"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Dünyadan
İletiTarih: 11 Nis 2009, 18:40 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Lazio - Roma maçı neydi bee. :) Tam 6 gol, 3 kırmızı kart..

Fazla analize gerek yok ama tam derbi oldu, güzel ve zevkli bir maçtı.. Ayrıca skoru merak edenlere hemen söyleyelim, Lazio 4 - 2 aldı maçı...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Nis 2009, 22:57 
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Nis 2009, 23:57 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Barca tam kadro çıkmamasına rağmen rahat kazandı yine. Xavi, Puyol, Abidal, Eto'o, Toure gibi yıldızlar yoktu ilk 11de. Xavi sonradan girdi sadece. Revizyon olayını da abartmıyor tabii adamlar. Messi, Henry, Iniesta, Alves sahadaydı. Messi çok etkili olamasa da tek onun ayaklarına bakmıyorlar tabii, penaltıyı da kaçırdı. Iniesta tek başına aldı maçı. 2-3 seneye kadar çok önemli bir rolü yoktu takımda, sabırla tecrübe kazanmasını beklediler üzerinde baskı kurmadan. Şimdi de meyvelerini topluyorlar, kilit oyuncularından biri takımın. Zamanında abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyordum ki favori ortasaha oyuncularım arasına adını yazdırdı.

2 golde de Iniesta'nın büyük payı var. İlk gol Bayern maçı kopyası gibi Henry'nin soldan çizgiye inmesiyle Iniesta'dan geldi. 2. golü Iniesta'nın pasında rakip oyuncu kaydetti.:D Geçse Henry atıyordu zaten.

Puan farkını korumayı sürdürüyorlar, Real'in maç eksiğiyle fark 9 puan şuan.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 21:32 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Arsenal - Chelsea maçındaki yorumcu demeye bin şahit lazım herif kimdi yaa? Ulan neredeyse Ercan Taner'den çok fazla konuştu, bir susmadı gitti adam.. :x

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 23:45 

İbrahim Altınsay... kendisi avrupa futbolunu bilmesine rağmen yorumculuk konusunda çok kötüydü gerçekten.. adam mı bulamamışlar yani anlamak çok güç.. koyun bir mert aydın'ı falan yani çok zor değil..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2009, 00:16 
Kullanıcı avatarı

liverpool 4-4 arsenal yuh harbiden ya, bu liverpool'un her maçıda 4-4 bitiyor, adamların her maçı ayrı bi olay :D arsenal'in 4 golünüde arshavin atmış helal olsun tek başına sırtlamış takımı, bu adam bazen böyle manyaklaşıyor yaratığa dönüşüyor :D bu sonuçtan sonra manu şampiyonluğu kaptırmaz artık puan farkı iyice açılır, digiturk belası yüzünden böyle mükemmel maçları izleyemiyoruz.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 Nis 2009, 01:02 
Kullanıcı avatarı

bi tarafta canım ailem in bile daha heyecanlı olduğu fener maçı bi tarafta futbola doyuran orgazmik iki maç.. dönüşümlü izledim ikisini de..

real maçının ilk yarısını izlemedim pek gerçi 1-1 bitti. sonra ikinci yarı real (ilk yarının son dakikasında bulduğu golün moraliyle) hayvan gibi saldırmaya başladı.. bu arada getafe 1-2 net fırsatı harcadı.. real açıldıkça açıldı ve sonunda golü yedi dakika 83. 1-2.. guti frikikten doksana taktı dakika 85, 2-2.. getafe çok ucuz bi penaltı kazandı 87 de. adama dokunduğu anda yere düşmesine kızan pepe yerdeki adama 2 tane tekme salladı ki oha dedim.. kırmızıyı gördü tabii.. getafeli adam panenka penaltısı atacaktı ama sıçtı, mucize insan casillas kurtardı.. ve sonra 90 artıda higuain manyak bi gol attı 3-2 süper maçtı.. takımı on kişi oynatan raul a rağmen real kazandı. artık takımı içerden oymadan efendi efendi yedek kalmayı kabullenmeli raul, hakan şükürlüğün anlamı yok.

ve diğer maç. liverpool un tüm maçları dört dörtlük geçiyor zaten bu sene.. real e 4 çekmişti. real varlık gösteremedi. manu sadece 1 gol bulabildi kendi evinde 4-1 yenildi. chelsea ve arsenal ise dişli çıktılar. onlarda 4 atınca maçlar tarihe geçti.. süper bi maçtı izlerken yoruldum. arshavin 4 golle maçın yıldızı. benayoun ve torres kürsüyü paylaşıyor.. acayip oynanıyor futbol ingiltere de teknik zeka güç her şey en üst seviyede olur mu arkadaş? iki maçı eksik manu avantajını değerlendirecek mi bakalım..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 Nis 2009, 19:00 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ne güzel olurdu sıkıcı Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra şu maç. Çok can sıkıyor şu Premier Lig maçlarını izleyememek, hele ki böyle maçlar oynandığını gördükten sonra. Liverpool bir efsane maça daha imza atmış. Diğer taraftan Arshavin Arsenal'e boşa gelmediğini bir kez daha göstermiş. Bu skorla ManU büyük avantaj yakaladı şampiyonluk için.
Önümüzdeki sezon bir çözüm bulmak lazım bu izleme işine.

"İşte Premier Lig bu...". :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 Nis 2009, 23:52 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Penaltı kazanan rakibini tekmeleyen, ardından tartıştığı oyuncuyu yumruklayan Pepe'ye 10 maç ceza gelmiş. Nasıl bir hırs varsa adamda artık o dakikada penaltı yaptırmayı yediremedi kendisine, kendinden geçti. Futbolu bırakabilirim tarzı açıklamaları vardı maçtan sonra. O iş zor da sezonu kapattığı kesin, gelecek sezonun ilk maçlarında da yer alamayacak.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 Nis 2009, 23:57 
Kullanıcı avatarı

penaltı yaptırmayı yedirememek değil de rakibin karı gibi oynamasını yedirememek.. adama eli değdi dokunma bile değil artık değdi adam uçtu yere.. bu da sinirle tekmeyi salladı.. hayvanlık tabii ceza normal.. hadi birini sinirle salladı ikinci oha..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Nis 2009, 00:18 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Haksız gelen penaltının kaçması ve ardından gelen Real golü için şansları döndü derdim ama karşılarında müthiş oynayan Barca var. Sevilla karşısında da şov yapmışlar yine, Iniesta 1 gol 3 asist. Messi-Henry-Eto'o 3lüsünün yanında onu da es geçmemek lazım artık.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Nis 2009, 21:34 
Kullanıcı avatarı

barca'nın messi'den sonra en önemli oyuncusudur iniesta.
iniesta'nın olmadıgı dönemlerde barcanın yaşadığı puan kayıplarını da hesaba katarsak, bu çıkarımı yapabiliriz.

bu arada az evvel biten maçta Manu totenham'ı 5-2 maglup etti.
57. dakikaya kadar 2-0 maglubiyetten geldi bu galibiyet.

yalnız liverpool'un son 3-4 hafta içerisinde çektiği nedir böyle.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Nis 2009, 02:13 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

ManU fena patlamış Tottenham'a. Ne kadar skor kötü de olsa umudu kesmiyor işte adamlar, 5 tane atıp geçiyorlar. Puan keybetmelerini istiyordum Liverpool için ama olmadı, kolay kolay vermezler artık liderliği.

Barca zorlu Valencia deplasmanında 2 puan bıraktı. Bildiğimiz görüntüsünde de değildi zaten pek. Hafta içindeki Chelsea ve önümüzdeki haftaki Real maçı kritik. Yarın Real Sevilla'yı deplasmanda yenerse fark 4.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Nis 2009, 15:17 

manu fena çaktı valla helal olsun. yarış kızıştı iyice ya allahın belası digiturk yüzünden izleyemiyorum. justin falan da sarmıyor yani.

realde de bir sinerji var ama yetmez. barca kazanır.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 28 Nis 2009, 15:45 
Kullanıcı avatarı

http://www.youtube.com/watch?v=SB1qsBM7oXc

böyle bi şey olamaz yaa göbek möbek hikaye.. "fenomen" işte boşa dememişler, ötesi yok! keşke bizim sahalarımıza şeref verseydi fb forması giyip gs ye golleri çakmasına bile razıyım :) türkiye topraklarında yaptıklarına şahit olmak uğruna.. o kontroller, son vuruşlar, zeka.. şişko olmadan zaten haksız rekabet yaratıyordu..

şöyle bi düşünüyorum, hayatım boyunca hayranlıkla izlediğim adamları.. yaşım ufak olsa da kafamın iyi kötü bu işe bastığı, bişeyleri anlayabildiğim yıllardan itibaren..

baggio muhteşem bir oyuncuydu. saviçeviç dahiydi.. hagi nin gün gelip bnm takımımda oynaması rüya gibiydi. romario nun golcülüğüne kimse laf edemez.. george weah "abi bu (4 sene önceki) adriano ne aşmış herif" diyenlere güldüren afrika nın gelmiş gelecek en büyük yıldızı.. bi dönem rivaldo superman gibiydi.. figo durdurulamıyordu.. bergkamp ın karizması yeterdi. henry, shevchenko, raul "kardeşim siz makine misiniz" dedirtiyordu formlarıyla.. zidane a zaten tapmayan taş olsun.. ronaldinho büyülüyordu.. sonra kaka fırladı, sonra cristiano şimdi de messi perişan ediyor.. rakip oyunculara "yeter lan ben oynamıyorum" dedirten çok adam gördüm sözün özü..

ve diyorum ki "gerçek" ronaldo, fenomen ronaldo hayatımda gördüğüm en iyi futbolcu. zaten zidane maldini beckham gibi isimlerde bu düşünceme destek çıkan açıklamalar yapıyorlar.. sadece kanlı canlı maradona ya şahit olanlar kararsız kalıyorlar, maldini gibi.. dünya döndükçe herhangi bir futbol takımında forma giyen herhangi bir futbolcunun "ronaldo - barcelona 96/97" den daha üst bir performans ortaya koyabileceğine de inanmıyorum. çünkü futbolcu dediğin insandır, o seneki yaratık insan değildi..

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 147 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online