"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Fenerbahçe (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 00:45 

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Fenerbahçe (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 00:56 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Toparlanma eğilimine girdik sanırım, öyle umuyorum ayrıca. :) Galibiyet ve düzgün futboldan çok Deivid'in golüne sevindim, ağlatacaktı az daha. 1-2 ay daha sürer gibi ama bir an önce düzenli oynayacak duruma gelmesini bekliyoruz...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:13 

Fener istekli oynadığında her türlü galibiyete gidebileceğini gösterdi...
Ancak çok kısıtlı olan kadro bu işi nasıl götürecek meçhul...
Devreye kadar en hasarla ayrılırsa,kardır...
Aziz amca transfer bombardımanı yapacak gibi zaten...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:31 
Kullanıcı avatarı

ezeli rakibimizin bu sene şimdilik başarısız olması ve ilerisi için pek fazla umut vermemesi bizim açımızdan sevindirici bir durum, ama fb'nin şampiyonluk yarışında olmadığı bir şampiyonlukta fazla zevkli olmaz, uzun yıllardan beri meşhur 4'lünün çekiştiği bir şampiyonluk yarışı izleyemedik, diğer topictede dediğim gibi bu sene Gs-Bjk diğer rakiplerine göre biraz daha önde bana göre ilk 2 sıra için.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:36 
Kullanıcı avatarı

şurda bile on dakkada 4 büyük arasında en çok msj buraya atılmış. medyatikler işte kardeşim fb başarılı olunca daha çok satıyoruz diye boşuna demiyor gazeteler :) o değilde geçen seneden sonra bu senede rahat rahat çıkabilecekleri bi gruptalar ama üzülecekler gibi. çünkü geçen seneki takım yok piyasada. böyle böyle başlar oysa bu işler her sene düzenli çıkmak ilk adım olur çok yanacaklar sonra.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:08 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

çok renkli bir sezon geçiriyor güzide rakibimiz :) galatasaray derbisine kadar aragones kovulmazsa (malum arada arsenal deplasmanı ve olası hezimet var) o derbi ilaç gibi gelecektir.. ama uzun vadede bakacak olursak bu başkan ve fener camiası -medyası da dahil- sabır gösteremezler hocaya ve büyük bir çıkış gerçekleşmezse devre arası yollar ayrılır.. gibi..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:26 
Kullanıcı avatarı

he ya arsenal gene 4 - 5 çekecek bunlara bunlarında kuruluş amacı zaten en kötü günde kenetlenip g.saray ı yenerek düze çıkmak olan yine bize olacak.. taraftarı da uyutuyorlar başka şeyi taktıkları yok. bizimde kadıköy fobimiz malum.
maç başlar gs daha iyi görünmektedir paslar, oyun kurmalar, belki bi iki pozisyon. sonra fener ilk atağında golü bulur, sonrası malum.
her sene aynı filmden bıktım. heyecanlanmıyorum hiç bir maç öncesi.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:57 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Toparlanma yolunda benim de en büyük umudum Galatasaray maçı zaten. Bir galibiyet bizi üst sıralara yaklaştıracaktır, vereceği moral de var tabii. Bu sene bir terslik çıkmamasını umuyoruz.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Kas 2008, 02:30 
Kullanıcı avatarı

Semih'ten orta saha yaratan bir hoca Fenerbahçe'nin başında bulunuyor. Bu sene artık bitmiştir Fener için. Geçmiş olsun.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Kas 2008, 02:47 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Semih'in top dağıtma özelliği zaman zaman çok faydalı olabiliyor ama bu kadar sık geri gelmesi de onu gol bölgesinden uzaklaştırıyor. Önceleri sadece Alex'in bölgesine yardıma geliyordu ama son dönemde Kazım'ın oynamadığı maçlarda daha çok sağa kaymaya başladı. Buradan kaleye gitmek çok daha zor oluyor tabii. Bana göre de sadece Alex'in zorlandığı zamanlar ara ara yardıma gelip onu rahatlatsa katkısı çok daha büyük olur. İleride ona daha çok ihtiyaç var, özellikle de Güiza bu ara aşırı gol kaçırmaya başlamışken. Nedendir bilmiyorum ama karşı karşıya sürekli kalecinin üstüne vuruyor, bir an önce toparlanmalı. Pozisyon bulma sıkıntısı zaten yok.
Kazım da iyice canımı sıkmaya başladı. Yetenekli oyuncu olduğu kesin ama disiplin eksiği çok göze batıyor.

Bu yazdıklarıma rağmen bana göre takımın en önemli eksiği savunma. Her maç gol yiyoruz, Eskişehir maçında yediğimiz 2 gol de bariz hatalardan gelen goller. İlk golde ıska geçilen top, ikinci golde Volkan'ın GS maçının kopyası hatalı çıkışı golleri getirdi.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Kas 2008, 00:39 
Kullanıcı avatarı

En kötü dönemimizde Arsenal'den deplasmanda 1 puan aldık. Tebrik etmek istiyorum çocukları gösterdikleri mücadeleden ötürü.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Kas 2008, 00:42 

fb falan diye söylemiyorum ama sahadaki oyundan iğrendim...
50 sene önceki türk futbolu...
aynı durum gs için geçerli olsa 5-0 yenilmeyi tercih ederdim...
bu ne acizlik yahu...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Kas 2008, 00:53 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Valla benim için oyun falan önemli değildi, iyi oynamama olasılığımız zaten yüksekti. Özellikle Arsenal karşısında. Önemli ve zor olan oradan puanla çıkmaktı. Bir önceki mesajımda eleştirdiğim defans hattı (Edu, Lugano) ve Volkan gayet iyi oynadılar. Aksine hücumda Uğur ve Güiza kötü oynadı, sürekli top kaybettiler. Kazım çıkacağına Uğur çıkmalıydı. Bu puan belki grupta çok avantaj getirmez -3.lük için Porto'yu yenmek şart olacak-, ama moral getireceği kesin.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Kas 2008, 01:57 
Kullanıcı avatarı

uğur boral ın sevilla ya karşı iyi oynadığını hatırlıyorum. başka performansları da çıkar. düşünsek buluruz ama sayısı az olur.. genele baktığımda oyun zekası başta olmak üzere yetersiz bi oyuncu. bugünde rezildi. bende çıkmamasını anlayamadım kazım da bi şey yapmıyordu ama carlos wederson ikilisi daha iyi olurdu sanki. güçsüzdü bi kere. bizim sabri nin en iyi huyu bu işte. ortaları ve şutlarıyla bizi çileden çıkarabilir ama her zaman belli bi savaş sergiliyor sahada. hiç bi şey yapamasan da mücadele et derler ya uğur da hiç yok bu.

arsenal deplasmanında önemli olan 1 puandır bence de istersen kale önüne kamyon çek. ama bjk ye nasıl son dakkada attılarsa geçen sene bu senede kiev e ballarını konuşturdular portekizliler. 3 puan porto ya gidince fb için iyi olmadı bu. her türlü 2 de 2 yapmak zorundaydı fener ne fark etti ki diye düşündüm başta ama porto yu yense de altına alamayacak şimdi. 2 de 2 yapacağını da sanmıyorum pek ya neyse..

cl de çeyrek finali unuttuk be nalet olsun sana real..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Kas 2008, 02:51 
Kullanıcı avatarı

fener kötü, arsenal beceriksiz maçın özeti bence buydu, van persie futbolcu falan değil, anca arsenalin paf takımında oynar.
fb londrada aldığı bu moralle kadıköyde bizi yener, hepsi motive oldu şimdi, kadıköyde yine aynı filmi izleyeceğiz.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online