"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Hadise..!
İletiTarih: 20 Kas 2008, 03:54 

et meraklısı ülkemizde sadece güzelliği ön plana çıkarılan; oysa ki yurtdışında,bizlerin pek haberi olmasa da inanılmaz işlere imza atan,bence sesi güzeliğinden daha önce olan yıldızımız ülkemizi Eurovision 2009'da da temsil edecek...
elinden gelenin en iyisini yapacağından kimsenin şüphesi yoktur sanıyorum...
trene bakanları andıran trt yönetimi çok gerizekalı işler yapmazsa 1.lik dahi çok yakın...
ayrıca son albümündeki aşkkolik şarkısını şiddetle tavsiye ederim.en kütük adamı bile ritme sokar,ayak parmaklarıyla bile olsa tempo tutturur...
Hadise..! işte o kadar...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Hadise..!
İletiTarih: 20 Kas 2008, 09:52 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

et meraklısı ülkemizde sadece güzelliği ön plana çıkarılan; oysa ki yurtdışında,bizlerin pek haberi olmasa da inanılmaz işlere imza atan....

ülkeye b.k atıp duruyoruz ama Hadise hanfendi yurt dışındayken de böyle miydi acaba, yoksa buraya geldikten sonra mı tek yaptığı şey orasını burasını açmaya başlamak oldu? evet milletimiz et meraklısı, Hadise de olayı çözmüş etini pazarlıyor, sanatçı kimliğini tamamen arka plana atmış durumda bana göre.. onu bu hale getiren sadece halk değil yani, halinden gayet memnun görünüyor ;)

eurovizyon'a gelince, kalitesi ortada olan bir yarışma, böyle bir yarışma için de en uygun adayımız Hadise olurdu zaten.. öyle bir organizasyona uygun niteliklerde olduğu için ben de başarılı bir sonuç bekliyorum bu sene..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Kas 2008, 13:27 

Hadise hanfendi yurtdışında bundan daha fena ;)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Kas 2008, 14:23 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Yurtdışında zaten bunlar normal karşılanan şeyler, özellikle bir şeyler için çaba sarfettiğini sanmıyorum.. Ama son dönemlerde burda işlerin nasıl yürüdüğünü görmüş durumda ve dekolte dışında bir şey giydiğine pek rastlamadım :) tabi bu bir çok kişinin işine geliyor, ama sanatçı olarak kalitesini çoktan düşürdü benim gözümde..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Kas 2008, 15:02 

vallahi katılamayacağım. sırf dekolte giymesi pek doğru değil bir kere. neredeyse çıktığı her tv programını görmüş biri olarak söylüyorum ki "yerine göre" giyiniyor. ki giymiş olsa bile yurdumuzdaki sürüyle "rezil"e nazaran çok daha düzgün bir tarzı var ve kendine yakıştırıyor. bunları elbetteki işime geldiği için söylemiyorum. sadece O'na yakıştığını düşündüğüm şekilde giyinmesini istiyorum.mesela geçen yılın sonunda Beyaz Show'a çıktığında giydiği bir siyah elbise vardı ki aman allahım,dekolto 0 ama görünüş 10 numara. anafikrim görünüş işte. ha bu benim tabii,başkalarını bilemem :mrgreen:

dipsoru : Özgü'nün son zamanlardaki bence rezil,genel olaraksa çok cesur dekolteleri O'nun sendeki "sanatçılık kalitesi"ni düşürdü mü..? :mrgreen:

ve yine de tekrarlıyorum ki : ses...ses...ses... 31 Aralık 2007 tarihinde Kanal D'nin yılbaşı şovunda Ata Demirer'le yaptığı bir düet vardı ki beynime kazınmış durumdadır. o nasıl bir ses,nasıl bir nefes...

Stir me up Hadise..!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Arl 2008, 22:39 
Kullanıcı avatarı

gecenin bi saatinde çeşitli görüntülerini izlemek bünyede bazı hareketlenmelere yol açıyor, sakıncalı bir durum. :D hadise yi beğeniyorum ben ama makyajsız hali çok kötü.. bi kaç fotosu vardı hayal kırıklığına yol açan. yine de öyle halleri var ki adı gibi hadise yaratıyor makyajlı makyajsız ne olursan ol yine gel dedirtiyor. :)
ayrıca, sanatçı kimliği var bence kızın, sesi var güzel şarkıları var daha ne.. seks objesi olmaya kendi de meyilli ama bu da gerçek. rahatsız mıyım asla :D
ve evet yurt dışında çok daha fena, kalbi olan izlemesin tarzında.. bizim hayatımız herkese uzaktan bakmakla geçiyor. inşallah bu kızda hödüğün tekiyle takılmaz..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 01:01 

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... -you_music

ölürüm...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 01:08 
Kullanıcı avatarı

iştahla tıkladım linki upuzun etek çıktı :D
ee sesiyle de ilgiliyim tabi öhöh :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 01:50 
Kullanıcı avatarı

hadise konusunda krts'ye katılıyorum bencede belli bi kalitesi var, giyim konusundada yerine göre giyiniyor bazen açılıyor bazen kapanıyor tam ortamına göre hareket ediyor, ama bu tarz sanatçılar içinde en çok beğendiğim demet akalın bebek, mucize, tatil şarkıları 10 numara, güzellik konusunda idare eder, zaten önemli olan ses değilmi :D
demet akalın, hadise, bengü 3'üde ses ve giyim olarak hadise yaratıyorlar :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 01:59 

demet akalın ve bengü ucubelerinin hadiseyle aynı cümlede anılması bile beni delirtmeye yeter...

demet de 2 şarkıyı güzel söyledi,hit olmasını sağladı diye popçu oldu be...
ibo der ki onunla ilgili : ........... neyse ulan konuyla alakasız şimdi =)
bengü desen... geçiniz yahu... (troy atlama sen)

HADİSE ve diğerleri...
tıpkı ;
Hagi ve diğerleri gibi...
(kel alaka ama olsun)

that's it..! right there..!

:)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 02:16 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

hiçbiri sanatçı değil, ama hepsi ağzınızın suyunu akıtıyor, derdiniz de bu işte, birbirimizi kandırmayalım lütfen :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 02:19 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 02:20 
Kullanıcı avatarı

yapma yaw kişisel sempatim, beğenim bnmde hadise den yana ama şarkıcı olarak demet akalın daha ilerde.. bengü de.. bengü fizik olarakta ilerde bence :D
hadise nin 5 şarkısı belki vardır belki yoktur, diğerlerinin serdar ortaç üretimi parçaları çok :)
sen hadise'cisin ben bengü'cü.. ama bi yandan da nasıl desem.. :D hangimiz ötekine hayır deriz ki :D imkansız. o yüzden hayallerimin kadınına ucube demen önemli değil içini biliyorum :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Arl 2008, 02:23 
Kullanıcı avatarı

kişilik olarak bende hiç sevmem demet akalını ama şarkıları güzel bence.
kalite, kişilik, giyim tarzı olarak en iyisi; hadise
güzellik olarak; bengü
ses olarak; demet akalın :D
o 3 şarkıdan dolayı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 01 Oca 2009, 01:03 
Kullanıcı avatarı

aha bu da yeni yılın ilk mesajı en büyük benim! :D

hadise nin trt deki kotlu, beyaz askılı giymiş hali bile süperdi demek bu kız ne yapsa ne giyse ona bakış açımız değişmeyecek :D acayipti cidden..

şarkı hakkında fikrim yok gözlerim bi şeye çok dalınca kulaklarım az duyuyor.. :)
sıradan bi eurovision şarkısı işte hareketli, kötü değil çok güzel değil.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online