"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Hadise..!
İletiTarih: 26 Oca 2009, 03:00 

sırf et olayına konsantre olanları "sen insan ben neyim"e defolun diyorum,hadi bakayım kışkış...

Ben her sabah Aşkkolik'le uyanırken bu aç mesajları kabul edemiyorum,kimse kusura bakmasın,karşınızda sert bir duvar var :muscle:

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 20:09 
Kullanıcı avatarı

yalnız şu bengü ye haksızlık ediyorsun müzik konusunda.. sevmemekle alakası olmamalı bende hande yener i sevmiyorum ama çok güzel şarkıları var müzik açısından hepsinden ilerde hele 1-2 albümü full güzel.. bana göre güzel.. keyifle dinliyorsun yoksa hiç biri sanat güneşi değil.

hadise ne? stir me up, bad boy, a good kiss - deli oğlan. bu ikisi tek şarkı sayılır.
sonra aşkkolik ve düm tek tek şimdi. diğer şarkıları vasat demek.. iş yapsalar duyardık. bengü de de vardır o parçalar. 5 tane parça işte..

gel gel, bağlasan durmam, ciddi ciddi, korkma kalbim, taktik, gezegen vs şarkı sayısı daha fazla çıkıyor topladın mı.. unut beni, ağla kalbim, korkumdan ağladım ya da müjde gibi slow şarkılarda var.

bi şarkıyı benim sevmemem bi şey değiştirmez.. demet akalın ın "olmadı bi de miami yaparım" şarkısına uyuz oluyorum. ama hit işte.. hit sayısı olarak hepsinden geride hadise..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 20:21 

ben sadece Hadise'yle karşılaştırdım Bengü'yü yalnız... tamamen onu temel alıp düşüncelerimi yazmadım ki...
yoksa bi demetten falan daha iyidir hit şarkıları,dile dolanır...
slow dersen de sen yazmamışsın ama favorim "ucuz mumlar"dır =)
ama bengü işte yahu daha fazlası yok,ne uzadı ne kısaldı... çıtır halinde yakaladığı şöhreti ve şansı kullanamadı,beach şarkıcısı olarak kaldı... hahaha

Atiye Deniz de demiş ki Hadise'yi kendime rakip görmüyorum...
aferin sana... =)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 20:25 
Kullanıcı avatarı

o kendine eylem i bile rakip göremez ne hadise si.. :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 22:52 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

krts de iyice tekeline aldı kızı şuna bak! :D daha türkiye tanımıyorken takipçisiydik ulan ağır ol! :)

yalnız hak veriyorum, bengü kimki kıyaslanıyor? korkumdan ağladım şarkısı dışında bir halt görmedik, bozuk saat bile doğruyu gösterir hesabı.. sıfır geldi öyle de gidecek.. hadise öyle mi ama, hem ses var hem görüntü :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 22:57 
Kullanıcı avatarı

hadi lan ordan yazdık ya şarkıları adama bak..
bozuk saatmiş.. ben saygı sınırını aşmıyorum lütfen evlenmek istediğim insana karşı akıllı olun :D bengü sıfır filan değil.. gerçekten değil. hilal cebeci sanki..
görüntü yok mu yani hangi delikanlı reddeder buyursun çıksın.. :) hanımköylüler cevap vermesin.. :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Oca 2009, 23:08 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

tamam sıfır saygısızlık oldu, ama bir diyebiliriz :) hilal cebeci, demet akalın gibilere sıfır layık olur..
görüntü yok demedim ben, ama sadece görüntü yetmiyor, hadise o açıdan farklı işte.. (ki sadece görüntü verdiği dönemlerde ben de eleştiriyordum onu)
netice olarak hadise ile bengü'nün isimlerinin aynı cümlede geçmesi bile bir dil kuralı hatasıdır! :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Şub 2009, 22:16 
Kullanıcı avatarı

hadise yunanistan'ın başkenti atina'yı sallamış, çamaşır makinası gibi bu kız :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 03 Mar 2009, 21:27 

4 sayfa konuşmuşsunuz, bir kere İsmail Yeke dememişsiniz lan :D

Elimizde böylesine aşmış bir delikanlı varken, Hadise'nin falan yurovizyona katılması saçmalıktır.

Ben geçen gördüm sahnesi çok iyi bir kere. Arabalı şarkısında saçlarını rapunzel formatında savurması, kendini o dağlardan bu dağlara vurma modu falan. Daha aday adayıyken verirlerdi eline. Ödülü diyorum. (ekranda görükmemesi için acil önlem planı olaraktan :D )

Artık şapkamızı önümüze koyma zamanı sizce de gelmedi mi a dostlar?

edit: Galatasaray'lıyım.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 15:36 
Kullanıcı avatarı

Hadise'nin erotik bulunan klibi Moskova’ya götürülmüyor.

TRT, bu yıl Moskova’da Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise’nin “Düm Tek Tek” klibiyle ilgili son kararını verdi. 42 ülkede yayınlanacak olan klibi TRT yönetimi “erotik olduğu” gerekçesiyle Moskova’ya götürmeme kararı aldı. Bu karar Türkiye için çok büyük önem taşıyor. Çünkü Eurovision yarışması tüm Avrupa’da milyonlarca izleyiciye ulaşıyor, ülkenin tanıtımı açısından büyük yarar sağlıyor. TRT onay verseydi klip 42 ülkede 2 kez yayınlanacaktı.

bu sitede neden sürekli futbol tartışıyoruz.. başka bişey yok çünkü.. ne konuşalım? bi ülkede "her şey" bok gibi olur mu yaa... imamlar her şeyi yasaklıyor zaten.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 15:43 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Trt'nin müdürü eski imam değil miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? :roll:

Klibin bir 5-10 sn.sini CnnTurk'te izlemiştim ancak bana böyle abartılacak şekilde gelmemişti eğer gerçekten abartılacak kadar değilse o zaman yazıklar olsun diyorum!

Yılbaşı gecesi çıkarttığın kıyafetle bizleri şaşırtmıştın zaten Trt ama bu davranışınla esas kimliğini bir kez daha göstererek şaşırtmıyorsun!

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 17:43 

madem sonradan bu salaklıkları yapacaktınız neden baştan hadise dediniz...
allah belanızı versin be bizi yönetenlere bak yahu...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 18:17 
Kullanıcı avatarı

Zihniyete sokim ne diyim ya komedi harbiden heralde yurt dışında iyi makara geçiyorlardır bizle ilgili

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Nis 2009, 22:59 
Kullanıcı avatarı

klipte öyle abartılacak birşey yoktu, eurovision yarışması zaten genel olarak görsel şovun önplanda olduğu, sesin ikinci planda olduğu bir yarışma değilmi, trt'nin her zamanki öküzlüğü işte, daha ilk dk'dan işi bozmaya başladılar.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Nis 2009, 16:21 
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar abartılacak durum ne ki zaten? hangi görüntüye "haa bu çok fena, yasaklansın" denir ki? kime göre neye göre sakıncalı? kimse kalkıp seks filmi oynatmıyor ki klip diye..

seksi bi kadın var. mini etek ya da şort giyiyor. dans ediyor kalçaları belli oluyor falan filan.. şimdi buna kalkıp "erotizm yok" diyemem.. var.. ama olsun yani anormal olan ne.. hepimizin bi anda ahlakı bozuldu, ekonomi dibe vurdu, ülkemiz beş parçaya mı bölündü??

yani öyle komik geliyor ki bu tartışmalar. tamam herkes benim kadar geniş olmak zorunda değil diyeceğim, diyemiyorum çünkü bu genişlikle alakalı da değil.. seksi bir klipten rahatsız olmak için aşırı muhafazakar olmak lazım ki o insanla zaten ben asla anlaşamam.. boşa konuşurum.

öpüşme sahnelerinin, mini etek giyenlerin haber değeri taşımadığı ülkelerin insanları ne şanslılar yaa.. burda bastırdıkça kapandıkça sapıklaşıyorlar, onu bile anlamıyorlar..

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online