"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 113 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Şampiyonlar Ligi 2008-2009
İletiTarih: 29 Nis 2009, 08:34 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

ne oldu şimdi yani chelsea finale çıkacağını mı sanıyor :lol: çok beklerler..
barça kupayı aldığı sene uyguladığı tarifenin aynısını rövanşta stanford bridge'de uygulamazsa ben de finalde chelsea'yi destekleyeceğime and içerim! :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 17:06 

yahu gitsinler delidana gibi saldırsınlar demedim ki. zaten taktiği veren hiddink bile artık dayanamadı ileri çıkın dedi oyunculara. ayrıca madem defans yapacaksın lampard ballack ikilisinden birini kes yani. sırıttılar. hadi ona da tamam. sağ kanatta essien ne iş. zaten o kadar içeri kaydı ki abidal dezavantajına rağmen barcelona bir ara hep oradan zorladı. zolda maloudayı koyduysan sağa da hiç değilse kalouyu falan koy yıpratsın tehdit unsuru olsun. demeye çalıştığım bu.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 19:44 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Kapanırlar tamam da kontra atağı var bunun, gol araması var. Yunanistan taktiği de bir yere kadar. Yarı finale çıkmışsın koca Chelsea. Cluj çıksa Anorthosis çıksa o da aynısını yapacak, farkın olsun. Ezikliğin lüzumu yok. Seyir zevkini de sıfırladılar sağolsunlar, Barca ne kadar oynamaya çalışsa da. 2. maç fanatik Barca'lıyım artık yeter. O maç bizim.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:03 
Kullanıcı avatarı

sıkı bir MANU taraftari olarak bu aksam canı gönülden Barcelona'yı destekliyorum.
iki sene üst üste Chelsea'yi yenmenin zevki olmaz. Barca gelsin karşımıza alalım havalarını
tabii istemekle olmuyor, Hiddink faktorunden ötürü gerçekleşeceğini pek sanmam. sanılanın aksine Chelsea geçecektir turu. Hiddink Barcelona'nın oynadığı oyunun babası sayılır. iyi çözmüştür Barca'yı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:21 

son gol messi..
eto'o gol atar..
penaltı olur..
iy/ms barcelona..
üst..
7+ gol..
barcelona turu geçer..
skor 2-5..
barcelona alır..

hayvanım evet..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:29 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Chelsea

----------------Cech-----------------
Cole ----- Alex ----- Terry ----- Bosingwa
Malouda -- Ballack -- Essien -- Anelka
Lampard
Drogba

Barcelona

---------------Valdez-----------------------
Abidal------ Toure -----Pique --------Alves
Busquets-------Xavi ----------Keita
Messi------- Etoo----- Iniesta

Xavi-İniesta-Messi üçlüsüne bu maçta çok güveniyorum ve Barça alacak diyorum..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:32 
Kullanıcı avatarı

manu zorlanmadan geçti turu, büyük ihtimal turu geçecekleri belliydide bu kadar kolay olacağını beklemiyordum, 11.dk da işi bitirdiler ve maçın zevki tamamen kaçtı, arsenalda aynı real gibi kendi sahasında ezeli rakibine fena ezildi :D ronaldo süper oynadı özellikle frikik golü harikaydı, 2 gol 1 asistle maça damgasını vurdu, messi ile aralarında fazla bi fark yok, ikiside insanüstü futbol oynuyor, manu cl'de yenilmezlik rekorunu 25 maça çıkarttı bu maçla birlikte, bu rekoru başka bi takımın kırması çok zor artık, sir alex ferguson bu işin uzmanı harbiden, bugünde inş barçamız chelsea'ye aynı tarifeyi uygular :D bu dünyada barçayı sadece manu durdurabilir manu'yuda barça, barçada finale kalırsa 2 uzay takımının kapışmasını heyecanla izleyeceğiz :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 23:45 
Kullanıcı avatarı

maç beklediğim gibi geçti, hiddink barca'yı durdurdu ilk maçta oldugu gibi.
çok net fırsatlarıda değerlendiremedi bunun yanında.
hakemin chelsea'nin en az 3 net penaltısını yediğini söyleyebiliriz.
bu bakıma barca için sanslı bir gece oldu.
maçtaki ilk şutu gol oldu, yanlış anımsamıyorsam ilk maçtada öyle ahım şahım bir pozisyonu yoktu barcanın.

barca'nın finale çıkması bir yana, 90+'da golun iniesta'dan gelmesi ayrı bi güzel oldu.
ballack'da döt olduguyla kaldı, pis herif.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 23:47 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bir GOOOOLLL diye bağırmışım, herhalde Beşiktaş Fener'e galibiyet golü atsa ancak bu kadar bağırırdım :D

Chelsea haketmedi desek yalan olur, sevmesem de onlar adına üzülmedim desem yalan olur, özellikle Terry'nin geçen seneki acısından sonra aynısını yaşaması.. :-|
Ama tarihin unutulmaz sayfalarında yer alacak olan "2009 Barcelona'sı"nın da CL finaline çıkamaması çok yazık olurdu, o yüzden çok sevindim.. Chelsea kadar müthiş bir savunma yapan takım yok, Manu bu kadarını yapamaz, Barça bu mucizeyle birlikte kupayı bırakmaz bu saatten sonra..
O gol de en çok İniesta'ya yakışırdı ama 8-) İniesta, Londra yasta! :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 23:58 

off işte futbol.. valla barcelona beklediğimiz oyunu sergileyemese de maç çok zevk verdi diyebiliriz kesinlikle.. chelsea'ye ilk maç sinir olmuştum. yaptıklarının doğru olduğunu belirtsem de çok abarttıklarını söylemiştim. bu maçta da aynı taktiği uygulayacakları belliydi öyle de oldu. yani gol gelmese de farklı olmayacaktı durum. essien hayvanı sever böyle işleri. hakem maç boyu barcelona'yı oynattırmamak için elinden geleni yaptı. chelsea dan dun indirirken elini cebine ilk defa 73te mi ne götürdü. eh chelsea'nin olayı belli zaten. müthiş fizik gücü,çift ciğer mücadele vsvs. eh barcelona da giremedi işte bir türlü. henry'nin eksikliği epey hissedildi bence.. iniesta messi falan çok çeri girmek zorunda kaldılar. bu noktada boşalan sağ kanatta alves'in unutulmaz performansını es geçmek olmaz. sabri benzetmeleri cuk oturdu yani oha be. hakem barcelona'yı katletti dedim ama chelsea için de aynı şeyler geçerli. adamların 3 tane falan penaltısını vermedi herif. iki tarafı da bezdirdi valla mal herif ya. evet son dakika. valla gs'nin tvden izlediğim maçlarında uzun zamandır böyle haykırmamıştım be.. "goool bee" maç boyu tek şutu kaleyi tutmayan barcelona harika bir gol attı be. işte yani futbol sadece futbol değildir lafı burada devreye giriyor. yapması gerekenlerin tamamını kusursuz yapan chelsea,turu hakeden chelsea çok dramatik bir şekilde elendi. bu yıl barcelonanın yılı işte. iyi oynasalar da kötü oynasalar da birşekilde geçeceklerdi turu ve oldu işte. teknikle taktikle açıklanamaz. böyle olması gerekiyordu oldu. chelsea'ye de çok üzüldüm valla. zaten bugünkü futbollarına ve hiddink'e o kadar hayran kaldım ki bir ara ağzımdan "finale çıkarlarsa bu sefer chelsea'liyim dedim" yazık oldu ama ne yapalım. gönülleirn finali oynanacak. of be..iniesta'da ne güzel çıkardı formayı. muhteşem bir sevinçti yahu. troy demişti geçen formayı çıkartmak süper bişey vs diye. öyle valla. çıkarsınlar coşsunlar kopsunlar falan. guardiola da ne güzel turladı sahayı. ama içinden gelerek yaptı herif. mourinho gibi tahrik amaçlı değil =) ulan jose senin yüzünden nefret ettim bu takımdan,bak hiddink geldi egosuyla falan uğraşmıyor gerekeni yapıyor,işini yapıyor,sen de adam ol sen de yap =) inter'i de bırak gel real'e action yaşat biraz,öptüm bebek..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2009, 00:17 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Aynı şeyi söyleyecektim, Fenerbahçe gol atsa en fazla o kadar sevinirdim yani.:D Oturduğum yerden zıpladım direk.

Barca beklediğimiz futbolu oynayamadı. Chelsea'nin etkili savunmasının etkisi büyüktü tabii. Bu takımdan 180 dakika gol yememek her takımın yapabileceği iş değildi. Uzatmaları çıkaramadılar. İlk maçın aksine iyi pozisyonlar da buldular ama 2yi atamayınca maçı koparamadılar. Herşeye rağmen Barca yine topa hakim olan, baskı kurmaya çalışan taraftı. Haksız yere 10 kişi kalmasına rağmen bu oyunu sürdürdü ve golü buldu sonunda. Kırmızı kartın yanında Pique'nin eliyle oynadığı pozisyonda verilmeyen penaltı da hakemin önemli hatasıydı. Diğerlerine kesin penaltı diyemiyorum.

Drogba nefret ettirdi, o cüsseyle yerden kalkmadı adam bir türlü. Çaldığı zamanlar elinde patladı, iyi oldu.:D Alves kanser etti dağa taşa vurduğu toplarla. İstediğim final ManU-Barca, tadından yenmez. Chelsea elendi ya kupayı kimin alacağının çok da önemi yok artık. Göze hitap eden futbol izleyelim keyfimizce.

Dünkü maçta ManU maçı erken kopardı, çok da sağlam savunma yaptı. Yarı finalin en zayıf halkası Arsenal'i rahat geçtiler. Fletcher gördüğü saçma kırmızı kartla kaldı.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 May 2009, 01:35 
Kullanıcı avatarı

barcelona yı tutuyordum ben. sebebi bilindik şeyler.. bi kere aynı ülkenin iki takımı yerine farklı ülke takımları göze daha hoş gelir diye düşünürüm.. "ronaldo vs messi", "25 maçtır yenilmeyen manu vs gol rekorları kıran deli barça".. "heyt be" dedirten detayları olacaktı bu finalin.. ha ne yalan söliyim bu tür heyecanla beklenen düellolar genelde fos çıkarlar.. final maçı zevksiz olursa ronaldo da messi de kötü oynarlarsa hiç şaşırmam. hatta bunu bekliyorum diyebilirim..

ancak uzay takımı dediğimiz barça çatır çatır elenecekken hak etmeden turu geçmiştir. içinde bir gram vicdan olan insan kendi tuttuğu gs fb bjk "aynen" böyle elense neler hisseder düşünsün.. üzülmezdim abi onlar hak etti derdim diyene ancak yalan makinesinden geçerse inanırım.. mümkün değil.. bu sebepten maç sonu üzüldüm. tam drama oldu..

allah tan bu sezon barça süper bi futbol şovu sundu.. böylece insanlar şu takımın finale çıkarak taçlanması gerekiyordu diyebilir.. yoksa çok yazık oldu be abi.. 180 dakikaya bakınca chelsea önünde bir hiçtiler..

ben bu kel norveçli hakemi beğenirim. ama bugün içine etti maçın. böyle üst düzey maçlarda böyle hatalar inanılmaz.. abidal a gösterilen kırmızı hatalı.. chelsea nin 2 net penaltısı verilmedi.. bana göre 2 bazıları 3 diyor.. ballack ın itiraz ettiği pozisyon bana göre penaltı değil ama genel yönetime bakınca ballack hakemin kafasını koparsa yeridir..

futbol anlamında barça nın gol hariç kaleyi bulan şutu yok. pozisyonu yok.. etkinliği yok.. her zaman şişirme olduğunu düşündüğüm alves bugün sabri gibiydi.. messi, chelsea maçlarında aslan kesilen mazide kalan efsane ronaldinho ya kıyasla kalabalıkta kaybolan ufak çocuklara benzedi ve daha o noktaya çıkamadığını gösterdi.. chelsea muhteşem bi alan savunması yaptı.. verilmeyen penaltıları var. drogba nın kaçırdıkları var.. çok ağlarım chelsea'li olsam çook..

xavi bugün insan gibi oynadı.. hatalı paslar top kayıpları yaptı.. şaşırdım.. essien ise sol ayağıyla bomba bi gol atarken çok daha kolayını yapamadı.. sol ayağıyla topu taca atsa maç bitmişti.. dokunuşu yetersiz kaldı.. özel olarak o da unutamaz bu geceyi..

hiddink muhteşem bir hoca olduğunu bi daha kanıtladı.. tam bir taktik deha.. 4 ay çalışarak cl alacaktı belki.. bi mucizeye daha imza atacaktı.. guardiola ise şüphelerimi devam ettiriyor. barça nın bu futbolunda onun emeği yok diyebilir miyiz.. mümkün değil.. ama öyle hatalar yapıyor ki.. bence çıkan kadrosu yanlış.. chelsea nin süper savunmasını açmak için hiç bi denemesi olmadı 2 maçta da.. krkic 85 te giriyor.. tehlikeli frikikleri sabri inadıyla harcayan alves e bişey demiyor. messi ye izin mi yok yoksa messi mi istemiyor..

bütün maçı izledi hatta turdan umudunu kesip hiddink le muhabbete daldı.. sonra 90+3 te 2 oyuncu değişikliği birden.. haa ama ders gibi savunma yapan chelsea pis takım vakit geçirmek için bunu yapan barça muhteşem takım. türk milleti kadar tutarsız, bokun bokunun bokunu çıkaracak millet dünyada yoktur olamaz. her şeye öyle saçma yaklaşıyorlar ki insanın hiç tadı tuzu kalmıyor.. her şeye duygu karıştırıyorlar. sözlükte demiş adam msn imde katalan arkadaşlar var hiç birinden ses yok bizim türkler iletileri doldurmuş.. komik.. adalet duyguları, mantıkları sıfır..

geçen seneki fener chelsea yi elemeyi daha çok hak etmişti valla.. barça böyle olunca manu yu tutanlar "kupa bizim" moduna girmişler hemen.. orası belli olmaz finaller her şeye gebedir.. yalnız zorluk seviyesi çok daha yüksek ingiltere de yaptığı işler ortadayken ronaldo ya bi kez daha saygılarımı iletir, hakeme söver, finalde de barça yı tutacağımı eklerim.. ingiltere de takımım manu ama başkası kazansın. yeter ki böyle hak etmeden kazanmasın..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2009, 02:17 
Kullanıcı avatarı

işte bu ya işte bu nerdeyse ağlayacaktım sevinçten :D bu gece adalet bir kez daha yerini buldu, barçanın kadrosundaki eksikleri görünce bu maçın çok daha zor geçeceği anlaşılmıştı, chelsea yine aynı şekilde futbol oynamaktan çok oynatmamak için sahaya çıkmıştı, maçın başında chelsea essien ile golü bulunca işler iyice zora girdi, golde şansa oldu biraz o topa 40 kere vursan öyle gitmez ama essien gelişine bi vurdu top tam yerine gitti, lampard'ın ortası yaya toure'ye çarpmasa o pozisyon bile olmayacaktı, maç 1-0 olunca aklıma hemen real maçı geldi ama bu maçın öyle hemen dönmeyeceği belliydi, chelsea yine barçayı iyi kilitledi ilk yarı boyunca pozisyon vermeden devreyi bitirdiler, ikinci yarı kanser olacağımız kesindi ve öyle oldu :D barça bi türlü istediği oyunu yansıtamadı sahaya, pas yapan oynamaya çalışan taraf barça'ydı, pozisyonlara giren ise chelsea, drogba kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsaydı maç erkenden kopabilirdi, abidal'in gördüğü kırmızı kart çok ağır karardı, anelka resmen kendini yere atıyor hakeme iyi yedirdi, chelsea'ninde verilmeyen penaltısı var, hakem maçın sonucunu çok etkiledi verdiği ve vermediği kararlarla, barça 10 kişi kaldıktan sonra chelsea bi kaç tane daha net pozisyonu değerlendiremedi, anelka kendini yere atmak yerine kaleye gitse golü atabilirdi, chelsea'li futbolcuların çoğu yerde yatmayı alışkanlık haline getirdi maç boyunca, ve uzatma dk'larında atılan bu gol mucize değilde nedir, futbolun melekleri yardım etti bu gece barçaya başka bi açıklaması yok :D ilk golde mükemmel bi vuruşla golü atan essien'in hatası sonucu barça golü buldu buda ilginç gerçekten, gol olunca bende hayvan gibi bağırdım :D inanılmaz bi zamanda geldi ya böyle birşey olamaz, çoğunluk turu chelsea haketti demiş, ben buna katılmıyorum chelsea 180 dk boyunca pislik bi oyun tarzıyla futbolun içine etti resmen, tamam real gibi açık oynasınlar demiyorum ama bu kadarda geriye çekilinmezki, ama chelsea çok sağlam takım o bakımdan helal olsun, bi türlü çözülmüyor adamlar fizik güçleri mükemmel, tipleride hepsinin yaratık gibi zaten, hele o essien ve malouda tam canavar gibi :D barçada özellikle henry'nin yokluğu çok hissedildi o olsaydı bu kadar pasif kalmazlardı, barça uzun zamandır bu kadar kötü oynamamıştır heralde, gol pozisyonunda messi'nin yerinde başkası olsaydı o panikle direk kaleye şut çekerdi ama messi çok iyi gördü iniestayı, büyük futbolcu farkı işte bi pasıyla işi bitiriyor, iniesta'ya gelince barçayı ipten aldı bu gece hayatının golünü attı, ve maaşına %50 zammı haketti :D alves'ede değinmezsek olmaz, birinin artık uyarması lazım bunu frikik kullanmasın diye, kullandığı her frikik üstten auta gidiyor, birde ronaldo tarzı vuruyor, ulan sen kimsin ronaldo gibi gol atacaksın :D xavi, iniesta, messi gibi adamlar varken duran topların başına alves'in geçmesi çok sinir bozucu bi durum, birde bu maçta yaptığı her orta taca çıktı nerdeyse, sabri benzetmesi gerçekten çok uymuş aralarında hiç fark yok :D eğer barça turu geçemeseydi bu uzay takımına yazık olurdu, chelsea'nin finale kalması futbola ihanet olurdu, dünyadaki çoğunluk barça'yı istediği için son dk'daki mucize gerçekleşti bence, ve final istediğimiz gibi oldu sonunda, daha öncede yazmıştım manu avrupadaki en sevdiğim takımdır ama bu yıl kupayı barça almalı, zaten manu geçen sene almıştı bu sene finale kalmakla idare etsinler :D yinede kim alırsa alsın üzülmeyeceğim, manu chelsea gibi kapalı oynamaz, 2 dev gezegenin çarpışması gibi birşey olacak bu maç ve messi-ronaldo tartışmalarına son noktayı koyabilir, bakalım kim kimi durduracak merakla bekliyoruz.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 May 2009, 03:00 
Kullanıcı avatarı

adalet nasıl yerini buldu? hayır yazında hakemin hatalarını yazmışsın chelsea nin kaçırdıklarını yazmışsın melekler barça ya yardım etti demişsin bi de :) bu adalet mi şans mı?
lincoln ün frikiği için 3 gün yazmadın mı sen bu forumda.. bi hakem gs ye aynı hataları yapsa ne yaparsın??
lampard ın ortası çarptı peki essien topu taca atamaz mıydı?
şu pas yapma olayına da hastayım orta sahada 500 pas yapınca maçı hak etmiş mi oluyorsun? pas yapmak marifette rakibe alan bırakmamak pasa zorlamak marifet değil mi??
pislik oynamak ne demek? defans ne zaman pislik oldu? ya beyler tüm internet siteleri zaten insanı futboldan soğutmak için yarış yapıyor bari siz yapmayın :) gs fb bjk davası olsa yine anlarım bizim takımlarımız.. ne bu ya valla tadı kaçıyor.. herkes katalan oldu.. bu takımın yerlerde süründüğü dönemden 3 futbolcu sayamazlar sorsak..

yıldızları bol hücum gücü yüksek şahane bi takımla eşleşsin g.saray.. uefa kupası yarı finalinde mesela.. iki maçta da duvar örelim iki maçta "aynen" böyle geçsin ve eleyelim.. dışarda 0-0 içerde 1-0.. "180 dakika pislik yaptık finale yakışmadık" mı yazacaksın? :) ne alaka yahu.. rakibin silahları vardır.. sende taktik yaparsın.. yener yenilirsin.. herkes hücum oynasın barça herkese 6 çeksin messi 3 gol atsın da zevk alalım diye düşünen kitleden kusacağım.. birinin kaleye şutu yok öteki net gol şansları yakalamış ama vay efendim pislik yaptı.. gören rakip sahaya gitmedi sanır..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2009, 03:01 

troy'un söylediği bokunu çıkarmak olayına katılıyorum.. cidden lan çok gaza geliyoruz millet olarak.. çoğu zaman ben de dahil olabiliyorumdur yani bilemem.. ama bazı şeyler o kadar barizken bile bile tersini söylemek çok saçma geliyor bana.. şimdi buradaki kişiler direkt üstüne alınmasın genel konuşayım.. chelsea'ye ilk maç ben de çok sövdüm,gene söverim. ama olması gerekeni yapmaya çalıştılar,abartmış olsalar da. bu maçta da ilk maça benzer şekilde oynayacaklarını tahmin ediyordum. yahu karşılarındaki takım barcelona. dana gibi saldıramazsın ki. süper defans kurgusuna sahipsin bunu da kullanmak zorundasın yani. pislik yapmak,antifutbol vs çok abartı yorumlar bence.liverpool maçlarında neden kimse böyle konuşmadı..? o gün de doğru olanı yapmaya çalıştılar halbuki. ama bugün bir anda her şey değişti. chelsea'te bunca sövenler guardiola'ya neden birşey demiyor acaba.. ortasahayı gereksiz kalabalık tutup messi ve iniestayı içeri hapsetti herif buna 85 dakika dayandı. keita-busquets gibi adamlara dayandı. xavi ve iniestayı daha ortada kulanıp kenarları açabilirdin yani,eto'o mala bağlamış vaziyette kaçmazdı kenarlara. işte teknik yöne girersek söyleyecek laf çok. sonuçta sen barcelona'ysan böyle takımlarla oynayacak olduğunu bileceksin ve ona göre önlemini alacaksın. gol yedikten sonra mal gibi kalmakla olmuyor işte. ama dediğim gibi bu maçı açıklamak için bambaşka şeylerden konuşmak lazım. chelsea'nin tek şansı vardı ve bunu en iyi şekilde kullanmaya çalıştı. drogba'nın lakayıtlığı da büyük etken oldu maçı koparamamasında. chelsea'yi hiç sevmeyen biri olarak üzüldüm yani golde haykırsam da. özellikle terry ve lampard..

gelelim finale. manu'nun kulübesi barcelona'ya göre çok daha sağlam. çok değişik rotasyonlar yapabilecek potansiyelleri var. cezalı fletcher,onun yerine oynaması muhtemel scholes,bir türlü beğenilmeyen park falan bence toure'den keita'dan falan iyi isimler. dani alves abidal beklerine bakınca evra uzaylı gibi duruyor. rooney denilen manyak yeri geldiğinde dünyanın en iyi müdafaacısı olabiliyor. tevez-berbatov vs oha yani. barcelona'yı zaten çok konuştuk biliyoruz.

messi-ronaldo olayına indirgendi şimdiden tüm sitelerde olay ama resme büyük bakmak lazım biraz. bugün de gözler messi'deydi ama ileride bir henry'nin eksikliği o'na düşen chelsea'li defans sayısını iki kat arttırdı. bir de bu adam robot değil insanlar havada uçsun gol atsın falan istiyor. yani messi top ayağındayken etrafına bakınıyor ama adam yok. 8 chelsea'li de ceza sahasında bekliyor,napacak ki bu herif.. buna rağmen içeri çok kez iyi süzüldü ama bitiremedi,bitirseydi kral olacaktı. ilker yasin gibi danalar da messiliğini göremedik diyor. oha be. geçtiğimiz aylada messi ronaldo'dan çok daha iyi demiştim,fikrim aynen geçerli. ama insanlar bu şekilde fikir beyan ederken ronaldo'ya söverek yapıyor bunu genelde. lan oha yani ronaldo be. herif oyunun her alanında var. hiçbir halt yapamadığı anda bile bekleri uyutur çıkar kafayı koyar maçı yüzde90 alır yani. bir de onun şöyle bir avantajı var.. barcelona ismi artık öyle bir noktaya geldi ki avrupa'dan x bir takım seç karşısına manu barcelona seçeneklerini koy diyeceği şu olur.. (messi.. barcelona..? sie lan herhalde manu) yani messi'nin karşısında aşırı tedbirler oluyor artık. onun adı bile karşı takımın defansa çekilmesine ve onun boş alan bulma şansının azalmasına neden oluyor. ronaldo'da o pek yok. herif normal lig maçında bile 40 50 metrelik deparları kolaylıkla yapabiliyor kaç defa. başta da dediğim gibi finalde arka plandaki isimler öne çıkabilir ve bence de öyle olacak. takımlar çok kontrollü olacak,birbirlerini tartacaklar,bekler çıkmayacak,okşayacaklar,elleyecekler,parmaklayacaklar vs. ayrıca bu maç neden messi ornaldo tartışmalarına son noktayı koysun ki testre onu anlamadım yani =) ronaldo 3 gol atsa messi sönük kalsa ilelebet ronaldo büyük topçudur mu diyecek millet :D işte bu görüş fikir falan herkeste var yani. chelsea bu maçlarda böyle defans yaptı diye ömrübillah böyle oynayacak falan sanılıyor. genellemeler vs önü kesilmeyecek yani bunu sevmiyorum işte. yani barcelona süper ben de memnunum bu işten ama ne 6-2 yüzünden madrid'in büyüklüğü azalacak,ne bu futbol yüzünden chelsea'nin kalitesi düşecek.. yoo hayır işte. şey de var mesela.. liverpool süper maçlara ima attı. manuya 4 chelseaye 4 reale 4 falan.. ama bir o kadar da yedi herifler. maçları süper zevkli geçti ama hayatlarına yapmadıkları hataları yaptılar,onlara yakışmayak büyük hatalar. ama şu an barcelona'dan sonra 2.takım say deseniz herkes lpool der neden..? neden yani.. bu adamlar chelsea tarzı oynayıp finaller elde ettiklerinde bu denli abartılmamıştı.. çok düz düşünüyoruz çok.. tek maçla acayip yargılara varıyoruz,kişi ayırmıyorum ben de yapmışımdır,hem eleştiri hem özeleştiri gibi olsun bu da...

daldan dala atladık karıştı her şey ya.. barcelona bu eksiklerle manu'yu zor geçer.. yani geride bi puyol marquez falan olması bence xavi'yi de çok rahatlatır. bugün acayip bi tutukluk vardı mesela. bizdeki topal semih olayına benzedi.. herif eskiden defansın önünde top aldığında ne ince paslar görürdü kanatlara.. şimdi hiç riske girmiyor mesela. korkuyor. xavi de öyle. piqye her ne kadar ayağına hakim gözüksün mesela,pique yani. sonra henry şart. o olmazsa eto'o ve messi'ye çok yük biniyor,ultra markaj yiyorlar. manunun defansı da en az chelsea kadar sağlam bence. vidic ferdinandı bozmazlar uzun süre. eh bize çok düz adam olarak glen oshea bile defansı çok sağlam bir isim mesela. bize gelse futbol fakiri der yollarız ak. evra'ya zaten ayrı bir hayranlığım var. ortasahaları yedeklerle beraber belki de dünyanın en iyi ortasahası. burun bükülen anderson falan bile çok faydalı bir herif bence. ama işte öyle maç ki 0-0 da bitebilir. 4-4 de bitebilir. messi ronaldo aynı anda da coşabilir,hiç gözükmeyedebilir. ama roma olimpiyat ne lan.. yeter artık sıkıldım olimpiyat statlarından be.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 113 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online