"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 79 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Fortis Türkiye Kupası 2008-2009
İletiTarih: 13 May 2009, 23:45 
Kullanıcı avatarı

fener 50.seneye doğru :D maçtan önce kadrolar açıklandığında fb'nin kalesinde volkan babacan'ın oynayacağını görünce heyecanım artmıştı, onu görünce bjk maçı kesin kazanır diye düşünüyordum ve yanılmadım, maça aynı inönüdeki maçta olduğu gibi fb iyi pas yaparak başladı, ilk 5 dk orta sahada oyuna hakim olacak gibi bi izlenim verdi, bjk kaleye ilk gelişinde golü buldu, tamam volkan babacan'ın mallıklar yapacağını biliyordumda bu kadarını beklemezdim :D inanılmaz komik bi gol oldu yusuf bile gol olduğuna şaşırmıştır kesin, golden sonra bjk oyun üstünlüğünü eline almaya başladı ve etkili pozisyonlar buldu, bobo'nun kaçırdığı pozisyon inanılmazdı boş kaleye atamadı golü ya, eğer o pozisyonu atsaydı maç erkenden kopabilirdi, fb'nin bulduğu golde ilginç oldu, deivid'in pası çok ince ve harikaydı guiza'da çok iyi takip etti pozisyonu ve yine gol attı, herşeyi geçtim şu guiza'dan gol yemek yenilgiden beter bee :D yenilen golde hakan arıkan'nın hatası vardı topa iyi uzanamadı, fb golü atmadan öncede guiza'nın kaçırdığı etkili bi pozisyon vardı, oda onu atsaydı fb öne geçecekti, oyunun ilk yarısı genel olarak ortada geçti ama fener biraz daha etkili gözüken taraftı, ikinci yarı ortada başladı maçın gidişatı uzatmaya gidecek gibi gözüküyordu, bobo yine ikinci yarının başlarında net bi fısatı daha değerlendiremedi, topa çok erken vurdu biraz daha kaleye yaklaşıp denemeliydi şansını, 2 tane kaçan net pozisyondan sonra tam bobo'ya küfür etmeye başlarken inanılmaz bi füze yolladı kaleye :D kaçırdığı gollerin acısını çok fena çıkardı, bu golde kalecinin yapabileceği birşey yoktu, 2-1'den sonra fb'nin deli gibi saldırmaya başlayacağı belliydi ama bjk akıllı oyunuyla buna izin vermedi, yusuf 3.golde yine sahneye çıktı pozisyonu çok iyi takip etti ve golü bobo'ya attırdı, inönüde'ki maçta harika oynayan gökhan gönül'ün hatası büyüktü, topu taca veya kornere atmalıydı riske girersen yusuf gibi biri affetmez hatayı, 3-1'den sonra iş iyice şova döndü, fb gelmeye çalıştı ama bi türlü gelemedi 2.yarı, fb'ye boş alan bırakmadılar, bjk yapılması gereken herşeyi yaptı, kalan dk larda oyunu istedikleri gibi yönlendirdiler, 4.golü resmen göstere göstere attılar, bobo-holosko paslaşması harikaydı, 5.golün olmasını çok istedim ama olmadı :D kalan dk larda maç bitsin havasındaydı iki takımda, bu arada son dk da olan fb'nin penaltısı yanlıştı, penaltıyla uzaktan yakından alakası yok pozisyonun, guiza resmen kendini yere atıyor, heralde hakem fark azalsın diye verdi penaltıyı :D bjk 2.yarıdaki etkili oyunuyla haketti maçı, kazanacaklarını düşünüyordum ama bu kadar etkili bi oyun beklemiyordum açıkcası, gelelim aragones'in mallıklarına volkan demirel gibi bi kalecin varken hangi akla hizmet volkan babacan'ı oynatıyorsun inanılır gibi değil, demirel oynasada fb kazanamazdı ama bu kadar hatalı goller yemezdi, o kadar kötü oynayan varken yine emre'yi çıkardı buda yanlıştı, yanlışları saymakla bitmez, fb'de iyi oynayan oyuncu yoktu, biraz guiza, deivid ve emre etkili gözüktü diğerleri sahada yok gibiydiler, en büyük hata demirel'in oynamamasıydı, bjk'de ise herkes görevini en iyi şekilde yaptı, maçın yıldızı golü atana kadar 2 tane net pozisyon kaçıran bobo'ydu, golden fena coştu takımda kalacağının sinyallerini verdi, tello,yusuf ve holosko'da çok etkiliydi, kısaca herkes iyiydi ama en çok önplana çıkan isimler bunlardı, mustafa denizli bu defa doğru kadroyu çıkardı sahaya, cisse-ernts ikisi birarada oynayınca orta saha üstünlüğünü elinde tuttu bjk, bu ikilinin asla bozulmaması gerektiği bu maçla birlikte tamamen anlaşıldı, bjk'nin yenmesine çok sevindim eğer fb kupayı alsaydı elimizdeki büyük bi kozu kaybetmiş olacaktık :D fb 2'de 1 aynı şeyi yapamadı bu sefer :D anlaşılan o ki fener bu kupayı alamayacak, aldığı zamanıda biz göremeyiz heralde, çok çok sonraki nesile nasip olur :D bjk'li futbolcuların maçtan sonra giydikleri türkiye kupası resmi ve nasip olmaz herkese yazılı tişört süperdi, bu türkiye kupası finallerini seviyorum ya sonu hep mutlu bitiyor, maç 4-1'ken aziz yıldırım'ı gösterdi kamera bi ara o surat ifadesi herşeyi özetliyordu, kesin içinden ''ben bu filmi daha önce izlemiştim'' şeklinde düşünüyordu :D bjk inönüde ezildi falan demiştik ama intikamı çok fena aldılar, uyuyan devi uyandırdılar gibi birşey oldu bunlarınki, sırf aziz'in o halini gördüm ya keyfim acayip yerine geldi.
içimdeki fener aşkı bambaşka :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 13 May 2009, 23:50 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Şunu bir kez daha gördüm ki, bu dünyada Fener'i eze eze yenmek kadar zevk veren bir şey yok bize :) Fener'li kardeşlerim alınmasın, hakikaten öyle, zevkten geberiyorum yahu, bu gece uyku uyuyamam ben :D

Ligde iki maçı da kaybettikten, hatta İnönü'de utanç verici bir futboldan sonra ancak böyle bir maç siler atardı bunları zihnimizden.. O iki maçın tüm izlerini tek maçla silip attık, rezil etmek neymiş gösterdik cümle aleme 8-) Sen misin bizi İnönü'de yenen, cezasını böyle çekersin, 28. yaş gününüz kutlu olsun! :lol:

Maç hakkında ne yazsam bilemiyorum, Vega'ya ilk yarı konusunda pek katılamayacağım, bence maç boyu üstündük.. İlk gol tam bir zeka işiydi, yani Yusuf işi 8-) Kendisinden başka kimse tahmin etmemiştir herhalde o topun oraya gideceğini :D belöz emre ön direkte duruyodu, tam şunu çekmeden önce su şişesini kalenin içine atıp penaltı noktasına doğru koştu, sonra döndü bi baktı top su şişesinin yanında! :D
Bunun hemen üstüne 2. gol gelirdi ama Bobo her zamanki gibi kolay işleri yapmakta zorlandığı için boş kaleye dokunamadı, Nobre olsun kayarak gol yapardı onu eminim.. O an Bobo'ya çok laf ettik tabii, ama sonra tövbe ettik, gelicem oraya birazdan :D
Fener'in golü güzeldi açıkçası (hangi golü demeyin, 1 tane gol attılar zaten :)) ama Sivok gibi çok güvendiğim bir adam o pozisyonda top yerine Guiza'yı takip etse o topu geçirmezdi ve golü yemezdik.. Olsun, canı sağolsun Sivok'umun, onu getirenlere helal olsun..
Daha sonra aşırtma toplarla birkaç tehlike verdik, hepsi o.. Bunu da bizim defansa ve bizim maçlarda ne olup da kabuk değiştirdiğini anlayamadığım Guiza'nın performansına bağlıyorum.. İlk yarının sonlarına doğru iki takım da biraz sakinleşti ve riske girmedi..

2. yarı kelimenin tam anlamıyla sahadan sildik zaten Fener'i :) Gol geliyorum diyordu, kelini öpmek istediğim Ernst'in müthiş çabasıyla kaptığı ve Bobo kazandırdığı top maçı koparan golün mimarı oldu.. Bobo çok babasın, Bobo çok güzelsin! :D Senin Allah'ına kurban, o nasıl şuttur öyle yarabbim, şut değil bazuka mübarek! Herkes tutturmuş, uyuz Volkan kalede olsa farklı olurdu diye, Volkan değil feriştahı gelse çıkaramazdı o topu! :)

Üstüne bir de, 33 yaşındaki veteran (!) Yusuf'un inanılmaz bir preste Gökhan Gönül'den söküp aldığı ve yoktan var ettiği, Bobo'mun müthiş kafasıyla 3. gol gelince değme keyfime :) O dakikadan sonra 5'i düşünmeye başladık zaten yanımdaki arkadaşlarla!

Bitti mi, bitmedi! :D Öyle bir gol attık ki, ancak halı sahalarda veya Barcelona maçlarında rastlanır :) Holosko ve Bobo yalnızlar, karşılarında 4 tane savunmacı, bir verkaç, bir topuk pası, bir öldürücü son vuruş vee yıllar sonra eski esprilerin kapısının açılışı: "Arkayı fenerleyelim!" :lol:
Afedersiniz t.şak geçtik resmen, ayıptır bu kadarı da yapılmaz ki :D Haysiyetiyle oynuyorlar rakibin :D

Asıl komedi ondan sonra başladı, daha yaklaşık 20 dk var, üstlerine gitsek 5-6 olur ama gitmiyoruz! Zira aklımız a.gücü maçında! :D :D Valla 3 gün sonra önemli bir lig maçı olmasa bu fırsatı kaçırmazdık, tarihe farka giderdi maç, Fener lige şükretsin..
Son dk penaltısı için söyleyecek söz bulamıyorum, hiçbir onurlu Fener taraftarının böyle gelen bir golden utanmayacağına inanmam.. Guiza'nın ne kadar dürüst bir adam olduğunu gördük o pozisyonda, tabii Bünyamin denen şerefsizin de.. Bütün maç boyunca gördüğü, görmediği her pozisyonda Fener'e düdük çaldı nerdeyse, taçlara kornerlere kadar! Kıçını yırttı, ama yetmedi, rakibi ezdiğimiz gibi hakemi de ezerek, söke söke aldık o kupayı.. İşte özlediğimiz Beşiktaş bu, böyle olsunlar canımızı verelim be! 8-)

Bu arada yine Vega'nın lafını ettiği gibi, klasik siyah şort beyaz forma kombinasyonu gibisi yok, takımı böyle görünce gurur duyuyoruz, inşallah kalan maçlarda da giyerler böyle..
İlk kupamız hayırlı uğurlu olsun.. Bu nişandı, düğün ise 2 hafta sonra İnönü'de 8-)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 May 2009, 00:06 
Kullanıcı avatarı

5. gol olurdu hee ama üzülmez öyle aptalca harcadı ki son pozisyonu.. yuh yani gülemedim bile.. ibo işte. bomboşsun, topla iki adım ilerlese ortaya bi baksa müsait arkadaşlarını görecek kolay bi gol olacak.. iğrenç bi şutla auta attı topu. eee ama onu yapsa zaten real madrid de oynardı :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 May 2009, 00:38 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

2. gole kadar maç dengede gidiyordu, hatta ümitliydim takımdan. Ne olduysa Bobo golü attıktan sonra oldu. Bizimkiler yine kupa moduna geçtiler, mağlup duruma düşmek moralleri bozdu. O saatten sonra da maçı çevireceklerine inanmadılar, lig maçı olsa farklı olurdu belki. Ardından 3. ve 4. gol geldi zaten. Tebrik ederiz Beşiktaş'ı.

Babacan'ın gollerde hatası vardı ama oynamamalıydı diyenlerden değilim yine de. Bu aşamaya kadar o getirdi takımı, finale çıkmak hakkıydı. Kötü bir tecrübe oldu onun açısından ama hala güvendiğim bir isim. Yenilgiyi sadece ona yüklemek yanlış, Demirel oynasa ne olurdu bilinmez. Önemi de yok gerçi.

Penaltının yanlış olduğu herkesin ortak fikri zaten, gereksizdi.

Aragones'in kalma ihtimali böylece ortadan kalkmış oldu. Sezon sonu gelecek yeni hocayla kadro revizyonu gerçekleştirilmeli, sağlam transferler yapılmalı. Gitmesi gereken çok adam var takviye gereken çok mevki olduğu gibi.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 May 2009, 00:38 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

versiyon 2

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 May 2009, 20:38 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 May 2009, 21:33 
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 May 2009, 21:34 

valla artık uzun mesaj için kılımı kıpırdatmıycam fakat carlito'yu bir de kamuoyu önünde tebrik edeyim diye girdim başlığa.. ama yuh be kardeşim lan galaksilerarası kupayı mı kazandınız olm ne bu coşku :D dün de tvde gördüm millet taksim meydanı'nda konvoy halinde tur atıyor,kornalar bayraklar,camlarına çıkılmış minibüsler vs noluyor olm kendinize gelin allah belanızı versin haha,güleyim mi ağlıyım mı of bee :D

tebrikler ak :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 14 May 2009, 21:53 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

yazma uzun mesaj iyi halt ediyosun, neye bozuldun da 1 saat içinde içine ettin forumun anlayamadık zaten :)

olm maçın ne maçı olduğunun, sonunda hangi kupa verildiğinin önemi yokki, mesele o değil, sen ne anlarsın :D kaç maçtır olmuyordu, kıramıyorduk şeytanın bacağını, bu sefer kafasını gözünü kırdık :) eski günlerdeki gibi rezil ederek, aşağılayarak yendik adeta.. e lige baksak orda da lideriz, şampiyonluk çok yakın, taraftar coşmayacak da ne yapacak? ona bakarsan 10 gün önce fener bizi inönüde yendiğinde bazı balkonlara bayrak astığını gördüm fenerlilerin utanmadan :lol: biz o kadar görgüsüz değiliz hiç değilse, ben de bayrağı hazırladım ama inşallah cimbomu da yenip şampiyon olduğumuz zaman asıcam evin balkonuna 8-)

bu arada olur ya, bigün fener bu kupayı kazanırsa eminim finalde yendiği takım da gs olur :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 May 2009, 01:27 
Kullanıcı avatarı

aşağılayarak ezerek falan olmadı yalnız barça - bayern maçı barça - real maçı filan izlemedik. semih 2-2 yapsa ne olurdu meçhul..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 15 May 2009, 01:58 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Dediğim gibi 2. gole kadar maç gayet ortada, çekişmeli gidiyordu. Golle bozulan moraller takımın maçtan kopmasına neden oldu. Buna rağmen bir aşağılama, ezme göremedim ben. Skorun 4 olmasına aldanmamalı. Yine benzer şekilde lig maçının 2-1 bitmesine rağmen Fenerbahçe çok üstün oynamıştı ilk 60 dakika, yine skora aldanmamalı.

Fenerbahçe kazansa sevinci bu kadar abartmazdı, o da ufak bir detay.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 May 2009, 02:49 
Kullanıcı avatarı

bencede öyle aşağılama ezme falan yoktu ama bjk ikinci yarıda baya etkili oynadı buda bi gerçek, maç 3-1'den sonra tamamen koptu zaten, bu arada yusuf'un golü zeka işi değildi tamamen kaleci hatası, sevinme olayında ise carlito'ya katılıyorum, abartı yok bencede, yani bjk'liler bu kadar sevinmekte haklılar çünkü farklı bi skorla net bi şekilde feneri yendiler, herhangi bi anadolu takımını yenip kupayı alsalar bu kadar sevinmezlerdi ama rakip fb olunca işin boyutu değişiyor, birde uzun süredir fb'ye karşı galibiyetleri yoktu bununda etkisi var, bjk'nin inönüde kaybetmesi daha iyi oldu onlar adına, kaybedince bu maçı kazanmaktan başka çareleri kalmadı, 6 maç üst üste kaybetmenin intikamını fena aldılar :D fener kupayı alsa daha fazla sevinirdi çünkü öyle olması lazım, alex'in kupaya nasıl baktığını görmediniz heralde :D kupayı aldıkları gün yeni bi çağın başlangıcı kabul edilir heralde dünyada :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 May 2009, 08:38 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

4. golden sonra üstüne gidip 5.yi, 6.yı bulma imkanın varken yapmayıp, kendi sahanda top çevirmeyi rakibi ezmenin bir göstergesi olarak yorumluyorum ben.. hadi aşağılamak demeyelim, ağır olmasın, üzülmesin medcezir gibi kardeşlerimiz :) ama bu maçtan daha bariz "eze eze yenmek" diye nitelendirilebilecek maç da ancak barça'nın maçları olabilir zaten ;)

ayrıca geçen maç fener bizi farklı yenmediği halde ezerek yendiklerini kabul edenin ben olduğumu da hatırlatmak isterim.. eze eze yenmek, rakibi sahada aciz duruma düşürmek demektir, illa 4-5 farkı bulmak demek değil ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 May 2009, 20:59 
Kullanıcı avatarı

feeeenneeerrr napdiin kac sene oldu.. iyki okulda fenerliyiz dedik hemen teker teker bjk'lilar geldi tabi hepsinin güzel sözü: "Gecmis olsun"..sinirden kipkirmizi oldum :headbang: tabi pek cakdirmadim sinirlendigimi cünkü baya bi bjkli vardi okulda eger ters bisey söyleseydim vay halime :D neyse tebrikler sayin beşiktaşlılar

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 May 2009, 12:39 
Kullanıcı avatarı

Fener'in kaybetmesine üzüldüm. Ama bir yandan da Aragones'in kalma ihtimalin bitmesine de sevindim. Hayırlı bir mağlubiyet oldu. Beşiktaşlı tüm arkadaşları tebrik ederim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 79 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online