Şunu bir kez daha gördüm ki, bu dünyada Fener'i eze eze yenmek kadar zevk veren bir şey yok bize

Fener'li kardeşlerim alınmasın, hakikaten öyle, zevkten geberiyorum yahu, bu gece uyku uyuyamam ben

Ligde iki maçı da kaybettikten, hatta İnönü'de utanç verici bir futboldan sonra ancak böyle bir maç siler atardı bunları zihnimizden.. O iki maçın tüm izlerini tek maçla silip attık, rezil etmek neymiş gösterdik cümle aleme

Sen misin bizi İnönü'de yenen, cezasını böyle çekersin, 28. yaş gününüz kutlu olsun!
Maç hakkında ne yazsam bilemiyorum, Vega'ya ilk yarı konusunda pek katılamayacağım, bence maç boyu üstündük.. İlk gol tam bir zeka işiydi, yani Yusuf işi

Kendisinden başka kimse tahmin etmemiştir herhalde o topun oraya gideceğini

belöz emre ön direkte duruyodu, tam şunu çekmeden önce su şişesini kalenin içine atıp penaltı noktasına doğru koştu, sonra döndü bi baktı top su şişesinin yanında!

Bunun hemen üstüne 2. gol gelirdi ama Bobo her zamanki gibi kolay işleri yapmakta zorlandığı için boş kaleye dokunamadı, Nobre olsun kayarak gol yapardı onu eminim.. O an Bobo'ya çok laf ettik tabii, ama sonra tövbe ettik, gelicem oraya birazdan

Fener'in golü güzeldi açıkçası (hangi golü demeyin, 1 tane gol attılar zaten

) ama Sivok gibi çok güvendiğim bir adam o pozisyonda top yerine Guiza'yı takip etse o topu geçirmezdi ve golü yemezdik.. Olsun, canı sağolsun Sivok'umun, onu getirenlere helal olsun..
Daha sonra aşırtma toplarla birkaç tehlike verdik, hepsi o.. Bunu da bizim defansa ve bizim maçlarda ne olup da kabuk değiştirdiğini anlayamadığım Guiza'nın performansına bağlıyorum.. İlk yarının sonlarına doğru iki takım da biraz sakinleşti ve riske girmedi..
2. yarı kelimenin tam anlamıyla sahadan sildik zaten Fener'i

Gol geliyorum diyordu, kelini öpmek istediğim Ernst'in müthiş çabasıyla kaptığı ve Bobo kazandırdığı top maçı koparan golün mimarı oldu.. Bobo çok babasın, Bobo çok güzelsin!

Senin Allah'ına kurban, o nasıl şuttur öyle yarabbim, şut değil bazuka mübarek! Herkes tutturmuş, uyuz Volkan kalede olsa farklı olurdu diye, Volkan değil feriştahı gelse çıkaramazdı o topu!
Üstüne bir de, 33 yaşındaki veteran (!) Yusuf'un inanılmaz bir preste Gökhan Gönül'den söküp aldığı ve yoktan var ettiği, Bobo'mun müthiş kafasıyla 3. gol gelince değme keyfime

O dakikadan sonra 5'i düşünmeye başladık zaten yanımdaki arkadaşlarla!
Bitti mi, bitmedi!

Öyle bir gol attık ki, ancak halı sahalarda veya Barcelona maçlarında rastlanır

Holosko ve Bobo yalnızlar, karşılarında 4 tane savunmacı, bir verkaç, bir topuk pası, bir öldürücü son vuruş vee yıllar sonra eski esprilerin kapısının açılışı: "Arkayı fenerleyelim!"
Afedersiniz t.şak geçtik resmen, ayıptır bu kadarı da yapılmaz ki

Haysiyetiyle oynuyorlar rakibin

Asıl komedi ondan sonra başladı, daha yaklaşık 20 dk var, üstlerine gitsek 5-6 olur ama gitmiyoruz! Zira aklımız a.gücü maçında!

Valla 3 gün sonra önemli bir lig maçı olmasa bu fırsatı kaçırmazdık, tarihe farka giderdi maç, Fener lige şükretsin..
Son dk penaltısı için söyleyecek söz bulamıyorum, hiçbir onurlu Fener taraftarının böyle gelen bir golden utanmayacağına inanmam.. Guiza'nın ne kadar dürüst bir adam olduğunu gördük o pozisyonda, tabii Bünyamin denen şerefsizin de.. Bütün maç boyunca gördüğü, görmediği her pozisyonda Fener'e düdük çaldı nerdeyse, taçlara kornerlere kadar! Kıçını yırttı, ama yetmedi, rakibi ezdiğimiz gibi hakemi de ezerek, söke söke aldık o kupayı.. İşte özlediğimiz Beşiktaş bu, böyle olsunlar canımızı verelim be!
Bu arada yine Vega'nın lafını ettiği gibi, klasik siyah şort beyaz forma kombinasyonu gibisi yok, takımı böyle görünce gurur duyuyoruz, inşallah kalan maçlarda da giyerler böyle..
İlk kupamız hayırlı uğurlu olsun.. Bu nişandı, düğün ise 2 hafta sonra İnönü'de