"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: NBA (i love this game)
İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:19 
Kullanıcı avatarı

bu gece başlıyor. favorim geçen yılın şampiyonu boston. yıldızlar bir yaş daha yaşlandılar ama sakatlık olmadığı sürece zirveye çıkarlar bence. lebron james onlara en büyük engel. orlando hala yeterli değil.
geçen sene yerlerde sürünen takımım miami heat ise play off yapacaktır umarım :) süper yıldız wade in yine kılı falan dönmesin yeter..
suns ın başarılı koçu di antoni nba in en büyük eğlencesi new york u toparlayabilecek mi göreceğiz. bir italyan a yakışır new york. ailelerde destek verirse eheh..

batıda lakers yine final adayı. suns perişan görünüyor. dallas ın nefesi yetmez. dünyanın en iyi point guardı gördüğüm chris paul ile hornets iddialı olacaktır ne de olsa her takım point guardı kadar konuşur..
en nefret ettiğim camia olan san antonio spurs un ise paspas olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. şampiyon olmamaları kesmez beni 30 galibiyet falan alsınlar. ama tim duncan iyice yaşlanmadan olmaz bu, bekliyorum..

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: NBA (i love this game)
İletiTarih: 04 Kas 2008, 01:15 
Kullanıcı avatarı

sarı-mor renkleriyle LA LAKERS nba'daki takımımdır. fazla takip etmem ama kobe byrant'ı çok severim adam tek başına bir takım zaten.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Kas 2008, 02:27 

eski ilahım AI chauncey billups, antonio mcdyess ve cheikh samb karşılığında detroit pistons'a geçmiş...
mal mı bu detroit..?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 Kas 2008, 02:50 
Kullanıcı avatarı

2009 yazında bitecek 22 milyon dolarlık bir kontrat. rasheed wallace eklenince toplam 36 milyon dolarlık boşluk bütçede. herhalde tek anlamı bu. yüzük alamadan gidiyor şu ai be..
bi de bazı takımlar var bana hedefsiz geliyorlar. mesela denver. sonsuza kdr şampiyon olamaz bence. minnesota da.. detroit bu sene olamaz belki 5 sene olamaz ama bi gün kadrosunu tekrar oluşturup zirveye çıkarsa şaşırmazsın geleneği var.. ama çoğu takım sadece play off hedefli sanki.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Arl 2008, 21:19 
Kullanıcı avatarı

Bu sene nba de en çok istediğim nets in playoff lara kalması.. vince carter eskisi kdr etkili dğl belki ama harris inde yükselişiyle playoff a kalırlar

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Arl 2008, 21:55 
Kullanıcı avatarı

sonunda bi üye geldi o da çıka çıka new jersey nets taraftarı çıktı :D
şaka bi yana hoşgeldin by slitherine.. umarım iyi vakit geçirirsin foruma da renk katarsın.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Şub 2009, 15:58 
Kullanıcı avatarı

bir all star haftasonu daha geride kaldı. bu sabaha karşı all star maçı vardı.. git gide daha berbatlaşan all star.. eskiden eğlenirdik. artık sinirleniyoruz.

üçlük yarışması her zaman heyecanını koruyor. diğer iki yarışmada eh. ama smaç yarışması rezil artık pes. haketmeyen adamlara veriyorlar ödülleri. son derece taraflı son derece salakça değerlendirmeler yapıyor jüri. sırf ispanyol diye rudy fernandez in emeği çalınmıştır.. sırf kısa boylu diye nate robinson kazanmıştır.. bari howard alsaydı adam sempatik bi showman nate tam uyuz..

maça gelince. bu kobe falan bu herifleri almamak lazım. ya da mvp kalksın.. bu ne ya. herifler gelip kendileri atıyorlar pat pat.. kobe lebron ikisi hele aynı bok.. chris paul wade ve baba shaq gibi adamlar eğlendiriyor insanları. kasmıyorlar.. bu salaklar hırs yapıp maçın içine ediyorlar..

hep doğuyu tutarım dün batı farklı kazandı. kobe ve shaq beraber mvp oldular. keşke chris paul olsaydı. kobe hıyarı skor bakımından normal ama zihniyet bakımından olmamalıydı.. shaq ise skor açısından haketmedi sadece 11 dk oynadı be :) ama kariyerinin sonuna gelmiş büyük bir yıldıza jest yapıldı sanki. iyi ki de yapıldı hem kobe ödülünü eski düşman/dostuyla paylaşmak zorunda kaldı.. hem de shaq gibi all star maçının anlamını en iyi bilen adam ödüllendirilmiş oldu..
o bırakınca bu maçları kim izler bilmem artık..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Şub 2009, 00:23 
Kullanıcı avatarı

bende izleyecektim maçı ama kaçırdım 1 gün farkla saati aklımdaydıda günü yanlış hesaplamışız :D ntv'nin spikeri şaşırttı beni yarın gece 03:20 demişti halbuki yarın gece diye kasteddiği bu geceymiş kafamı karıştırdı adi herif maç yalan oldu, kobe ve shaq'ın showunu göremedik en çokda ona üzüldüm, neyse bizim taraf kazanmış maçı öyle teselli ettik kendimizi her zaman batı'yı tutuyorum bu maçlarda kobe o tarafta çünkü, geçen bir maçta 61 sayı atarak 1 maçta en fazla sayı atma ünvanını ele geçirmiş, tek başına takım resmen kobe varsa sorun yok.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Şub 2009, 01:20 

kobe çok sinir olduğum bir heriftir,inanılmaz antipatik... senede 1-2 defa çıksın 60küsür sayı atsın falan ilgiyi üzerine çeksin,allstarda kendine oynasın,devam etsin... ortada da şov falan yok artık... eskilere büyük özlem duyuyorum... her oyuncunun kendin formasını giymesi büyük simgeydi allstar adına mesela... garip tipler olmuyordu,büyük isimler büyük yıldızlar doluydu... grant hill'i olsun david robinson'u olsun,anfernee'si olsun,glenn rice vs... bunlar kalitesi belli ama şidiki zıpırlara göre daha düz tiplerdi.. bu düzlük tabii allstar'da da odun gibi oynuyorlardı anlamında değil... olayın özünü iyi kavrayıp ona göre davranırlardı falan,herşeyle başkaydı... artık umrumda olmuyor pek...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Şub 2009, 01:23 
Kullanıcı avatarı

new york knicks yerlerde bile sürünse en önemli takımlardan birisidir çünkü new york takımıdır bu kadar basit :) burda millet nasıl 3 büyüklerde oynamak isterse orda da new york los angeles chicago falan isterler.. neyse new york un salonu madison square garden da en önemli basketbol mabedidir wembley gibidir.. orda efsane performans sergilemek çok önemlidir..

işte kobe orda en çok sayı atan rakip takım oyuncusu oldu. daha önce jordan 55 atmıştı. bir maçta en fazla sayı atan adam değil yani.. ama ikinci adam. daha önce 81 atmıştı kobe. 1 numara ise 100 sayı ile chamberlain, yılı 62 filan..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Şub 2009, 04:26 

knicks'ın olayını bilirim yahu en öküz herifler bile orada belli yerlere erişmiştir sprewell,starks falan... madison'ın sembol oluşunu da bilirim ama bu kobe antipatisini öldüremez,yetmez :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 23:55 
Kullanıcı avatarı

nba'da normal sezon bitmiş, play-offlar başlamış. ilk maçıda boston oynamış ve kaybetmiş, hemide kendi sahasında.
haberimiz yeni oluyor.
anlaşılan bu sene sabahlamamıza sebeb verecek maçlar olmayacak, zatı garnett'de yok. marbury gibi nba tarihini en balon oyuncusu kadroda. boston hiç çekilmez bu sene, posey sezon başında ayrıldıgında görmüştüm ben bu düşüşü.
ama 19 maçlık seride iyi gaza gelmiştim. rekor kırıyordular az daha.

birde houston fena değil bu yıl, bir şeyler yapabilirler. onlarda da favori dörtlümden t-mac sakatlıktan dolayı yok. hep sakat zaten.
neydi bi ara yahu, dagıtyordu. yeni yeni smaç teknikleri geliştiriyordu.
bi spurs maçı vardı bunun, insanlıktan çıkmıştı. 35 saniyede 13 sayı. oha

iverson desen allah versin, kaç yıldır yok. detroitde yedek kulübesinin gülü olmuş diyorlar, dogru mudur?
haa "air canada" vince carter var birde, onlar play-offlarda bile değil.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 19 Nis 2009, 00:09 

bulls-celtics maçının sonları izledim. takım paul pierce'ın eline bakıyor sadece. garnett sakat zaten.. ray allen etkisiz.. zaten maçta bu noktaya da mütihş taraftarının gazıyla gelebildiler.. chicago çok daha derli toplu bir takım görüntüsü verdi. ama belli olmaz tabii,geçen seneden sonra ilk turda elenmemek için kasar her türlü boston..

spurs maçı dedin de,bugün kü celtics maçını izlerken yanımdaki bi kişi 36 saniye kala maçın bittiğinden bahsettiğinde o örneği vermiştim :D ilginç oldu hehe... inanılmaz bir andı o yahu.. elüstü falan lap lap sokmuştu herif..

detroit de chauncey billups'ı bırakmış iverson için sanırım.. iverson çocukluk kahramanım olsa da büyük takım oyuncusu değil bence kesinlikle. sixers zamanı bir devrimdi yani. o kadroda eric snow'u da matt geiger'ı da aaron mckie'si de theo ratliff'i de kahraman olmuştu,müthiş bi sinerjiydi.. oradan ayrılınca tutunamadı bir daha.. yazık..

bizimkilere gelince.. orlando'nun geçenki nets maçını izledim... hido'nun sakatlandığı maç.. takımda hido ve dwight howard dışında elle tutulur adam yok.. ikisinden birisi normalin altında oynadığı an kazanma şansları çok az.. ki howard'ın faul problemleri falan.. e hido da sakat nolacak şimdi.. üçlüklere bel bağlayan takıdma rashard lewis de sakatmış sanırım.. sixers kısıtlı kadrosuyla bir sürpriz yaparsa şaşırmam seride..

off yazmazdım ya genelde bu konuda.. iyi oldu bu :D iddaa da oynayarak daha bir renkleniyor playoff serisi tavsiye ederim ilgililere...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 Nis 2009, 22:50 
Kullanıcı avatarı

beyler siz kaç yılında kaldınız yaa :D carter tmac iverson :D

carter bu sene beklediğimden iyi bir sezon geçirdi ama nets kötüydü. tmac in bu duruma gelmesine de üzülüyorum.. yarın "bıraktım" açıklamasını yapsa kimse şaşırmayacak o raddeye geldi sakatlıklardan.. bi dönemler kobe den üstün görünürdü gözlere..

denver - detroit takasının bu sonucu vereceğini herhalde kimse bilemezdi. denver karlı çıkacak diyorduk ama batıda 2. olacak demezdik :) iverson da böyle bok etmez sandık.. billups denver ı azdırdı resmen..
iverson büyük takım oyuncusu değil diyorsun be abi çüş sanki delgado :D takım iyi değilse oyuncu ne yapsın. yanında tim duncan vardı da iverson mı oynamadı :) ha artık çaptan düştü tabi. fiziksel dezavantajı zaten hep vardı..

ama 1.83 boy 75 kilo ile sayı krallıkları kazandı herkese 50-60 attı mvp oldu ya geçti tarihe iverson. bende hastasıyım.. aykırı kişiliği de cabası.. nba finalinde lue nun üstünden geçişini asla unutamam zaten hala jeneriklerde.. böyle ezici hareket az görülür :) aaron mckie ve eric snow ise tüm zmnların en zevksiz en bayık en itici guard ikilisi olmalı :D

sixers sürprizine şaşırmam ama orlando nba finali için lebron un karşısına dikilirse de hiç şaşırmam..
bu arada jenerik dedim de.. mükemmeller ya.. her sene her sene neler yapıyorlar.. sanki harika bir sinema filminin fragmanı.. play off heyecanına sokuyor insanı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 19 Nis 2009, 23:01 
Kullanıcı avatarı

yeni nesili sevemedim bi türlü, hepsi artist. endüstriyel.
gelenekçi adamım, bu adamlar bana basketbolu sevdirdi :P

yalnız şu derrick rose iyi çocuk, tam bi ice man. begkamp gibi.
istatistikleri çok fena.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz