valla önceki sayfada eleştirsem de bilen bilir ki insan değer verdiğini eleştirir.. Hadise ilk çıktığında, ülkemizde hiç yok diyebileceğimiz bayan star açığımızı kapattığı ve dış ülkelerde de oldukça tanınan bir şarkıcı olduğu için büyük bir gururla ve beğeniyle bağrımıza bastık onu.. tabii erkeklik damarlarımız çok zaman kabarmıştır ve kendisinin çekiciliği başımızı birçok zaman döndürmüştür, o ayrı, inkar eden namerttir

lakin Hadise bir Demet Akalın, bir Nez, ne bileyim bir Gülşen değil, asla olmayacak da.. o yüzden kendini ucuz gösterecek, ucuzlatacak görüntüleri dün geceki gibi vermeyince ona karşı sempatilerim tekrar tavan yapabiliyor

(zaten şarkı dediğim gibi bu yarışma için biçilmiş kaftan..)
şimdi ben bunları söyledim diye marjinal bir hava vermeye çalışıyorum, fiziki konularla hiç ilgilenmiyorum vs. gibi bir izlenim vermeye çalıştığım düşünülmesin.. benim tek derdim Hadise'nin gittikçe ucuzlamasını görmemek, zira o gerçekten şu anda dışarıya karşı "işte ülkemizin bayan starı budur" diyebileceğimiz alternatifsiz tek isim...
not: tabii ki örneğin bir şebnem ferah gibi göğsümüzü kabartan isimler de var ama "star" kavramı farklı bir şey, anlayan anlar..