"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Fenerbahçe (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 04 Nis 2009, 01:17 
Kullanıcı avatarı

5 takım içerisinde en zayıf halka fener bence, hem oynanan oyunları umut vermiyor hemde fikstürleri çok zor, 3 derbide de deplasmana gidecekler, fener kötüde biz çokmu iyiyiz, hayır tabii ki, bizimde onlardan pek bir farkımız yok ama bülent'e rağmen ilk 2'ye gireceğimizi düşünüyorum, her ne kadar inanması zor olsada bjk bu yıl şampiyon olacak gibi :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 01:01 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Zor da olsa galip gelmeyi başardık. Her ne kadar performans olarak istenilen seviyede olmasak da son haftalara girilirken kazanmak yukarıdan kopmamak için önemli.

İlk yarıda özellikle Fenerbahçe ortasahasının eksik ve zayıf olması nedeniyle Eskişehir baskılı oynadı. Dönen topları aldılar sürekli. Buna rağmen çok da tehlikeli olamadılar. Son paslarda ve vuruşlarda zayıf kaldılar. Fenerbahçe etkili oynayamadı, yine de Uğur'un harcadığı net pozisyonla devreyi önde bitirebilirdik.

İkinci yarıda ilk yarıdaki performansını gösteremedi Eskişehir. Bunda Aragones'in Josico hatasından dönmesinin ve son dönemin formda ismi Deniz'i oyuna almasının etkisi var. Ayrıca her oyuna girdiğinde istekli oynayan Emreciksin de en azından mücadele anlamında katkı sağladı takıma. Her iki takımın da pozisyonları vardı, değerlendiren Fenerbahçe oldu.

İlk gol Carlos'un güzel pasıyla Deivid'den geldi, bu gol bu maç dahil uzun süredir vasat oynadığı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Basında yazıldığı gibi sözleşme imzaladıktan sonra eski performansında değil Deivid.
Maçtan önce maç hakkında kiminle konuşsam Güiza'dan gol beklediğimi söyledim. Milli maçtaki asistin moral olacağını düşünüyordum. İlk yarıda birkaç pozisyonu harcasa da son dakikalarda Semih'in müthiş pasını güzel bir vuruşla gole çevirdi. Böylece 2 maçtır 1-0dan verilen maçların benzerini yaşamamış olduk. Yediğimiz gol averajı etkiledi sadece.

Golün sahibi Batuhan'dan bahsedeyim yeri gelmişken. İspanya maçında Casillas'a yaptığı gereksiz artistliklere bu maçta da devam etti. Daha piyasaya yavaş yavaş çıkan genç bir oyuncu, fazla havaya girmiş şimdiden nedense. Genç milli takımda yaptığı hareketleri de hatırlıyorum, havalı havalı penaltı atmalar falan. Kendine yazık eder böyle giderse, o işler sadece uzun boyla olmuyor.

Galibiyete rağmen oynanan futbol hiç tatmin etmedi, özellikle bir 20 dk. tek futbolcu bile ne yaptığını bilerek oynamıyordu. Koca sezonun büyük bölümü geçmişken bunları görmek hoş olmuyor. Artık az da olsa organize bir futbol bekliyor insan. Anlaşılan bu sezonu böyle bitireceğiz, futboldan çok skora odaklı şekilde.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 01:29 

fener öyle ya da böyle alır diyordum,aldılar. alex'in lugano'nun emre'nin yokluğunda semih güiza ikilisine çok iş düşüyordu ama kilidi açmak carlos'a düştü. ne akdar uyuz olsam da büyük topçu işte. rakip de bir saniye olsun daldığı zaman tak diye attırır golü. deivid'i bu formuyla takıma kesinlikle koymam önceden de demiştim. kazım'ı emreciksin'i koyarım çok daha büyük katkı yaparlar. alex takımın yarısı kesinlikle olmaması çok kötü fener adına. bize karşı da yokmuş sanırım. edu'nun sakatlığı uzun sürecek gibi duruyordu,o da yok. uğur boral = sabri tek farkı nispeten daha düzgün lan tipi ve konuşması... ne inatmış arkadaş her maç 11'de. josico-deniz olayı skandaldı resmen. neyse ki erken uyandı hoca. eskişehir bu sefer ayağında çok top tutamadı,az pozisyonda da etkili olamadı. çapları bu kadar,ama ligde kalsınlar kesinlikle. yani yitirimiş bir sezonda bu galibiyetler önemli elbet ama pazar günkü maç çok şeylere gebe... kaybeden takımda çok kötü şeyler olacak.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Nis 2009, 01:13 
Kullanıcı avatarı

bjk den sıkıldım. esas rakibimizle alakalı düşüncemi yazayım burda kavga çıksın :D nefret bile etsen fb bu abi tek rakibin.. :D olmazsa olmaz. türkiye nin açık ara 1 numaralı rekabeti. derbinin heyecanını bu iki takımın bjk ile yaptığı maçlarla kıyaslamıyorum, kargalar güler :) ha tabi bjk ye sorsan kartal gol gol gol der :D

ligde durum eşit. şampiyonluk sayıları yani.. ebedi puan cetvelindeki şu daha fazla galibiyet almış bu daha fazla gol atmış bu daha çok ofsayta düşmüş gibi detaylar, kıl tüy.. o kadarına da giremem.. biri öne geçse öteki yakalıyor sonuçta.. zaten bu iki camia birbirinden besleniyor biraz..
gs türkiye kupasında çok üstün.. avrupa'da da çok daha başarılı..

ancak fener in eski türk filmlerinde bile göze çarpan günümüzde hala devam eden kendine has popülerliği, medyadaki gücü, bitmeyen parası, taraftarın marketing katkısı ve en önemlisi gs yi (hem toplamda 25 galibiyet fark atarak, hem kadıköy de yıllardır dalga geçerek, hem en kötü zamanlarında bile yenerek) kendine soytarı yapmış olması durumu dengeliyor..

sonuçta "gs maçları 3 ihtimallidir, 1-0 2-0 3-0" diye laf atabilen bir takım fb, dünyayı yener fener e gelince söner diyebilen bir takım, ceza sahasına girmeden yendik diyebilen bir takım.. ee sende uefa değil cl alsan gene onlara küfür edeceksin, edersin.. :) denk kuvvetler.

bana sorsan gs daha önde fbli adama sorsan onlar.. o yüzden buna girmek gereksiz.. önemli olan iki takımda ortaya "elle tutulur" şeyler koyuyor :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 Nis 2009, 21:22 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

fener aşkınız depreşmiş yine :D o kadar ihtiyacınız varki birbirinize, birbiriniz olmadan yapamazsınız :) neyse inş cuma günü körfeze koyalım, sonra siz yine birbirinizi yiyin, biz de keyifle izleyelim :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 22:57 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bomboş, sıkıcı bir maç daha. Fenerbahçe oynuyor olmasa dakika katlanmazdım bu maça. Uyuştum resmen, uykum geldi. Pozisyonsuz, heyecansız, hareketsiz... Barca maçı paklar beni dedim ama onu da televizyon vermiyormuş bu hafta.

Takımın birşeyler yapmaya çalışan tek oyuncusu Emre'ydi, destek veren çıkmayınca durum bundan iyi olmuyor. Değişiklikler olacak, Emre hariç kim çıksa bu adam niye çıkıyor diyemiyoruz. Sakatlığı varmış Emre'nin de, Sivas kupa maçında oynaması zor deniyor. Eksikler bahane değil, onlar varken de iyi oynamıyordu bu takım. Uğur sezon boyunca 2 tane iyi maç çıkarmadı, hala oyundan alınınca sinirleniyor. Güiza yine her topu ezdi. İnanılmaz bir durum, bu kadar da değişmez bir adam. Sağlam bir revizyon şart önümüzdeki sezon için, futbolcusundan teknik heyetine. Onu da hakkıyla yapmak kolay değil, Türkiye'deki transfer anlayışı göz önüne alınırsa. Bu sezondan güzel dersler çıkarılabilir bu konuda, öyle olursa bir umut.

Ankaraspor da iyi değildi, maçı bu kadar sıkıcı yapan da buydu zaten. İki takımda da bir aksiyon yoktu. Mehmet Çakır'ın harika golüyle 10 maç sonra kazandılar. Kendimize faydamız yok, iyiliği de gidip Melih'in takımına yaptık.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 23:50 
Kullanıcı avatarı

fenerin yenilmesi kötü oldu şimdi yarın kesin bizde yeniliriz, göbeğimiz bir kesildi çünkü :D 10 haftadır kazanamayan ankaraspor'a hayat verdiler resmen, geçen sene cl'de çeyrek final oynayan, chelsea'ye sahayı dar eden bi fb vardı, bu sene ise kimsenin tahmin bile edemediği yerdeler, eserinle gurur duy aziz amca ne olur bizi bırakma :D bi takım anca bu kadar mahvedilebilir tebrik etmek lazım, bu arada mehmet çakır'ın golü çok güzeldi, türkiye kupasında ise sivas feneri eleyebilir, skor avantajına rağmen fb'nin bu kadar kötü olması düşündürüyor.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 19 Nis 2009, 00:01 

valla gerçekten iğrenç bir maçtı. konuşacak hiçbirşey yok. maçın hakkı da beraberlikti yani ama işte bir anlık dalgınlığı mehmet çakır gibi bir joker değerlendirdi. yani iş fenerde öyle bir durum aldı ki artık kesinlikle sinerjiyle ruhla açıklanamaz bu durum.. bu durumun yüzde90 sebebi kadro kalitesidir yani. eskiden beri diyordum ben bu uğur boralı 1.ligde oynatmam elimde olsa.. deivid desen nerede o geçen seneki dikine dribblingler.. adam yatıyor sahada adeta.. kazım'ın kıçına tekmeyi vurmak lazım adamın umrunda değil hiçbişey... aynı tipte anelka vardı ama anelkaydı işte. bu sadece kazım.. güiza'ya başından beri kazma desem de bu kadar olmaz ama yahu şaka gibi... kişisel ücretiyle 20 milyon euroya flan mal olacak seneye de kalırsa.. yazık ya.. carlos desen top benden gitsin de ne olursa olsun gibi takılıyor. selçuk kaptan..! deniz gene yok.. gökhan yedek şu eksiklerde bile. nolacakki zaten başka..

yani bir fenerli olsam düşünürüm bu azizi falan her dakka övmeden önce.. bu adamın kompleksleri yüzünden appiah,aurelio,nobreli kadro falan bozuldu yahu şaka gibi.. zico'yu sırf tsl yüzünden defetti be.. işte tek kişilik imparatorluğun zararları.. şimdi takım uğur'a selçuk'a falan kaldı. cidden fb taraftarı için çok acıklı bir durum ama çoğu kişi bunun farkında değil.. bizde de aynı şekil adnan sezgin falan var işte takımın dengeleriyle oyuncak gibi oynayan.. öf be halimize bak..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Nis 2009, 21:03 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Fener ilk yarıda 1-0 mağlup, hadi Ankara 45 dakika daha bastır... :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Nis 2009, 01:59 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sahadaki oyun sıfır. Atılan pas yerine gitmiyor, o kadar bitik futbolcular. Pres hiç yok. Futbol adına daha fazla konuşmak gereksiz olur artık bu saatten sonra, herkes sezonu bitirme derdinde. Oynanacak tek maç kaldı, kupa finali. İstekli oyun beklediğim tek maç, çok güvenilmiyor ona da neyse bakacağız. Gelecek sezonu kurtarmak lazım artık, büyük revizyon gerekli.

Maç sonu Aragones iyi oynadık, yenilgiyi haketmedik falan dedi, sahadaki oyundan sonra bir de bu sinirlerimi zıplattı. Dalga geçmeye başladı adam artık, yanına televizyon verdiler de başka maç mı izledi nedir. Bu oyun iyiyse İspanya'ya oynattığı oyun neydi?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Nis 2009, 11:12 
Kullanıcı avatarı

Gece nöbetim olmasına rağmen nöbetten çıkıp maçı seyredeyim dedim. Ama nöbetten çıkar çıkmaz gol yedik. Üstüne İspanya gol kralı Guiza kaleciyle karşı karşıya kalıpta atamayınca seyretmekten vazgeçtim. Artık kupa finali hariç FB maçlarını seyretmeyi düşünmüyorum. Uykuma yazık. İki tane İspanyol, koca Fenerbahçe'yi ne hale getirdi. Bir an önce ikisinin de defolup gitmeleri dileğiyle.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Nis 2009, 00:11 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

fenerin de maşallahı var, bu istikrar takdire şayan :D sağolsunlar a.gücünü rahatlattılar biraz, daha oraya gidicez de biz :D

umarım büyük başkan (!) aziz, zico'dan esirgediği desteği aragones'ten esirgemez! :lol:

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Nis 2009, 00:59 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Nasıl yaparlar bilmem de teknik direktörle futbolcunun uyum halinde çalışacağı bir ortam yaratılmalı. Aragones'le olmayacağı açıkça ortada. Sabretmek bu durumda seçenek değil, istikrarı 70 yaşını geçmiş hocayla sağlayamayız. Yoksa Ferguson-ManU örneği herkesin aklında, ilk sezonlarda başarılı olamadılar falan. O zamanlar bile bir ışık veriyordur takım geleceğe dair. Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu görünce bunun görülmesi imkansız. Ayrıca Aragones'in Ferguson gibi yıllarca takımın başında kalma gibi bir durumu da yok. Hal böyle olunca bu istikrarı sağlayacak bir teknik direktörle onun kuracağı bir kadroyla sezona başlanması en mantıklısı olacak. Maddi olarak yüklü olacak belki ama geleceği kurtarmak adına bu risk alınmalı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Nis 2009, 02:54 
Kullanıcı avatarı

kadro kurmayı bilmiyoruz biz yaa.. hele fener gibi maddi imkanı yüksek bi takım (akıllı olurlarsa gs ile bjk de alıyorlar gerçi) nasıl yapamaz anlamıyorum.. kazım gökhan burak deivid aynı anda alınır mı yahu.. josico ve maldonado neden alınır veya.. valla çıldırıcam.. bi kişi yok mu gelsin bi sistem kursun. sistem en az 3 sene yürüsün. ne bitmez çarpıklık bu..
bi takım düşünelim. tandem song - lugano. önde ernst - aurelio.. sağ bekti sol kanattı forvetti gerisi de gelir.. 6 hakkın var. 4 gitti kaldı 2. e işe yarar yerliler zaten hepsinde var.

şimdi bu adamlar farklı dönemlerde farklı takımlara geldiler.. ancak hepsi bir araya gelemez miydi? gelirdi. benzer kalitede adamlar yok mu hiç piyasada? var.. yeter ki araştır.. bu isimler zaten örnek.. illa bunlar oynasın demiyoruz benzerini alsınlar. alırlar da.. konya değil ki bu. 3 büyükler. havalara saçtıkları paralarla neler alırlar..
ama yok yapamıyorlar. başa da getir lucescu yu herkesi yen gol yemeden :D

şaka bi yana a, biz harbi çok akıllıyız.. işi biliyoruz. bi de bu mesleğimiz olsa hayatımızı buna adasak neler yapıcaz. ama yönetimler beceriksiz. b, yönetimlerde de akıllı iş bilen adamlar var.. ama saçma sapan çekişmeler öyle çok ki işler yürümüyor.. ya da dingillerin sesi daha çok çıkıyor..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Nis 2009, 15:08 

fener artık aragones'i kovacak yani kaçarı yok. sonra da lucescu'ya 3-4 milyon euro sericek. olmazsa da çok doymamış 50-55 yaş arası hafif tanınmış bir isim. bu işin kolay kısmı bence. aslolan 3 sene önceki appiah-aurelio-tuncay iskeletini kurabilmek. bunu yaparken de muhakkak yabancı alacağız triplerine girmeleri de yanlış. josico maldonado falan ders olur sanırım. güiza'yı memleketine uğurlayacaklar. ama artık seneye tek forvet olayını bırakmalılar. semih'in yanına hızlı bir isim şart. arkada da alex emre aynı anda olamayacağına göre. birinden vazgeçmeliler. deivid-boral-kazım-selçuk gibi isimler muhakkak yollanmalı. artık misyonlarını tamamladılar yani yeni heyecanlar şart bu takıma. lugano kesin gider. defansa sağlam biri şart. kulübeyi kurmak çok önemli. ali bilgin ilhan burakla falan olmaz artık bu iş. ayrıca ben olsam v.demirel'İ satarım. 5 milyona alıcısı falan çıkar rahat. veririm v.babacan'a. çok iyi kaleci. biizm aykut'un yıllarca veremediği güveni bana 3-4 maçla hissettirdi. carlos sahada yok artık. dribbling denen olaya hiç girmiyor,üşeniyor resmen. 2 sene oynadı teşekkür edip çaçav denmeli. ve de aziz yıldırım komplekslerinin sonu gelmeli.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 168 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online