"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 423 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Beşiktaş (Tüm Başlıklar)
İletiTarih: 10 May 2009, 00:15 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bu hafta güzel bir şeyler olacaktı, içimde bir his vardı! Meğer liderlik bu haftasonuna kısmetmiş :) Sivas'tan önce oynasak olmuyordu, sonra oynasak yine olmuyordu, demek aynı anda oynamak lazımmış! :D
Şimdi geçen hafta yazdıklarımdan sonra fazla döneklik yapmak istemem, kaçmış olan hevesimiz lider olmamızla bir nebze yerine gelmiş durumda, ama bu çarşamba günü kupa finalinde Fener'i yenemezsek gerçek anlamda mutlu olamayacağız.. Ama o maçta hesabı kapatırsak o dakikadan itibaren kimse tutamaz Beşiktaş'ı 8-)
Bir de kaybettiğimiz derbinin üzüntüsüyle konuşurken atladığımız bir nokta vardı, yukarıdaki takımları yenememek konusu.. İyi de o yukarıdaki takımlar da aşağıdakileri yenemiyor! ;) Misal Belediye, herkese çelme taktı, en sonunda Sivas'ı tepetaklak etti bir anda, ama biz bu adamlardan 2 maçta 4 puan aldık, veya ne bileyim herkesin takıldığı Eskişehir, Gençlerbirliği, Kocaeli gibi takımları ikişer maçta da yendik.. Bu sayede şu anda lideriz.. Bunu da küçümsememek lazım.. Tabii dürüstçe konuşursak tercihimiz olmaz bu, asıl rakipleri yenmenin gururu başka olur, ama alt tarafa karşı başarılı olmadan şampiyonluk kazanılmıyor, bunu bir kez daha görüyoruz bu sezon..

Bugünkü maça iyi başladık, maç boyunca da kontrolü elinde tutan taraftık.. Ben Delgado'suz başlarız diye düşünüyordum, ama hem Yusuf-Delgado, hem Ernst-Cisse ikilisini sürdü sahaya Hoca, iyi de yaptı.. 2. yarı için kulübüde bulundurmayı asla ihmal etmediği sağlam kozu olarak da Tello'yu seçti.. Ve o Tello 2-1 öndeyken, korkudan altımıza etmek üzereyken, 5 dakikada 2 gol kazandırdı bize ;)
İlk golü bulan taraf olmak çok iyi geldi bugün takıma, Yusuf ve Tello ile birlikte bizi şampiyonluğa taşıyan adam olarak gösterebileceğim Holosko, büyük bir yıldız olduğunu kanıtlayan bir futbol oynadı yine ve kendisine yakışan kalitede bir gol attı.. Delgado bu golde verdiği güzel pas dışında malesef sahada yoktu yine.. Seviyorum bu adamı, ama çoğunlukla hayal kırıklığı :( Daha iyisini bulup göndermemiz gerekiyor seneye..
2. yarı Gökhan Zan'ı oyuna girmesinin şokuyla ve Üzülmez'in kaç yapayım derken göz çıkarması sonucu yenilen golle başladı.. Zaten bu iki adamdan bir kurtulursak sezon sonu oh çekicem! Aslında Sivok sarı görmese Gökhan'ı almazdı, lakin Zapo ne güne duruyor, bizim bilmediğimiz neyi biliyor da bu adamı oynatmıyor Mustafa Hoca, bir anlayabilsek.. Neyse ki Gökhan istese de yakamadı bugün takımı, her zaman iyi ki varsın dedirten Toraman'ın sayesinde komadan çıktık, tam zamanında geldi gol.. Ofsaytla alakası yoktu, Cisse pasif ofsayttı zira.. Bu golden önce Rüştü çok önemli bir top çıkararak galibiyette önemli rol oynadı..
Elbette skor aldatmamalı, maçı izlemeyen biri rakibi sürklase ettiğimizi sanır ama işin aslı yine sıça sıça kazandığımız bir maç oldu, kalan maçlarda da rahat alacağımız bir maç olacağını sanmıyorum zaten..
Adet üzerine maçın en iyilerini de yazayım kendimce; Holosko, Ernst, Cisse, Toraman ve tabii ki Rüştü.. Yetersiz kalanlar, İbo, Ekrem ve tabii ki Gökhan! :)

Artık 3 maç kaldı, averaj olarak da 1 gol öne geçtik.. Ama işi şansa bırakmamak şart, en zor aşama da haftaya olacak bence, Sivas'ın maçını cumartesiye koymuşlar, o gün Hacettepe'yi yenecekler ve biz pazar günü çok stresli bir A.Gücü maçına çıkacağız.. Onlar da düşmemeye oynuyor, zaten bize düşmanlar, zor maç olacak.. Ama yeneceğiz, yenmek zorundayız, bu saatten sonra kayıp olamaz..
Haydi Kartalım, gel bu sene son verelim dertlere... :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 May 2009, 00:41 

şimdi güzelim diyeceklerimi kendine alma,geçen hafta senin tarzın konuşan bir sürü adam okudum ekşide bloglarda sağda solda.. senin yazdıklarını baz alarak genel konuşacağım.. lan geçen hafta sen dahil herkes olmaz olsun böyle şampiyonluk,böyle olacaklarsa olmasınlar vs dediniz.. o tarz cümleler işte açıp bakmadım şimdi.. o an dedim ki lan hemen haftaya tüm bu laflar unutulur hemen gaz olurlar,yutarlar vs. daha 1 gün geçmedi sen hemen ama şöyle olsa ama böyle olsa,belki telafi edebilirler vs geyiklerine başladın :D bu hafta da sivas'ın beklenen mağlubiyeti sonucu herkes yine aynı gaz durumuna geri döndü :D bunları neden diyorum.. önceden de dedim çok çabuk gaza geliyorsunuz. tamam sinerji gibi olaylar önemli. ama işte ne denir ki buna.. yanar döner olabilir yani. 1 gün önceki şeyi hemen unutuyorsunuz. ha sonra noluyor bu unutulanlar yüzünden teker gene patlayınca yine en çok üzülen siz oluyorsunuz böyle de boktan bir durum var.. büyük konuşmayın,en ufak gazda sağa sola sövmeyin işte kardeşim elli defa dedik bunları. sonra daha bizim lafımız bitmeden başlıyorsunuz saldırmaya gerçekleri görmeyip :D yani elbette bu durumda coşmamak imkansız ama işte yok rakipleri yenemeden şampiyon olursan anlamsızmış,olmaz olsunmuş,kanser ettinizmiş.. lan susun işte bir sakin olun artistlik yapmayın :D rüzgar arkanızda zaten. fb gs tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. anadolu takımları pas yapmayı öğrenmiş önüne geleni yeniyor falan,umutlanın ama içinizde yaşayın biraz lan :D evet şimdi beşiktaş elbetteki en şanslı takım bu bariz. ama bakıyorum da gene herkes iş bitmiş gibi konuşuyor. alın işte hiç kale alınmayan trabzon potada. hem de şansları ciddi. iğrenç giden sivas bile çok şeyi çevirebilir. bjk'nin fikstür inanılmaz zor. a gücü gs denizli. en kolay maç gs maçı yani bence o derece. ha artık bjk bunu da kaçırırsa ben bile söveirm yani,kızarım. ama zor işte.

maçı izlemedim birşey diyemeyeceğim ama beşiktaşın en çok takdir ettiğim özelliği maçı 90 dakika yaşaması. ya da maçın sonuna kadar diyelim daha doğru olur. yani geride olsalar ümitsizliğie kapılmıyorlar,önce olsalar 2-3 fark yapsalar gene bırakmıyorlar ısırıyorlar bu güzel. şu maç 1-2 bitse ok gene güzel birşey ama 1-4 olunca sağlam bir gözdağı işte.

şu durumda bjk taraftarı olmak istemezdim valla. böylesine iğrenç bir tabloda bile çok dengede duruyor terazi.. yani hala kopamamış olunması resme yukarıdan bakıldığında utanılacak bir durum cidden. ama işte bir yandan da ne olursa olsun adı şampiyonluk işte. boru değil. 1 hafta önce istemezmiş gibi konuşulmasının yanlış olduğunu belirtmem de burada devreye giriyor işte. yani ne bileyim olur böyle şeyler. troy bana çok sorar şunu mu bunu mu seçersin diye.. yani fener sezonda iki maçta da 3-4 tane sallasın ama sonuçta gs şampiyon olsun dese ben hayır mı derim.. evet ak evet.. adamların fuck buddysi olduk zaten.. ya da 10 senedir reziliz,folloş olduk bir 10 sene daha gitsin ama bu 10 senin 7sinde şampiyon olalım desin ona da atlarım.. yok fbymiş,hakemlermiş,rakiplerini yenememekmiş,kötü futbolmuş şerefli ikincilikmiş geçin bunları artık ya.. rahat olun lan tadını çıkarın işte sakin olun,içiniz kıpır kıpır olsa da cool takılın :D

edit : ha carlito zaten kendi de biraz belirtmiş geçen haftaki tepkilerini ama işte yetersiz..önce o boku ye sonra farkındayız deyin olmaz işte hiç demiceksiniz :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 May 2009, 01:45 
Kullanıcı avatarı

maçı izleyemedim sadece hem sivas maçındaki hemde bizim maçtaki gol haberlerini alabildim.
nedense emindim bu hafta liderlikten.
ibb kırk yılda bir işe yarayacak hissine kapılmıştım, nitekim de hislerim tuttu.
teşekkürler gökhan, teşekkürler abdullah avcı.
ama kümeye düşün bence, çok canlar yaktınız.

FTK'yi kazanırsak, o gazla ligi de götürürüz.
kazanamazsak iş zora girebilir ama yinede götürürüz. yani her türlü götürürüz biz bu ligi. zaten şimdiye uzaması hataydı hele de rakiplerin(gs,fb) böyle kötü oldugu bir sezonda. krts'nin de dediği gibi biraz utanç verici bir durum bizim açımızdan.

....

umutlandırdınız, utandırmayın

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 May 2009, 22:44 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sen de anla biraz bizi be krts'cim :) Bi bok yedik, şimdi sakinleştik, daha itidalliyiz :D

Ama şunu da belirtmekte fayda var, ordaki mesele sadece Fener'e yenilmiş olmak değildi, futbol olarak utanç verici bir oyun sergilemiş, kendi sahamızda zaten hali hazırda sürünen bir rakibimize karşı ezilmiştik.. (Ki kupa finalinde kazanmazsak ben yine söylüyorum ki olası şampiyonluğa doya doya sevinemeyeceğim, sözümü yemiyorum yani) O yüzden o kadar ağır konuşmamız doğaldı, yoksa ben de biliyordum şampiyonluk yarışında büyük bir kayıp olmadığını, zira Sivas da kaybetmişti.. Herşeyde hayır vardır derler ya, biz yenildik diye o yenilgi bunların kendisine gelmesini sağlamadı, bu hafta bi kez daha koydular Sivas'a :D Herkesten çok ben söylüyordum lastiğin bir yerde patlayacağını, ama hepimizi yanıltacak kadar direndi Sivas, o yüzden takdir etmek gerek..
Lakin Sivas denen takım tabiri caizse pilli bebek ve pili bitmek üzere ;) Haftaya a.gücü'nü yendik mi "Beşiktaş Şampi..." diyebiliriz :D

Not: Diğer yazdıkların genele yönelikti, farkındayım, bence de sözlük ortamlarında bokunu çıkartanlar oldu, şimdi bariz döneklik yapıyolar! :) Hatta ben de o hırsla "biz olmayalım, Sivas şampiyon olsun" vs. demiştim, ama adamlar ısrarla şampiyonluğu bizim kadar hakeden bir takım olmadıklarını ispat etmekteler, ben napiim! :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 May 2009, 14:46 
Kullanıcı avatarı

sivas sürünsün ama insaf kale ağzından manyak goller kaçıyor iki maçta da 3 puanı alabilirlerdi.. "amaan şimdiye kadar sidik zoru gelmişlerdi zaten işte patladılar" diyenlere katılmıyorum. gs aynı golleri kaçırsa halıyı yerim.. :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:27 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:39 
Kullanıcı avatarı

ligde feneri tutmuştuk ama kupada ölümüne bjk'liyiz, kupayı alırsalar bizede çok büyük bi iyilik yapmış olacaklar, tek dileğimiz fb'nin bu kupayı alamaması :D carlito kupa maçı yarın başlığı aç artık yoksa acımam ben açarım :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 13 May 2009, 08:45 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

yeni başlığa gerek yok testre, türkiye kupası başlığında başladık kupayı konuşmaya, orda bitirelim ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 May 2009, 00:20 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Şampiyonluk artık çok yakın, adım adım yaklaşıyoruz 8-) ankarakuçu ile oynayacağımız maç son 3 maç içindeki en kritik maçtı bana göre, zor olacağını söylemiştim.. bize karşı ne kadar ezik olsalar da (93 maçta 7 galibiyetleri varmış :)) neticede düşmeme derdindeler ve ellerinden geleni yaptılar.. maçın başında attığımız gol işimizi bayağı kolaylaştırdı, ama 2-1'i bulduktan sonra 3.yü atabileceğimiz fırsatları kaçırınca, 2. yarının ilk 15 dk'sı bayağı kabus gördük.. 2-3 tane net pozisyon verdik, çoğunlukla defansın yan toplardaki beceriksizlikleriyle.. ama rüştü ve biraz da şans kurtardı bizi, eşitlik gelmedi tekrardan.. 75'e kadar önde geçince rahatladım zaten, zira hemen hemen hiçbir takımın fizik gücü bizim kadar iyi değil, zaten 75'ten sonra gol bulmadığımız maç sayısı da çok az :) 3. golü bekliyordum, holosko'nun gene bütün saha boyunca rakip savunmayı arkasından sürükleyerek başlattığı harika bir kontratak sonucu bobo yine gerçek bir santrafor olduğunu kanıtlayan çok güzel bir kafa golü attı.. Allah'tan orda ibo değil de ekrem vardı ve iyi bir orta gelebildi, ibo olsa sıfıra iner o atağı da piç ederdi :)

takımın en iyisi yine ernst oldu, yine ernst oldu! :) kelini öpeyim senin, almanlara sempati duymaya başladım ulan bu adam yüzünden :D dünyanın en iyi insanı bence ernst, kewell'ı da geçer bu adam :D her yerde o vardı, defansta, atakların başlangıcında, rakibe pres yapılırken vs. hep onu gördüm! attığı muhteşem gole söylenecek söz yok zaten, çok yakıştı bu oyununa.. ligin ilk devresindeki hüsranlık sonuçta sonra, bugün şampiyonluğa koşuyorsak bunda takımsal olarak en önemli etkenler Yusuf ve Ernst'in transferleridir..
Holosko ve Tello gene formdalardı, Tello zaten takımın tam anlamıyla 10 numarası gibi oynadı, oyun kurucu pozisyonundaydı.. onun varlığı bu takım için çok büyük avantaj.. Bobo da iyice formunu buldu, gerçi goller dışında bi Nobre kadar faydası yok hala, ama silik bi görüntü verse de skoru değiştiren adam olmasını biliyor, fırsatını buldu mu affetmiyor.. haftaya derbi maçını da boş geçmeyecek, hissediyorum 8-)
defans yine güven vermiyor, en az 2 tane sivok kalitesinde adam transfer etmeden de vermeyecek.. gökhan zan dışardan bakınca iyi oynuyor görüntüsünde ama yediğimiz golde nerdeydi Allah bilir.. bugün toramanı da pek beğenmedim, bütün tehlikeli anlarda ortada yoktu.. bu adamlara güvenirsek şampiyonlar liginde yine rezil oluruz.. umarım haftaya gs maçında sivok defansın ortasında toraman ile oynar ve ekrem takımdan kesilmez.. gökhansız bir Beşiktaş görmek istiyorum! :-| gerisi sorun değil, takım tamamen oturdu zaten..

haftaya cimbomu yenersek bu iş biter bence, çifte kupa bizimdir.. sivas'ın son hafta kazanabileceğini sanmıyorum.. kupa finali dışında büyük maç kazanamama utancını da kendi evimizde bu maç ile telafi etme şansımız var, haydi Kartalım 2003 yılı tekrar yaşansın, kazanalım ve son verelim dertlere bu sene...

edit: unutmuşum ya, şu ceyhun dene o.ç. nasıl deli etti beni maç boyunca, allah'ım hala sinirliyim yok böyle bişey.. karı gibi sürekli bıdı bıdı konuştu, her boka itiraz etti, bi sus be adam ne mal olduğunu az çok biliyoduk da bu kadar çirkef mahalle karılarına benzediğini bilmiyodum.. hakeme göstere göstere ana avrat düz gitti, bela okudu ama hakem sarı karttan fazlasına cesaret edemedi.. hele bariz bi şekilde kendini attığı bi pozisyondan sonra bela okuduğunu gördüm ya, günaha girme pahasına söylüyorum, Allah senin belanı versin Ceyhun! :evil: şerefsiz herif..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 May 2009, 15:35 
Kullanıcı avatarı

hakeme itiraz edişinde bile ayrı bi klas var mustafa hocam :) süper görüntüydü..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2009, 16:44 
Kullanıcı avatarı

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, derbi maçın biletleri Biletix gişelerinden yarın saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak.

BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçın bilet fiyatları 90 ile 750 TL arasında değişiyor. Derbinin bilet fiyatları şöyle:
VIP Üst B-E: 750 TL
VIP Üst A-F: 500 TL
VIP Alt A-F: 425 TL
VIP Alt B-E: 450 TL
VIP Alt C-D: 500 TL
Numaralı Orta: 425 TL
Numaralı Kenar: 375 TL
Kapalı Üst: 300 TL
Kapalı Alt: 250 TL
Yeni Açık: 90 TL
Eski Açık: 90 TL
Rakip takım: (Eski Açık) 90 TL
------------------
harbiden yuh ya, fırsattan istifade taraftarları soyuyorlar resmen, gs tribünleri tam dolmaz büyük ihtimal, 90 tl veripte bjk'nin şampiyonluk kutlamalarını izlemek hiç mantıklı gelmiyor :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 May 2009, 03:05 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

beşiktaş’ın bu maçlarda aldığı sonuçlar,
ve şampiyonluk puan barajı içerikli haberler yapılırken,
planlanan ya da düşünülen neydi diye sormadan edemiyor insan ..
gerçi amaç belli;

* olası şampiyonluğumuzu küçümsemek

* ilk 6 sıradaki takımlar ile oynayacağımız maçlar öncesi antrenör ve oyuncular üzerinde baskı ve stres oluşturmak ..

trabzon’u trabzon’da,
fener’i izmir’de,
g.saray’ı inönü’de,
yenme başarısı gösteren beşiktaş değil midir ?
kimse bana lig ayrı – kupa ayrı demesin,
ligdeki derbi mağlubiyetlerimiz masaya yatırılırken,
kim çıkıp da 2 maçta da haksız yere 10 kişi bırakılmamıza dikkat çekmiş ?
hatta bu kayıplar bizi hedefimizden ne kadar saptırmıştır ki,
bu ilk 6 haberleri haftalarca gündem maddesi olmuş ?
ama beşiktaş’ın galibiyetleri öyle demiyor,
önce trabzon’u kupanın dışına itti,
sonra fener’i çeyrek asırlık rüyasından uyandırdı,
ardından da avrupa’ya gitme hayalleri kuran g.saray’a
‘’son hafta puan alırsan, gidersin !’’ dedi.
öyleyse soralım,

kimin aldığı galibiyetler daha değerli ?

ya da aldığımız mağlubiyetler ne kadar önemli ?

tabi bir de, bu ilk 6 muhabbetinde göz ardı edilen,
inönü'de sivas'ı trabzon'u ve 10 kişi kalmasına karşın bursa'yı elinden kaçıran
ve oyunu ile herkesi tatmin eden bir beşiktaş var,
yani güç ve kalite farkı her haliyle ortada !
ama sorsan, rakip kaleyi 45 dakika abluka altına alıp da direkleri döven takım için,
''şanslı'' derler.
neyse ,
bu oyun da buraya kadarmış,
bundan sonra ''ilk 6 sıra takımlarını'' ağzınıza alamayacağınıza göre,
ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen takımlara çarçur edilen puanları hesaplayın,
zira benim matematiğim yetmedi !
fener'in 100.yılında, şampiyonluk puan barajının ''70'' olduğunu,
ve o sene beşiktaş dışında geri kalan rakiplerinin 50'li puanları aşamadığını,

üstüne basa basa vurgulayin !

fener 70 puanla şampiyon olurken ''100 yıl önce doğdu şanlı efsane'',
beşiktaş 71 puanla şampiyon olacakken, ''rakipler etkisiz, bu başarı bala göte ...''

hoşşşşşşşşt köpek !

bu sezon f.bahçe ve g.saray'ın 9'ar(10 olması işten bile değil) mağlubiyet aldığını,
köşelerinize büyük harflerle taşımayı da ihmal etmeyin

rakamla; 9
yazıyla; dokuz
ingilizce; nine ( ne de güzel yakıştı dede'nin yanına!)
almanca; neun
italyanca; nove

toplam 18 mağlubiyetin yanında, bizim ilk 6 karnemizin lafı mı olur yahu ..
ligin ilk yarısı bittiğinde nobre ve kaleci ivankov kıyaslaması yapıp, nobre'nin 1 golünü manşetlere taşıyanlar,
33 maçta 0 golle oynayan ümit karan'ı nasıl görmezden gelir ?

rakamla; 0
yazıyla; sıfır
ingilizce; zero
hediyesi de; coca cola zero
sıfır şeker, sifir katki !

şampiyonluk yarışındaki diğer 2 takımın, bu sezon beşiktaş'ı mağlup edemediğini de unutmayın.
85 gibi rekor puanın yanı sıra, 4 derbiyi gol yemeden kazanmasını da biliriz,
alemi çatlatırcasına şampiyon olmasını da ..
'hazimsizlik' deyip de geçmeyin,
psikolojik nedenlerin ve yanlış beslenme alışkanlıklarının sonucu olarak gelişebilen hazımsızlık,
diyabet, tiroid hastalığı, safra kesesi taşı, bağırsak hastalıkları ve kanserlerinin de habercisi olabiliyormuş,

uyarması bizden !

Eser Gökulu / forzabesiktas.com

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 May 2009, 03:10 

yazıyı okumadım ünlem çok diye.. ama tamamı bold mesaj yazmak yasak lan :D daha geçen karşılaştım böyle bir yasakla da uyarayım dedim.. tek derdim forum düzeni ve selameti.. :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 27 May 2009, 03:13 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

yazı boyutu büyük olmadıkça sayfa düzenini bozmaz, o yüzden sakıncası yok bence.. varsa bize de bilgisi verilir düzeltiriz ;)
sen okuma zaten, muhakkak bazı kısımları batar sana :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 May 2009, 19:47 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Geçen ben demiştim ama kural değil diye belirtmiştim, sadece bütün mesajı büyük harflerle veya kalın yazmamaya özen gösterelim demiştim. ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 423 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online