"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Zeki Sezer İstifa Ediyor!
İletiTarih: 08 Nis 2009, 16:01 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partisinin hafta sonu gerçekleştirilecek 'İl Başkanları ve Parti Meclisi Çalışma Toplantısı'nda istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı.
Sezer, yaptığı açıklamada, hafta sonu il başkanları ve PM üyeleriyle toplantı yapacağını hatırlattı.

29 Mart seçimleri sonrasında partisinin aldığı sonuç üzerine istifayı düşündüğünü bildiren Sezer, ancak bunu yetkili kurullarla görüştükten sonra yapmayı planladığını kaydetti.

Sezer, ''İstifayı örgütlerimize olan saygım ve onlara inancım gereği resmileştirmeyi hafta sonu yapılacak toplantı sonrasına bıraktım. Resmi olarak o tarihte bunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum" dedi: "Sonuçta benim öteden beri söylediğim, başarılı olamayanların kurum ve ülkenin önünü tıkamaması düşüncem gereği olarak resmen o gün ayrılmayı düşünüyorum.''

''DSP'nin Türkiye için vazgeçilmez, Türkiye'yi bugün içine düştüğü kaos ortamından çıkaracak tek parti olduğuna'' inandığını dile getiren Sezer, şöyle konuştu:

''Örgütleriyle, yapısıyla, felsefesiyle, Ecevit'ten aldığı doğrultu tutarlılığıyla, Türkiye'nin içine düşürüldüğü durumdan ülkeyi çıkartacak tek parti DSP'dir.

Siyasal sistem benim öteden beri özlediğim aşamaya gelememiş olsa da hep söylediğim bir şey var, başarılı olamayanlar bulundukları kurumun ve ülkenin önünü tıkamamalı.

29 Mart yerel seçimleri sonrası aldığımız sonucu gördüğüm ilk akşam, aslında demokrasiye, partime ve ülkeme olan inancım gereği ayrılmayı düşünmüştüm ama yine örgütlerime olan saygım gereği bunu örgütlerimizle görüşerek değerlendirmeyi doğru buldum. 29 Mart seçimlerinden sonra sonuçları yetkili kurullarında tartışan ilk partiyiz.

Önümüzdeki cumartesi ve pazar günleri örgütlerimizin temsilcileri olan il başkanlarımız ve Parti Meclisi ile bir çalışma toplantısı yapacağız. İstifayı örgütlerimize olan saygım ve onlara inancım gereği resmileştirmeyi o toplantının sonuna bıraktım. Resmi olarak o tarihte bunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Sonuçta benim öteden beri söylediğim başarılı olamayanların kurum ve ülkenin önünü tıkamaması düşüncemin gereği olarak da resmen o gün ayrılmayı düşünüyorum.''

http://www.ntvmsnbc.com/id/24954640

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Zeki Sezer İstifa Ediyor!
İletiTarih: 08 Nis 2009, 16:08 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Böyle bir şey olacağı belliydi zaten. Zeki Sezer göreve geldikten bu yana daha doğrusu rahmetli Ecevit'in bırakmasından sonra Dsp'de bazı şeylerin olmadığı çok açıktı ki nitekim Zeki Sezer göreve geldikten sonra Rahşan'la bir türlü anlaşamadılar..

Rahşan sanki kendisi yönetmek istiyormuş gibi bir tavır içinde ama Dsp o kurdukları Dsp değil. Ecevit öldükten sonra da dikiş tutturamayacaklarını her yerde söylüyordum yine söylüyorum.. Bence Dsp'nin son dönemlerde ki yaptığı olumlu hareket çok az, eğer kapatılmazsa Chp'nin oylarını bölerek yaşamlarını sürdürecekler eğer kapatılıp Chp'ye geçerlerse bu sefer Chp'nin içinde ikilik tartışmaları vs. doğabilir ki ben Rahşan'ın da Chp'ye geçmesini beklemem açıkcası. O'nun farklı bir düşüncesi var..

Artık bu saatten sonra ne olur bilemiyorum, Sarıgül ileride ya da seçim zamanı başkanlığa talip olacağını düşünüyorum, bir şekilde o da Chp ile daha doğrusu Baykal'la husumeti var. Aslında Sarıgül Chp'de kalsa çok iyi olacaktı, erken başkanlığa soyundu ve malesef atıldı partiden.. Benim düşüncem Sarıgül'ün Dsp'nin başına geçeceği yönde, hafta sonu netleşir bazı şeyler bekleyip görelim...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz