http://www.youtube.com/watch?v=SB1qsBM7oXcböyle bi şey olamaz yaa göbek möbek hikaye.. "fenomen" işte boşa dememişler, ötesi yok! keşke bizim sahalarımıza şeref verseydi fb forması giyip gs ye golleri çakmasına bile razıyım

türkiye topraklarında yaptıklarına şahit olmak uğruna.. o kontroller, son vuruşlar, zeka.. şişko olmadan zaten haksız rekabet yaratıyordu..
şöyle bi düşünüyorum, hayatım boyunca hayranlıkla izlediğim adamları.. yaşım ufak olsa da kafamın iyi kötü bu işe bastığı, bişeyleri anlayabildiğim yıllardan itibaren..
baggio muhteşem bir oyuncuydu. saviçeviç dahiydi.. hagi nin gün gelip bnm takımımda oynaması rüya gibiydi. romario nun golcülüğüne kimse laf edemez.. george weah "abi bu (4 sene önceki) adriano ne aşmış herif" diyenlere güldüren afrika nın gelmiş gelecek en büyük yıldızı.. bi dönem rivaldo superman gibiydi.. figo durdurulamıyordu.. bergkamp ın karizması yeterdi. henry, shevchenko, raul "kardeşim siz makine misiniz" dedirtiyordu formlarıyla.. zidane a zaten tapmayan taş olsun.. ronaldinho büyülüyordu.. sonra kaka fırladı, sonra cristiano şimdi de messi perişan ediyor.. rakip oyunculara "yeter lan ben oynamıyorum" dedirten çok adam gördüm sözün özü..
ve diyorum ki "gerçek" ronaldo, fenomen ronaldo hayatımda gördüğüm en iyi futbolcu. zaten zidane maldini beckham gibi isimlerde bu düşünceme destek çıkan açıklamalar yapıyorlar.. sadece kanlı canlı maradona ya şahit olanlar kararsız kalıyorlar, maldini gibi.. dünya döndükçe herhangi bir futbol takımında forma giyen herhangi bir futbolcunun "ronaldo - barcelona 96/97" den daha üst bir performans ortaya koyabileceğine de inanmıyorum. çünkü futbolcu dediğin insandır, o seneki yaratık insan değildi..