"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Michael Jackson hayatını kaybetti
İletiTarih: 26 Haz 2009, 09:12 
Kullanıcı avatarı

Bir döneme damgasını vuran pop yıldızı Michael Jackson hayatını kaybetti.

Gün içinde oyuncu Farah Fawcett'in ölümü nedeniyle gözlerin çevrildiği ABD'den, yerel saatle 14.30 sularında bu kez Michael Jackson'ın hastaneye kaldırıldığı haberi geldi. Birkaç saatlik belirsizliğin ardından, ünlü şarkıcının hayatını kaybettiği Los Angeles'taki hastane kaynaklarından da doğrulandı.

YAKINI BULDU
Michael Jackson, bir yakını tarafından evinde yerde yatarken bulundu. Hemen istenen yardımın ardından sağlık görevlileri ilk müdahaleyi evde yaptı. Bu aşamada ilk sıcak bilgi de, Jackson'un 'nefes almadığı' yönünde oldu.

Komaya giren Jackson, Los Angeles'ın en modern ve büyük sağlık merkezlerinden birine kaldırıldı. Görgü tanıklarından, hastaneye geldiğinde koma durumu devam eden sarkıcının hayatını kaybettiği bilgileri gelirken, Jackson'ın hayranları da hastane çevresine doluşmaya başladı.

Belirsizliği yaşandığı saatlerde, önce magazin internet sitesi TMZ.com'dan, ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve bütün çabalara rağmen hayata döndürülemediği haberi geldi.

"Görevliler eve ulaştığında Jackson'ın öldüğü belirtilirken", hastanede de ünlü yıldızın hayata döndürülmeye çalışıldığı, ancak bütün çabalara rağmen tepki vermediği belirtildi.

Daha sonra Fransız haber ajansı AFP, siteyi kaynak göstererek, Michael Jackson'ın ölüm haberini dünyaya servis etti. Amerikan medyası da, bu haberden kısa süre önce, starın acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

BABASI AÇIKLAMA YAPTI
Oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermemekle beraber, Jackson'ın babası da, "Las Vegas'tayım. Ama Los Angeles'daki kişiler beni aradılar ve Michael'in hastaneye götürüldüğünü söylediler. Annesi hastaneye gidiyor" açıklamasında bulundu.

En güvenilir bilgi ise kısa süre sonra Los Angeles Times gazetesinden geldi. Gazete, yerel yetkililer ve polise dayanarak, ünlü pop yıldızının hayatını kaybettiğini bildirdi.

Hayranları yetkillilerden gelecek açıklamaya kilitlenirken, üzücü bilgi hastane kaynaklarından geldi: 1948 doğumlu Michael Jackson hayatını kaybetti...

ntvmsnbc

-------------------------------

Gerçek bir efsane daha yaşamını yitirdi. Gecenin 3'ünde o sırada uyanık olan babam bu haberi getirdiğinde önce inanamamıştım ama haber kanallarını açınca acı gerçeği öğrendim. O'nun şarkılarıyla büyümüştüm diyebilirim. O'nun gibisi yoktu, gerçekten yoktu. Ne olursa olsun popun 1 numarasıydı O. Ve hepte öyle kalacak. Elveda Kral. Really really bad.

:cry:

En son testerenecmi tarafından, 26 Haz 2009, 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Michael Jackson hayatını kaybetti
İletiTarih: 26 Haz 2009, 14:56 
Kullanıcı avatarı

9 şubat 2009.. troy denen üye "şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz" topicine yazar...

---------------------------------------------------------------------------
michael jackson - billie jean.

ister manyak olsun ister sapık pop müziğin kralı işte o kadar! eğer bir adam taklit edilemiyorsa, taklit edenler komik duruma düşüyorsa o adam özeldir arkadaş kemal sunal dan michael jackson a kadar böyledir.. yazık etti kendine çok yazık.. hayır çok çirkin filan da değil ne bu estetik merakı.. manyak işte.. olabilecek en büyük pop stardır yine de kendisi. bi gün ölecek ve üzücü bir gün olacak kendi adıma..

http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU

üşenmeyin açın videoyu.. ilk 1 dakikayı izleyin önce.. adamın hareketlerinin özgünlüğüne ve milletin özellikle şapkasını fırlatırken nası delirdiğine bakın.. sonra kapatın isterseniz ama 3.46 ya dikkatle bakın uğrayın mutlaka!!
moonwalk yani ay yürüyüşü meşhurdur bu adamın.. geri geri kayarak yürür.. sanırım bunu ilk kez yapmış ilk bu konserde.. millet "ananı!" olmuş tabi tüm amerika bundan bahsetmiş ertesi gün.. valla ben bile coştum. şarkı zaten çok güzeldir..
-----------------------------------------------------------------------------

"o gün" geldi işte ve çok üzücü..
bir dönem gençliğinin ilahları hep M harfinden sanki.. michael jackson madonna mike tyson magic johnson michael jordan maradona..

sev sevme hepsi ilah.. ve ilahlar ölmemeli yaa.. huzur içinde yatsın.. billie jean dinlerken artık hüzünlenecek miyiz şimdi..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 20:51 
Kullanıcı avatarı

Müslüman mı öldü, Hristiyan mı? tartışmaları baydı artık. Yeter ulan, sağ iken rahat bırakmadınız, öldükten sonra rahat bırakın bari. Müslüman ya da Hristiyan ölmüş. Çok mu farkedecek?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 21:06 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 21:29 
Kullanıcı avatarı

ztn bizim memlekette bi kitle var "x kişi ölmeden önce müslüman olmuş" falan gibi haberlerden heyecan duyuyor.. ya da "abi son nefesinde imana gelmiş" diye seviniyor.. mallık işte.. bu dünyadan eşi benzeri olmayan bir star geçti ağalar dininden size ne... beyin yok ki hiç birinde.

ikinci foto da feyk.. ve gereksiz bi espri.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 21:45 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

mesele pankartı yaptırmak değil (ki açacak bi maç yok niye yapılsın) , bunu akıl etmekte.. espri kimilerinin işine gelmeyebilir bizi ilgilendirmez, biz böyle bir yıldıza karşı görevimizi yerine getirdiğimiz için gururluyuz, akıl edemeyenler düşünsün.. onlar düşünmez ama ancak düşünenlere b.k atar..

bir kez daha ruhun şad olsun Michael Jackson...

not: burayı da tartışma yerine dönüştürmeyelim bari, cevabı olan bjk topicine yazabilir..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Haz 2009, 22:11 
Kullanıcı avatarı

bu cevabına hiç bişey diyemem zaten cevap olarak pes derim anca..

carlito'nun notu: o ikinci saçmasapan cümleni ben sildim troy haberin olsun.. bununla bi sorunun olursa özelden görüşürüz..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Tem 2009, 14:54 
Kullanıcı avatarı

bu iş artık iyice canımı sıkmaya başladı.. aşırı fanatik, at gözlüklü, espri anlayışı olmayan, algısı kıt gs'lilere bile tahammül edemezken fb ya da bjk nin kapalı tribün apaçilerine hiç dayanamam.. bıktım artık her bi boktan alınganlık gösterip anana bacına sövmüşüz gibi davranmana.. açıkça söyle kardeşim o zmn, "bnm desteklediğim takım benim namusum gibidir, en ufak lafa gelemem, kaldıramıyorum" dersin bende o zaman sana "bu fanatiklik bile olamaz düpedüz salaklık" derim "bi daha futbol konuşmanın anlamı yok" derim olur biter.. bu ne lan böyle..

michael jackson sevdiğim saydığım pop müziğin görüp görebileceği en büyük stardır.. trajik şekilde ölmüştür ve üzülmüşümdür.. ölümü üzerine yapılan esprilerden hoşlanmamak en doğal hakkımdır.. bu espriyi gs li de yapsa inter li de yapsa manu lu da yapsa rizespor lu da yapsa gereksiz bulurum, 15 senelik arkadaşım da yapsa "aman ne komik" diye yüzümü ekşitirim.. bu kadar basit.. her seferinde yaptığım gibi altında ima olmadan düşüncemi söylerim.. aylardır bunu anlatamadık gitti..

çünkü biz ultra büyük bjk ye karşı ittifak içinde olan namussuz gslileriz yazdığımız her şey mutlaka bjk ye laf sokmak içindir ve bjk yi yıpratmayı kendimize görev edinmişiz.. taraftarına çamur atarak onlara olan derin kıskançlığımızı gizlemeye çalışıyoruz falan.. kafa sken bjkli zırvaları sırf.. yahu ne alakası var.. düşüncemi söylüyorum.. sorsak 5 tane şarkısını sayamayacak (belki de 3) dingillerin yersiz esprisine tepkimi dile getiriyorum.. ama biz akıl edemediğimiz için bok atmışız vay vay vay iyi ki akıl etmemişiz bu akılsızlığı yine gurur duydum..

ha bi de son görevi yerine getirmişsiniz! cenaze namazı sanki anasını satayım.. veda öyle olmaz bi sürü var nette hiç birine de tepki veren görmedim.. bilen tanıyan adamın "black or white" şarkısından hareketle yazdığı yazı ile 3 tane şarkı sayamayacak adamın manasız esprisi kıyas edilmez.. o da bjkli bu da bjkli.. ama bir tutmayız kim nedir biliyoruz farkındayız.. tuttuğun takım siyah beyaz olabilir de hayat siyah beyaz değil hayat gri.. siyah beyaz ölüm yaşam iyi kötü güzel çirkin tüm ayrımlar bu kadar net değil geniş bakmak ve geniş değerlendirmek lazım, senden de bunu bekliyordum ama olmayacak belli, artık ümidimi de kestim..

her şeyin fazlası zarar.. bi ideolojiyi körü körüne savunmak nasıl zararlıysa bir futbol takımının hayatın çok önemli bir kısmını kaplaması da zarardır bnm hayat görüşüm budur.. çünkü akıl ve mantık gölgelenir onun olduğu yerde ztn iş bitmiş demektir.. biz kendi takımlarımızın salaklıklarını üşenmeden sayıyorsak, karşı tarafın hocasını ya da bir futbolcusunu sevip saydığımızı açıkça defalarca söylediysek ama karşılığında bir insanın ölümüne yönelik espriden hoşlanmadığımızı söylediğimizde saçma sapan bi tepki alıyorsak orda bi yanlışlık vardır artık..

bu birinci de değil kaçıncı yani.. ne yazsak yaranamadık neden çünkü biz düşmanız, bu kadar bitti! ki "çarşı loves mj" yazısına da gık diyen yok amacı bozuk adam ona da çatar.. bi pankarta dedim, hem sahte hem yersiz.. ama diyorum ya bunları anlamak için geniş bakmak lazım amigo olmamak lazım.. ibrahim üzülmez i eleştirmek değil objektiflik.. objektiflik bambaşka.. o eleştiriler bile kesiliyor şampiyonluk falan gelince ya neyse.. kötü günde dedem de konuşur..

ha diyelim ki yukarda yazdığım her şey yalan.. normal bi tepki falan vermedim yalancı şerefsiz pislik bi gs liyim o yüzden kusursuz hatasız her dediği doğru allah peygamber evliya bjk taraftarına büyük nefret duyuyorum.. ulan onlara laf sokacak olsam jackson topicinde işim ne.. giderim bjk başlığına çatır çatır yazarım ne diyeceksem.. bugüne kadar bundan mı çekindim.. açıkça söylerim herkes anlar ya da zeytinyağı gibi kayar o laf, girer çıkar da fark edilmez..

şu bakış açını artık bırak, bu bakış açısını hayatın her alanına yaymayı bırak.. özellikle futbol tabii çekilmiyor hiç yani.. barça yı seviyorsun diye real i yerin dibine sokarsın, bu dünyada azıcık akıl sahibi her insan real in büyüklüğünün görmezden gelinemeyeceğini bilir tıpkı barça nın büyüklüğünün görmezden gelinemeyeceği gibi ama yook.. duyguların esiri olmuşsun.. oysa adım gibi biliyorum bi şekilde real e sempati duymuş olsan şimdi barça yı dibe sokardın messi sahtekar derdin cristiano ronaldo alemin kralı derdin.. takımlar kişiler isimler, bunlara takılma önemli değil.. başka bişey diyorum işte hayata bakışla alakalı.. her şeyi ya siyah ya beyaz görüp net bi şekilde ayırmak olmaz.. iyiler ve kötüler, bnm taraf iyi karşı taraf kötü hadi hücuuum..

çocukça tartışmalardan gına geldi artık ben gs taraftar forumuna bile üye olmadım olamam da orda da ne dangalaklar vardır tahammül edemem.. ama sen forza bjk zihniyetinde ısrarcıysan burda daha çok tartışma olur yani.. her lafa kızmak osuruktan nem kapmak falan bitmez bunlar.. ha bi de toplam 4 kişiyiz krts gitti 3 e düştü ama o da var sayalım gene 4.. e 3 ü gs li 1 fb li.. ne yapalım şimdi? ne suçumuz var ki bunda? ama burda bile yok efendim her dediğime bi laf ediyorsunuz yok efendim ittifak kurdunuz.. bizden başka kim okuyup yazıyor ki buraları herhalde biz cevap vereceğiz yahu..

pardon hatırladım biz kendimizi büyük göstermek için bjk yi küçültme uğraşındayız.. med de fbli yanımıza çektik.. off.. ulan bülent korkmaz bir futbol kulübü olsa bjk ile denk büyüklükte sayılacaktı be insan biraz had bilir biraz "ya bunlar gene iyi" falan der.. bana kalırsa testre arkadaşımızı ayırmak gerek onun dışında görüp görebileceğin en objektif adamlarla berabersin de farkında değilsin mumla ararsın yani bizi.. amaç laf sokmak bok atmak olsa ohoo belediye temizler anca bu siteyi, bi çok lafa girmiyoruz bile biz..

burda da laf sokma falan yoktu yakışıksız bir durumu belirttim nitekim ekşi sözlük ve benzeri yerlerde de yaratıcı bjk taraftarının hareketi bu sefer manasız oldu diye hep yazmışlar.. e aklın yolu bir.. biz hep aklımızın öngördüğünü söylüyoruz zaten ama kötü oluyoruz.. ha sonra mustafa denizli gibi akıllı adamlar kalkıp bizi doğruluyor ama ona cvp veremeyip onun hırsıyla yine bize dönüyorsun..

neyse böyle işte.. ne takımmış be başımızı yedi.. bjk yi daha az tut ya da daha az sev gibi abuk bi şey söyleyemem buna hem gerek yok hem de geyiğine yapılan "avrupa da nerde oynarız" muhabbetinde bile hala "yok yok ben bjk de oynarım" diyen birisi için bu mümkün değil. sadece sıtkımız sıyrıldı yani bilesin.. "nereniz objektif neler neler dediniz forumda" şeklinde bi iddian olursa şimdiden söyleyeyim laf sokmalarımız tabii ki var ama genel manada hiç bir şey demedik, dememişiz.. hatta hepsini toplasak meşhur çifte kupanızı el hareketiyle kutlamana yetişemez bile..

açıkçası kendim için şunu da çekinmeden söylerim ki beni bu raddeye getirmek ciddi bi başarı öyküsüdür ama yetti artık yani dayanamadım, sıkıldım.. bunu da editleme silme falan her ne halt olursa daha kötü şeyler doğabilir.. michael jackson gibi bi ilahın başlığının bile içine etti büyük aşkın bjk aferin.. cevabı bjk topicine yazardım da istemedim tartışma uzar sayfa sayısı artar gs topicini geçerse kendime yediremem, bunu hesapladım yazmadan..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 01 Tem 2009, 16:47 
Kullanıcı avatarı

bana kalırsa testre arkadaşımızı ayırmak gerek onun dışında görüp görebileceğin en objektif adamlarla berabersin de farkında değilsin mumla ararsın yani bizi..

ne yani ben objektif değilmiyim şimdi? kendi takımımla çoğu mesajımda dalga geçiyorum daha nasıl objektif olayım :) forumdaki mesajlara baksak genel olarak en çok ben bjk'yi övmüşümdür, hiçbir zaman gereksiz yere gs fanatikliği yaptığımı hatırlamıyorum bu sitede, kim haklıysa herzaman hakkını vermeye çalıştım.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz