"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 169 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Sevgili Günlük
İletiTarih: 26 May 2009, 23:39 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sağol beyler iyi dilekleriniz için ;) Atlatacağız inşallah..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 08:52 
Kullanıcı avatarı

Sevgili günlük, hala atlatamadım askerliği. Her sabah 6, 7, en geç 8'de kalkıyorum. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Rüyalarıma da girmeye başladı bile. Hatta askerlik ve The Dark Knight karışımı bir rüya gördüm. Nasıl oluyor demeyin, oluyor işte. :) Rüyamda yattığım yatakta başka birisi yatıyordu. Ben onu kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı. Sonra koğuştan çıktım ve bir odaya girdim. Ve odada O'nu gördüm, Joker'i. :D Pişkin pişkin bana sırıtıyordu. Ve aynı Batman'in onu sorgulama sahnesindeki gibi sorguladım, yatağımdakinin kim olduğunu sordum, cevap vermiyordu. Öldüresiye dövdüm Joker'i. Hayırdır inşallah. :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 19:53 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 22:14 
Kullanıcı avatarı

bugün 22 yaşımda henüz anlayabildim ki bir şeyin üstüne gidince olmuyomuş, zorlayınca olunması istenen bir şey olsa bile istenildiği gibi olamıyomuş. allah da belasını versin böyle dünyanın, böyle şeyleri yaşatan insanların. hayattan soğudum, insan görünümlü et yığınlarından soğudum, yeter ulan!.

demek ki neymiş, anneler en iyisini bilirmiş, neymiş? "sevgi yarım kalmaz"mış. ulan sevgi nedir? aşk nedir? önüne bir şeylerin geçemeyeceği, varlığı zaman boyutu içermeyen tek taraflı ya da karşılıklı bol güzellikli ilişki türü değil midir? yok aybalam, insanlar bilmiyolar, insanlar sanıyolar ki sevgi iki güzel kelime, iki de güzel smiley. sevgi fedakarlık değil midir? ben seni seviyorum diyosan beslediğin sevgiye sahip çıkmaz mısın? normal insanlar sahip çıkarlar, sahip çıkmayan insan ya sevmiyodur ya da çok da normal bir insan değildir. ulan sinirlendim akşam akşam, çok da fazla lanet okumayım, sakin olmak lazım.

2 ay süren bol sancılı ilişkimi de gün itibariyle sonlandırmış bulunuyorum, hadi bana hayırlı olsun. çok daha iyileriyle karşılaşmak kaderimde yazıyodur umarım, zaman gösterecek onu da. ayaklarım yere daha sağlam basar artık, bir insan türüyle daha tanışmış oldum, çeşitlilik oldu hayatımda.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 23:16 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

O duyguyu en yakın hissedenlerden biriyim ert o yüzden de seni çok iyi anlayabiliyorum. Ancak bu konuda sakin ve akıllı davranmak lazım, benim bu dönemi zorda olsa dostlarımın sayesinde atlatabildim. Buraya bunları yazabiliyorsam o dostlarımın sayesindedir.

Bu konuda çok fazla şey söylemek istemem ama aklı selim davranırsan bu ayrılma sürecini daha iyi atlatabilirsin. Senin için yeni bir başlangıç olacağı için hayırlısı olsun diyelim ama yukarıda dediklerinde bana göre %100 haklısın. "Seni seviyorum" sadece iki kelimeden oluşmuyor, bunu anlayan sevgiyide aşkı da kavramış demektir..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Haz 2009, 21:18 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Günlük sonunda spora başladık, 4. günündeyiz antremanların ama ayak bileklerim ve kaslarım acayip ağrıyor. Bu bünye ile 4-5 km hem yürüyor hemde koşuyorum, sağlıklı yaşam tamam ama harbiden epey hamlamışız.

Akşamları ölüyorum yorgunluktan...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Haz 2009, 20:33 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Günlük bugün lise'de tanıştığım ve gördüğüm yerde selamlaştığımız kişilerin ölüm haberini aldım. :( Hız, alkol ve malesef beklenen son.. Yahu ölümle bu kadar mı dalga geçilir ve bu kadar mı kolay ölüme gidilir..?

En büyüğü 23 yaşında olan 6 kişiden ikisi ölü, birisinin durumu ağır diğerlerinin de kırıkları çok. Off, yahu ne kadar kötü olsalar da böyle adice bir ölümü kime yakıştırabilirim ki..?

Off yahu, öğlenden beri canım çok sıkkın. Ne yapacağımı arkadaşlarını nasıl teselli edeceğimi de bilemiyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Tem 2009, 22:41 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

günlük şu forumun haline bak be.. tamam çok şey beklemiyoduk ama biraz da olsa umudumuz vardı, bu hallere düşeceğimizi düşünmemiştim, yazık..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 11:20 
Kullanıcı avatarı

Hakketen sinek avlayan bakkal misali burası. :) Şöyle onlarca kişi gelir de coştururuz forumu diye düşünmüştüm üye olunca. Şimdi üyeler bile uğramıyor. ert neredesin yahu?
260 üyemiz var, bunlardan 5'i uğruyor siteye. O beş de zaten kurucular veya ilk üyeler. Kör talih işte. Tek başıma takılır oldum forumda. Kendisiyle konuşan bir deli misali. Filmleri, kitapları kendime anlatıyorum veya Emily'ciğime. :D
Bir de anlamıyorum bu üye olunları. 260 üye kişi üye olmuş. Eski sitelerden olanları düşersek 240 kişi üye olmuş, ama hiçbirini göremiyorum burada. Çoğu zaten ya bir ya da sıfır mesajlıdır.

Barış başın sağolsun bu arada. Umarım sağ kurtulanlar çabuk iyileşirler. Allah sabır versin sana da ailelerine de.

ert, geçmiş olsun sana da. Bir ilişki biter, diğeri başlar. Çok takma.

testere, o ne biçim rüyaymış be. Yeni denk geldim, ama öldüm gülmekten. Bu kadar mı etkiledi seni askerlik. Gözüm korkmaya başladı. Ben de bu aralar tecil ettirmeye çalışıyorum. Ben de rüyamda daha üniversiteye gitmeden askere alındığımı gördüm. Sanırım 2009 kasımında gidiyordum askere. Hoş ben normalde (tecil ettirmezsem) 2010'da gideceğim ya, işte bu kadar etkisi var üzerimde.
Joker'in olması da ayrı bir ilginçlikti.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 12:23 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Malesef düşündüğümüz gibi olmadı, beceremedik. İnceayar.Org'u oluştururken çok büyük bir beklentimiz yoktu zaten ama sizinde dediği gibi bu kadar sefilleri oynayacağımızı da hiç kimse düşünmemişti. Bana göre yapacağımız herşeyi yaptık ama bir işe yaramadı, domain süremiz bitene kadar böyle gideriz sonrası da Allah kerim..

Ayrıca sağol E.C.R. sizler sağolun.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 22:30 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

testere, o ne biçim rüyaymış be. Yeni denk geldim, ama öldüm gülmekten. Bu kadar mı etkiledi seni askerlik. Gözüm korkmaya başladı. Ben de bu aralar tecil ettirmeye çalışıyorum. Ben de rüyamda daha üniversiteye gitmeden askere alındığımı gördüm. Sanırım 2009 kasımında gidiyordum askere. Hoş ben normalde (tecil ettirmezsem) 2010'da gideceğim ya, işte bu kadar etkisi var üzerimde.
Joker'in olması da ayrı bir ilginçlikti.

Üniversiteye girince askerliği okul kendi tecil ettiriyor benim bildiğim, en azından bizim okul öyle yaptı. Bilgin olsun.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 22:49 
Kullanıcı avatarı

Valla hiçbir bilgim yok zaten bu konuyla. Kimse sorsak ya hatırlamıyor, ya da unuttu. Bu aralar boşladım bu meseleyi.
Bilgi için teşekkürler. Peki bu sene kazanamasam ne yapacağım, umarım bu konuda bilgin vardır? Sanırım belgelerle askerlik şubesine uğramam lazım. Ama hangi belgeler?

En son E.C.R. tarafından, 05 Ağu 2009, 12:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 23:03 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Tecil ettirmek mümkündür tabii, ilk sene üniversiteyi kazanamadı diye herkes askere alınsaydı... Onun belli prosedürleri vardır, okumak isteyenin önünü açarlar bir şekilde. Ama nasıl tecil ettirilir, belgeleri nelerdir fikrim yok. İlk senemde kazandım okuyorum, o konuda yardımcı olamayacağım maalesef.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Tem 2009, 19:49 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Zaten çok sıcak bir de vermem gereken 7 tane ders olunca insan hepten sıkılıyor, elalem tatil yapsın bizde bu sıcaklarda ders çalışalım ulan Allah'tan reva mı bu? :headbang:

( Normal dönemde çalışmazsan böyle olur desenize :) )

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Tem 2009, 20:35 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

( Normal dönemde çalışmazsan böyle olur desenize :) )

Aynen :) Gerçi ben de İngilizce haricinde hiç çalışmadım ama dersler sözel ağırlıklı olunca gerek de olmuyor zaten.. Şimdi son sınıfa geçmek için önümde tek derslik bir engel kaldı: İstatistik! :twisted:

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 169 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online