"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Lise-Üni anıları,haylazlıkları,geyikleri,piçlikleri vs...
İletiTarih: 02 Şub 2009, 01:11 

C.Troy'un komikte verdiği linkten esinlenerek...
herkesin elbet vardır başlıktaki tarz yaşadıkları vsvs...
ilk başta akla gelen mesela internet cafelerdeki Call of Duty(kolof),Counter Strike(kantır),Age Of Empires(eycof) kapışmalarıdır...
hele ki bu organizasyonlarda milletin beynine giren,onları gaza getiren kişilerin başındaysanız bunların zevki başkadır...
of be feci özledim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: Lise-Üni anıları,haylazlıkları,geyikleri,piçlikleri vs...
İletiTarih: 02 Şub 2009, 01:34 
Kullanıcı avatarı

sözlükte bi entry var krts ile çok geyiğini yaparız her seferinde gülmeden edemeyiz.. buraya copyliyim de daha kolay bi yerde bulunsun sık sık okuyalım :) "sınıfın ezik çocuğu olmak".. nefis yazmış adam :)

bir çok alakasız olaya istemeden de olsa dahil edilmektir. asıl sorumlu sınıfın diğer fırlama elemanlarıdır zaten. bahsi geçen çocuk ne yapsa alay konusu olur. ister istemez hiç beklenmedik bir yerde patlasa en fazla iki dakika sallanır, ondan sonra gene dalga geçilir kendisiyle...
for example ;
eziğimizin adı nuri olsun.
öğretmen: çocuklar bugün nöbetçi öğrenci kim ?
sınıfın piçleri: nuri hocam.
öğretmen : çocuklar bu çöp neden dökülmemiş ?
sınıfın piçleri`: nuri dökmemiş.
öğretmen : tebeşir yok çocuklar.
sınıfın piçleri: nuri gitsin alsın örtmenim.
nuri okul hayatı boyunca her boktan sorumlu tutulur piçler tarafından. ne sorun olsa nuri yapmıştır. adeta nuri sınıfın taşak oğlanıdır.

bazen hocalar da ayak uydurur buna, yazılı sonuçları acıklanacaktır. herkes okunmuştur, ögretmen nuri' nin sonucunu okumamıştır bilerek. öğretmenler de ibneleşebiliyor bazen.
hatta nuri' yi kızlar bile dövmek ister. sınıfın asi kızları nuri' yi sallamadıkları için diklenmeleri de daha kolay olur.
erkekler arasında '' olum nuri bile döver seni '' denilen 2. ezik çocuk bile dalga gecer. halbuki normalde o daha ezik olması lazımdır ama adı çıkmıştır nuri' nin. herkes dövebilir, her konuya malzeme yapılabilir ezik nuri.
hatta cinsel konularda bile dalga geçilir nuri ile. 31 çekemez, kızların memelerini gördüğünde utanır. etek kaldırmaca oyunu olan bir sınıfta bile eteği kaldırmak yerine bazen nuri' ye parmak bile atılabilir.
nuri sırasına oturmadan evvel altındaki sıra çekilir ya da götüne silgi, kalem ya da başka delici cisim konulabilir.
her şekilde nuri ezik gelmiştir ezik gitmiştir.

taa ki nuri patlayana kadar. kendinden beklenmeyecek bir şekilde bir patlarsa nuri, o ezikliği atabilir üzerinden ama anasına bacısına küfür edildigi zaman olur o da ya da en olmadık şey de bile sinirlenir patlar. sinirlendiği zaman belli bir süre susulur, dalga gecilmez onunla ama 2-3 gün sonra ;
'' nuri ' yi kızdırmayın ulen dağıtır şimdi heze heze '' diye de taşak geçilir.

sonuc olarak nuri sinirlense de sinirlenmese de her türlü eziktir. her zaman her koşulda dalga gecilecek tiptir.
allah vermesin , ileride çolugumuz çocugumuz olucak , allah bu tip piçlerin şerrinden korusun.

bir diğer entry,
beden derslerinden önce ve sonra öğrenciler üstlerini değiştirirken kapıyı tutan, hayati öneme sahip maçlarda dışarı giden topları toplayan, boş derslerde sınıfı bekleyen, yedek kalemi ve silgisiyle yazılıların olmazsa olmazı olan ve her sınıfta en az bir şubesi olan ezik modelidir.

hahaha gerçekten yıllarca nuri lere hem okulda hem sokakta piçlikler yaptım. hiç pişman değilim :D ama sağlam ah aldık demek şimdi çekiyoruz bi sürü acılar :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 01:43 

"etek kaldırmaca oyunu olan bir sınıfta bile eteği kaldırmak yerine bazen nuri' ye parmak bile atılabilir." :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 02:10 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Herkesin sınıfında, bulunduğu ortamda vardır elbet Nuri'ler. Dalgamızı da geçmişizdir, eğlenmişizdir. Zaman zaman yeri gelip üzülsek de Nuri'ye, bir süre sonra devam ederiz aynı şekilde. İnsan kendini alamıyor cidden, adam onun için yaratılmış sanki.:D Her taraftan gelen asistler değerlendirilmeyecek gibi değil. Yapacak birşey yok.

Counter Strike için belli kelle sayısı lazım, sağlandığında kaçmıyor zaten, hemen iki takıma bölünüp kapışmaya başlıyoruz. Oyun esnasında birbirine yakın oturmak da önemli bir nokta, ardarda gelen yorumlar, espriler işin tadı tuzu.
Yeterli kelle sayısı sağlanmadığında ise yapılan aktivite PEStir bizde. 2-4 olmadı 6 kişi kapışılır. Sayının çift olması önemlidir, aksi halde dışarıda bir kişi bırakma sıkıntısı vardır. Bırakılmasa da olur mu, olur tabi de sağlıklı ortam sağlanmamış olur. Çok kişi oynamanın getirdiği sıkıntı uyum sıkıntısıdır, paslı oynamayana, ofsayttan kaçamayana, bariz gol kaçırana sövülür. Uyum sağlandığında karşı takımın vay halinedir zaten. 3-4-5 olur, çıkarması güç olur.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 02:14 

off çok fena kapışasım geldi yahu her alanda... her alana demişken recep'in x'e "ben sana her alanda koyarım" demesi geldi ahaha...
hımm medcezir call of duty bilmen lazım senin... Chuck 201'de bile bölümün kilit noktasını oluşturmuştu =)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 02:16 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Onu daha çok lise tayfasıyla buluştuğumuzda yapıyoruz, üniversitedekilerin öyle huyları yok.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Şub 2009, 02:27 
Kullanıcı avatarı

bi de maç anıları bitmez nuri'lerle alakalı.. maç başlarken kimse kaleye geçmek istemez.. nuri hemen çağrılır.. aslında çağırmazsın nuri ztn saha kenarında ezik ezik beklemekte keşke beni de alsalar bakışları fırlatmaktadır.. oynamayı çok ister ama kaleye de geçmek istemez deli eder.. adam yoksa hemen "gel nuri sende oyna" dersin. adi nuri eğer ona mecbur kaldığımızı hissederse çirkefleşir.. kaleye geçmem diye tutturur.. onu "nuri 3 golde bir değişeceğiz" diye kandırmak büyük zevktir.. :D

sonra maç başlar 3 değil 13 gol olur nuri her seferinde "hadi yaa! ohoo ben çıkıyorum abi" diye sızlansa da "nuri yapma oğlum ya sen çok iyi kalecisin valla ben senin gibi değilim ki ben sağ kanatta iyiyim hadi nuri aslanım kırma beni ne olur" diye duygu sömürüsü yapılır gaz verilir.. nuri 30. golden sonra gider maç biter bakkaldan kola alınır :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 Şub 2009, 02:29 
Kullanıcı avatarı

En son E.C.R. tarafından, 05 Ağu 2009, 22:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Şub 2009, 20:48 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Lisede neler yaptık neler yahu. Şimdi uzun bir yazı yazamam ama hiç unutamadığım vakitler geçirdim, 3-4 günlük kirli sakalla gittiğimi bilirim ki 6 derside tamamlamış biriydim.. 8-) Bir günde top sakal yapıp gitmiştim. :D

Sakal çok olunca canım sıkılırdı değişik sakal stilleri yapıp öyle giderdim ilk dakkalar almasalar bile ben bir yolunu bulup girerdim ve bütün günü öyle tamamlardım.. Ahh ahh özlüyorum valla o günlerimi..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 27 Nis 2009, 22:48 
Kullanıcı avatarı

sans midir nedir hep en haylazlar sinifina denk gelmissimdir.
////
bu günde kötü bi ani eklendi:(
düsünüyorum da bazi insanlar cok geri de kalmis..
siniftan bi kiz arkasim son ders bi arkasi getirdi sinifa bizim siniftan olmayan..
oda gelmesi iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum :lol:
kizin eski erkek arkadasi geldi kapiya felan vurdu, firlamis bir vaziyetteydi, ey Allahim pisikopat sanirsam :roll:
ne güclüklerle yolladik cocugu..
tabi okul da bi kac seye zarar verdi daha sonra polis geldi ama hos neye yarar oglan gitmisti..
ah neyse iste güzel olan ögretmen yazili yapacakmis ondan yirttik xD

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 19:36 
Kullanıcı avatarı

valla ne cok güzel/kötü anilar yasadim.
sans midir nedir hep en haylazlar sinifina denk gelmissimdir.
////
bu günde kötü bi ani eklendi:(
düsünüyorum da bazi insanlar cok geri de kalmis..
siniftan bi kiz arkasim son ders bi arkasi getirdi sinifa bizim siniftan olmayan..
oda gelmesi iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum :lol:
kizin eski erkek arkadasi geldi kapiya felan vurdu, firlamis bir vaziyetteydi, ey Allahim pisikopat sanirsam :roll:
ne güclüklerle yolladik cocugu..
tabi okul da bi kac seye zarar verdi daha sonra polis geldi ama hos neye yarar oglan gitmisti..
ah neyse iste güzel olan ögretmen yazili yapacakmis ondan yirttik xD

haha senin oldugun yerde hep böyle seyler cikiyor nedense :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2009, 12:11 

vay be biz hiç yaşamamışız lan :D okulun ana kapısından sakin sakin kaçanlar,müdürün girdiği dersin sınavı varken counter'da arkadan bıçaklama peşinde koşanlar,son sene derslerin en az yarısına girmeyip 19.5 devamsızlıkla okulu bitirenler,8 kişi toplanıp saatlrece durmadan age of empires 2 conquerors oynayanlar,okul binasında içenler(gazoz),dersin ortasında okul dışına çıkıp gazoz -hehe- partileri düzenleyenler,3 parmak buzda deli deli maç yapanlar,sınıf içinde voleyle cam kıranlar,öğlenleri ucuz olsun diye gene dışarı kaçıp kürt böreği yiyenler(daha da yemem =)),derste yarış dinleyip şaşkın bakışlar arasında ayrıl da gel koyartay..! diye bağıranlar vsvs beri gelsin :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 May 2009, 18:10 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bizim lise yarı kapalı cezaevi tarzında olduğundan kaçması zor oluyordu, dağ başında olması, içe dönük parmaklıklar, güvenlik görevlileri falan derken... Bir gün yine kaçma teşebbüsümüz sırasında ana kapıya doğru ilerliyorduk görevli olmama ihtimaline karşı. Görevlileri görünce etrafta geziniyormuş numarası yapar gibi geri döndük, o ara arkadan bir ses "Gençler çıkacak mıydınız?". Adam halimizden anladı da elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkmıştık.:D Böyle görevliler lazım her okula.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 May 2009, 15:28 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bu başlık daha uygun olacak herhalde ÖSS konusu için;

http://vliegendenederlander.blogspot.com/2009/05/top-10-oss-klisesi.html

Anıları depreşmeyen yoktur herhalde okuduktan sonra, harika tespitler var yine. 7 numarada bizim üniversiteye de değinmişler, haklılar ne yalan söyleyim.:D Herkes duymuştur zaten az da olsa ordan burdan. Fakültem farklı da rahatım o konuda.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz