beyler siz kaç yılında kaldınız yaa

carter tmac iverson

carter bu sene beklediğimden iyi bir sezon geçirdi ama nets kötüydü. tmac in bu duruma gelmesine de üzülüyorum.. yarın "bıraktım" açıklamasını yapsa kimse şaşırmayacak o raddeye geldi sakatlıklardan.. bi dönemler kobe den üstün görünürdü gözlere..
denver - detroit takasının bu sonucu vereceğini herhalde kimse bilemezdi. denver karlı çıkacak diyorduk ama batıda 2. olacak demezdik

iverson da böyle bok etmez sandık.. billups denver ı azdırdı resmen..
iverson büyük takım oyuncusu değil diyorsun be abi çüş sanki delgado

takım iyi değilse oyuncu ne yapsın. yanında tim duncan vardı da iverson mı oynamadı

ha artık çaptan düştü tabi. fiziksel dezavantajı zaten hep vardı..
ama 1.83 boy 75 kilo ile sayı krallıkları kazandı herkese 50-60 attı mvp oldu ya geçti tarihe iverson. bende hastasıyım.. aykırı kişiliği de cabası.. nba finalinde lue nun üstünden geçişini asla unutamam zaten hala jeneriklerde.. böyle ezici hareket az görülür

aaron mckie ve eric snow ise tüm zmnların en zevksiz en bayık en itici guard ikilisi olmalı
sixers sürprizine şaşırmam ama orlando nba finali için lebron un karşısına dikilirse de hiç şaşırmam..
bu arada jenerik dedim de.. mükemmeller ya.. her sene her sene neler yapıyorlar.. sanki harika bir sinema filminin fragmanı.. play off heyecanına sokuyor insanı.