bjk den sıkıldım. esas rakibimizle alakalı düşüncemi yazayım burda kavga çıksın

nefret bile etsen fb bu abi tek rakibin..

olmazsa olmaz. türkiye nin açık ara 1 numaralı rekabeti. derbinin heyecanını bu iki takımın bjk ile yaptığı maçlarla kıyaslamıyorum, kargalar güler

ha tabi bjk ye sorsan kartal gol gol gol der

ligde durum eşit. şampiyonluk sayıları yani.. ebedi puan cetvelindeki şu daha fazla galibiyet almış bu daha fazla gol atmış bu daha çok ofsayta düşmüş gibi detaylar, kıl tüy.. o kadarına da giremem.. biri öne geçse öteki yakalıyor sonuçta.. zaten bu iki camia birbirinden besleniyor biraz..
gs türkiye kupasında çok üstün.. avrupa'da da çok daha başarılı..
ancak fener in eski türk filmlerinde bile göze çarpan günümüzde hala devam eden kendine has popülerliği, medyadaki gücü, bitmeyen parası, taraftarın marketing katkısı ve en önemlisi gs yi (hem toplamda 25 galibiyet fark atarak, hem kadıköy de yıllardır dalga geçerek, hem en kötü zamanlarında bile yenerek) kendine soytarı yapmış olması durumu dengeliyor..
sonuçta "gs maçları 3 ihtimallidir, 1-0 2-0 3-0" diye laf atabilen bir takım fb, dünyayı yener fener e gelince söner diyebilen bir takım, ceza sahasına girmeden yendik diyebilen bir takım.. ee sende uefa değil cl alsan gene onlara küfür edeceksin, edersin..

denk kuvvetler.
bana sorsan gs daha önde fbli adama sorsan onlar.. o yüzden buna girmek gereksiz.. önemli olan iki takımda ortaya "elle tutulur" şeyler koyuyor