abidal'in gördüğü kırmızı kart çok ağır karardı, anelka resmen kendini yere atıyor hakeme iyi yedirdi, chelsea'ninde verilmeyen penaltısı var, hakem maçın sonucunu çok etkiledi verdiği ve vermediği kararlarla, barça 10 kişi kaldıktan sonra chelsea bi kaç tane daha net pozisyonu değerlendiremedi, anelka kendini yere atmak yerine kaleye gitse golü atabilirdi, chelsea'li futbolcuların çoğu yerde yatmayı alışkanlık haline getirdi maç boyunca, ve uzatma dk'larında atılan bu gol mucize değilde nedir, futbolun melekleri yardım etti bu gece barçaya başka bi açıklaması yok

ilk golde mükemmel bi vuruşla golü atan essien'in hatası sonucu barça golü buldu buda ilginç gerçekten, gol olunca bende hayvan gibi bağırdım

inanılmaz bi zamanda geldi ya böyle birşey olamaz, çoğunluk turu chelsea haketti demiş, ben buna katılmıyorum chelsea 180 dk boyunca pislik bi oyun tarzıyla futbolun içine etti resmen, tamam real gibi açık oynasınlar demiyorum ama bu kadarda geriye çekilinmezki, ama chelsea çok sağlam takım o bakımdan helal olsun, bi türlü çözülmüyor adamlar fizik güçleri mükemmel, tipleride hepsinin yaratık gibi zaten, hele o essien ve malouda tam canavar gibi

barçada özellikle henry'nin yokluğu çok hissedildi o olsaydı bu kadar pasif kalmazlardı, barça uzun zamandır bu kadar kötü oynamamıştır heralde, gol pozisyonunda messi'nin yerinde başkası olsaydı o panikle direk kaleye şut çekerdi ama messi çok iyi gördü iniestayı, büyük futbolcu farkı işte bi pasıyla işi bitiriyor, iniesta'ya gelince barçayı ipten aldı bu gece hayatının golünü attı, ve maaşına %50 zammı haketti

alves'ede değinmezsek olmaz, birinin artık uyarması lazım bunu frikik kullanmasın diye, kullandığı her frikik üstten auta gidiyor, birde ronaldo tarzı vuruyor, ulan sen kimsin ronaldo gibi gol atacaksın

xavi, iniesta, messi gibi adamlar varken duran topların başına alves'in geçmesi çok sinir bozucu bi durum, birde bu maçta yaptığı her orta taca çıktı nerdeyse, sabri benzetmesi gerçekten çok uymuş aralarında hiç fark yok

eğer barça turu geçemeseydi bu uzay takımına yazık olurdu, chelsea'nin finale kalması futbola ihanet olurdu, dünyadaki çoğunluk barça'yı istediği için son dk'daki mucize gerçekleşti bence, ve final istediğimiz gibi oldu sonunda, daha öncede yazmıştım manu avrupadaki en sevdiğim takımdır ama bu yıl kupayı barça almalı, zaten manu geçen sene almıştı bu sene finale kalmakla idare etsinler

yinede kim alırsa alsın üzülmeyeceğim, manu chelsea gibi kapalı oynamaz, 2 dev gezegenin çarpışması gibi birşey olacak bu maç ve messi-ronaldo tartışmalarına son noktayı koyabilir, bakalım kim kimi durduracak merakla bekliyoruz.