"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Atatürk Ziyaretçi Defteri
İletiTarih: 21 Haz 2008, 17:38 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Anıtkabir'de ki gibi sadece bir iki cümle ile Atatürk hakkında düşüncelerinizi yazabilirsiniz..

Not: Muhabbet etmek, ikili diyaloglar yasaktır...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Atatürk Ziyaretçi Defteri
İletiTarih: 28 Ekm 2008, 15:36 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Atamızın bir lafını hatırlatmak istiyorum;

"Bütün ümidim gençliktedir"

Sen rahat uyu Atam, zamanında bu ülkenin yakasına bela olan ve senin devrimlerini gerçekleştirmene engel olmaya çalışıp olamayan içdüşmanlar hala var ve hep olacaklar, ama biz Cumhuriyet'in bekçileri olan gençler de asla bu ülkeyi onların ellerine bırakmayacak..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Ekm 2008, 17:23 
Kullanıcı avatarı

mustafa kemal in en büyük şanssızlığı bu coğrafyaya yollanmış olması. üzülerek söylüyorum ki çoğunluk hak etmiyor bu insanı. uganda nın önderi olsaydı adamlar şimdi mars'a varmıştı herhalde. benim ülkemin kurucusu olduğu için onu çok sevdiğim için değil tamamen tarafsız bakmaya çalışıyorum bazen ve o zaman bile diyorum ki atatürk inanılmaz şeyler yapmış in an ıl maz! hani yoksa insan değil miydi uzaylı mıydı filan tartışmaları olmuştu bir dönem :) insan tabii ki ama tersi çıksa şaşırmam o derece.. sadece işaret ettiği yönde ilerlemek bu büyük potansiyel sahibi ülkeyi dünyanın en yaşanılası yerlerinden biri yapabilecekken onu karalamak için elinden geleni yapıyor malum çevreler. cehalet diz boyu. objektif araştırmalar yapan yabancı uzmanlar proflar bile atatürk ü öve öve bitiremiyorlar. elin ingilizi amerikalısı görüyor büyüklüğünü oysa kendi milletinden olanlar, ona küfretmeyi bile ona borçlu olanlar aşağılık eylem ve söylemlere devam ediyorlar. kendisiyle ilgili hoşlanmadığım bir iki şeyden bahsetmek istiyorum. birincisi "atatürk büyük liderdi önemli adamdı ama.." diye lafa girenler.. o "ama"dan sonra sallıyor da sallıyor. en baştan tepkileri yumuşatmak istiyor aklınca. ne aması kardeşim ya.. efendim atatürk ün de hataları vardı diyenler var bi de.. ne hatası yahu? hadi göster bir tane deyince yok ama.. yok çünkü. yani bir insan elbet hatalar yapmıştır gündelik hayatında vs. ama asker ve devlet adamı olarak ne hatası var ki? yok bence, göremiyorum. yaşadığı dönemin şartları gereği en iyi kararları vermiş bana kalırsa.. bi 20 sene daha yaşasaydı keşke, çok şey fark ederdi. o da onun hatası değil.

bu sitede birisi ters bir laf edecek olsa genel kitle itibariyle ettiğine bin pişman olurdu zaten ama kural olarak boyofhell koymuş. uyarmadan banlarım demiş. iyi etmiş. demesinler kardeşim kim oluyorsun abuk sabuk konuşuyorsun asab bozuyorsun.. atatürk dirilse onları bile kucaklar eminim öyle yüce gönüllü bir adam ama kusura bakma atam biz senin kadar olgun davranamıyoruz. :)

mustafa kemal atatürk.. sadece 15 yılda yaptıkları öyle sağlam ki 50 senedir her türlü denemeye rağmen hükümet politikalarına rağmen yıkamadıkları adam.. 70 sene önce ölmüş olsa da hepsinden 70 kat fazla sevilen değerli adam. yüzüne tükürülesi insanların hiç ama hiç hak etmediği adam.. siz internete yasak koyun, sapıkları tahliye edin, o ülkede yaşasanız hayatınız nasıl olacaktı onu düşünmekten bile aciz halinizle cahilliğinizle humeyni yi sevin, çalın çırpın.. durmak yok yola devam.
yarın 29 ekim, kutlu olsun.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2008, 00:01 

bir halta yarayacağını bilsem şurada günlerce durmadan yazarım ama kime neyi anlatacaksın...
koyun olmayı kabullenmiş,birey olduğundan bihaber,dünyada niçin varolduğunu sorgulamaktan yoksun gerizekalılar o kadar çok ki,insanın hem yaşama hevesini söndürüyorlar,hem de canıyla sevdiği ülkesinden umudunu kestirmeye başlıyorlar...
yaşanan her rezaletten sorna "ulan yeter artık,bunun sonu nereye varacak diyorum ama her seferinde de uzaklardan tiz bir ses bana bu milletin kurtuluşunu hatırla diyor...
osmanlının son zamanlarında onca yıl uyutulmuş olan halk-yani şimdilerde de kıçında pireler uçuşan halkımız oluyor-dünya üzerinde görülmesi imkansız biçimde kendini baştan yaratıyor...
ee şimdi neden olmasın..? ha çok zor. zaten emperyalistler de eskisi gibi bu vatanı alenen işgal etmek niyetinde değiller,neden öyle bir salaklık yapsınlar ki sonunda kıçlarına tekmeyi yiyeceklerini biliyorlar,yüzyıllar boyu iliğimizi sömürmek varken en derinden,neden yenilgi riski alsınlar...
aa içimde yine birşeyler varmış da azıcık yazmışım...
bizden 0a inmeden bir bok olmaz sayın okurlar...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 Ekm 2008, 17:22 

Atam senden sonra senin adını kullananlar türedi Atatürkçülük adına kendi bayat fikirlerini görüşlerini sanki senin mirasın gibi gösterdiler Atatürkçü görünüp seni seven ve inan insanları kendi taraflarına çektiler...

sonra başkaları türedi din elden gidiyor deyip onlarda kandırdı halkı onlarda her yanı şehit kanı olan vatan topraklarını sattı...kendi adamlarını üst düzey görevlere getirdiler...dış güçlerin maşası oldular...

SEN SÖYLE SUÇ ONLARDA MI İNANLARDA MI??

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Ekm 2008, 21:59 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Bugün kalktık gittik Anıtkabir'e.. Gerçekten yine muhteşemdi, 7'den 70'e herkes oradaydı.. Minicik çoçukları gördükçe daha bir umutla baktım olaylara..

İnanılmaz yoğun duygular içindeyim, ne yazsam ne çizsem derdimi anlatamam.. Herkese, Atatürk karşıtlarına, bu ülkeyi yobazlaştıran, bölmeye çalışan herşeye ve herkese inat Cumhuriyet'i ve bu ülkeyi koruyup kollayacağız..

En büyük bayramımız olan CUMHURİYET BAYRAMI hepimize kutlu olsun...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 21 Kas 2008, 19:38 
Kullanıcı avatarı

Geçmişte ne güçlüklerle ne kanlar akıtılarak alınmış bu topraklar senin bıraktığın gün ki gibi saf ve temiz değil artık Atam. Gençlik olarak bıraktığın emanete sahip çıkmadığımız görülüyo belki büyük bi güçlükte yine tek yürek olmayı başarırız ama bunu hep yürütmemiz gerekirken sadece cumhuriyet bayramı, atamızı anma günü, gençlik bayramı... gibi günlerde hatırlıyoruz.Oysa bunu hiç unutmamamız gerekir.

[/ortala]

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 24 Oca 2009, 15:39 
Kullanıcı avatarı

ATAM seni çok seviyorum.Seni sevmeyenler kahrolsun diyorum.Keşke yaşasaydında Türkiye'nin başında sen olsaydın. ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Nis 2009, 16:06 

atam sen olsaydını hep düşünüyorum bu gerici hareketlerin halkın derdini dinlemeyenleri ne güzel adam ederdin sen yokken diye birşey olmasaydı keşke

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz