Hakketen sinek avlayan bakkal misali burası.

Şöyle onlarca kişi gelir de coştururuz forumu diye düşünmüştüm üye olunca. Şimdi üyeler bile uğramıyor. ert neredesin yahu?
260 üyemiz var, bunlardan 5'i uğruyor siteye. O beş de zaten kurucular veya ilk üyeler. Kör talih işte. Tek başıma takılır oldum forumda. Kendisiyle konuşan bir deli misali. Filmleri, kitapları kendime anlatıyorum veya Emily'ciğime.

Bir de anlamıyorum bu üye olunları. 260 üye kişi üye olmuş. Eski sitelerden olanları düşersek 240 kişi üye olmuş, ama hiçbirini göremiyorum burada. Çoğu zaten ya bir ya da sıfır mesajlıdır.
Barış başın sağolsun bu arada. Umarım sağ kurtulanlar çabuk iyileşirler. Allah sabır versin sana da ailelerine de.
ert, geçmiş olsun sana da. Bir ilişki biter, diğeri başlar. Çok takma.
testere, o ne biçim rüyaymış be. Yeni denk geldim, ama öldüm gülmekten. Bu kadar mı etkiledi seni askerlik. Gözüm korkmaya başladı. Ben de bu aralar tecil ettirmeye çalışıyorum. Ben de rüyamda daha üniversiteye gitmeden askere alındığımı gördüm. Sanırım 2009 kasımında gidiyordum askere. Hoş ben normalde (tecil ettirmezsem) 2010'da gideceğim ya, işte bu kadar etkisi var üzerimde.
Joker'in olması da ayrı bir ilginçlikti.