"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Dünyadan
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 00:52 

Digiturk denen illet yüzünden Premier Lig'i izleyemiyoruz mesela...
Bez Bebek tv'yi(fox) bile özledik yahu...
neyse,son gelişmeler burada olsun işte...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Dünya Ligleri
İletiTarih: 27 Ekm 2008, 01:14 
Kullanıcı avatarı

Barcelonaya bu sene dikkat önüne geleni BARÇALIYOR, geçen sene Cristiano Ronaldo'nun ve Man.U'nun senesiydi, bu senede Messi ve Barcelona show izliyoruz, daha doğrusu izleyemiyoruz çünkü tv göstermiyor.
Favorime gelince tabii ki Man. United.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 02:53 
Kullanıcı avatarı

geyik olsun gece gece :) dünya liglerinde desteklediklerim,

ing: manu. arsenal chelsea batmaz. liverpool u hiç sevmem.
isp: real madrid. barça düşmanı değilim iyi futbola saygım var.
ita: anti juve. milan inter roma vs hangisi olursa olsun. özel sempati milan ama. çocukluğumun aşkı ne de olsa.
alm: anti bayern. yine kim olursa olsun. özel sempati leverkusen (neverkusen mi desek)
fra: hiç fark etmez sirk gibi lig zaten.
hol: psv. sempatik takım dünya devi bir markaya yaslanmış koca bi şehir vs.
por: porto. okyanus kıyısı huzur dolu olduğunu düşündüğüm bir şehir.
iskoç: celtic.
yun: panathinaikos. olympiakos ile rekabeti gs fb ye benzer ve gs burda pana dır. bu konuda çok güzel bi yazı vardı zamanında fourfourtwo da.
ukr: iki takımlı ligden tercihim turuncular. shakthar donetsk.
arj: futbol tanrısı diego maradona boca ya itse de river plate abi.
bre: palmeiras. adı güzel yaa :)

aklıma geldikçe devam edebilirim.
esas şundan bahsetmek istiyorum. bence bir insan yabancı bir takıma sempati duyabilir her ligde birisini takip edebilir yakın ya da uzak. ama delicesine taraftarı olunmasını anlamıyorum. tüm şu saydığım takımlar arasında bir numaram real madrid dir diğerleri birbirleriyle maç yapsalar cnm o an kimi isterse onu tutarım ama rakip kim olursa olsun real her zmn tutacağım ekiptir. maçlarını izlerken hop oturup hop kalktığımda olur. ama sonuçta ben türk üm her zaman türkiye de yaşadım ve bir türk takımının taraftarıyım (gs). ne kadar realli olabilirim ki? madrid li bir gençten farksız real i tutmak olanaksız bence. yapanlar varsa da abartıyorlar diyorum.. barça gelsin real e 4 çeksin napıyım yani.. fb 4 çektiğinde hissettiklerimi hissedemem ki.. uzun lafın kısası bir yabancı takımı sempatiden öte desteklemek, o takım ezeli rakibine yenilirse kudurmak filan bana biraz saçma geliyor. ha türk olsan da 10 sene ingiltere de yaşamışsındır maçlara gide gele resmen arsenal li olmuşsundur filan olabilir öyle şeyler.. neyse uzadı geç oldu tabi :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 03:17 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

İspanya La Liga'da 8. hafta mücadelesinde Katalan devi Barcelona Camp Nou'da ağırladığı Almeria'ya adeta hayatı zindan etti, ilk yarıda bulduğu goller ile 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak formunu sürdürdü.

Hafta içi Basel deplasmanından 5-0 gibi çılgın bir skorla dönen, son haftalarda gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bıraktıran Barcelona'nın Almeria karşısında şovunda goller 1, 21 ve 24. dakikalarda Eto'o, 13. dakikada Henry, 37. dakikada Alves'ten geldi. Henüz 23. dakikada durum 4-0 yapan, Eto'nun ilk yarım saate 3 gol sığdırdığı maçta Almeria'da 30. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalan Negrado takımına ikinci darbeyi vurdu.

Barcelona ilk yarıyı 5-0 önde kapadığı maçta ikinci yarı oyunu tamamen şova döndürmesi Camp Nou'daki taraftarları coşturdu. Bu sonucun ardından Barcelona ligde puanını 19'a çıkartarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu ve zirve yarışını sürdürdü.

--------------------------------

İlk yarım saati nasıl bir maçmış, özetlerini izledim de tek kelime edeceğim helal.. :)

------------------------------

Aurelio attı, Betis kazandı

İspanya 1. Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Mehmet Aurelio'nun gol perdesini açtığı maçta Real Betis Osasuna'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede Real Betis 52. dakikada Aurelio ile 1-0 öne geçti. Maçın bitimine 5 dakika kala Real Betis'te Pavone farkı 2'ye çıkaran golü attı. Betis'in geçen hafta kendi sahasında Mallorca'yı 3-0 mağlup ettiği maçtaki performansıyla göz dolduran Aurelio, Osasuna'ya karşı Real Betis formasıyla ilk golüne de imza atmış oldu.

Bu skorla Real Betis, La Liga'da 8. haftanın sonunda puanını 8'e çıkarırken, Osasuna 4 puanla ligin dibine demir attı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 10:40 
İsim Baba'mız
Kullanıcı avatarı

Sevgili Troy'un yöntemi ile kendi görüşlerimi açıklayayım :)

ing: liverpool ve wolverhampton wanderers
isp: real madrid
ita: napoli ve fiorentina
alm: werder bremen
fra: marseille
hol: az alkmaar ve nac breda
por: nacional de madeira
iskoç: aberdeen
yun: panathinaikos
rus: zenit st.pettersburg
arj: river plate (Sevgili Troy... Bu derbinin Galatasaray'ı da River'dır zaten... :D)
bre: internacional

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 15:27 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Troy'un yöntemiyle biz de genel sempati dağılımımızı sunalım bakalım :)

İngiltere: Liverpool (Evet 8'e rağmen! :lol:) Manu'yu da severim ama..
İspanya: Barça ulan! 8-) Kahrolsun Real Madrin, kahrolsun kraliyet!
İtalya: Forza Milan 8-) (İnter2e gıcığım)
Almanya: Pek sevdiğim yok ama Bayern'e inat zaman zaman Dortmund'u Schalke'yi falan desteklediğim olmuştur..
Fransa: Bu lige de pek ilgim yok, iyi oynayanı desteklerim.. Yani genellikle Lyon'u ;)
Hollanda: Ajax'ı tek geçerim ezelden beri.. diğerlerine ısınamadım..

diğer ligleri ise pek takip etmem..
Bu sene cl'de Barcelona, Chelsea ve M.United kapışır gibi görünüyor yine ama sürpriz de çıkabilir derim..

En son Carlito tarafından, 28 Ekm 2008, 20:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 15:42 
Kullanıcı avatarı

kırça nın listesine baktığımda isyankarları desteklediğini görüyorum çoğunlukla :) italya da üç büyüklere, iskoçya da iki büyüğe, hollanda da üç büyüklere portekiz de üç büyüklere, rusya da moskovalılara karşı kulüpler seçmiş.. :)

ve carlito. şu kraliyet muhabbetini yapmayın hala yahu barça yı dava takımı mı sanıyorsunuz imaj yapıyorlar sadece be :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:05 
İsim Baba'mız
Kullanıcı avatarı

kırça nın listesine baktığımda isyankarları desteklediğini görüyorum çoğunlukla :) italya da üç büyüklere, iskoçya da iki büyüğe, hollanda da üç büyüklere portekiz de üç büyüklere, rusya da moskovalılara karşı kulüpler seçmiş.. :)

ve carlito. şu kraliyet muhabbetini yapmayın hala yahu barça yı dava takımı mı sanıyorsunuz imaj yapıyorlar sadece be :D

Özetle Avrupa'daki zayıf noktam halen Real Madrid :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:05 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

geyik yapıyoz ya banane kraliyetten falan :P ama hakkaten gıcık oluyorum real madrid'e.. zaten parası bol olan her kulübe gıcığımdır, chelsea, fenerbahçe vs. :D
barcelona her daim futboluyla efsane olmuştur ama, başka yönlerle ön plana çıkmamıştır..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:09 
Kullanıcı avatarı

ya bi de barcelona beşiktaş la maç yapacak olsa tüm kanallarımız "katalanlarda messi sakat" der mesela.. diyarbakırspor uefa ya katılsa yabancı kanallar "kürtlerde hasan sakat" dese ne kadar hoşa gider bu. spor medyasıyla ilgili bu aklıma geliyor hep barça deyince.. ispanyol temsilcisi filan diyen yok.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 16:16 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

bu onu diyenlerin sorunudur abicim, adamlar ispanyol temsilcisi işte.. kendi içlerinde de hayır biz ayrıyız katalanız diyenler çıkabilir, bu da onların problemidir.. işin milliyetçiliği beni fazla ilgilendirmiyor, takım olarak baktığında barça her zaman real'den daha çekici gelmiştir bana, birçok kişi için de böyle..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 19:05 

ing : chelsea falzasıyla gıcık olmakla beraber manu ve liverpoola sempatim vardır...(pes2008'de manu'dur takımım)
isp : en sağlamından anti-real... barcelonayı çok severim...
alm : hoffenheim mucizesi adama oha dedirtiyor,umarım bu şekilde devam ederler...
ita : hiçbirini sevmem,beter olsunlar...şikeci lavuklar... (biz çok temiziz ya)
fra : lyon'un son yıllardaki iktidarı gerçekten takdire şayan. üstleik bunu her sene bir sürü yıldızını dünya devlerine satarak yapıyorlar ki helal olsun...
hol : psv ve feyenoordu hiç sevmem,diğerlerine de bayılmam,iddaa için güzel üst maçları çıkıyor o da bana yeter =)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 Kas 2008, 00:43 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Berbatov'un çok iyi golcü olduğunu bilirdim de bu kadarını beklemezdim. :shock: Partner de Ronaldo olunca döktürür bunlar.
ManU'nun geçen sezon bence tek eksiği bu tarz bir forvetti, o da geldi. Al sana komple hücum hattı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Kas 2008, 01:00 
Kullanıcı avatarı

manchester, avrupa liglerinde en sevdiğim takımdır. Red Devils
liverpool ve leeds'ide severim, chelsea'den nefret edenlerdenim, leeds şu an sürünüyor ama tarihi yeter chelsea 5-6 senedir yükselişte para sayesinde şu duruma geldiler, asillik karizma denen birşey yok chelsea'de sadece para var.
ispanya: barcelona camp nou, reali hiç sevmem
italya: milan, fiorentina
almanya: dortmund, hoffenheim
yunanistan: panathinaikos taraftarları müthiş
iskoçya: celtic
rusya: zenit
portekiz: porto
romanya: cluj
fransa: psg
hollanda: hiçbirini sevmem ama ajax daha iyi gibi

hepsinin içinde en sevdiğim ManU

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Dünyadan
İletiTarih: 19 Kas 2008, 19:40 

bu gece 22'de Maradona Arjantin TD olarak takımının başında sahaya çıkacak...
yayın ntv spor...
rakip iskoçya'nın TD ise Maradona'nın elle gol attığı maçta karşı takımda bulunan bir isim...
basın toplantısında da atışmalar olmuş...
ilginç maç olacak...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online