"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Beşiktaş - Galatasaray "Ligin Finali"
İletiTarih: 21 May 2009, 23:35 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Büyük final geldi çattı 8-) Tarihin tekerrür etmesi ve 25 Mayıs 2003'te yaşadıklarımızı tekrar yaşamak en büyük dileğimiz elbette.. İçimden bir his bu defa "Yusuf attı şampiyonluk geldi"yi duyacağımızı söylüyor.. İçimdeki diğer ses "yok yok Bobo çakacak mutlaka" diyor.. Öbür ses de "ne farkeder aq maçı alalım da isterse Gökhan Zan atsın" diyor, ben de ona hak veriyorum :D

Bugün beklemediğim bir sürpriz oldu, 90'lı yıllardan beri maçlara beraber gittiğimiz, 16 senedir aynı apartmanda oturduğumuz candostum bana bilet ayarladı :) Adam Beşiktaş aşkına gitmiş geceden Capitol'de sabahlamış kendi gibi 30 küsür adamla, geceden liste yapıp isimlerini yazdırmışlar, sabahleyin 200 liraya 2 tane bilet almış, ordan da işe gitmiş! :) Normalde birini 2-3 katı fiyatına satıp o gecenin acısını çıkaracakmış, ama içi elvermemiş, beni aradı, aynı fiyatına sana vereyim istiyorsan dedi.. Dedim senin Allah'ına kurban! :D 100 lirayı vereceğim ama değecek inşallah..
Bu bahsettiğimiz arkadaşla 2006 kupa finalini bizim evde izlemiştik ve kupayı almıştık, totem olsun diye geçen hafta da aynı şeyi yaptık ve işe yaradı.. Sergen'in golüyle şampiyonluğu kazandığımız maçta da beraber yeni açıktaydık, bu haftasonu gene yeni açıkta olacağız.. Her türlü alacağız yani bu maçı, bu işin kaçarı yok, herkes bilsin :D

Maç için pek taktik konularına girmeyeceğim, orasını Mustafa hocamız halleder.. Bu maç %80 motivasyon maçı zaten, o işin de ustası Denizli.. Benim içim rahat, taraftar ve futbolcu tek yürek olacağız, bu maçı alacağız.. Bir de Sivas takılır da şampiyonluğu ilan edersek değme keyfime.. Olmazsa da no problem, sonraki hafta rahat kazanırız..

Şampiyoonn...
Olacağız Beşiktaşım bu senee,
Koyacağız cimbomboma feneree,
Gel bu sene son verelim dertlere..!
Laylalalaaayyyy laylayalalalayayy.....

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Beşiktaş - Galatasaray "Ligin Finali"
İletiTarih: 22 May 2009, 01:12 
Kullanıcı avatarı

başlık olmamış ''inönü deplasman sayılmaz'' şeklinde olacaktı :D ben açacaktım ama sana jest olsun diye açmadım bu sefer, şampiyonluğa oynayan sizsiniz o yüzden senin hakkın bu başlığı açmak, bjk maçlarından hiçbir zaman korkmadım genelde kazandığımız için, fb'deki gibi stres, psikolojik etkenler olmuyor bjk maçlarında, inönü'de herzamanki gibi rahat olacağız, kendimizi evimizde gibi hissedeceğiz :D lincoln, kewell, baros ve arda bu 4'ü inş ilk 11'de oynar, bülent hiçbirşeye karışmasın sadece bu 4'ünü oynatsın yeter, yine o klasik mallıklarından yapıp kewell veya lincoln'ü yedek bırakmak gibi saçmalıklara girişmez inş, bu sene tam bi hayalkırıklığı oldu her alanda, bari şu son 2 maçımızı kazanalımda ligi mutlu bitirelim, maçın favorisi'nin bjk olduğunu söylememe gerek yok, yani şu şartlarda gs favori demek harbiden komik olur, mustafa denizli ernst-cisse ikilisiyle başlarsa işimiz bi hayli zor olur, denizli'nin bu sefer fb maçındaki gibi aynı kadro hatalarını yapacağını düşünmüyorum, inönüdeki fb maçından ders almışlardır büyük ihtimal ama bjkli futbolcuların stresli maçlarda oynayamadıklarıda bi gerçek, yine strese girip panik yaparlarsa orta saha üstünlüğünü ele alabiliriz, gs herzaman kritik maçların takımıdır, bjk'liler maça yine garanti gözüyle bakıyorlar ama fb maçındaki aynı senaryo yine tekrarlanabilir, kewell o meşhur büyülerinden bjk'yede yapmanı bekliyoruz :D yenilsek bile inş bjk şampiyonluğunu ilan edemez, çünkü bizi yenip şampiyon olmalarını istemiyorum, son haftaya kalsın iş bize muhtaç olsunlar istiyorum :D yenilirsek moralimiz fazla bozulmaz, türkiye'nin en büyük takımı beşiktaş'a yenilmek bizim için büyük bi gururdur :D maçı gs'nin kazanacağını düşünüyorum, skor tahmini olarak 2-1 olabilir, gollerimizi kewell ve lincoln atar, haydi cimbom önce bjk'yi sonra sivası bitirin işlerini, şampiyon olamasak bile zirveyi cadı kazanı gibi karıştıralım :D

harry potter...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 May 2009, 08:14 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Daha önce mevzusunu yapmıştık ama aynı şeyleri yazmışsın, evet bize karşı bir üstünlüğünüz sözkonusu ama İnönü'de sözkonusu değil :) Son maçlara bir bakarsak Kabze'nin golleri attığı maç dışında uzun zamandır İnönü'de yenemediniz bizi ;) Bu sefer de öyle olacak hiç heveslenme 8-)
Sizi yendiğimiz halde şampiyon olamayabiliriz, fazla korkma :D Ben de Gençler'den pek umutlu değilim, ama Denizlispor'u kimse elimizden alamaz.. Artık ne size, ne de uyuz Bülent'in Sivas'ına muhtaç değiliz yani, kendi işimizi kendimiz görüp pazar günü bu işi bitireceğiz inşallah..

Not: Muhtemelen bugünden sonra pazar gecesine kadar foruma giremeyebilirim, ben yokken istediğiniz kadar Gs-Fb birleşerek Beşiktaş'ın küçüklüğünden (!) dem vurabilirsiniz :D Döndüğüm zaman fırtına gibi eseceğim nasılsa 8-)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 May 2009, 16:44 
Kullanıcı avatarı

inönüde size karşı üstünüz demedimki zaten, ''inönü deplasman sayılmaz'' ve inönüde kendimizi rahat hissediyoruz yazdım, yani kadıköydeki gibi stres, psikolojik etkenler, büyü olayları falan olmuyor inönüde, seyirci baskısını iliklerimizde hiç hissetmiyoruz sizin stadınızda, bizim her bjk deplasmanından önce kullandığımız bi slogandır inönü deplasman değil muhabbeti, aynı şekilde fb'lilerde kullanıyor o sözü bizi taklit ediyorlar :D mesele yenmek yenilmek değil, pazar günü yine inönü susacak ve bizi dinleyecek :D ayrıca fb'lilerle birlikte size saldırmamız çok hoşunuza gidiyor, kendinizi en büyük sanıyorsunuz öyle olunca :D ikiye karşı tekiz havalarına giriyorsunuz :D

We are the best GLTSRY

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 22 May 2009, 17:00 
Kullanıcı avatarı

inönü değil sadece madrid milano vs hiç fark etmez hayatımda hiç bi yerde gerilmedim, gerilmem. takımın asları olmasın hatta önemli değil.
kadıköy hariç :D fener sahaya 8 kişi çıkacak deseler yine sıçtık derim :D

maçın 3-2, 2-2, 2-3 gibi skorlarla bitmesini diliyorum başka da bi beklentim yok.. lincoln ü ise yine yediler bence. kazara iyi oynamasın puan kazanmasın diye sakat diyorlar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 22 May 2009, 23:07 
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 23 May 2009, 15:37 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Beşiktaş için kader maçı, Galatasaray için prestij maçı Fenerbahçe için zerre önem taşımıyor.:D Fenerbahçe-Konyaspor maçıyla aynı saatte oynanacağı için de izleme şansım olmayacak sanırım, gol falan olunca açar bakarım.:D

Avrupa Ligi'ne katılmak için Galatasaray büyük avantaja sahip, bu yüzden çok kritik bir maç değil lig sıralaması açısından. Yine de derbi olması gerekli motivasyonu sağlayacaktır, bir de Beşiktaş'ı şampiyonluktan etme ihtimali.:D Beşiktaş kazanırsa büyük ölçüde garantileyecek şampiyonluğu, Fenerbahçe'yle oynanan lig maçında oluşan stres yine görülebilir. "Derbi kazanamadan alınan şampiyonluk" denecek olması da hırsı ve stresi beraber getirecek. Bu yüzden tahmin yapmak zor, Beşiktaş stresi aşabilirse kazanır, yoksa zor maç.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 23 May 2009, 17:38 
Kullanıcı avatarı

nasıl yani fener maçını mı izleyeceksin? :)
benzer durumda fb bjk ts hatta sivas takımlarının ikisi arasında kritik bir maç varken hayatta izlemem ben gs nin bi işe yaramayacak konya monya maçını, heyecan vermez hiç..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 May 2009, 23:27 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ağırlığı Fenerbahçe maçına vereceğim, Kadıköy falan derken birşeyler oynayabilir bizimkiler.:D Ha maçların gidişatına göre değişebilir durum, diğer tarafta çatır çatır top oynanır da bizimkiler yatışa geçerse bakarız.:D Yoksa çok merak etmiyorum yani o maçı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 16:12 

MedCezir inanamıyorum sana.. hayır yani futbolsever biri olduğunu bilmesem pek takmam ama.. yani ne bileyim çok saçma geldi bana.. türkiye'nin kalbi bu maçta atacak yani yahu boru değil :) yani aynı pozisyonda bjk-fb olsa ve gs salak bi maça çıksa hayatta sallamam gs maçını.. ki geçenlerde bizim ankgücü maçının ne bok olduğu belli olduğunda sivas ve bjk maçına geçmiştim yani.. bir de l.i.g tv ertesi gün vericek fener maçını.. fener-konya yahu şaka gibi :D atıyorum bjk 4 5 çekse bile değiştirmem kanalı yani :D neyse tabii sen bilirsin saygımız sonsuz hehe..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 May 2009, 16:32 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Gelmeyin üstüme.:D Türkiye'nin bir kısmının kalbi orada atacak, Fenerbahçelileri bağlayan bir durum yok ki ortada. Futbolsever biriyim de oynanan maç Barca-Real maçı değil.:D Dediğim gibi maçların gidişatına göre kararım değişebilir de şimdilik mikrofonlarımız Kadıköy'de.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 16:41 
Kullanıcı avatarı

nasıl barça-real maçı değil yahu, dünyanın en büyük takımı bjk ile avrupanın en büyük takımı gs oynuyor :D avrupa kıtasının en büyük derbisini nasıl izlemezsin :D fener konyayı yensede yenilsede hiçbirşey değişmeyecek çok önemsiz bi maç, kararını tekrar bi gözden geçir derim :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 16:46 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Belli bir kaliteden sonrasını bünye algılayamıyor, o yüzden boşa zaman kaybetmeyeyim dedim.:D
Diğer maçta sahada Fenerbahçe'nin olması benim için önemli olmasına yeter. 8-)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 22:08 

maçtan önce bir şey yazmadım çünkü yazmaya değecek bir şey yoktu..

bugünkü maçla da bjk-fb maçı arasında 2 fark vardı.. birincisi fb isminin yerinde gs vardı,ikincisi bjk'nin daha rezil daha sefil bir oyun sergilemiş olmasıydı.. hakeme sövmeleri her zamanki acizlikleri ve çaresizlikleri yüzündendi,2 tane adamı atamadı yüreksiz herif.. yani işte açıklaması "bal" bu maçın.. başka bir şey değil.. gs zaten ununu elemiş ipini asmış olarak çıktı sahaya,çok da birşey beklemiyorduk,çok iyi oynadık,kontrol bizdeydi ama ama olmadı işte.. şutu olmayan beşiktaş ne işse 2 gol attı.. hayır yani karşı takım 85 puanda olur bugüne kadar önüne geleni devirmiş taş gibi bir takım olur dersin bir kere de şanslarıyla alsınlar haklarıdır vs.. ama yok yani beşiktaş'a bunu kesinlikle diyemem.. her daim uyuz olduğum sinsi,içten,kompleksli herif denizli'nin balıyla çok farip işlere imza attılar.. şu da var ama demezsek olmaz,mevcut takımlar içinde en çok hakeden de onlardı.. düşünün yani durumun bokluğunu.. bu iğrenç futbolla,bu iğrenç yönetimle,bu çirkef taraftarla sanki bir devri sona erdiriyorlarmış gibi gördükleri bir şampiyonluk =) cidden komik yani.. neyse tebrikler yani,şu anın tadını çıkarmalılar bir daha ömür boyu bunca rezilliğin yanyana gelip meydana getirdiği bir şampiyonluğu yakalayamazlar.. asıl mesele bu balı iyi kullanıp bu tesadüfü seneye gerçek bir şampiyonlukla taçlandırmaları.. onlar adına en iyi senaryo bu.. ama taraftar-yönetim birbirinin kıçını yalamaya başlayacğından zor görünüyor bu tez.. eh bakalım artık.. son hafta yüzde95 bir terslik olmayacağından carlito'cuğumuzu tebrik edelim,sevinecek tabii herif,hatta burayı cehennemde çevireceğini söylüyor.. kime nereyi dar ediyosun kardeşim.. sen de biliyosun da aslında bizim en başından beri gerçekleri konuştuğumuzu :D neyse konuş bakalım ehehe,bugün suratıma sıçsan bişi demem daha :D nosir'i falan da tebrik tabii.. coşun bakalım :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 May 2009, 22:37 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Elde olmayan sebeplerden dolayı Fenerbahçe maçı yerine bu maçı izlemek zorunda kaldım, o kadar da söylemiştim ama.:D Çok etkili bir oyun yoktu sahada. Beşiktaş galip gelmesine rağmen vasat oynadı. Gollerde şans yanlarındaydı. Galatasaray ikinci yarıda baskılı göründü ama bu bölümde pozisyon bulmakta zorlandılar. En net pozisyonları Baros'la buldular ama bunlardan gol çıkaramadı Baros. Birinde gereksiz yere Sabri'ye pas verdi, diğerinde Rüştü'nün üstüne vurdu. Sonuç olarak Beşiktaş nihayet bir derbi kazanmış oldu. Denizli'nin ligde kalmayı garantilemesiyle son hafta rahat bir maça çıkacaklar, beraberlik yetiyor. Onu da alırlar herhalde.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz