"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Şimdi de Diyarbakır
İletiTarih: 16 Mar 2009, 15:39 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Valinin imzasıyla muhtarlıklara gönderilen valilik antetli mektuplarda, "Pek çok ailemize 1200 TL. nakdi ve beyaz eşya yardımına karar verilmiştir" denildi.

TUNCELİ’de yerel seçim öncesi valiliğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla beyaz eşya ve mobilya dağıtımından sonra, bu kez Diyarbakır Valiliği harekete geçti. Sayı numarası ve tarih bulunmayan, ancak Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun imzasını taşıyan valiliğin antetli kağıdına yazılan mektuplar, kentin yoksul ve yardıma muhtaç merkez ilçesi olarak bilinen Bağlar’daki mahalle muhtarlarına gönderildi. Postacılar, mahalle muhtarlarıyla görüşerek mektupların yoksul ailelere ulaştırılması konusunda yardım istedi. ’Değerli vatandaşım’ cümlesiyle başlayan mektupta şöyle denildi:

Ziyaret edeceğiz

"Başbakanlık SYD Genel Müdürlüğü’nce ’Sizin önceliğiniz, bizim önceliğimizdir’ projesi kapsamında verilen yardımları yoksul vatandaşlarımıza ulaştırmak amacıyla, ailelerimizin sosyal- ekonomik durumunun tespiti yönünde yapılan çalışmalar sonucu, pek çok ailelerimize bin 200 TL nakdi yardım ve beyaz eşya yardımı yapılmasına karar verilmiştir. Bu yardımların dağıtılmasıyla birlikte, ocak ayından itibaren Valiliğimizden yardım almayan vatandaşlarımızın dilekçeyle yoğun müracaatları olmuştur. Sizin de bu amaçla valiliğimize dilekçeyle yardım talebinde bulunduğunuz görülmüştür. Bu münasebetle valiliğimizce en kısa zamanda yeni bir çalışma daha başlatılacak ve aileniz mutlaka ziyaret edilecek, tarafınıza yardım yapılacaktır. Devletimizin muhtaç durumdaki ailelerimize yardımcı olma yönündeki çabalarına gösterdiğiniz ilgi ve güvene teşekkür eder, ailenizin tüm fertlerine mutluluk ve huzur dolu günler dilerim. Saygı ve sevgilerimle. Hüseyin Avni Mutlu Diyarbakır Valisi."

Savcılık durdurmuştu

Tunceli Valiliği 3300 aileye beyaz eşya dağıtmıştı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yardımın "Anayasa ve Seçim Yasası’na aykırı" bulmuştu. Ancak yardım dağıtımının sürmesi üzerine YSK, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve valiyi İçişleri Bakanlığı’na şikáyet etmişti. Savcılık soruşturma başlatmış ve yardım dağıtımı durdurulmuştu.

HÜRRİYET-Özgür CEBE

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Şimdi de Diyarbakır
İletiTarih: 16 Mar 2009, 15:40 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Herşey ap açık ortada ama bunlar hâlâ dağıtmakta ve kesin olarak çıkıp birilerinin bu işe dur dediği ve kestiği bir cezada yok.. :headbang:

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Mar 2009, 22:27 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Yardım yapıyorlarmış öyle diyorlar. Seçim öncesi de görmek isterdik kendilerini pistlerde.
Ceza almamaları tuhaf olsa da şaşırtıcı değil, göz göre göre korkmadan yapıyorlar artık.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Mar 2009, 13:22 
Kullanıcı avatarı

Korku denen bir şey yok adamlarda. Gerçi doğru, kimden korkacaklar ki! Her yere adamlarını yerleştirdiler, istedikleri gibi at koşturuyorlar. Niye korksunlar ya da bu duruma son versinler ki. Şaşırtıcı bir durum değil. Usülsüzlüğe devam...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 4 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz