"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Kültür-Sanat Haberleri
İletiTarih: 04 Haz 2009, 02:19 
Kullanıcı avatarı

Alper Canıgüz nihayet bir kitapla dönüyor piyasaya. Ama bir çeviri ile. Demin mailleri kontrol ederken Kitap Yurdu'ndan gelen mailde belirtilmişti: Biz diye bir romanı çevirmiş.

Dan Brown da uzun bir aradan sonra bir kitap daha yayınlatıyormuş. Kayıp Sembol isimli kitabı 106 gün sonra satışa sunulacakmış. Kitap Yurdu'nda öyle yazıyordu. Ama İngilizce'si olanlar varsa bir iki hafta içinde alabilirler.
Ben de Melekler ve Şeytanlar'a bu yaz başlamayı planlıyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 08 Haz 2009, 09:18 
Kullanıcı avatarı

Kitap haberine sevindim Dan Brown'un bütün kitaplarını okudum uzun süredir de bir kitap yazsa da okusam bir hışımla diyordum

Dün gece Melekler ve Şeytanlar'a gittim kitabı 4 yıl önce okumuştum ama konusu gayet güzel olduğundan unutmamıştım hiçbir şeyi.Harika bir filmdi Da Vinci şifresine göre biraz daha olaylar kısaydı, uzun soluklu değil tak tak tak yerlerini buluyorlar adamların , yeni kitabında da umarım Robert Langdon karekerinden gider

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Haz 2009, 15:46 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Hakan Karahan'a geçenlerde mail atmıştım o da sağolsun sekreteri aracılığı ile bana geri dönmüş. Sinan Dorukan'ın yeni maceralarını okuyup okuyamayacağımızı sormuştum, kendisi de Ağustos 2010'dan önce bitiremeyeceğini ama çalışmalarına yavaş tempoda da olsa sürdürdüğünü söyledi ayrıca bu zaman zarfı içinde bir sinema filmi projesi varmış, belki araya bu proje girebilirmiş. Son olarak dizi projesi falan var mı diye de sormuştum o da dizi teklifleri geliyor ama ben ilgilenmiyorum ve dizi sektörüne girmeyeceğim diye yazmış.

Şimdilik haberler bunlar, kitap ve film projesine çok sevindim ama biraz daha beklememiz gerekecek galiba. Gölgesizler'den sonra bir film daha yakışır Hakan abimize.. 8-)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Haz 2009, 17:03 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Daha önce ben de Hakan Karahan'a mail atmıştım ve bana da sekreteri aracılığıyla cevap dönmüştü, çok sevinmiştim.. Bu sayede 3. kitap Kıyamet Haritası'ndan önceden haberim olmuştu.. 4. kitap için de mail atmayı düşünürken Barış haberdar etti sağolsun, malesef bayağı bekleyecekmişiz, ben bu sene bekliyordum halbuki.. Olsun en azından vazgeçmemiş olduğunu, çalışmaya devam ettiğini öğrenmiş olduk.. Film projesi için de beklemedeyiz..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Haz 2009, 20:45 
Kullanıcı avatarı

Ben daha Azrail ve son kitabı okumadım. Bu yaz bunları da aradan çıkarmayı planlıyorum. Devamının gelecek olması sevindirici. Dizi sektörüne de bulaşmaması çok akıllıca. Bulaşanların halini gördük. Sanırım gene Ali Toptaş'ın bir filmini uyarlayacak. Bir sitede öyle bir yoruma denk gelmiştim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Haz 2009, 01:08 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Hakan Karahan'ın kitap haberi güzel oldu her ne kadar daha bekleyecek olsak da. Çok çabuk ve severek okuduğum bir seriydi, daha yarım kalan olayların olması açısından da devam edecek olması önemli.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Haz 2009, 14:27 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Çekeceği film'in yine Hasan Ali Toptaş'ın bir romanı olacağını duymuştum bende, zaten film şirketi olarak bir kaç tane roman'ın filme uyarlaması için telif hakkını almıştı. Ayrıca birşey merak ettim. Kitapların da geçen sekreter'in adı Ceylan dı galiba, bana mail atanda sekreter'in adı Ceylan, bu iki sekreter Ceylan'da aynı kişiler galiba değil mi? :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Haz 2009, 20:11 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Hadi ya :) Evet kitaptaki sekreter Ceylan'mış, kontrol ettim şimdi.. Ama bana mail yazan sekreterin adı başkaydı, Esra mıydı neydi emin değilim..
Yalnız kitaptaki sekreter biraz saftı yanlış hatırlamıyorsam, eğer kendi sekreterinden esinlendiyse Ceylan hanımı kızdırmış olabilir :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Ağu 2009, 12:41 
Kullanıcı avatarı

Stephen King aşmış bu aralar. Yeni romanı 1100 sayfaymış. Bu sene piyasaya sürülecekmiş yeni romanı. Altın Kitaplar tek kitaptan çok para kaldıracak. Zira Duma Adası 32 tl idi. Bu, Duma'nın iki katı kalınlığında, fiyatı da öyle olacak büyük ihtimalle.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 24 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz