"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Sıcak Saatler
İletiTarih: 12 Şub 2009, 20:29 
Kullanıcı avatarı

Bana göre en kaliteli dizilerdendir. Eh Acı Hayat'ın açılıp bunun açılmaması olmazdı.
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan süperlerdi. Üstüne Nihat Nikerel, Kenan Işık, Mehmet Çepiç, Uğur Polat, Cem Kılıç, Ahmet Yenilmez, Selçuk Yöntem gibi efsane bir kadrosu mevcuttu. Cehennem Cevdet karakterini asla unutmadım, unutmayacağım da.

Keşke gene yayınlansa. Netten de bulmaz çok ama çok zor. Bazen atv'yi basıp kasetleri çalmayı düşlerim. :) Bizimkisi de manyaklık işte. :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Sıcak Saatler
İletiTarih: 12 Şub 2009, 20:36 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Bende unutamadığım ve Mehmet Aslantuğ'u tamamen tanıdığım diziydi. E.C.R'nin unutamadığı karakter olan Cehennem Cevdet gerçekten harikaydı, hele Mehmet Aslantuğ'a "kardeşlik" ve "zalım" kelimelerine bayılırdım. Birde Mehmet Aslantuğ'un adeta robotlaştığı ve insanları öldürdüğü sahnelerde o zamanlar için fena sayılmazdı.. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 Şub 2009, 20:39 
Kullanıcı avatarı

ne zaman tekrarı verilse dayanamam izlerim öyle bir dizi bu da :) (güncel dizileri değil eskileri konuşuyoruz bizde) :)

aslında burda da alay edilecek şeyler var.. yerli yersiz edebiyat parçalardı herkes.. herkes şair.. fazla ağdalı laflar bayar beni..

sedat yalçın efsane bi karakterdi. yalnız ben bu dizi kaç bölüm sürdü filan sonlarını hiç hatırlamıyorum. sedat sapıtmıştı bir ara abuk sabuk işler oldu senaryoda.. uçuk tipler girdi. sonra her şey nasıl oldu nasıl bitti bi okumak isterim bölüm özetlerini.. tekrarlarını izlerim demiştim ama bi noktadan sonrasını gerçekten hatırlamıyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Şub 2009, 20:46 

öyle bir kaç sahne kalmış aklımda,ve karakterler tabii ki... uzun zaman oldu yahu... troyun dediği gibi herkes şairdi,döktürürdü falan... arzum onan'sa oyunculuk yapmasın kardeşim... yani salak salak programlarla dolu öğle kuşağı,ama şu tür dizilere yer açmıyorlar be... yahu gece 5'te versinler süper babayı deli yüreği bunu falan valla izlerim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 12 Şub 2009, 21:29 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Hanno ninnoy hanna ninnoy diye bir müziği vardı o da sıcak saatlerin cenderesiydi ne zaman bir olay olacaksa hep o müzik çalardı.

Bir kaç müziğini hiç unutmadım daha...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Mar 2009, 21:43 
Kullanıcı avatarı

Ya hafta içi dizi veriyorlarya örneğin Avrupa Yakası kaç kere başa döndüler dönün şu diziyi verin işte .İzleniyor diye avrupa yakası baydı artık

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz