C.Troy yazdı:
adalet nasıl yerini buldu? hayır yazında hakemin hatalarını yazmışsın chelsea nin kaçırdıklarını yazmışsın melekler barça ya yardım etti demişsin bi de

bu adalet mi şans mı?
lincoln ün frikiği için 3 gün yazmadın mı sen bu forumda.. bi hakem gs ye aynı hataları yapsa ne yaparsın??
lampard ın ortası çarptı peki essien topu taca atamaz mıydı?
şu pas yapma olayına da hastayım orta sahada 500 pas yapınca maçı hak etmiş mi oluyorsun? pas yapmak marifette rakibe alan bırakmamak pasa zorlamak marifet değil mi??
pislik oynamak ne demek? defans ne zaman pislik oldu? ya beyler tüm internet siteleri zaten insanı futboldan soğutmak için yarış yapıyor bari siz yapmayın

gs fb bjk davası olsa yine anlarım bizim takımlarımız.. ne bu ya valla tadı kaçıyor.. herkes katalan oldu.. bu takımın yerlerde süründüğü dönemden 3 futbolcu sayamazlar sorsak..
yıldızları bol hücum gücü yüksek şahane bi takımla eşleşsin g.saray.. uefa kupası yarı finalinde mesela.. iki maçta da duvar örelim iki maçta "aynen" böyle geçsin ve eleyelim.. dışarda 0-0 içerde 1-0.. "180 dakika pislik yaptık finale yakışmadık" mı yazacaksın?

ne alaka yahu.. rakibin silahları vardır.. sende taktik yaparsın.. yener yenilirsin.. herkes hücum oynasın barça herkese 6 çeksin messi 3 gol atsın da zevk alalım diye düşünen kitleden kusacağım.. birinin kaleye şutu yok öteki net gol şansları yakalamış ama vay efendim pislik yaptı.. gören rakip sahaya gitmedi sanır..
barça bugün çok şanslıydı kabul ediyorum burda hemfikiriz ama ben olaya genel olarak bakarak yazdım onu, yani bütün maçlardaki performanslara baktığımızda finale çıkmayı hakeden taraf barça'ydı, bütün maçlar derken chelsea maçlarını katmıyorum, onları sayarsak 2 maçtada bildiğimiz o meşhur barça yoktu, hakem hataları konusundada aynı şekilde düşünüyoruz mesajımda yazdım zaten chelsea'nin penaltısı verilmedi diye, 1 tanesi kesin penaltıydı diğer ikisi şüpheli, barça'nın kırmızı kartıda haksızdı, yani 2 tarafında hatalarını tartsak chelsea'ye daha çok haksızlık yapıldı, essien'in hatası sonucu barça golü buldu buda ilginç yazdım zaten, pas yaptı diye maçı haketti demedimki sadece pas yapan ve oynamaya çalışan taraf yine barça'ydı dedim, chelsea iyi kilitledi barçayı diye yazmışım zaten ilk mesajımda, pislik oynamak olayına gelince, sivas aynı chelsea gibi sağlam defans yaparak şampiyonluğa gidiyor, şimdi sivas bu oyunuyla şampiyon olsa senin hoşuna gider mi? 10 kişi defans yap kontradan golü at işi bitir futbolun kalitesi düşüyor bence böyle, pislik lafı ağır olmuş biraz aşırı defans oynayan takımlardan nefret ediyorum yani, 2000 yılında gs-fb maçında gs tek kale oynamıştı fb kaleye 1 kere geldi ve maçı 1-0 kazandı(jonhson'un frikik golü) o maçı hakeden taraf gs değilmiydi? fb o defans anlayışıyla maçı kazandı haketmeyerek, aynı şekilde yarı finalde bi avrupa takımını elesek ''maç onların hakkıydı 180 dk defans yaparak maçı kazandık'' derim ne varki bunda, haa pislik lafını kullanmam tabii ki

katalan değiliz yahu barça sadece çok iyi futbol oynadığı için saygı duyuyoruz, o yüzden millet en iyi onlar olduğu için sempatiyle bakıyor, bunda anormal bi durum yok bence, aynı hakem hataları gs'ye olsa tabii ki yazardım burdada yazdım zaten, her maç barça 6 gol atsın istemiyoruz ama keyifli futbol izlemek istiyoruz, işte bu yüzden finalin barça-manu olması daha iyi oldu, barça ve chelsea'nin cl'deki oynadığı bütün maçlara baktığımızda adalet yerini bulmuştur bence, duygusal davranmıyorum öyle olsa manu avrupada en sevdiğim takımdır finalde manu'yu tutarım ama bu sene bu kupayı barça almalı diyorum, bu mükemmel takım tarihe damgasını vurmalı, sonuç olarak çoğu konuda aynı fikirdeyiz aslında sadece şu pislik oynama konusunda farklı düşünüyoruz.
krts yazdı:
ayrıca bu maç neden messi ornaldo tartışmalarına son noktayı koysun ki testre onu anlamadım yani =) ronaldo 3 gol atsa messi sönük kalsa ilelebet ronaldo büyük topçudur mu diyecek millet

işte bu görüş fikir falan herkeste var yani.
sitede ilk messi-ronaldo tartışmaları yapılırken ben ronaldo daha iyi demiştim, real maçından sonra fikrimi değiştirip messi daha iyi dedim, sonuç olarak geçen sene ronaldo daha iyiydi, bu sene ise messi performanslara baktığımızda, barça-manu maçında golü atan ve takımına maçı kazandıran futbolcuya büyük ihtimal ''en iyi'' falan denilecek o yüzden dedim tartışmalara son noktayı koyabilir diye, yazdıklarımı tekrar okutturdunuz bana ya