"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Dergiler
İletiTarih: 05 May 2009, 00:00 

böyle bir başlık vardı ama bulamadım yahu noldu uçtu mu..? haberi olan beri gelsin.. ayrıca penguen uykusuz vs içinde las vegasa takılmanıza gerek yok buradan götürelim..

ne diyecektim.. cnbc-e dergi bu ay dev bir michael scofield posteri veriyor duyurulur.. ama asıl önemli olan arka taraftaki 6 posterden birinin chuck olması :D asıldı bile.. dergi de içerik olarak güzel ama.. yormayan sinema eki bile yeter aslında almak için.. eh diziler hakkında da ince detaylar veriyor falan.. ucuz da.. 3tl..

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Dergiler
İletiTarih: 05 May 2009, 01:45 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Poster işi iyiymiş, alınabilir. Arka tarafta derken büyük posterin arkasında 6 küçük poster falan mı var? Büyük boy Chuck posteri çok güzel olurdu ama.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 May 2009, 02:10 

yok chuck küçük biraz.. posterin bir tarafı tamamen scofield,diğer tarafı da 6 ayrı diziye ayrılmış işte..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2009, 20:11 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

ben de bugün aldım, 3 lira olunca kolay geldi :) işten dönerken yol boyunca okudum, çekilir oldu o çile.. tabii o dizilerin çoğunu izlemediğimiz için çok anlamlı olmadı, ama haziran'da chuck'ı izlemeye başlayacağım, o zaman tekrar elime alırım dergiyi :)

posterler güzelmiş, scofield bu kadar büyük olmasa bi yere asardım belki :) ama şimdilik dursun bi kenarda, belki daha sonra arka taraftakiler kıymete biner ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 17:11 
Kullanıcı avatarı

fourfourtwo yu çıkaran ekip değiştiğinden beri dergi berbat.. alışkanlıktan alıyorum. yüz sayfada işe yarar beş sayfa belki vardır.. kimseye tavsiye etmem valla.. yine de ilk sayıdan beri alıyorum almaya da devam edeceğim.. arşiv falan yaptığım da yok ya neyse.
penguen alıyorum bi de her hafta. uykusuz u övülmesine rağmen almıyorum. sebebini de bilmiyorum.. pahalı falan da değil. sanki haftada sadece 1 mizah dergisi alınır kuralım var :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2009, 17:52 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

fourfourtwo yu çıkaran ekip değiştiğinden beri dergi berbat.. alışkanlıktan alıyorum. yüz sayfada işe yarar beş sayfa belki vardır.. kimseye tavsiye etmem valla.. yine de ilk sayıdan beri alıyorum almaya da devam edeceğim.. arşiv falan yaptığım da yok ya neyse.
penguen alıyorum bi de her hafta. uykusuz u övülmesine rağmen almıyorum. sebebini de bilmiyorum.. pahalı falan da değil. sanki haftada sadece 1 mizah dergisi alınır kuralım var :P

rahatsız olduğunu belli etmek için bu kadar uzatmana gerek yoktu, sadece "ben arızalıyım" yazman yeterdi :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 18:54 
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:18 

valla pengueni ben de severim alırım okurum gülerim de ama uykusuz şu an penguen'den çok üstün bence. iki dergide de hiç gülemediğim ne alaka dediğim yerler de var ama uykusuz'da bu çok az. mesele son ayların en popüleri fırat'a hiç gülemem,gülenleri de anlamam. ammaa ersin karabulut'un sandık içi bölümü. yahu böyle çizgiler,böyle iç sesler olamaz gerçekten. okurken hiç adetim olmadığı halde deli deli kıkırdarken buluyorum kendimi. dışarıda,otobüste,tramvayda en alakasız yerlerde sandıkiçi'nden bir surat ifadesi falan aklıma geliyor başlıyorum sırıtmaya. şu anki açıkara favorimdir kendisi. son sayfanın otisabisi çok iyidir,yiğit özgür iyidir falan. ayrıca bu sandık içinin kitabı var ve bulamıyorum uyuz oldum..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 06 May 2009, 23:45 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Dergi konusunda zıt düşünüyoruz herhalde krts ile. Ben Uykusuz'da pek okuyacak birşey bulamıyorum, aksine Penguen'de çok sevdiğim 3-4 bölüm var. Uykusuz'da Yiğit Özgür dışında favorim Fırat.:D Hatta daha bugün gittim, kitabını aldım.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 23:55 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

ne arızası yaa? anlamadım valla :)

C.Troy yazdı:
...fourfourtwo yu çıkaran ekip değiştiğinden beri dergi berbat.. yüz sayfada işe yarar beş sayfa belki vardır.. kimseye tavsiye etmem valla.. yine de ilk sayıdan beri alıyorum almaya da devam edeceğim...

...penguen alıyorum bi de her hafta. uykusuz u övülmesine rağmen almıyorum. sebebini de bilmiyorum....

açıklama yapmama gerek varmı? :D

Penguen'i pek almadığımdan yorum yapamıcam ama Uykusuz'da beğenecek bir şey bulamıyorum diyenleri de ben anlayamıyorum! Daha ne istiyosun birader :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 May 2009, 00:05 

ya bir de şu var.. kahkaha atmalıyım deli gibi yarılmalıyım falan diye düşünmemek lazım.. dergilerden ne beklendiğiyle de alakalı. benim çok beğendiğim,işte bu ya dediğim bir detayı bir başkasına okuttuğumda öyle suratıma bakıldığı da oldu yani. kızamam elbette. ama bana lazım olan çok süper espriler değil mesela. ne bileyim otisabi'nin aklına bi kızı yatağa atmakla ilgili bir fikir geldiğinde "lan" şekilde bir içses oluşması ve akabinde çok ince olarak çizilen o sırıtış bile yeter beni koparmaya. ve de o detaylarda kendimi bulabilmem de önemli. tory'un başka bir başlıkta dediği dünyanın en telmaşa adamını da severim mesela,kendimden çok şey bulurum,öyle birşey işte. ama ne bileyim sandıkiçini beğenmemek.. anlayamam.. neyse medcezirim,o kadarı da nazar boncuğu olsun her şey aynı zevk olmamalı zaten :D troy sana sesleniyorum... sönmez karakurt'u beğenen adamın ersn karabulut'u beğenmeme imkanı yok :D

spor dergilerine gelince.. uzun zaman önce bıraktım ben. goal falan alıyordum,iyice incelince içleri reklam dolunca falan soğudum.. bir de yazarlar falan hep ayrılmıyor mu uyuz oluyorum.. en beğenilen yazarlar hep ayrı ayrı yerlerde falan.. olmamalı ya..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2009, 00:26 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Goal alışkanlık yaptı artık, her ay kesin alıyorum. Ayın ilk haftası falan hala almadıysam bir eskiklik hissediyorum. Alınıp okunacak, sonra kitap mı okunur ne okunursa ona devam.:D

cnbc-e dergiyi aldım, poster gayet güzel. Yeri olan Scofield'ı assın, olmayan arkadan istediğini beğensin. Seçeneklerden biri Chuck olunca başka tercih zor tabii benim için.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 May 2009, 01:46 

dvd hediyeli sinema dergileri bitti artık yahu.. en son empire kalmıştı 3.90a çıkıyordu,o da çekildi piyasadan.. iyi oluyordu öyle kampanyalar yahu.. bir türlü tutunamadılar ya..

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz