"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Fenerbahçe (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 05 Arl 2008, 23:59 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

İlk yarı bayağı vasat bir maç oldu, neyse ki Aragones 2. yarı gereken müdahaleleri yaparak takımın hücum gücünü artırdı. Fenerbahçe daha çok ileri gitmeye ve iyi pas yapmaya başladı. Emre de çok güzel bir golle galibiyeti getirdi. Bir de Deivid'in sayılmayan bariz golü var.
İlk yarıdaki oyunu gördüğümde Denizli'nin çok büyük hata olmazsa gol atamayacağını düşünüyordum, öyle de oldu. Geçmiş maçları çok gollü geçmesine rağmen bu maçta hücumda pek varlık gösteremediler.

Bu deplasman galibiyeti çok iyi oldu, zirveye iyice yaklaştık böylece. Devre arasına kadar kayıpsız gidip gerekli takviyeler de yapılırsa şampiyonluk yarışına ortak olabiliriz. Atak gücünü artırmak şart ama.

Hafta içi de çok kritik bir maça çıkacağız. Umarım iyi oyun ve galibiyetle yolumuza UEFA'da devam ederiz. Çok zor maç olacak, kolay olması dileğimiz tabii.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Arl 2008, 20:30 
Kullanıcı avatarı

deivid'in attığı gol neydi öyle ya, top resmen yarım metre geçmiş çizgiyi, yazık olmuş gerçekten çok güzel bir goldü, eğer denizli 1 gol atsa maç 1-1 bitse fb'ye haksızlık olacaktı ve ortalık fena karışacaktı, allahtan denizli gol atamadı ve adalet yerini buldu, eğer maçı fb kazanamasaydı medya 1 sene artık o golü gösterirdi fb'nin hakkını yiyorlar diye ve olan yine biz Gs'ye olurdu Gs hakemlerle kazanıyor fb'nin net golleri verilmiyor falan, neyseki felaketten kurtuldu herkes, hakemlerde tam rezil o golü göremeyeceksen hangisini göreceksin, eskişehirin fb'ye attığı sayılmayan gol bu kadar net değildi topun çizgiyi geçip geçmediği ona kimse birşey diyemez ama bu pozisyon resmen yarım metre geçmiş top çizgiyi, bu hakemlerle ne yapacaz bilmiyorum hepsi reziller.
bu arada paranın Emrettiği kişilikde güzel gol atmış hakkını verelim :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 00:50 

genç ve yeni isimlere maç vereceğiz diye kendilerini rezil ediyor bu yetkililer(mhk vs)...
geçen hafta süleyman abay bu hafta da fb maçının hakemi...
yahu bunlar uyuz herifler,bir karizmaları yok,becerilerini falan geçtim yani...
en adilerden biri olan selçuk dereli'nin bile bi havası var,otoritesi var...

emre de hiç uğraşmasın,debelenmesin,yalakalık yapmasın...
hala öylesin koçum...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Arl 2008, 01:15 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Çok sıkıcı bir maç ve kötü bir oyunla Avrupa serüveninin sonuna geldik. Geçen seneki takım bu gruptan rahatlıkla lider çıkardı. Bugün pozisyonu bile yoktu Fenerbahçe'nin. Kiev hiç kasmadan aldı işine gelen skoru. Gol atmak için uğraşmalarına gerek kalmadı ama bana vasat bir takım gibi geldi Kiev. Çok fazla ilerleyemezler UEFA'da.
Artık radikal kararlar alma zamanı Fenerbahçe için. Gidecek olan gidecek (başta Josico, Maldonado), yerine adam gibi transferler yapılacak. Kezman gönderilip aynı tip Güiza alınıp aynı taktikle oynama hatasına bir daha düşülmeyecek. Çift forvet adamıdır Güiza, görmek çok zor olmasa gerek.
Çok zor olduğunu düşünmediğim birşey de şu adam gibi transfer yapma işi. Çok uygun fiyatlara elin Avrupalısı gayet yerinde transferler yapıyor, konuşmuştuk bunu sanırım daha önce de. İyi transfer illa çok paraya yapılacak transfer değildir.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Arl 2008, 01:35 
Kullanıcı avatarı

fenerin o buz pistinden çıkamayacağı belliydi zaten :D sonuca şaşırmamak lazım, çok zevksiz bir maçtı, kiev'ide beklediğimden kötü buldum soğukla birlikte fb'yi farklı yenerler diye düşünüyordum ama olmadı 2 takımda kötü futbol oynadı, fb'li futbolcular sadece Gs maçlarında oynarlar zaten, şu fb'yi nasıl yenemedik üzülmemek elde değil, ve bu sonuçla anlaşıldıki geçen seneki çeyrek final TESADÜF'müş demekki :D ve yine avrupa sahnesinde tek başımıza kaldık, ne varsa bizde var ülkeyi en iyi temsil eden biziz, mütavazi olmaya gerek yok.
avrupa deyince GALATASARAY...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Arl 2008, 04:44 

Tamam elenirsin de böyle rezilce bir oyunla... ı-ıh olmaz... Şansal ikiyüzlüsünün deyimiyle ; topunla tüfeğinle saldır,yen ya da yenil,en azından çaba göstermiş olursun. Ama böyle acizce yenilmek çok kötü. Yahu bir tane de mi pozisyon olmaz...1... Kiev hazırlık maçlarında dahi bu kadar rahat oynamamıştır.Eminim şaşırmışlardır fenerin bu rezilliğine. Tamam kadron kötü falan ama bize karşı hayvan gibi kasan,sırf kendilerini kurtarma derdinde olan arkadaşlar neden kıllarını kıpırdatmazlar bu maçta. Ayıp yahu. Ki öyle kolay bir grup ki(geçen sene de öyleydi),cl tarihinde zor görülür. Bize senebaşı bok atanlar şimdi delicesine dua ediyorlar final oynamamamız için. Nereden nereye... Neyse ya bana ne beter olsunlar. Kulübü yücelttiğini sanırken büyük bir çıkmaza sürükleyen Aziz'i ilah yapmaya devam etsinler,müstehak her şey. Avrupa'nın yeni prensi... Sol kulağımın prensi...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 Arl 2008, 17:19 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Dünkü maçta iki takımda gol atmamak için yemin etmişlerdi sanki. Bu kadar kötü iki takım hiç beklemiyordum, fener'in ikinci yarı saldıracağını düşünüp o dakikalarda Kiev gol veya goller bulur diye düşünürken nasıl bir oyun izledik..

İnşallah bu Kiev bize çıkar.. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Arl 2008, 15:12 
Kullanıcı avatarı

fenerbahçe'nin resmi sitesindeki maç anlatımının 34.dakikası ;

"34. dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşu kullanan Alex'in ceza sahasına ortasında, kaleci Oğuzhan'ın yumruklayarak uzaklaştırmak istediği top, Önder'in göğsüne çarparak ağlara gitti. Kısa süreli bir tereddüt yaşayan hakem Kuddusi Müftüoğlu, daha sonra yan hakemin de uyarısıyla golü verdi."

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Arl 2008, 16:09 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

fenerbahçe'nin resmi sitesindeki maç anlatımının 34.dakikası ;

"34. dakikada sol taraftan kazanılan serbest vuruşu kullanan Alex'in ceza sahasına ortasında, kaleci Oğuzhan'ın yumruklayarak uzaklaştırmak istediği top, Önder'in göğsüne çarparak ağlara gitti. Kısa süreli bir tereddüt yaşayan hakem Kuddusi Müftüoğlu, daha sonra yan hakemin de uyarısıyla golü verdi."

ne de güzel anlatmışlar ama :) ya fenerbahçe resmi sitesi yetkilileri vüdut organlarının yerleri konusunda yeterli bilgi sahibi değil, ya da önder denen arkadaşın vücudunda bir sorun var :) kesinlikle bir art niyet aramıyorum ben :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Arl 2008, 17:11 

Türkiyedeki bu Hakem rezaleti nezaman sona erecek cok merak ediyorum, hadi yanlis karar vermelerine alistikta sonra bide verilen karari degistirmek biraz sasirtici ama Türkcell süper Lig bu hersey artik normal. Sonra birde Önder mac sonrasi gönül rahatli ile gol diyebilirim diye söyliye biliyorsa, daha fazla yorum yapmama gerek yok bence :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Arl 2008, 17:27 
Kullanıcı avatarı

hakemler tam gaz rezilliklere devam ediyorlar, ne kadar küfür etsek az :D
özellikle fb maçlarında oluyor hakem hataları, kötü dediğimiz fener maç fazlasıyla lider durumda şu an, önder'de utanmadan gol demiş pozisyona.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 21 Arl 2008, 05:23 
Kullanıcı avatarı

şu hatalar eski dönemde olsa kaç kere "ulusoy istifa" diye yaygara koparmıştı bu kulüp? lehine aleyhine önemli değil o.. hakemlerin iğrençliği ortada.. herkes için adalet istiyoruz derlerdi gene bişey derlerdi bunlar yeter ki ulusoy gitsin.. ama şimdi sus pus.. dolayısıyla ellerindeki medyada sus pus.. son dönemin en berbat federasyonu göreve devam ediyor.. amaç üzüm yemek değil ki fener için..
işte fener bu, al sana bi nefret sebebi daha..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Arl 2008, 05:46 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

"Ulusoy İstifa" olayının tek sebebi hakemler değildi yalnız. Maç içinde bir hakem hatası tetikleme yapıyordu belki. Demeçler, verilen verilmeyen cezalar, gereksiz maç ertelemeleri gibi tonla sebep sayabilirim. Tek cips paketiyle sahamızın kapandığını bilirim.
Hakemler sırf bu hafta değil tüm sezon boyunca bir sürü hata yaptı. Bu sene berbatlar genel olarak. Konu Fenerbahçe olunca hemen yaygara kopuyor, yıllarca konuşuluyor da başka takımlar elle kolla oynayınca iki günde unutuluyor niyeyse. Al sana bir nefret sebebi daha, bulmak istedikten sonra.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 21 Arl 2008, 14:54 

MedCezir bu sefer ben yüklenmeyeceğim valla,yazık sana yahu =)
tek başına mücadele ediyorsun testerenecmi de gitti =)
ben olsam yerinde birkaç tane fenerli üye getirirdim :lol:
fırsatçıyım evet...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 21 Arl 2008, 15:31 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Gerçi diğer taraftan bakınca ben yazmasam başka konuşacağınız adam yok, üye transferi size de lazım gibi.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online