"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Vali
İletiTarih: 27 Haz 2008, 18:05 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Denizli'ye gelen Koliba Film'in sahibi ve Köprü dizisinin yapımcısı Ata Türkoğlu, merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun son zamanlarını anlatan "Vali" ismini verecekleri bir sinema filmini çekmeye hazırlandıklarını söyledi.

Bir dizi ziyaret için Denizli'ye gelen "Köprü" dizisinin yapımcısı Ata Türkoğlu, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer'i ziyaret etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer de, ziyaretlerinden dolayı Ata Türkoğlu'na teşekkür ederek DTO'nun bir plaketini verdi.
Koliba Film'in sahibi Ata Türkoğlu, "Köprü" dizisinin sonuna yaklaştıklarını söyleyerek, "Köprü dizisinin 65. bölümü final bölümü olacak. Dizi, tüm Türkiye'de çok izlendiği için her ilden destek telefonları alıyoruz. Artık dizinin son zamanlarına geldik" dedi.
Türkoğlu, merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun Erzincan'da yaptığı valilik dönemini anlatan dizinin ardından Yazıcıoğlu'nun son zamanlarını da beyazperdeye aktaracaklarını söyledi. Filmin çekimlerini Denizli'de yapacaklarını söyleyen Ata Türkoğlu, "Köprü dizisinin ardından 'Vali' isimli sinema filmi çekeceğiz. Sinema filminin çekimleri Denizli, İstanbul ve Ankara'da olacak. Denizli'deki tüm kurum ve kuruluşlar filmin çekimleri için bize destek olacaklarını söyledi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen de
desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. 15 Temmuz'da filmin ön hazırlıklarına başlayacağız. Ağustos ayında da çekim başlayacak. Eylül ayından sonra çekimleri bitirmeyi planlıyoruz. Aralık ya da Ocak ayı gibi film vizyona girecek. Başrolde merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nu Erdal Beşikçioğlu canlandıracak. Filmin yönetmeni Çağatay Tosun. Diğer oyuncuları çekimlere başlamadan önce açıklayacağız. Bu film sorumluluğu olan bir film, izlenme rekorları kırma gibi bir düşüncemiz yok."

Bu da fragmanı:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MlhV8xNXI18[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=MlhV8xNXI18

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Vali
İletiTarih: 15 Eyl 2008, 14:00 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Denizli'de çekilen 'Vali' adlı sinema filminde merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nu oynayan Erdal Beşikçioğlu'na Şebnem Dönmez, İsmail Hacıooğlu ve Uğur Polat da eşlik ediyor.

Yazar Ayşe Kulin'in aynı eserinden televizyona uyarlanan ve merhum 'Süper Vali' Recep Yazıcıoğulu'nun Erzincan Valisi'yken yaşadıklarını ekrana taşıyarak reyting rekorları kıran 'Köprü' dizisinin ardından, 'Süper Vali'nin son görev yeri olan Denizli'de başından geçenleri anlatan 'Vali' adlı sinema filminin çekimleri Denizli'de sürüyor.

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nu Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı filmde, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya, Şebnem Dönmez, Özgür Çevik, Hakan Boyav, Ayşegül Ünsan, Gökhan Soylu, Türkü Hazer, Hakan Gerçek, Orhan Aydın ve Halit Ergör gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğulu'nun üstlendiği filmin yönetmeni ise Çağatay Tosun.

Senaryosunu Çağatay Tosun ile Batur Emin Akyel'in yazdığı filmin Denizli'deki çekimleri için bir lise, 'Valilik Binası' olarak yeniden düzenlendi.

Ceyda, Vali'ye karşı

Çekimleri Denizli'nin ardından Uşak, Ankara ve İstanbul'da devam edecek olan film, usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekecek.

Vali'de Uğur Polat ve İsmail Hacıoğlu maden mühendisi iki kardeş, Şebnem Dönmez ise akıllı ve çekici Bakanlık Müsteşar Yardımcısı olarak kamera karşısında.

Dönmez, filmde Vali'nin icraatlarına ve kararlarına muhalefet eden, karşı safta yeralan 'Ceyda' karakteriyle ilgi çekecek.

Milliyet / Televizyon

www.televizyongazetesi.com/haberDetayMi ... p?ID=14114

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 Oca 2009, 20:09 
Kullanıcı avatarı

bugün izledim. çok iyi bir film değil. kalitesi fena olmayan bir dizinin uzun bir bölümü gibi.. hele bi iki yer "bu ne ya" dedirtti.. ha önemli olan anlatmak istediği ve hissettirdikleri o yüzden düşük not filan asla vermem iyi ki gittim.. ama öfke ve nefretle dolup çıkıyorsun filmden..
bu ülke bu kadar satılmışa, haine, kansıza, şerefsize, aşağılık köpeğe rağmen nasıl öyle ya da böyle ayakta kalıyor hala anlamıyorum.. anca mucize bir adamın 15 yılda atabildiği temellere yoruyorum..
vali gibileri çok az.. onlarda yok oluyor.. hadi dışardakiler zaten kötü niyetli.. e içerden böyle satanlar olunca dışardakine ne gerek..
recep yazıcıoğlu öldüğünde çok üzülmüştüm. onu sevmek için şu bile yeterli. zamanında bir kaza geçirmiş ama kurtulmuş.. sonra vasiyetimdir ölünce mezarıma şöyle yazılsın demiş.. mezarında bu yazı var mı bilmiyorum ama cümlenin güzelliğine bak..
"hür, demokrat, adam gibi bir ülkede yaşayamadan gitti"..

salon kalabalıktı.. filmden çıkarken hemen arkamda yürüyen türbanlı kız (sen insanları giyimine göre mi yargılıyorsun polemiği çıkarsa yanıt vermem türbanlı kız işte.. hem herkesin eğilimi belli) "bu valinin öldürülmesinin arkasından da ergenekon çıkarsa hiç şaşmamak lazım" dedi.. peeh.. istediğin kdr film çek kitap yaz.. kime ne anlatıyorsun..
halk için halka rağmen mücadele edenlerin hakkı asla ödenmez.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Oca 2009, 23:18 
Kullanıcı avatarı

Buraya daha gelmedi. Hep böyle oluyor zaten. Dandik filmleri zamanında getirirler, böyle önemli filmler "sonra"ya kalır. Şubatta gelecekmiş. İşin yoksa bekle.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 Oca 2009, 14:12 
Kullanıcı avatarı

haftasonu veya perşembe akşamı izlemeyi düşünüyorum..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 21 Oca 2009, 13:56 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Dün 21:45 matinesinde izledim. Daha fazla şey bekliyordum ancak beni tatmin etti film...

Bu ülkenin illerinde böyle valiler olsaydı ya da bu zihniyetteki yöneticiler biz şu anda bu durumda olmazdık. Filmde hepimiz görüyoruz ne koruma ordusu var ne de artistlik hareketleri, adam önemli belgeleri Ankara'ya götürürken bile sadece şoförü ile gidiyor. Şimdikiler ise maşallah ordu ile geziyorlar hele başbakan 41 koruma aracıyla geziyor. Ulan Bush bile o kadar korunmuyor sizin derdiniz ne arkadaş?...

Dürüstlüğüyle, adamlığıyla, bir vali'de olabilecek özellikleriyle yani herşeyiyle harika bir yönetici ve insanmış rahmetli. Bizim memleketi ( ki Erzincan ) bile adam etmiş, o zamanlarda yaşayanlar veya vali ile görüşenler bunu çok açık olarak anlıyor ve anlatıyorlar.. Gittiği her yerde devletini, vatandaşını düşünmüş diğerleri gibi kendisine çalışmamış.

Neyse bu konuda fazla yazarsak başımız belaya girebilir, malum internetin de bir rtük'ü var, sonra kapattırmayalım siteyi.. :)

Filmden çıktıktan sonra insanı değişik duygular kaplıyor, bazı şeyleri düşünüyor ve kahroluyor. Keşke herşey daha farklı olsaydı diye geçirdim içimden. Velhasıl ben beğendim, Allah tekrardan Recep Yazıcıoğlu'na rahmet eylesin, bir kez daha rahmetle analım..

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Nis 2009, 11:19 
Kullanıcı avatarı

Beklediğimi bulamadım. Belki gecenin üçünde izlediğim içindir. Uyku tutmayınca izlemek istedim.
Öncelikle troy da belirtmiş. Bu bir filmden çok dizinin uzun bir bölümü gibi... Film tadı vermiyor. Sanki Köprü'yü izliyordum. Senaryoda çok eksiklikler mevcut. Kurgusunu beğenmedim. Şaşırtmaya çalışmışlar, ama bende bu etkiyi yaratamadılar. Cinayetlerden sonraki hüzünler, üzüntüler, merasimler bu kadar uzatılmamalıydı. Bu bile insanın filmden kopmasına neden oluyor. Cesur şeyler söylüyor, ama çok değil. İlk yarıda bir şeyler söylüyor film (bilindik şeyler). Ama ikinci yarıda bu özelliğini kaybediyor film.
Dediğim gibi, beklediğimi bulamadım. Daha iyi bir film yapılabilinirdi. Sanki sadece R.Yazıcıoğlu'nun ölümünü göstermek için çekmişler filmi. Çünkü çok ama çok eksiği vardı filmin. Gene de çok puan kırmayacağım, çünkü bu türde çok film çekilmiyor.
İsmail Hacıoğlu iyi projelerde yer alıyor. Helal olsun. Yalnız performansı öyle süper değildi. Zaten muhteşem bir performansı da amaçlamıyorlar ekip. Amaçları gerçekleri göstermek. Uğur Polat iyiydi. Erdal Beşikçioğlu dizide nasılsa burada da öyle, iyi... Türkü Hazer başarılı bir performans sergilemiş, önü açık. Türkü'yü Kırık Kanatlar'dan hatırlayabilirsiniz, diziyi izleyenler. Orada Özge ve Begüm'le birlikte oynamıştı.
Çağatay Tosun(yönetmen) kendini biraz daha geliştirmeli ve filmleri dizi gibi çekmekten kurtulmalı. Yoksa bir etkisi olmaz. Aksiyon sahnelerinde oldukça başarılıydı kendisi. Yeni projesi gene Ayşe Kulin'in bir romanı. Bu kez tv'ye değil sinemaya uyarlayacakmış. Çekimler bu yaz başlayacakmış.
Çok bir şey beklenerek izlenmemeli.

4,5/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz