"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 152 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Las Vegas City (00:00 - 05:59 açıktır)
İletiTarih: 05 May 2009, 16:28 
Kullanıcı avatarı

klasik laf var ya "koşsam real madrid de oynarım, x yapsam real madrid de oynarım, sevgilim hem kibar hem akıllı hem zengin hem seni her gün arayacak kadar ilgili olsam real madrid de oynarım" falan :D bu tabiri günlük hayatta kullanmak eğlencelidir.. neyse..

sonuçta bi adam bunu söyler ama tek bi eksiği varsa söyler.. misal sergen "koşsam" der.. üzülmez "iyi orta yapsam" der falan.. ancak böylesini ilk kez gördüm.. haber çok eski ekşi de gördüm :) trabzonlu bi yönetici söylemiş..

"hüseyin cimşir gerek kişiliğiyle gerek oyun mantığıyla mükemmel bir futbolcu. ancak ne yapsa kendisini sevdiremiyor. eğer hüseyin çok iyi paslar atsaydı, hücuma direk katkı yapsaydı ve kestiği topları çok iyi kullansaydı, burada durmazdı. o zaman gider real madrid'de oynardı."

ahaha ulan daha ne yapacak zaten :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 05 May 2009, 20:18 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

yapması gereken en gerekli şeyleri saymış zaten, yapabildiği ne kalmış ki? :lol:

ama bu devirde bu deyimin değişme vakti gelmiş artık; bkz. ..... yapsam barcelonada oynarım! 8-) (troy saldırma hemen :D)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 19:31 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Komedi programlarında geçen sözler gibi olmuş, dalga geçmiş resmen.:D Trabzon'da oynadığı bile fazla ona da memleket havası niyetine kaptan yapıp oynatıyorlar adamı. Bir "düz adam" tabiri vardır, bu onun 4-5 gömlek aşağısı.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 May 2009, 21:31 

boşuna sövmüyorum trabzon'la ilgili her mesajımda :D memleket çocuğu kontenjanını barış memiş falan doldursun artık be yeter bıktım bu heriften :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 May 2009, 13:47 
Kullanıcı avatarı

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketb ... sp?gid=229

bu gerçek mi??? öyle galiba.. vay anasını sayın seyirciler.. tam film gibi.. neyse uydurma çıkarsa sonra öğreniriz.. diyelim gerçek..
ayının şansına bakın ya.. bize hiç bişey kalmaz rusya daki amcadan mısır daki dededen.. :D kalsa kalsa yüz senelik işe yaramaz kolye falan kalır..
işin ilginci aynısı olsa 5 sene evli kalacağım kızı bile bulamam.. "hadi lenn" demeyin kolay değil o iş..
bi kere gerçekten sevmeyi beklersen çok beklersin onu geç.. sevmediğin biriyle olacak..
ama sonuçta eşin olacak.. "kız olsun da kim olursa olsun" dememek gerek biraz seçici (!) olmak gerek :D
yalnız bu kızın fiziğinden çok karakteri güzel olmalı en önemli madde bu :) öyle ya anlaşmalı evlilik olduğunu bilecek.. sus payı mutlaka isteyecektir.. en az miktarı ödememiz gerekir :D sonra 5 sene bitince "boşanmam" diye tutturabilir. bizi "istemediğimiz şeyler" yapmak zorunda bırakmasın :D adam gibi ayrılsın.. güvenilir birisi olmalı yani..

bir diğer seçenek şu, anlaşmalı evlilik yaparsın, güzel kızdır ama uyuzdur, elif eylül gibidir, ilk başlarda hep kavga edersiniz, sonra zamanla gerçekten aşık olursunuz.. ee bu da tam "film" senaryosu.. :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t= ... lmas%C4%B1
5 numaralı entry :D
bu gelişmenin ardından zaza enden'e ulaşıp evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum. anladığım kadarıyla evlilik için karşı tarafın "kadın" olması şart koşulmamış.
bu sebeple, eşcinsel evliliklerinin yasal olduğu bir ülkede kendisiyle nikah kıyıp, 5 sene kağıt üstünde evlilik sürdürebilirim.
ya da, kağıt üstünde olmasa da olur.. 100 milyon dolar lan!!.. gerdeğe bile girerim şerefsizim.. :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 08 May 2009, 14:19 

hey vegıs sen mi büyüksün ben mi büyüğüm ha cevap ver lan :D zuahua hoptek hoptek

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 May 2009, 00:34 

gece yatıyorum,öğlen anca giriyorum,bakıyorum tek mesaj yok.. buraya gelen bayağı kişi sadece yeni mesaj var mı diye bakınıyor,yoksa da çıkıyor. kesin bu yani. yeni başlık açayım,konuları canlandırayım hiç yok. kastığımızla kalıyoruz. hoşuma gitmiyor. bu ne lan!

geçen bu mesajım troy yeni mesja yazdığı ve de yeni sayfaya geçildiği için kaynadı sanırım...
okuyan okusun,alınan alınsın..
çaçav..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 May 2009, 01:28 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=zaza+enden%27e+100+milyon+dolar+miras+kalmas%C4%B1
5 numaralı entry :D
bu gelişmenin ardından zaza enden'e ulaşıp evlilik teklifi yapmayı düşünüyorum. anladığım kadarıyla evlilik için karşı tarafın "kadın" olması şart koşulmamış.
bu sebeple, eşcinsel evliliklerinin yasal olduğu bir ülkede kendisiyle nikah kıyıp, 5 sene kağıt üstünde evlilik sürdürebilirim.
ya da, kağıt üstünde olmasa da olur.. 100 milyon dolar lan!!.. gerdeğe bile girerim şerefsizim.. :D

Para çok iyi, orası tamam da paranın satın alamayacağı şeyler de olmalı insan hayatında. Bu durum da ona örnek olabilir.:D Belli şeylerden taviz vermemek lazım.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 May 2009, 02:32 
Kullanıcı avatarı

milanlı taraftarların şöyle bi pankartı vardı;
eto'o 80 milyon dolar
c.ronaldo 120 milyon dolar
messi 180 milyon dolar
kaka paranın satın alamayacağı şeylerde vardır :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 May 2009, 17:01 
Kullanıcı avatarı

bitanesin ahmet çakar :D (ekşi den alıntı)

az önce "ve ebru akel" adlı programda, "bundan 6 yıl önce polat alemdar'ı görsem (necati şaşmaz'ı kastediyor), oğlum al şu anahtarı arabayı park et derdim" diyerek yarmıştır. hep yaptığı gibi "lütfen beni bağışlasın" da dedi. ayrıca polat alemdar'ın (necati şaşmaz'in ismini bilmiyor büyük ihtimal hep polat alemdar diyor) çok iyi bir oyuncu olmadığını, kurtlar vadisi'nden sonra hangi film/dizide oynarsa oynasın beklentiler çok yüksek olduğu için dizinin çakılacağını söyledi.

bu sezon şampiyon kim olur sorusuna, "rabbime sordum trabzon dedi" diyerek yarmıştır. serhat ulueren ise bu lafa sadece bakmakla yetindi.
---------------------------------------------------------------------

dün anneler babalar sevgililer gününe hepsine karşıyım demişti :D ben mecbur gidiyorum ama kızlarım bana gelmesin istemem demişti :D kapitalizmin oyunu dedi..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:52 

what happens in vegas,stays in vegas.. uuuu

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 00:11 
Kullanıcı avatarı

lan nasıl las vegas burası sokaklar bomboş :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Ağu 2009, 01:27 
Kullanıcı avatarı

yürüyoruz sessiz ve kederli Las Vegas geceleri
inletiyoruz hep çıkışında New York caddesini

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 30 Ağu 2009, 03:06 
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Eyl 2009, 19:22 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Sonunda siteye gelebildim. :) Ulan ders çalış çalış doğru düzgün nete girip bakamadım yahu, buralarda pek değişen birşey yok gibi ama.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 152 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online