"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 113 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Şampiyonlar Ligi 2008-2009
İletiTarih: 07 May 2009, 04:34 
Kullanıcı avatarı

adalet nasıl yerini buldu? hayır yazında hakemin hatalarını yazmışsın chelsea nin kaçırdıklarını yazmışsın melekler barça ya yardım etti demişsin bi de :) bu adalet mi şans mı?
lincoln ün frikiği için 3 gün yazmadın mı sen bu forumda.. bi hakem gs ye aynı hataları yapsa ne yaparsın??
lampard ın ortası çarptı peki essien topu taca atamaz mıydı?
şu pas yapma olayına da hastayım orta sahada 500 pas yapınca maçı hak etmiş mi oluyorsun? pas yapmak marifette rakibe alan bırakmamak pasa zorlamak marifet değil mi??
pislik oynamak ne demek? defans ne zaman pislik oldu? ya beyler tüm internet siteleri zaten insanı futboldan soğutmak için yarış yapıyor bari siz yapmayın :) gs fb bjk davası olsa yine anlarım bizim takımlarımız.. ne bu ya valla tadı kaçıyor.. herkes katalan oldu.. bu takımın yerlerde süründüğü dönemden 3 futbolcu sayamazlar sorsak..

yıldızları bol hücum gücü yüksek şahane bi takımla eşleşsin g.saray.. uefa kupası yarı finalinde mesela.. iki maçta da duvar örelim iki maçta "aynen" böyle geçsin ve eleyelim.. dışarda 0-0 içerde 1-0.. "180 dakika pislik yaptık finale yakışmadık" mı yazacaksın? :) ne alaka yahu.. rakibin silahları vardır.. sende taktik yaparsın.. yener yenilirsin.. herkes hücum oynasın barça herkese 6 çeksin messi 3 gol atsın da zevk alalım diye düşünen kitleden kusacağım.. birinin kaleye şutu yok öteki net gol şansları yakalamış ama vay efendim pislik yaptı.. gören rakip sahaya gitmedi sanır..

barça bugün çok şanslıydı kabul ediyorum burda hemfikiriz ama ben olaya genel olarak bakarak yazdım onu, yani bütün maçlardaki performanslara baktığımızda finale çıkmayı hakeden taraf barça'ydı, bütün maçlar derken chelsea maçlarını katmıyorum, onları sayarsak 2 maçtada bildiğimiz o meşhur barça yoktu, hakem hataları konusundada aynı şekilde düşünüyoruz mesajımda yazdım zaten chelsea'nin penaltısı verilmedi diye, 1 tanesi kesin penaltıydı diğer ikisi şüpheli, barça'nın kırmızı kartıda haksızdı, yani 2 tarafında hatalarını tartsak chelsea'ye daha çok haksızlık yapıldı, essien'in hatası sonucu barça golü buldu buda ilginç yazdım zaten, pas yaptı diye maçı haketti demedimki sadece pas yapan ve oynamaya çalışan taraf yine barça'ydı dedim, chelsea iyi kilitledi barçayı diye yazmışım zaten ilk mesajımda, pislik oynamak olayına gelince, sivas aynı chelsea gibi sağlam defans yaparak şampiyonluğa gidiyor, şimdi sivas bu oyunuyla şampiyon olsa senin hoşuna gider mi? 10 kişi defans yap kontradan golü at işi bitir futbolun kalitesi düşüyor bence böyle, pislik lafı ağır olmuş biraz aşırı defans oynayan takımlardan nefret ediyorum yani, 2000 yılında gs-fb maçında gs tek kale oynamıştı fb kaleye 1 kere geldi ve maçı 1-0 kazandı(jonhson'un frikik golü) o maçı hakeden taraf gs değilmiydi? fb o defans anlayışıyla maçı kazandı haketmeyerek, aynı şekilde yarı finalde bi avrupa takımını elesek ''maç onların hakkıydı 180 dk defans yaparak maçı kazandık'' derim ne varki bunda, haa pislik lafını kullanmam tabii ki :D katalan değiliz yahu barça sadece çok iyi futbol oynadığı için saygı duyuyoruz, o yüzden millet en iyi onlar olduğu için sempatiyle bakıyor, bunda anormal bi durum yok bence, aynı hakem hataları gs'ye olsa tabii ki yazardım burdada yazdım zaten, her maç barça 6 gol atsın istemiyoruz ama keyifli futbol izlemek istiyoruz, işte bu yüzden finalin barça-manu olması daha iyi oldu, barça ve chelsea'nin cl'deki oynadığı bütün maçlara baktığımızda adalet yerini bulmuştur bence, duygusal davranmıyorum öyle olsa manu avrupada en sevdiğim takımdır finalde manu'yu tutarım ama bu sene bu kupayı barça almalı diyorum, bu mükemmel takım tarihe damgasını vurmalı, sonuç olarak çoğu konuda aynı fikirdeyiz aslında sadece şu pislik oynama konusunda farklı düşünüyoruz.

krts yazdı:
ayrıca bu maç neden messi ornaldo tartışmalarına son noktayı koysun ki testre onu anlamadım yani =) ronaldo 3 gol atsa messi sönük kalsa ilelebet ronaldo büyük topçudur mu diyecek millet :D işte bu görüş fikir falan herkeste var yani.

sitede ilk messi-ronaldo tartışmaları yapılırken ben ronaldo daha iyi demiştim, real maçından sonra fikrimi değiştirip messi daha iyi dedim, sonuç olarak geçen sene ronaldo daha iyiydi, bu sene ise messi performanslara baktığımızda, barça-manu maçında golü atan ve takımına maçı kazandıran futbolcuya büyük ihtimal ''en iyi'' falan denilecek o yüzden dedim tartışmalara son noktayı koyabilir diye, yazdıklarımı tekrar okutturdunuz bana ya :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 May 2009, 21:26 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

BARÇAAAAAAAAAAAAAAA :) :)
Bir GOOOOLLL diye bağırmışım, herhalde Beşiktaş Fener'e galibiyet golü atsa ancak bu kadar bağırırdım :D

Chelsea haketmedi desek yalan olur, sevmesem de onlar adına üzülmedim desem yalan olur, özellikle Terry'nin geçen seneki acısından sonra aynısını yaşaması.. :-|
Ama tarihin unutulmaz sayfalarında yer alacak olan "2009 Barcelona'sı"nın da CL finaline çıkamaması çok yazık olurdu, o yüzden çok sevindim.. Chelsea kadar müthiş bir savunma yapan takım yok, Manu bu kadarını yapamaz, Barça bu mucizeyle birlikte kupayı bırakmaz bu saatten sonra..
O gol de en çok İniesta'ya yakışırdı ama 8-) İniesta, Londra yasta! :)
Valla inanırmısınız bilmem ama harbiden bende böyle sevindim. :) Sandalye'de oturmuş izlerken bir yandan da bitti bu iş diyordum ama gol öyle bir dakika da geldi ki tutamadım kendimi, biranda havalara uçtum.. :D

Ayrıca Chelsea'nin maçı haketti yorumlarına da katılıyorum, Barça'dan iyi oynadılar ama bu işte malesef iyi oynarkende kaybediyorsun. Ne olursa olsun Barça final'e çıktı ya gerisi mühim değil, tabii birde haksız kırmızı kart ve Chelsea'nin verilmeyen penaltısı da var.

Chelsea iyi savunma yapıyor ama bu maçta Barça'da savunma anlayışı falan yok gibiydi, Puyol gibi birinin eksikliği çok hissedildi. Ben Puyol'u hep bizim Bülent'e benzetirim, aynı hırs aynı mücadele aynı ruh falan filan. Final'de kupayı alacağımızdan hiç şüphem yok, ManU ne kadar iyi olursa olsun Barça bu saatten sonra bırakmaz artık ama Barça'da ki cezalılar düşündürüyor beni..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:43 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 May 2009, 20:46 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sezon boyu oynadıkları futbola bakınca finali en çok hakeden iki takım Barca ve ManU oynuyor. Hayalimdeki final de buydu zaten. Sözlükte falan milletin Barca hayranlığını eleştiriyorlar zaman zaman, bu hayranlık kanımızda Katalan kanı aktığından gelmiyor herhalde.:D Hangi takım göze hoş gelen, pozitif futbol oynarsa o kazansın istiyoruz. Bu kriterlere göre Chelsea-Barca eşleşmesinde neden Barca'nın bu kadar desteklendiği ortada.

Barca'da önemli eksikler var, 2 as bek eksik kafadan. Maçın favorisi ManU görünüyor. Ben Barca'yı tutuyorum, Iniesta bir daha atsın bir daha zıplayalım.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 May 2009, 23:42 

kodukk oleeyy barçamız canımız ciğerimzi 3te3 yaptı uçuyoruz tüm türkiyeee.. evlerde çocuklar babalar anneler dedeler torunlar torbalar halay çekiyor... gol oldu 3 metre havaya sıçradım.. deli gibi bağırdım orgazm oldum falan inanılmazdı ya... rambla para aqui rambla para allá esa es la rumba de barcelonaaaa dındınrındınrındındınrındınırnıdnnnn... hepimiz katalanız..! süpersin ya barça ölüyorum sana.. hit me barçaa..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 May 2009, 23:51 
Kullanıcı avatarı

Barca sempatizanlarını tebrik ederim. final maçını hakeden kazandı. dikkatinizi çekerim final maçını diyorum . Manchester'ımız bu sezon herşeyiyle bu kupayı haketmişti. yani Barca'da iyiydi ama biz daha iyiydik bence. yazık oldu tüm sezonun emeğine.

bu akşam güvendiğimiz dağlara kar yağdı . ronaldo falan bir yana da rooney kocaman bir hayal kırıklığıydı . ilk oynadıgı FB maçından beridir kendisini ayrı bir gözle takip ederim. ilk defa bu kadar etkisiz gördüm, etkisizliğinin yanında da hayli ruhsuzdu.

tekrardan tebrikler. az biraz buruk değilsem iniesta'nın hatrınadır.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 00:22 
Kullanıcı avatarı

ilk on dakika manu top göstermedi barça ya.. barça ilk atağında golü buldu yetenekli ayaklarıyla.. sonra kendi başladı top vermemeye.. manu atamadı o şoku maç boyu. taş gibi başlıyorsun maça rakibin ilk şutu gol. rakip barça her an golü yazar o ayrı da e bozulursun biraz o da manu yani :)

barça sezonun takımıydı. 3 kupayla bitirdi. çelsi hariç herkesi çatır çatır yendiler zaten. süper kupayı alamazlar ama lucescu var! :D real den sonra barça ile oynayacak ikinci süper kupası için :)

baba adamlar sırayla gidiyorlar 2006 ronaldinho 2007 kaka 2008 ronaldo 2009 messi. seneye final madrid de yıllardır avrupa da çeyrek final göremeyen real bu yaz hayvan gibi azmak zorunda :)

alex ferguson dışında kimsenin fazla üzüldüğünü sanmıyorum. geçen sene aldılar zaten doygunluk olmaması imkansız yaa.. alex doymaz bi tek deli herif :) adam hem 99 da hem 2008 de "hiç yenilmeden" almış kupayı yalnız.. bu sene alsa gene öyle olacaktı.. inanılmaz.. milan ın bunları perişan ettiği maçtan beri (3-0) ilk kez yenildiler. 25 maçlık rekor bitti.

maçın adamı da xavi olmuş. iyi oldu be..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 May 2009, 00:34 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Maç öncesi korkularım yersiz çıktı, Barca'nın savunmadaki eksikleri hiç hissedilmedi. İlk 10 dakika hariç ManU top göremeyince defanstaki eksiklerin önemi kalmıyor tabii. En iyi savunma hücumdur diye boşa dememişler.:D ManU hücumcuları da gününde değildi, hiç etkili olamadılar, tehlike yaratamadılar.

Xavi-Iniesta kendilerinden beklenen oyunu sergiledi, bu sayede top sürekli Barca'da kaldı. Messi de onlara destek verince çok rahat top çevirdiler. 2. goldeki Xavi'nin ortası tek kelimeyle mükemmeldi, Messi'nin kafasına koydu topu resmen. Hakettiği gibi maçın adamı seçilmiş. Bu tarz bir adamın eksikliğini çok hissetti ManU.

2. golden sonra maç koptu, ManU çirkefliklere başladı. Ronaldo, Scholes, Vidic gereksiz yere sert müdahaleler yaptılar. Özellikle Scholes'un pozisyonunda kırmızı kart çıkabilirdi.

Barca mükemmel geçen sezonu CL kupasıyla tamamladı, 3te 3 yaptı. Bu sezonki futbola da bu yakışırdı zaten.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 01:04 
Kullanıcı avatarı

iki takımda avrupada en sevdiğim takımlar o yüzden hakeden kazansın mantığıyla izledim maçı ama daha çok barça'nın kazanmasını istedim, aslında manu'yu daha çok severim ama geçen sene onlar kazanmıştı birde barça'nın bu mükemmel futbolu cl ile taçlanmalıydı, maçtan önce barça'nın defansındaki sakatlardan dolayı manu favori gibi gözüküyordu, maça gelince ilk 10 dk manu çok etkiliydi çok iyi başladılar maça, ronaldo'nun 3 şutundan biri girse barça'nın işi çok zorlaşırdı, tam barça sahada yok derken eto'o sahneye çıktı, çok sağlam olan manu'nun defansının bu pozisyonda çaresiz kalması enteresandı, golden sonra barça yavaş yavaş üstünlüğü ele almaya başladı, ilk yarı iki takımda birbirine net bir üstünlük kuramasada barça daha etkiliydi, ikinci yarıya barça fırtına gibi başladı tamamen üstünlüğü ele aldı, birsürüde pozisyon kaçırdılar golü atmak bu senenin yıldızı messi'ye nasip oldu, ikinci yarı manu belki atabilir diyordum ama sahada o bildiğimiz meşhur barça olunca birşey yapamadılar, ve maçı daha iyi oynayan hakeden taraf kazandı, barça sahadaki oyunuyla kupayı daha çok istediğini gösterdi, her ne kadar chelsea'nin barça maçındaki oyun tarzını beğenmesemde en çok onlar zorladılar barçayı, daha önce eleştirmiştim chelsea'yi bu kadar defans yapılmaz diye ama şimdi tüm laflarımı geri alıyorum, yani manu'yu bile bu hale soktuysalar başka türlü oynanmaz barça'ya karşı, chelsea doğru olanı yapmış harbiden, manu'nun 25 maçlık yenilmezlik seriside bozulmuş oldu böylece, hem kupayı alıp hem seriyi bozmak çok şık oldu gerçekten, uzay takımı barça 3'te 3 yaparak tarihteki yerini aldı, ayrıca chelsea maçındaki kadar hayvan gibi sevinmedim barça'nın kazanmasına, seneye manu nasıl olsa kazanır kupayı sorun değil.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 01:09 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Tartışmasız hakeden kazanmıştır.. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama Manchester'ın daha çok hakettiğini, hatta genelde Barça'dan daha iyi olduğunu kabul edebilmem mümkün değil.. İlk 10 dk deniliyor da, o süre içinde de Ronaldo'nun 3 şutunu hatırlıyorum ben sadece.. Golden sonrası zaten bilindiği gibi Barcelona çok daha kaliteli olduğunu gösterdi, pas manyağı yaptılar, top göstermediler.. İniesta ve Xavi denen herifler zaten kafayı yedirtiyorlar rakiplerine.. Messi de her ayağına aldığı topta rakip savunmayı yıprattı, bir de o ufacık boyuyla birçok forvetin atamayacağı derecede mükemmel bir kafa golü attı.. O artist Ronaldo'yu gördük, öpsün Messi babasının elini :) Hangi takım en iyi, hangi topçu en büyük, herkes gördü bu akşam.. Barcelona başından beri hakettiği kupayı, rakibini ezerek almıştır.. Bize de ayakta alkışlamak düşer..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 02:06 
Kullanıcı avatarı

Neye göre Manu hakediyor kupayı anlamıyor biz de ligi ve ispanya kupasını aldık ayrıca büyük çoğunluğun mutabık olduğu nokta bu senenin en iyi futbolunu Barcelona oynadı şampiyonlar ligi golcüsü ve asistcisi bizden çıkıyor ama nasıl manu hakediyor anlamadım tek kale top oynadık ben bu kadarını beklemiyordum bile ,Xavi'nin direkten dönen şutu var ayrıca taraftarda oldukça iyiydi seslerini her zaman duyduk , hakem de başarılıydı oldukça

Messi gol kralı
Lionel Messi FC Barcelona 9
Steven Gerrard Liverpool FC 7
Miroslav Klose FC Bayern München 7
Lisandro FC Porto 6
Emmanuel Adebayor Arsenal FC 5
Thierry Henry FC Barcelona 5
Alessandro Del Piero Juventus 5
Didier Drogba Chelsea FC 5
Robin van Persie Arsenal FC 5
Karim Benzema Olympique Lyonnais 5

Xavi asist kralı
Xavi Hernández Barcelona 7
Franck Ribéry Bayern 6
Cesc Fàbregas Arsenal 5
Lionel Messi Barcelona 5

Sonuna kadar biz hakettik ,

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 May 2009, 19:01 
Kullanıcı avatarı

guardiola o kadar insan varken gidip kupayı maldini ye ithaf etti benden kocaman bir helal olsun aldı bravo :) tabii maldini nin karizma da gene kendini gösterdi böylesine saygı uyandıran bi oyuncu demek futbol dünyasında.. maldini yi ıslıklayan milanlı maymunlar utanmamıştır tabii..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 May 2009, 21:58 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bir senede zirveye oturdu Guardiola, karizma tavan, başarı tavan, bir de bu son hareketi. Başka birinin bunu yapmasını geçtim, Maldini aklına bile gelmezdi belki o durumda.

Maldini'ye gösterilen tepkiye çok şaşırdım cidden. Eskiden kalma geçimsizlik iyice su yüzüne çıkmış, hoş olmamış bu son maçta. Gattuso da taraftarlardan yana gibi. Milan efsanesi Baresi'yi öven pankartlar açmışlar Maldini'ye inat. İzlemek kısmet olmadı ama PES2009'da harbi efsane adam.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Şampiyonlar Ligi 2009-2010
İletiTarih: 14 Eyl 2009, 19:49 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Yeni bir konu açmak yerine, başlığı değiştirerek burdan devam etmemiz daha iyi olur diye düşündüm.. Bu sezonki şampiyonlar ligi macerası yarın başlıyor.. Ülkemizi bu sezon sadece Beşiktaş temsil edecek ve Beşiktaş'ımızın şu anki durumu da fazla iç açıcı değil malum :) Ama biz futbolu neden seviyoruz, imkansız gibi görünenleri gerçekleşebilir kıldığı için değil mi? Beşiktaş'ın Chelsea'yi ya da Liverpool'u yendiği maçlardan önce de bugün olduğu gibi herkes fark beklemiyor muydu, herkes imkansız demiyor muydu? Kötü gidişe dur dediğimiz maç neden M.United maçı olmasın? Düşük bir ihtimal olduğunun ben de farkındayım, ama futbolda herşeyin yeri vardır.. Ben kısmet olursa çocuklarıma anlatacağım unutulmaz maçlara yarın bir yenisini daha eklemeyi diliyorum.. Bu gerçekleşmese de Beşiktaş'ımızın bizi utandırmayacağı bir gece yaşatacağına inanıyorum.. Haydi hayırlısı..

Not: Maç öncesi çalan CL müziğini de nasıl özledim var ya :) En son Marsilya maçında yaşamıştım o duyguyu, sırf bunu tekrar yaşamak için yarınki maça gidebilmeyi çok isterdim.. Lakin en ucuz bilete 75 tl verecek gücüm malesef yok, maddi olarak şaşaalı günleri geride bıraktık artık :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Şampiyonlar Ligi 2009-2010
İletiTarih: 15 Eyl 2009, 00:38 
Kullanıcı avatarı

manu yener 1-5, ilk golü bjk atar. (rooney 2, berbatov, giggs, nani - ibrahim üzülmez :D )
gazetelerin başlıkta böyle olur ''inönüyü şeytanlar bastı''
sonra bjk'li yöneticiler açıklama yapar maçtan sonra ''gs maçı ertelense böyle olmazdı''

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 113 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online