"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Merakla Beklediğiniz Filmler
İletiTarih: 02 Şub 2009, 01:38 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Vizyona girmesini, piyasaya düşmesini merakla beklediğimiz filmleri burada yorumlayabiliriz.

Cuma günü vizyona girecek Benjamin Button'ı çok merak ediyorum. Kadro sağlam, konu sağlam. Geriye oturup izlemek kalıyor.

Mart ayında vizyona girecek Watchmen de bir diğer merak ettiğim film. V'nin çizeri Alan Moore ve Dave Gibbons tarafından çizilen çizgi romanın uyarlaması olacak. Çizgi romanı okumadım ama konusu ilgimi çekti.

85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar. Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.

Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu öğrenir. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, süper kahramanların tekrardan örgütlenmeye başlaması ve dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.

"Süper güçleri olmayan kahramanlar" olayı dikkatimi çekti. X-Men tarzı filmler gibi çok fantastik olaylara kaçmazsa sağlam, değişik bir film olabilir ki bahsettiğim olay ona işaret. Trailerlardaki mavi arkadaş hariç gerisi normal kişiler gibi duruyor.

Trailer 1

Trailer 2

“Who Watches the Watchmen?” gibi karizmatik de bir sloganı var. Alakalı alakasız çeviri yapanlar bunu nasıl çevirecekler bakalım.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Merakla Beklediğiniz Filmler
İletiTarih: 02 Şub 2009, 01:53 

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn

2010 ya da 2011 ne yazık ki =)

http://www.imdb.com/title/tt0983193/

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 09:49 
Kullanıcı avatarı

Burton ve Depp'in yeni işbirlikleri Alice in Wonderland,
J.J.Abrams'ın son filmi Star Trek,
Burton ve Depp'in Alice'ten sonraki projeleri olan Dark Shadows,
Scorsese'nin ve DiCaprio'nun 4.ortaklıkları olan Shutter Island,
Depp, Bale ve Cottillard'ın rol alıp Michael Mann'in yönettiği Public Enemies,
James Cameroon'un yenisi Avatar,
Bale'in olduğu yeni Terminator,
Soderbergh'in yeni uzunlaması (4,5 sa.) Che,
Del Toro'nun yenisi Wolfman,
Ice Age 3,
Watchmen,
Guy Ritchie'nin yenisi Sherlock Holmes,
Derviş Zaim'in yenisi Nokta,
J.J.Abrams'ın King uyarlaması Kara Kule serisi...

K.K. serisinin ilkine Lost bitince başlanacakmış. Lost, 2010'nun yazına doğru biterse kışın başlanır senaryo süreci. 2012'de de izleriz ilk filmi. Bakalım nasıl bir şey olacak.
Bu arada Soderbergh'in Che'si de muhteşem olacağına benziyor.
Watchmen'ı ben de merakla bekliyorum. Güzel bir şey olacağı kesin. Yazar David Lloyd gene istememiş çizgi-romanın beyazperdeye uyarlanmasını, hatta dava dahi açmış.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 Şub 2009, 14:57 
Kullanıcı avatarı

Johnny Depp ve Christian Bale gibi iki müthiş oyuncunun bir arada olacağı Public Enemies; yeni Tim Burton&Johnny Depp işbirliği Alice in Wonderland; yine bir Tim Burton animasyonu 9; Dan Brown'un müthiş romanının film uyarlaması Angels&Demons; Heath Ledger'in çekimler devam ederken hayatını kaybettiği, O'nun yerine rolünü Johnny Depp, Jude Law ve Colin Farrell'in devam ettirdiği The Imaginarium of Doctor Parnassus; Bale'in oynadığı yeni Terminator Salvation; Scorses&Di Caprio ortaklığı Shutter Island; Brad Pitt ve Quentin Tarantino'nun ortaklığı Inglorius Bastards. Aklıma ilk gelenler bunlar.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 Nis 2009, 20:48 
Kullanıcı avatarı

Kara Köpekler Havlarken'i çok merak ediyorum. Başrolde Erkan Can var.
Çıngıraklı Top'u da neredeyse 2 yıldır bekliyorum. Nihayet çekildi, ekimde vizyona girecek. İlk önce Sinema dergisinin 2007 eylül sayısında haberim olmuştu bu filmden. Başrolde Erkan Can ve Hatırla Sevgili'de Feride Çetin vardı. Ama şimdi fragmanı izledim de anlaşılan anlaşamamışlar bu oyuncularla. İlyas Salman, Zihni Göktay, Ömür Arpacı ve İpek Özkök başroldeler. Film, körler ve sağırlardan, kısacası engellilerden oluşan bir futbol takmının azmini anlatıyor. Arka plana da bir aşk yerleştirilmiş. Merak ettiğim bir proje, lakin fragman pek tatmin etmedi. Gene de izlenecek cinsten bir proje.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 May 2009, 12:54 

Angels&Demons 15'inde vizyonda.. kitabını okumak lazım yahu..
Terminator Salvation'a da az kaldı.. terminator serisini tazelemem şart gibi.. uzun süre önce tv de vs izleyince unutuyor insan..
aynı zamanda milleti de uyarmış olayım buradan :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2009, 14:12 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Angels&Demons 15'inde vizyonda.. kitabını okumak lazım yahu..

Öyle bi kitabın filmini nasıl çektiler bilemiyorum, çekilmesi imkansız gibi geliyordu.. okuyalı çok oldu o yüzden film konusundaki hevesim söndü biraz ama konusu hala hafızamda, bi şekilde izlemek farz..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 May 2009, 14:42 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Angels&Demons Dan Brown'ın en iyi kitabıdır bana göre, kesinlikle okunmalı. Filmin fragmanını izlemiştim, etkileyici. Umarım hakkını verirler de müthiş bir film izleriz.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:45 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 May 2009, 01:13 
Kullanıcı avatarı

Katılıyorum Dan Brown'ın en iyi romanı.Haftasonu gitmeyi düşünüyorum , 4 yıl oldu okumama rağmen kitabı hala hatırlıyorum Da Vinci'den sonra okudum Melekler ve Şeytanları çok daha sevdim umarım filmi Da Vinci'den daha iyi olur.Bu arada gaza gelip Dijital Kale'ye çekmezler umarım çok teknik terim vardı ondan kitabı pek iyi anlamadım filmi de öyle olur :) İhanet noktası idare ederdi ama

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 22:28 
Kullanıcı avatarı

Bugün Cannes'da Altın Palmiye ödülünü alan Haneke'nin yeni filmi Des Weibe Band filmini çok merak ediyorum. Ama ekime kadar bekleyeceğiz film için. Bu arada Tarantino ödülü kaptırmış oldu.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Haz 2009, 16:31 
Kullanıcı avatarı

Public Enemies
Tetro
Antichrist
Nine
9
Creation
The Private Lives of Pippa Lee
The Tree of Life
Sherlock Holmes

Kıskanmak

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Tem 2009, 12:20 
Kullanıcı avatarı

Siyah Beyaz: En çok merak ettiğim filmlerin başında geliyor. Tuncel Kurtiz, Erkan Can, Nejat İşler ve Şevval Sam başrolde. Daha nolsun! Heyecanlanmamak, merakla beklememek elde değil doğrusu.

The Book of Eli: Gary Oldman ve Denzel Washington başroldeymiş. Sıkı bir aksiyon filmi olacağını tahmin ediyorum. Beklemedeyiz.

Moon/Ay: Kevin Spacey başrollerden birisi. Fakat onu göremeyeceğiz. Çünkü makinaya sesini veriyor. Ses var, görüntü yok yani. İyi bir bilim-kurgu olacağına eminim.

Kampüste Çıplak Ayaklar: Cansel Elçin'in yönettiği bir gençlik filmi. Çok şey beklemiyorum, ama iyi bir seyirlik olacağını düşünüyorum.

Surrogates: Bruce Willis gene aksiyonla dönüyor beyazperdeye. Bilim-kurgu türündeymiş.

Salt: Angelina Jolie başrolde. Aksiyon filmi...

İncir Çekirdeği: Özgü'nün Kürt bir kızı canlandırdığı film. Özgü için izlenecek. Ama ne zaman vizyona gireceği belli değil sanırsam. Umarım bu kış vizyona girer de Özgü'yü izleriz.

Dali: Al Pacino, Antonio Banderas ve Johnny Depp Dali'yi farklı filmlerde canlandıracaklarmış. Üç film çekiliyor Dali'yle ilgili. Bakalım hangisi daha iyi canlandıracak

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz