Büyük final geldi çattı

Tarihin tekerrür etmesi ve 25 Mayıs 2003'te yaşadıklarımızı tekrar yaşamak en büyük dileğimiz elbette.. İçimden bir his bu defa "Yusuf attı şampiyonluk geldi"yi duyacağımızı söylüyor.. İçimdeki diğer ses "yok yok Bobo çakacak mutlaka" diyor.. Öbür ses de "ne farkeder aq maçı alalım da isterse Gökhan Zan atsın" diyor, ben de ona hak veriyorum

Bugün beklemediğim bir sürpriz oldu, 90'lı yıllardan beri maçlara beraber gittiğimiz, 16 senedir aynı apartmanda oturduğumuz candostum bana bilet ayarladı

Adam Beşiktaş aşkına gitmiş geceden Capitol'de sabahlamış kendi gibi 30 küsür adamla, geceden liste yapıp isimlerini yazdırmışlar, sabahleyin 200 liraya 2 tane bilet almış, ordan da işe gitmiş!

Normalde birini 2-3 katı fiyatına satıp o gecenin acısını çıkaracakmış, ama içi elvermemiş, beni aradı, aynı fiyatına sana vereyim istiyorsan dedi.. Dedim senin Allah'ına kurban!

100 lirayı vereceğim ama değecek inşallah..
Bu bahsettiğimiz arkadaşla 2006 kupa finalini bizim evde izlemiştik ve kupayı almıştık, totem olsun diye geçen hafta da aynı şeyi yaptık ve işe yaradı.. Sergen'in golüyle şampiyonluğu kazandığımız maçta da beraber yeni açıktaydık, bu haftasonu gene yeni açıkta olacağız.. Her türlü alacağız yani bu maçı, bu işin kaçarı yok, herkes bilsin

Maç için pek taktik konularına girmeyeceğim, orasını Mustafa hocamız halleder.. Bu maç %80 motivasyon maçı zaten, o işin de ustası Denizli.. Benim içim rahat, taraftar ve futbolcu tek yürek olacağız, bu maçı alacağız.. Bir de Sivas takılır da şampiyonluğu ilan edersek değme keyfime.. Olmazsa da no problem, sonraki hafta rahat kazanırız..
Şampiyoonn...
Olacağız Beşiktaşım bu senee,
Koyacağız cimbomboma feneree,
Gel bu sene son verelim dertlere..!
Laylalalaaayyyy laylayalalalayayy.....