mustafa kemal in en büyük şanssızlığı bu coğrafyaya yollanmış olması. üzülerek söylüyorum ki çoğunluk hak etmiyor bu insanı. uganda nın önderi olsaydı adamlar şimdi mars'a varmıştı herhalde. benim ülkemin kurucusu olduğu için onu çok sevdiğim için değil tamamen tarafsız bakmaya çalışıyorum bazen ve o zaman bile diyorum ki atatürk inanılmaz şeyler yapmış in an ıl maz! hani yoksa insan değil miydi uzaylı mıydı filan tartışmaları olmuştu bir dönem

insan tabii ki ama tersi çıksa şaşırmam o derece.. sadece işaret ettiği yönde ilerlemek bu büyük potansiyel sahibi ülkeyi dünyanın en yaşanılası yerlerinden biri yapabilecekken onu karalamak için elinden geleni yapıyor malum çevreler. cehalet diz boyu. objektif araştırmalar yapan yabancı uzmanlar proflar bile atatürk ü öve öve bitiremiyorlar. elin ingilizi amerikalısı görüyor büyüklüğünü oysa kendi milletinden olanlar, ona küfretmeyi bile ona borçlu olanlar aşağılık eylem ve söylemlere devam ediyorlar. kendisiyle ilgili hoşlanmadığım bir iki şeyden bahsetmek istiyorum. birincisi "atatürk büyük liderdi önemli adamdı ama.." diye lafa girenler.. o "ama"dan sonra sallıyor da sallıyor. en baştan tepkileri yumuşatmak istiyor aklınca. ne aması kardeşim ya.. efendim atatürk ün de hataları vardı diyenler var bi de.. ne hatası yahu? hadi göster bir tane deyince yok ama.. yok çünkü. yani bir insan elbet hatalar yapmıştır gündelik hayatında vs. ama asker ve devlet adamı olarak ne hatası var ki? yok bence, göremiyorum. yaşadığı dönemin şartları gereği en iyi kararları vermiş bana kalırsa.. bi 20 sene daha yaşasaydı keşke, çok şey fark ederdi. o da onun hatası değil.
bu sitede birisi ters bir laf edecek olsa genel kitle itibariyle ettiğine bin pişman olurdu zaten ama kural olarak boyofhell koymuş. uyarmadan banlarım demiş. iyi etmiş. demesinler kardeşim kim oluyorsun abuk sabuk konuşuyorsun asab bozuyorsun.. atatürk dirilse onları bile kucaklar eminim öyle yüce gönüllü bir adam ama kusura bakma atam biz senin kadar olgun davranamıyoruz.

mustafa kemal atatürk.. sadece 15 yılda yaptıkları öyle sağlam ki 50 senedir her türlü denemeye rağmen hükümet politikalarına rağmen yıkamadıkları adam.. 70 sene önce ölmüş olsa da hepsinden 70 kat fazla sevilen değerli adam. yüzüne tükürülesi insanların hiç ama hiç hak etmediği adam.. siz internete yasak koyun, sapıkları tahliye edin, o ülkede yaşasanız hayatınız nasıl olacaktı onu düşünmekten bile aciz halinizle cahilliğinizle humeyni yi sevin, çalın çırpın.. durmak yok yola devam.
yarın 29 ekim, kutlu olsun.