"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film
İletiTarih: 28 Oca 2009, 02:48 
Kullanıcı avatarı

http://www.imdb.com/title/tt1010048/

http://beyazperde.mynet.com/film/4477/a ... illionaire

çok kalite bir çalışma olmuş, mükemmel. konusunu okuyunca çok merak etmeye başlamıştım, merakımda haklıymışım, tekrardan izlerim ileride, o türden bir film. imdbdeki yerini hakederek almış, çok düşmez heralde. değişik bir tadı vardı filmin, City of God esintileri vardı yer yer. özlem ve uğruna yapılanların anlatılışı hoştu, oyunculuklar kusursuzdu, sırıtan kimse yoktu.

9/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Slumdog Millionaire
İletiTarih: 04 Şub 2009, 03:38 

diğer başlıkta medcezirle ert görüşlerini yazmış olsalar da ben bu filme ayrı bir başlık açılmamasını kabul edemeyeceğim... az önce izledim ve büyülenmiş vaziyetteyim... Oscar'da yanına başka bir film çok zor koyabilirim sanırım,yani diğerlerini daha izlemedim ama,gönlüm elvermez gibi duruyor... övgülere tek tek girişmeyeceğim şimdi,öncesinde sözlük yorumlarına bir göz gezdireceğim,ki orada da çok beğendi millet,sonra filme yakışır bir yazı şart... şundan eminim ki son izleyişim değildi bu...

10

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Slumdog Millionaire
İletiTarih: 04 Şub 2009, 04:09 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Güzel düşünülmüş, orijinal bir konusu var. "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında son soruya kadar gelen kenar mahalle çocuğunun yarışmayla paralel olarak hayat hikayesi anlatılıyor.
Her ne kadar ABD/İngiltere yapımı olsa da Hindistan odaklı bir film. Kendilerini dünyaya duyurmayı başarıyorlar bu şekilde. Her zaman konuştuğumuz gibi sağlam bir senaryo, kaliteli oyuncular ve düzgün bir yönetmenle imkansız değil bu. İlla yüklü miktarda para yatırmak gerekmiyor yani filme.
Tanıdık oyuncular olmamasına rağmen oyunculuklar kaliteliydi, özellikle başroldeki çocuk rolünü çok iyi yansıtmış. Yönetmen de sahne geçişleriyle değişik bir tarz ortaya koymuş, hoştu.
Aklıma takılan birkaç detay haricinde kaliteli bir film olmuş. Bunlar da olmasa mükemmele yakın bir film ortaya çıkabilirmiş. Yine de kesinlikle izlenmeli.

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Şub 2009, 17:06 

Şahane film ,hele başrol oyuncusunun hintli ünlü oyuncudan imza almak için yaptığı hareketi hiç unutmayacam.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Şub 2009, 18:32 
Kullanıcı avatarı

hint filmi lan bu bilsem izlemezdim amerikan filmi sandım.. :) hintlileri hiç sevmem.. sebebi için bkz filmde de rastladığımız şarkıları ve dansları :D
şaka şaka, çok güzel film.. ama on vermem.
tek garip gelen sunucu oldu. ben sunucuların adi olduğunu düşünmem pek.. yarışmacı kazansın isterler hatta.. bi de yarışmaya nasıl katıldığını öğrenemedik sanırım. ben görmedim.. uyuduğum anlara denk gelmediyse.. :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Şub 2009, 00:32 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Burdaki yorumları okuduktan sonra "sevgiliyle seyredilecek filmler" listemin ilk sırasına koymuştum bu filmi ve dün gece izledik nihayet :)

Valla pek yorum yapamıyorum gerçekten çok güzeldi, oscarı alırsa hiç yadırgamam, ama içimden bir his vermeyecekler diyor, umarım yanılırım.. Jamal ile Latika'nın her yaşını oynayan çocuklar ve gençler çok iyilerdi, herkes üstüne düşeni çok iyi yapmış, yönetmen Danny Boyle'nin de çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum.. Senaryo ise bazı klişeler gösterse de filmin en güçlü yanı ve en büyük kozuydu bence.. Tüm yakınlara tavsiye olacağı kesindir neticede..

10/9

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Şub 2009, 19:13 
Kullanıcı avatarı

"jai ho" şarkısı (ilk saniyelerinde hele) acayip gaza getirici çok güzel yaa.. :) hele film zaten seni dolduruyor bi güzel sonunda tam coşmuşken başlıyor ya off! bi anda keşke içimdeki hintli meydana çıksa şu dansı aynen yapabilsem diyorsun :)

En son C.Troy tarafından, 26 Şub 2009, 00:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Şub 2009, 22:13 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bu filmi izleyene kadar hep dalga geçmişimdir Hintlilerin her bi halta dansı karıştırmasından dolayı :) Ama Slumdog Millionaire'den sonraki dansı hayranlıkla izledik herkes gibi, danstan hiç hoşlanmayan ve beceremeyen biri olarak o kalabalığın içinde olmak istedim :) Gerçekten öyle büyük bir kalabalığın o kadar uyumlu bir şekilde bu dans kareografisini çıkarabilmesi takdire değer..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Şub 2009, 00:53 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Valla dans güzeldi güzel olmasına da alakasız buldum ben, hala her halta dans karıştırmalarından şikayetçiyim.:D İlla sonda mı olması gerekiyor onların düşüncesine göre bilmiyorum ama araya bir yere yerleştirseler konu bütünlüğü içinde daha iyi olurdu bence.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Şub 2009, 01:07 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ama her zaman filmin içinde geçerdi, yani filmde olan olurdu sonra mutlulukla dans ederlerdi film biterdi.. Bunda ise film bitiyor, sonra jenerik için böyle bir hoşluk düşünmüşler, seyirciye güzel bir şeyler göstermek gibi niyetleri, hoşumuza da gitti nitekim.. Filmin içeriğiyle alakası yok yani, o yüzden diğerleri gibi görmek doğru olmaz ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Şub 2009, 01:50 

valla bir gün kafama eserse sinemada da izleyeceğim bu filmi... bu hafta vizyona giriyor...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 23 Nis 2009, 18:51 
Kullanıcı avatarı

adamlar bir film yaptı holywood'da yer yerinden oynadı mübarek.. :D
açıkçası bolca ödül aldığı için merak ettim bu filmi,,sonra konusunu okudum ve hoşuma gitti..
Hintlilerden pek birşey beklemiyordum,,gerçekten ödüllere değer bir filmmiş izleyince anladım..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 19 Haz 2009, 18:05 
Kullanıcı avatarı

Nihayet izleyebildim. Çok iyi bir film olmuş. Çocuk oyuncular (ki filmin çoğu çocuklar üzerinden ilerliyor) oldukça başarılıydı. Bu da yönetmen Danny Boyle'un başarısı. Dev Patel ve diğer başrollerden Freida Pinto çok iyiydiler. Özellikle filmin kapanış jeneriği akarkenki dansları muhteşemdi. Bunca kişinin de aynı hareketleri yapabilmesi muhteşem bir şey. Anil Kapoor da sunucu rolünde oldukça başarılıydı.
Kesinlikle Oscar'ı hakkeden bir yapım olmuş.

9/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz