"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 35 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Kelebek-Günaydın-Cafe-Şamdan-Siesta-Maxim-vırtzırt
İletiTarih: 29 May 2009, 19:06 
Kullanıcı avatarı

Çiğdem Anad, arkadaşı olan Kenan İmirzalıoğlu'nun Aysun Kayacı ile bir filmde rol almak istediği yönündeki sözlerini izleyicilerle paylaştı. "Yani bundan şu manayı mı çıkaralım, Kenan, Aysun'a mı yazılıyor. Yoksa sadece bir şey olarak mı?" diyen Müjde Ar, bu durumu nasıl yorumladığı şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Ben sevişme sahnelerinde Aysun gibi bir partneri tercih ederim' demek istemiş olabilir. Yatak sahneleri çekilirken, bizde çünkü kısa kadınlara takoz döşerler aşağıdan... Bu da tuhaf bir laf oldu ama hani boyunu uzatmak için. Benim boyum 1.64, Tarık Akan 1.90. Öpüşme sahnesi çekeceğiz, birden bire böyle bir şey gelir, takoz... Ayağının altına koyarlar. Öyle denir, takoz döşemek denir..."

Müjde Ar'ın bu sözlerinden sonra stüdyoda kahkahalar eksik olmadı.

Müjde Ar, geçen hafta programın konuğu olan Ali Ağaoğlu'na şu sözü söyleyemediği için de çok dertlendiğini belirtti: "Ay sen kendini yakışıklı da zannediyorsun dur, diyemedim içime dert oldu..."

-----------------------------------------------------------------

ehehe bravo müjde ar ağaoğlu na süper yerleştirmiş.. :) zaten severim onu ben.
kenan da aysun tercihiye ağzının tadını bildiğini gösterdi.. efendi takılıyorsun ama sende çakalsın demek kenan abi :D "aynı filmde oynamak isterim" demek ne demek? müjde ar ın açıkladığı işte :)

çiğdem anad ı ise hiç sevmem bu programı izleyen biri değilim ama ne zaman baksam muhabbetin içine eden programın hızını kesen kişi o.. şu söylediği cümle bile garip. "kenan aysun a mı yazıyor (buraya kdr normal) yoksa sadece bir şey olarak mı?".. "bir şey olarak mı" ne demek be.. yazıyor işte :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 29 May 2009, 19:50 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Kenan'ın öyle bir laf söylediğinden pek emin değilim ben, hele o Alacakaranlık'ta kardeşini oynayan çirkin kızla hala sevgililerse..
Ama doğruysa da bana göre tamamen bir zevk yoksunu olduğunu 2. kez ispatlamış olur :)
Hadi diyelim ki, beğeniyorsun ve onunla yakınlaşabileceğin bir rolde oynamayı diliyorsun, insan bunu dile getirir mi yahu!
Hadi diyelim bu şekilde medyaya yayılacağını tahmin etmemiştin, Aysun gibi oyunculuk bakımından ancak "kütük" olarak nitelendirilebilecek bir kızla birlikte oynamayı istemesi için ancak por-no dediğimiz türden bir filmde oynaması lazım! :D Başka türlü muhakkak Kenan'ın kariyerine zarar getirecektir :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 15 Haz 2009, 11:45 
Kullanıcı avatarı

Kenan kendi kariyerini bir anlık zevk uğruna baltalamaz umarım. Ayrıca nasıl kalkıp söylemiş bunu, şaşırdım. Ne uğraşıyor, ayrılsın Zeynep'ten, sonra teklif etsin Aysun'a. Eminim kabul eder, kaçırmaz.
Güzel bir dönüş yapacağı sırada bunların ortaya dökülmesi Kenan için iyi bir durum değil. Şu programda da hiçbir şey gizli saklı kalmıyor maşallah.

Ben de merak ediyorum. Ne türde bir filmde oynamayı bekliyor ki? Yani Aysun'un sanatsal içerikli bir filmde rol alabilmesi zor veya Cansu Dere gibi Son Osmanlı türü filmlerde rol alması, altından kalkması imkansız. O anca Fatih'le oynar. Kenan çok şaşırttı beni. Eğer böyle bir şey olursa (Olcay'ın dediği gibi) kendi kariyerini zedelemekten öteye gidemez.
Kenan da doymamış anlaşılan kızlara.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Haz 2009, 15:04 
Kullanıcı avatarı

testre arkadaşımızı üzmek istemezdim ama.. :D spor hocasına bak sen..

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/habe ... sp?gid=222

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Haz 2009, 15:20 
Kullanıcı avatarı

vayy adi rojda 2 dakikada boynuzu taktı bize :D kesin tipsiz bi herif bulmuştur kendine, rojdacım biliyorum bu yazılarımı okuyorsun bak sana ne diyeceğim, allah belanı versin!!! :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 35 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz