"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 440 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Galatasaray (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 01 Haz 2009, 18:44 
Kullanıcı avatarı

Harry Kewell...
Galatasaray...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 04:02 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ulan anladık Kewell da Kewell, gören de Gs altyapısında yetişti sanır! :D Tamam adam süper topçu, karakterli vs. ama sırf transfer ettiniz diye bu kadar sahiplenmek, övünmek falan noluyor yani :lol: Arda değil ki sonuçta bu, Avustralya'lı bir adam :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Haz 2009, 21:14 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Rijkaard ismi acayip derecede heyecanlandırıyor beni, nasıl oldu da şu durumda bu adamı getirebildik? Vallahi tebrik etmek lazım yönetimi..

Rijkaard'ın gelişi ile daha bir hücum anlayışı olacağını düşünüyorum takımda, yanlış hatırlamıyorsam Gerets'ten sonra bu kadar hücumu seven hoca gelmemişti bize. ( Gerets'in ilk sezonu'nu hatırlıyalım )

İyi bir transfer politikası ile takım o beklediğimiz günlere dönecektir diye düşünüyorum. Boru değil Rijkaard takımın başında bu da transfer yaparken bize büyük bir avantaj sağlayacaktır, almak istediğimiz bir oyuncuyu Rijkaard ismi ile kolay şekilde ikna edebiliriz..

http://www.galatasaray.org/images/giris ... jkaard.jpg

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 08 Haz 2009, 13:39 
Kullanıcı avatarı

4 3 3 'ü eğer uygularsa , yönetim den sabır kazanırsa iyi işler yapabilir , Neeskens de geliyormuş tabiki de Ten Cate daha iyi seçim olurdu.Ben de merak ediyorum Cruyff olmadan bakayım sistemini oturtma süresini nasıl aşacak.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 08 Haz 2009, 18:08 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Selo Cruyff büyük adam, Barça'nın başına kim geçerse geçsin Cruyff'un müdahalesi olur. İnşallah burada zorlanmaz ama dediğin gibi sabır gösterilmesi şart yoksa bu hocayı da harcarız..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 08 Haz 2009, 18:13 
Kullanıcı avatarı

Eski hocamız son iki sene çok küfür etsem de burada başarılı olmasını isterim

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 13:16 
Kullanıcı avatarı

http://4.bp.blogspot.com/_ekxQljElvu8/S ... -h/uee.jpg

sezonu açtık hayırlı olsun.. resimdeki zenci arkadaş nonda ya hiç benzemiyor :) nonda dır tabii başka kim olacak ama hiç benzetemedim başkası deseler inanırdım.

bu kadar iğrenç, estetikten uzak, dümdüz "türk telekom" yazısı olamaz!

lincoln gene yok.. dönmemiş herif yaa. rijkaard ı da sallamıyorsa...

bu arada dün hasan şaş şöyle dedi.. bi konuşsak herkes gs den soğur dedi.. sonra da gs ben şükür ünsal arif okan bunlardan faydalanmalı dedi.. di mi cnm ömür boyu kulübü siz idare edin oh ne güzel.. ne biliyorsanız anlatın görelim.. deli bunlar yahu sahip olmak istiyorlar resmen kulübe.. kimsenin tarikatı olamaz gs..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 17:27 
Kullanıcı avatarı

ntvspor.net'in haberine göre camçocuk Gökhan Zan, Galatasaray'a bugün imza atıyormuş. Hayırlı olsun efendim. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 17:36 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Ala ala şu adamı aldık ya helal olsun. Rijkaard'ın isteği olduğunu hiç sanmıyorum gerçi transferin ayrıntılarını bilmiyorum ama bu herifin bizde ne işi var?

Yönetim Servet gidecek korkusu ile Servet'ten bile beter birini aldı, bedelsiz almışız ama yinede hiç sevmedim bu transfer haberini. İnşallah Bjk'de ki gibi oynamaz diyeceğim ama kendi lafıma kendim inanamıyorum...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 17:51 
Kullanıcı avatarı

diyecek söz yok bjkliler güzelce alay etsinler bizimle..

rijkaard ve özellikle albert pujol gökhan zan ı bile adam ederlerse sırtımıza almalıyız.. allah tan bedava geldi yani yıllık ücreti de çok değilse hayırlı olsun demekten başka ne denir..

yalnız adam ne meraklıymış gs ye.. hemen geldi yani bjk de baskıdan mı kaçtı nedir yeni bi sayfa mı açmak istedi..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 18:33 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Kimsenin beğendiği bir adam değil Gökhan, Galatasaray ilk 11'i için düşünülüyorsa şimdiden tahmin edileceği gibi hayal kırıklığı yaratma olasılığı çok yüksek. Fakat bonservissiz gelmesi, yüksek ücret almayacak olması ve yerli olmasıyla kadro genişliği açısından çok da yanlış bir transfer değil.

Haberi ilk duyduğumda yüzümde bir tebessüm oluşmadı dersem yalan olur ama.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 Haz 2009, 22:29 
Kullanıcı avatarı

defansa düzgün birini beklerken aldığımız adama bak ya, işe yarayacak bi futbolcu olsa zaten bjk bırakmazdı, henüz konuşmak için çok erken ama gökhan zan'ın bizde başarılı olacağına inanmıyorum, ama iyi bir yedek olabilir asla ilk 11 oyuncu değil, ayrıca fb ve bjk'den çok mecbur kalınmadıkça oyuncu alınmasını doğru bulmuyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 23 Haz 2009, 22:37 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Valla Beşiktaş'ın çok büyük bir yıldızı transfer ettiği haberini alsam olsa ancak bu kadar mutlu olabilirdim herhalde :D Ntvspor'u izlerken altyazıda "Galatasaraylı Gökhan Zan, Rijkaard çok tecrübeli ve büyük bir hoca dedi" şeklinde bişey gördüm, hasktir o ne lan, orda Gökhan Zan mı yazdı, ben mi yanlış gördüm falan dedim :) Sonra düşündüm herhalde ismi yanlış yazdılar, Gs böyle bir aptallık yapmaz dedim.. Az sonra haberin detaylarını görünce yüksek volümde bir sesle klasik tepkimi verdim: "İŞTE BUUUU" :lol:
Takımdaki en kurtulmak istediğim adamımızı gönderip, hem de şampiyonluktaki rakiplerimizden birine kakalamak ilaç gibi geldi valla :) Gs para vermedi bonservisine, ama Gökhan'a verecek herhalde, bedavaya oynamayacak bu adam.. Hem de biz iyi tanıyoruz, bi bok oynamadığı halde utanmadan büyük paralar ister, çok paragözdür.. Şahsen ben ona verilen 100 tl'ye bile acırım.. O yüzden son çeyrek yüzyılın en büyük kazığı olarak görüyor, yapacağı kazmalıklarla gs'yi yakacağı maçları sabırsızlıkla bekliyorum :D :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 Haz 2009, 14:06 
Kullanıcı avatarı

aklı başında tüm bjklilerin tepki gösterdiği bi transfer oldu gökhan zan.. bakın "aklı başında bjkliler" diyorum ama ne kadar az sayıdalar anlayın yani..

gökhan zan değil önemli olan.. zan gider ali gelir, ali gider veli gelir.. zan ın ne mal olduğunu da biliyoruz.. 28 yaşından sonra o bile adam olursa florya nın havasında suyunda bi gariplik olduğu iyice tescillenecek zaten..

önemli olan başka şeyler.. iki kupa bile zehir edildi taraftara.. önce topuz olayında madara oldular. sonra gökhan zan konusunda ihmalleri var. opsiyonu unutmuşlar! kenan öner denen herifmiş en büyük sorumlu ama bilemiyorum.. sen elindeki milli oyuncunun sözleşmesini bile adam gibi takip edemiyorsun.. rakiplerin nokta transferler yaparken sen tatildesin.

en kötüsü, sen tercih edilmedin.. bjk de kaptanlığa yükselmiş bir adamın bu kdr rahat "gelirim" kararı vermesi gs nin senden çok daha tercih edilesi bir kulüp olduğunu gösterir.. gs ya da fb den bir oyuncunun bjk ye 5 dakika bile beklemeden gideceğini hiç sanmıyorum..

rakibin az sayıda yerli stoperden birisini rotasyon amaçlı şıp diye alıyor sen ancak resmi sitede bjk amblemiyle onun fotosunu kapatıyorsun.. emre ler fatih ler hala uefa posterlerinde duruyor bizde..

son olarak yusuf olayından dolayı 1 milyon dolar ödüyorsun. nası beceriksiz basiretsiz bi yönetim bu.. yazık lan..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Haz 2009, 17:33 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Yahu benim hakkaten aklımın almadığı şeyler var.. 2 kupa zehir edilmiş de, mutluluğunu yaşayamıyormuşuz da vs. vs. İzin verin de buna biz karar verelim ya :) Şampiyonluğun mutluluğunu yaşayan bizsek, keyfimizin kaçıp kaçmadığını söyleyebilecek olan da biz Beşiktaşlılar değil miyiz? Kendi adıma ve gözlemlerime dayanarak Beşiktaşlı'ların yüzde 90 gibi bir kesimi adına konuşuyorum ki, haziran ayında yaşanan gelişmelerin hiçbiri bizim sevincimizi, mutluluğumuzu zerre kadar gölgeleyememiştir.. Bazı kesimler, bunu böyle göstermek için yırtınma görevini üstlenmiş durumdalar, zira fb'lisi gs'lisi biliyor ki kendilerini olduğundan daha büyük göstermenin yolu Beşiktaş'ı daima daha küçük gibi göstermeye çalışmaktan geçiyor :) Beşiktaş'ın eze eze 2 kupa birden alıp zirvede bitirdiği bir sezondan sonra dahi ortak çalışmalar şimdiden başlamış durumda.. 3 gün önce verdiği sözleri yutacak kadar haysiyetsiz bir adamı almamışız, bu mu bizim mutluluğumuzu bozacak? :) Bütün sezon başımızı ağrıtan, sakatlandığında sevindiğimiz, oynadığında yüreğimizi ağzımıza getiren, yetmezmiş gibi Beşiktaş kaptanlığı gibi bir görevi yürütmesiyle kahrolmamıza sebep olan, son çifte kupada da en az payı olan oyunculardan olan Gökhan Zan'ı rakibimize bırakmak mı bizim keyfimizi kaçıracak? :)
İşin acı tarafı Gökhan'ın bizi tercih etmemesiymiş, bak sen! :D Ulan o kim oluyor da tercih ediyor? Gökhan denen kazmayı tercih etmeyen biziz, yoksa kaptanlık yapan, senelerdir oynayan bir adamı kolayca bırakır mıyız hemen? Adam gibi bir topçu olsa opsiyon hakkımızı kullanmaz mıyız? (Unutulduğu falan da medyanın palavrası, yine o bazı kesimler de bu palavranın üstüne atlamış hemen! Böyle bir şey mümkün olabilir mi yahu?) Gökhan Gs'ye gitti, her büyük takım arasındaki futbolcu transferinde bir karmaşa yaşanır, bu transferde ortalığı ayağa kaldıran görebiliyor musunuz? Aksine bizim camianın hemen hemen tamamı göbek atacak nerdeyse :) Adam utanmadan takımdaki en yüksek parayı alan adamlarla kendini kıyaslayıp, "benim ne eksiğim var, ben de istiyorum 1,5 milyon dolar" falan diyordu.. Bu adama kapıyı göstermekten daha akıllıca olan tek şey, bu salaktan para kazanabilmek olurdu.. O treni de kaçırdık zaten, yönetimimiz o kadar basiretli olsa şimdiki Yusuf'tan dolayı kaybedilen 1 milyon doları da kaybetmezdik..

Ha o konuya da değineyim lafı gelmişken.. Evet, Yusuf transferinde göndereceğin adamı ikna etmeden transferi gerçekleştirmeye kalkarsan, Aydın da klasik mazlum Anadolu topçusu gibi davranmayıp hakkını yedirmez ve şimdi eşek gibi bursaya 1 milyon doları ödemek zorunda kalırsın.. Bu tamamen Demirören yönetiminin acizliğidir, burasını tartışmıyorum..
Lakin herkesin Yusuf'un geldiği zaman ortalığı ayağa kaldırmasını hatırlıyorum da (ki ben de başta tepki gösterenler arasındaydım) Yusuf'un 2 kupanın kazanılmasındaki büyük payını hep beraber izleyip g.t olanlar da biz olduk.. Bu durumda böylesine faydalı bir ara transfer için verilen bu paraya değer mi, bence değer.. Aynı zamanda Holosko transferi de iyi bir örnek, ilk geldiğinde "5 milyon dolar bu adama verilir mi" yaklaşımını gösteriyordu bütün çokbilmişler.. Ama bu sezonki başarılarda en büyük pay sahiplerinden biri de Holosko oldu, artı olarak yaşından dolayı avrupaya iyi bir paraya satma şansımız da var.. Satmasak bile takıma yaptığı katkılarla maliyetini karşılıyor.. Yusuf, Ernst, Holosko gibi adamlar sayesinde şampiyonlar liginden gelecek gelire hak kazanmadık mı? Demekki yönetimin yaptığı doğru işler de olmuş.. Nasıl yanlış olanlarda yönetimi yerin dibine sokuyorsak, doğrularda da hakkını vermemek art niyetlilik olur..

Bu arada Gs'nin son derece akıllıca (!) hamlelerini de gülerek izlemekteyiz.. Takımdaki en formda, en gerekli oyunculardan Servet'i gözden çıkartıp, yerine rakip takımın illallah dedirten bir kazma defans oyuncusunu koymak inanılmaz mantıklı bir hareket, başarılı rotasyon çalışmanızı kutluyoruz :D Ama pardon, Gökhan gibi onlarca kez milli takıma seçilmiş bir oyuncuyu bonservis vermeden almak çok akıllıcaydı dimi, unutmuşum.. Sabri'nin nerdeyse seçilme rekoru kıracağı bir milli takımdan bahsediyoruz :) Biz onu bonservis vermeden almış olsak ne derdiniz acaba! Neyse, belli ki bizim maçları pek seyretmemişsiniz, ne kadar akıllıca hareket ettiğinizi yeni sezon başladığında kendiniz görebileceksiniz! ;)

Yaz yaz bitmiyor, hırsımı alamıyorum :D Neymiş, rakibimiz eksiğini kapatırken biz tatil yapıyormuşuz.. Yahu tatili en çok hakeden bizim hocamız, bizim oyuncumuz.. Siz alsaydınız iki kupayı, siz yapsaydınız fazladan tatili.. Şu an çalışmaya erken başlaması gereken iki takım Fb ve Gs'dir, zira 4. ve 5.liği kendileri paylaştılar :) Bir de bunlar der ki biz Beşiktaş'ın aldığı kupalara saygı duyuyoruz! Tabii tabii çok belli saygınız, lig biter bitmez başladınız ayak oyunlarına:) Biraz susun be kardeşim, en azından lig başlayana kadar çifte kupamızın hatırına biraz meydanı bize bırakın be, sonrasında zaten medyayla kolkola yine ilk sayfalar sizin olacak, tabii biz yeni kupaları kazanana kadar ;)

Son olarak şu Gökhan Zan'ın resmi siteden silinmesi olayına gelelim.. Gs'nin de zamanında Uefa kupasını kazanan kadrodan Fatih Terim'in bulunduğu kısmı o dönemki yönetimin halt yemesi sonucu bi posterden mi ne kestiğini unutmuş değiliz.. Elbette kişiler kulüpleri temsil eder, ama bazı davranışlar da kişisel nedenlere dayanır.. Lakin nedense bunu bizim Demirören yönetimi yaptığında rezil olan Beşiktaş olur, Gs veya Fener yapınca kulübe maledilmez! :)

Bu yazdıklarımın tamamı genele yönelikti, şu son cümlemi ise Troy'a yönelik söylüyorum: Gs camiasının ne kadar kendini beğenmiş, ukala, diğerlerini küçümseyen bir yapısı olduğunu sen de bilen ve kabul eden bir adamsın.. Buna rağmen kendin de onlara gitgide benziyorsun ki, bu benim açımdan üzücü bir durum.. En azından senin kafanda aşırı fanatik olmayan bir adamın diğerleri gibi davranmayacağını, belli bir süre de olsa Beşiktaş'ın başarısını başka boş olayları bahane ederek gölgelemeye çalışmayacağını umuyordum, beni hayal kırıklığını uğrattın..
Şu ait olduğun camiaya bakıyorum da.. Nasıl saygısız, utanmaz, kendini beğenmiş bir camia bu yahu! Yazık lan! :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 440 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online