Formula 1 Okay Karacan ile TRT'deDünyanın en büyük motor sporları organizasyonu "Formula 1", 3 sezon boyunca TRT ekranlarında olacak.
Türkiye, Hamilton'dan Massa'ya, Raikkonen'den Alonso'ya, Barrichello'dan Kubica'ya kadar birçok ünlü pilotun nefes kesen mücadelesini Cumartesi gününden itibaren özel programlarla TRT 1 ekranlarından izleyebilecek.
Yaklaşık 60 milyon insanın naklen izlediği dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu "Formula 1", 3 sene boyunca TRT ekranlarında olacak.
Dünyanın en genç şampiyonu Lewis Hamilton, Hakkinen'in varisi Kimi Raikkonen, 2 kez dünya şampiyonu ünvanlı Fernando Alonso, Brezilya'nın yeni Senna'sı Felipe Massa, tecrübeli pilotlar Barrichello, Fisichella, Trulli, genç yetenekler Kubica, Vettel ve diğerleri kozlarını TRT'de paylaşacak.
Ferrari, McLaren, BMW ve Renault'un akıllara durgunluk veren ve saatte 360 kilometreye ulaşan hız mücadelesi, 2009 sezonu boyunca İstanbul Park'ın da aralarında bulunduğu 17 pistte yine nefesleri kesecek.
İşte bu nefesleri kesecek yarışın tüm gelişmeleri, naklen yayınlar ve özel programlarla Türkiye'nin ekranında olacak.
TRT'nin yayınları; sezonun açılış mücadelesi Melbourne'deki Avustralya Grand Prix'i ile başlayacak.
Cumartesi sabahı saat 08.00'deki sıralama turları ve Pazar sabahı saat 09.00'da başlayacak yarış, TRT 1 ekranlardan naklen yayınlanacak.
"Formula 1" sevenlere bir müjde daha... Yarışlar Serhan Acar'ın anlatımı ve Okay Karacan'ın yorumlarıyla izleyicilerle buluşacak.
Kaynak: TRThaber
------------------------------------------------
F1 2009 Yarış Takvimi29 Mart / Avustralya Grand Prix - Melbourne
5 Nisan / Malezya Grand Prix - Sepang
19 Nisan / Bahreyn Grand Prix - Manama
10 Mayıs / İspanya Grand Prix - Barcelona
24 Mayıs / Monaco Grand Prix - Monaco
7 Haziran / Türkiye Grand Prix - İstanbul
21 Haziran / İngiltere Grand Prix - Silverstone
28 Haziran / Fransa Grand Prix - Magny-Cours
12 Temmuz / Almanya Grand Prix - Hockenheim
26 Temmuz / Macaristan Grand Prix - Budapeşte
23 Ağustos / Avrupa Grand Prix - Valencia
30 Ağustos / Belçika Grand Prix - Spa
13 Eylül / İtalya Grand Prix - Monza
27 Eylül / Singapur Grand Prix - Singapur
11 Ekim / Japonya Grand Prix - Fuji
18 Ekim / Çin Grand Prix - Şangay
1 Kasım / Brezilya Grand Prix - Sao Paulo
15 Kasım / Abu Dabi Grand Prix - Abu Dabi
-------------------------------------
Trt iyi para vererek almış F1'i. Ntv'de neredeyse hiç kaçırmıyordum ama Cnn Turk'e geçince bir çok yarışı kaçırmıştım zamanım olursa yarışları kaçırmamayı düşünüyorum ayrıca Okay Karacan'ın da tekrardan F1'e dönmesi çok iyi oldu, onun anlatımlarını çok seviyorum..