"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 343 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: En Son İzlediğiniz Film
İletiTarih: 23 May 2009, 17:03 
Kullanıcı avatarı

Ferhan Şensoy'un yer aldığı Şans Kapıyı Kırınca ve Pardon'u sinemada izlemiştim, gösterime girdiği yıllarda. Zaten ardı ardına vizyona girmişlerdi. Şans Kapıyı Kırınca vasat bir film olmasına rağmen Zeki Alasya ve Ferhan Şensoy ikilisi sayesinde izlenir kılınmıştı. En azından ben çok sıkılmamıştım izlerken. Pardon ise izlediğim en komik Türk filmlerinden birisiydi. Oldukça iyiydi.
Son Ders'i sinemada izlemek istiyordum, ama kısmet olmamıştı. Ferhan Şensoy gene iyi bir projeyle dönmüş beyazperdeye. Öyle çok şey beklenilecek bir film değil. Ama mesajları ve esprileri ile sıkmadan izlettiriyor kendini. 12 Eylül'e değinmeleri güzeldi.
Sıkmayacak bir yapım çıkmış ortaya. Kaan Urgancıoğlu ve Durul Bazan iyi bir performans sergilemişler. Ferhan Şensoy da çok iyiydi.

6,5

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 14:46 
Kullanıcı avatarı

En son Boyofhell tarafından, 24 May 2009, 17:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yazı rengi ve stili değiştirildi.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 15:57 

En son Boyofhell tarafından, 24 May 2009, 17:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yazı rengi ve stili değiştirildi.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 May 2009, 17:41 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Site kuralı değil ama forum düzeni için mesajlarınızın tamamını büyük harflerle ve kalın yazmamaya özen göstermenizi rica ediyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 May 2009, 12:56 
Kullanıcı avatarı

10/9

Underground
10/8,5

Y Tu Mamá También
10/7,5

Little Buddha
10/6

edit: film ismi düzeltme

En son VegA tarafından, 28 May 2009, 21:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 May 2009, 23:16 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bir yazarın yazmakta olduğu kitabın baş karakterinin gerçekte de hayatta olmasını ve yazılanları yaşamasını konu alıyor film. Bu yönden biraz The Truman Show'u hatırlatıyor. O kaliteye pek yaklaşamamış ama, Truman'ın insanı paranoyaklaştırmak gibi etkili bir kalıcılığı oluyor bünye üzerinde.:D Fantastik sayılabilecek bir konu olmasına rağmen yine de akla takılan şeyler mevcut filmde. Filmin ortaları biraz sıkıcı sayılabilir. Yine de ilginç konusuyla izlenebilecek bir film.

7/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 00:07 
Kullanıcı avatarı

10/8

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 23:34 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Doyurucu bir aksiyon filmi, fazlası da beklenmiyor zaten. İşin içinde Jason Statham da olunca daha bir güzel oluyor tabii. Başrolde oynayan hatun kişi de gayet hoş.

7.5/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Haz 2009, 15:37 
Kullanıcı avatarı

10/8,5

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Haz 2009, 13:51 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Yorum; viewtopic.php?f=51&t=2536

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 15:22 
Kullanıcı avatarı

Hayatımı değiştiren film. Yıllar önce ilk seyrettiğim zamanki heyecanı tekrar izlerken yeniden yaşadım. Müzik anlayışımı komple değiştiren film. Kalbimde daima yeri apayrı olacak.

10/10

---------------

V for Vendetta

Tekrar hafızamı tazeleyim dedim. İlk seyrettiğimde Türkçe dublaj seyretmiştim. Türkçe dublaj kötü değildi filmde. Bu sefer orjinal dilinde izledim ve filme tekrar hayran kaldım. V inanılmaz bir karakter. Her konuşmasından ders çıkartılması gerekir.

10/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 15:53 
Kullanıcı avatarı

İyi bir aksiyon filmi. Sıkmıyor. Seyir zevki yüksek. Jason da ayrı bir renk katıyor filme. Yanındaki hatun da oldukça hoştu.

7/10

Gazap Ateşi

Tony Scott bi kurtulamadı şu aksiyon filmlerinden. Aksiyondan başka bir şey çekmiyor. Gene de iyi filmler çekiyor. Sosyal bir konuyu iyi bir şekilde işliyor. Her zamanki oyuncusu Denzel da oldukça iyiydi. Filmin eksik yanlarından birisi görüntüsü. Kurgusunu beğenmedim. Sürekli görüntüyü hareket ettirmesi başımı döndürdü. Bunun dışında sağlam bir film olmuş. Yönetmenin Metrodan Kaçış (The Taking of Pelham 123) filmini merakla bekliyorum. Gene iyi bir aksiyon filmi çekmiş olduğuna eminim.

7/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 19:11 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Jessica Biel, Forest Whitaker ve Ray Liotta başrollerde. Kesişen hayatları anlatıyor film, buna rağmen küçük sahneler dışında iki ayrı hikaye gibi ilerliyor. Bu yönden biraz eksik gibi film. Ağır dram türünde, yavaş temposu bunu destekliyor. Ufak tefek senaryo açıkları olsa da izlenebilir bir film olmuş.

Filmin en olumlu yönü Jessica Biel.:D Bu güzelliğe hayran kalmamak elde değil.

6.5/10

Scent of a Woman

Uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi, süresinin 2,5 saati buluyor olması da bu ertelemenin sebeplerindendi. Nihayet bu eksiğimizi kapattık geç de olsa. Etkileyici sahne ve diyaloglara sahip film.

Al Pacino için söylenecek fazla söz yok, görme engelli karakteri inanılmaz oynamış. Oscar da gelmiş zaten haliyle. Phillip Seymour Hoffman'ı 17 yaş genç haliyle izlemek ilginç oldu, başarılı bir iş çıkarmış o da.

Çok methini duyduğum tango sahnesi boşa efsane olmamış, film bittikten sonra birkaç kez daha izledim tekrar. Harika müziği, Al Pacino'nun oyunculuğu, Gabrielle Anwar'ın saf güzelliği ve Al Pacino'ya ayak uydurması bu sahneyi efsane yapan önemli etkenler. Bu sahneyi izleyip tango öğrenmeye heveslenmeyen yoktur herhalde.

8/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Haz 2009, 00:13 
Kullanıcı avatarı

10/8

Midnight Cowboy

10/8,5

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Haz 2009, 11:13 
Kullanıcı avatarı

Dandik bir film olmuş. Siyad, Altın Portakal ve yurtdışı festivallerden de büyük ödülleri toplamış, bana göre hakketmemiş, çok büyütülmüş bir film. Siyad bana göre filmlerden anlamıyor. Sanat filmi yapılmaya çalışılmış. 5 dakika boyunca denize bakmak gibi cins, sıkıcı sahneler mevcut. Yusuf'un yalnızlığı anlatılmaya çalışılmış. Bunda başarılı olunmuş, ama senaryoda başka bir şeyin olmaması, yan öyküler üzerinde çok durulmaması da diğer eksikleri olmuş. Filmin çok fazla sponsorunun olmaması, maddi açıdan destek görmemesi koğuş, miting sahnelerinin haberlerden araklanmasına neden olmuş.
Onur Saylak çok başarılıydı. Yanındaki kadın oyuncu da öyle. İzlenmese de olur cinsten bir film. Boşuna zaman kaybı.

3/10

Aramızda Casus Var

Coenler'den bir komedi filmi. Ama pek de komik değil. En azından beni güldüremedi. George Clooney, Tilda Swinton, Brad Pitt, John Malkovich gibi usta oyunculara sahip bir film. Hepsi de üstlerine düşen görevleri yerine getirmişler. Özellikle Brad Pitt, diğerlerine oranla daha az rol almasına rağmen çok iyi bir performans sergilemiş.

5/10

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 343 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online