"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 343 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film
İletiTarih: 20 Haz 2009, 11:23 
Kullanıcı avatarı

Hoş, eğlendirici bir film olmuş. The Exorcist filmine bol bol gönderme var. Baya güldüm izlerken. Özellikle satanistlerin evin önüe gelip tezahürat yapmaları oldukça iyi düşünülmüş bir espiriydi.

7/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 23 Haz 2009, 15:31 
Kullanıcı avatarı

amerikan başkanı nixon istifasıyla sonuçlanan watergate skandalındaki süreçin anlatıldıgı bir film.
tamamı değil, bir kısmını görüyoruz bu sürecin. aslında anlatılmak istenende skandalın kendisinden çok gazetecilerin bu olayı ortaya çıkarmak için gösterdikleri çabadır.
özellikle filmin son sahnesi bu duruma delalettir. daha iyi anlatılamazdı

10/8

Kramer vs. Kramer

işte bu dediğim bir film. meryl streep ve dustin hoffman oskar almışlar bu filmle.
sonuna kadarda haketmişer.
film konusunda ise gördüğüm apocalypso now'a haksızlık etmişler o sene. çogu ödülü kramer vs kramer almış

herneyse bu film harik bir filmdir, dustin hoffman'ın film içerisinde defalarca dediği gibi;

Terrific :D

10/8,5

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Haz 2009, 16:48 
Kullanıcı avatarı

10/10

Şimdiye kadar izlememek büyük bir hata olmuş benim için. Seyrettiğim en iyi filmler arasında yerini almış durumda.

---------------------

3:10 to Yuma

2 dev oyuncunun karşılıklı şovları görülmeye değer.

Kötü adamlarda annelerini severler

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Haz 2009, 16:14 
Kullanıcı avatarı

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti)

3/10

Aslında 0 puan vermekti niyetim ama Brad Pitt ve Casey Affleck'in oyunculuklarının hatrına 3 vereyim dedim. (Onlarda sanki teşekkür edecek bana 3 verdim diye) İkinci bir İnce Kırmızı Hat vakası yaşadım. Büyük bir umutla seyrettiğim film artık bitsin diye dua etmeye başladım. 3 saat, hep aynı durağan tempoda ilerleyen bir film. Sinemada izleyenler ne yaptı merak içindeyim. Tavsiyem, izlememiş olanlar uzak dursun, hatta mağazalarda dvdsini falan görürseniz kafanızı çevirin.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Haz 2009, 20:32 
Kullanıcı avatarı

Ne izlesem diye düşünürken testere'nin mesajına denk geldim. Daha evvel izlemiş olmama rağmen tekrardan koyup izledim. İlk izlediğimde aldığım zevki tekrardan aldım. Çok iyi bir western. Keşke bu kadar az çekilmese. Ayda yılda bir veya iki film çekiliyor bu türde. En son Appollasa çekilmişti, onu çok merak ediyorum.
Bale-Crowe ikilisi muhteşemdi.

8/10

Sleepy Hollow

Masal tadında bir film. Depp çok iyiydi. C.Ricci de oldukça hoştu.

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Haz 2009, 20:56 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

10/8

Bir babanın oğlu için yapabilecekleri nelerle sınırlı olabilir temalı bir film.. Konu klişe gibi görünse de işleniş hiç de öyle olmamış, kesinlikle tavsiye ediyorum.. Denzel Washington'un oscar kazandığı bir film aynı zamanda, boşuna değilmiş ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 09:40 
Kullanıcı avatarı

7/10

Oldukça hoş ve eğlendirici bir film olmuş. Jim Carrey gene eskisi gibi harika. O'nu böyle bir rolde görmeyi özlemişim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 16:23 
Kullanıcı avatarı

Resmi tam boy görmek için üzerine tıklayın.

Çok iyi bir filmdi. 2 Oscar'ı evine götürmüş bir film. Biri En İyi Senaryo, diğeri de En İyi Oyuncu... Kevin Spacey ödülü sonuna kadar hakketmiş. En iyi filmlerinden bir tanesi. Imdb'nin Top250'sinde 23.sırada bulunuyor.

9/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Tem 2009, 18:21 
Kullanıcı avatarı

8/10

Rear Window (Arka Pencere)

8/10

Bugün biraz Alfred Hitchcock seyredeyim dedim, iyide etmişim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Tem 2009, 23:10 
Kullanıcı avatarı

Oldukça iyiydi. Aksiyon bekleyenleri üzecek bir film olmuş. Çünkü aksiyon sahnesi çok çok az. Daha çok operasyonun başlangıcı, aşamaları ve sonu anlatılmış. Didaktik tarzda bir film olmuş.

7,5/10

Tarantino'nun Inglorious Bastards filmini de merakla bekliyorum. Umarım konuya tarafsız yaklaşmıştır Tarantino. Çünkü o da bir Yahudi'ydi yanılmıyorsam.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Tem 2009, 13:51 
Kullanıcı avatarı

Ellen Page çok iyiydi. Henüz 21 yaşındaymış. Film vizyona girdiğinde 18'miş. Bu yaşta bu kadar ağır bir rolün altından kalkabilmesi çok büyük bir başarı. Zaten Oscar'a aday olan en genç oyuncuymuş. Çok geçmeden ödülü alacağını düşünüyorum. Belki de Nolan'ın yeni filmiyle alır.
Film de iyiydi. Gerçek bir hikayeden esinlenilip yapılmış. Film, 6 çocuğu olan bir kadının 2 genç kıza para karşılığı bakmaya ve daha sonra onlara işkence yapmaya başlamasını anlatıyor.

6/10

Babil

Oldukça iyiydi. Brad Pitt çok fazla yer almıyor filmde. Gene de göründüğü yerlerdeki performansı oldukça iyiydi. Filmin en önemli performansı Çin'li oyuncuya ait. Gael'i de en kısa zamanda Hollywood'ta görmek isterim. Zaten Martin Scorsese'nin bir projesinde rol alacakmış.
Yönetmen Alenjandro G. Inarritu ile senaristi Guillermo Arriaga'yı bir daha aynı projede göremeyecekmişiz. Yolları ayrılmış. Yazık oldu. Eminim devam etselerdi çok daha iyi işlere imza atabilirlerdi.

8/10

Rezervuar Köpekleri

Bir Tarantino harikası.

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Tem 2009, 22:41 
Kullanıcı avatarı

İyi bir politik aksiyon. Aksiyondan çok politik meselelerin önplanda olması daha iyi olmuş. Ülkelerin hızla silahlanmasına bir banka üzerinden bakıyor film. Daha çok bankanın ülkelerin meseleleri ile ilgili kontrolü anlatılıyor. Amerika, İtalya ve Türkiye'de geçiyor hikaye. Son 15-20 dakikalık zamanda İstanbul gösteriliyor ve konu buraya kayıyor. Hakan Boyav'ı 2 saniye gördük. Haluk Bilginer'i de 7 dakika boyunca izliyoruz. Filmin uluslararası afişinde de görünüyor zaten kendisi. Hikaye Türkiye'ye kaydığında boğazı ve köprüyü göstermeleri, daha sonra çarşıda ve adını hatırlayamadığım camide çekim yapmaları oldukça hoştu.

7/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Tem 2009, 15:51 
Kullanıcı avatarı

psikolojik gerilim. filmin sonuna kadar olayı kavramaya çalışıyorsun, rüya ile gerçek ile arasında gidip geliyor film. bu bakıma david lynch filmleri geliyor akıllara.
fakat finali ile ters tepiyor bu varsayım. değişik ve bir o kadarda rahatsız edici bir film.

10/7,7 :D

----

As Good As it Gets

romatik komedi filmi, jack nicholson'un en iyi filmlerinden biri oldugu söyleniyordu, açıkçası beklediğim kadar iyi bir film değildi. oyuncluklar çok başarılıydı ama.
ki oscarlar ile beraberde bu performanslarının haklarını almışlar.

10/7,5

---

Dead Man Walking

yine oyuncuların döktürdüğü bir film.

10/7,5

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 18:49 
Kullanıcı avatarı

Ed Harris'in yönetip oynadığı film. Vigo Mortensen, Jeremy Irons ve Rene Zelweger gibi sağlam oyunculara sahip bir western filmi. Klasik bir western desek daha iyi olur. Oldukça durağandı. Bu yüzden çok sıktı ve bitirmeden izlemeyi bıraktım. 3:10 to Yuma kadar etkileyici bir film beklerken, J.James kadar kötü bir film çıktı.

5/10

En son E.C.R. tarafından, 05 Ağu 2009, 12:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Tem 2009, 10:37 
Kullanıcı avatarı

7,5/10

O gelmiş geçmiş en büyük komedyenlerden biriydi. Ama yaşamı hiçte komik geçmemiş belli ki. Efsane oyuncu ve yönetmen Charlie Chaplin'in yaşamını anlatan film. Sıkıcı olacağını düşündüğüm film beni yanılttı. Karşıma oldukça güzel ve hiçte sıkıcı olmayan bir film çıktı. Kadro çok geniş. Robert Downey Jr., Chaplin rolünde harikalar yaratıyor.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 343 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online