"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Prison Break
İletiTarih: 26 May 2009, 16:55 
Kullanıcı avatarı

Çok alışmıştım bu diziye. Daha dün gibi 4 sene önce CNBC-E'de ilk bölümünü seyrettiğim gün. Ahanda işte bu benim dizim demiştim ilk seyrettiğimde. Güzel bir final oldu.

---spoiler---
Kellerman'ın öldüğüne hiç inanmamıştım. Tekrar görünce sevindim. Cesedini görmedikçe kimsenin öldüğüne inanmayacaksın bu dizilerde.
---spoiler---

Bu arada hatırlatma, Final Break bölümü internete düşmüş. Altyazı henüz yayınlanmamış. Bilgilerinize.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 May 2009, 02:53 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

testerenecmi haber verdiğin için teşekkürler, sayende dün indirdim asıl final bölümünü ve bu gece altyazı çıkmasıyla izleyebildim.. Çoğu kişiyi tatmin etmeyen, benimse beğendiğim dizi finalinden sonra bir de bu film versiyonunda izlediğimiz The Final Break tam anlamıyla tatmin etti..

-----spoiler-----
Dizinin özüne dönüşü gibiydi, yine bir Prison ve Break macerasıyla kapanışı yaptık :) Böylece dizi finalinde Scofield'ın mezarına gittiklerindeki halleri biraz daha açıklığa kavuştu, çoğu kişi "niye yasta değil bu adamlar?" falan diye takılıp kalmıştı.. 3. defa Michael'ın bir hapisten kaçışını, daha doğrusu bu kez kaçırmasını izledik.. Öncekilerinde kaçış koca bir sezona yayılıyordu, bu sefer 2 saatlik bir filme sıkıştırdıkları için daha hareketliydi, gerçi öyle olması bile ilk sezonki kadar heyecan yaşatamadı, amma hayvani bir ilk sezon çekmişler aq bunlar da! :D
Bu arada sürekli Gretchen odaklı bir film olacağı söylentileri duyuyorduk ama kolpa çıktı! Evet onu da gördük ve yine baş dönmeleri yaşattı bize ( :D) ama rolü aynı ağırlıktaydı.. Zaten onun başrol gibi olması saçma olurdu..
-----spoiler-----

Neyse bu sefer gerçekten Prison Break'imize veda ediyoruz.. (Bak yine hüzünlendim :() Finalin böyle olması daha güzel oldu ama, herşey daha bir yerli yerine oturdu.. Şahsen daima çok güzel hatırlayacağım bir dizi olacak...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 May 2009, 02:14 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Final Break beklentilerimi pek karşılayamadı açıkçası. Yayınlanması şart birşey de değilmiş. Merak ettiğim iki konu vardı, Michael'ın ölüm tarihi ve Alex'in aşk hayatı.:D İkisine de tatmin edici açıklamalar gelmedi. Gretchen odaklı olacak rivayeti fos çıktı, yine de Gretchen güzel etki bıraktı her zamanki gibi.:D

Michael'ın ölüm sebebinin hastalık olmayacağını tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Kendini Sara ve Michael Jr. için feda etti. Sara ile son konuşması etkileyiciydi, Sara da ilk sahnede bayağı etkileyiciydi.:D Hiç olmadığı kadar güzel göründü gözüme orada.

İlk sezonki efsane kaçıştan sonra gelen atraksiyonlar hep biraz eksik göründü gözümüze. Burada da Michael'ın içeri girişi ve kaçış o şekilde oldu, ya çok basit oldu ya da yeteri kadar açıklayamadılar. Alex sezon finalinde olduğu gibi yine yamuk yapmayarak gönlümüzde bir kez daha taht kurdu.:D

---spoiler

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 02 Haz 2009, 13:38 
Kullanıcı avatarı

Zoraki yapılmış sanki Final Break. Beklentimin altında kaldı. Merak ettiklerimden bir tek Michael'ın nasıl öldüğünün sorusu yanıtlandı. Yani çekilmese de olurmuş.

---spoiler---

Herşeye rağmen, seni özleyeceğiz Prison Break. :(

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 22:24 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Yahu bu star'da yayınlanacak olan Prison Break ne iş? Epeydir reklamları dönüyordu şimdi reklam'da da görünce bilen birileri vardır diye sormak istedim, bölüm bölüm mü verecek napacak?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 16 Haz 2009, 22:57 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Prison Break'i "Büyük Kaçış" diye çevirmişler :roll: Fragmanında seslendirmeleri de gördüm biraz, tahammül edilmesi zor görünüyor.. Ama en azından "dublajsız izlemem" diyen, takıntılı örümcek kafalıların da adam gibi bir dizi görmesi sağlanmış olacak, insanlarımızı aptal yerli dizilerden biraz başlarını kaldırıp böyle cehverleri farketmesini sağlayacak diye umut ediyorum..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Haz 2009, 00:25 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Fragmanına denk gelmiştim geçenlerde, ayaküstü tüm diziyi anlattı adamlar orada tanıtım diye. Heyecanı kaçar mı diye düşünen yok. Üstüne bir de dublajla hiç çekilmez. Ha altyazılı izleyemeyenler kaçırmasın tabii, ondan sonra yerli dizi izlemekten vazgeçebilirler.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Haz 2009, 00:55 
Kullanıcı avatarı

iyi ki kurtlar vadisi pusu nun karşısında değil yoksa hiç şansı olmazdı.. zaten pusu daha kaliteli :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Haz 2009, 09:59 
Kullanıcı avatarı

Valla ne yalan söyleyim, yapacak birşey yoktu, can sıkıntısından izledim. Türkçe dublajlı olarak izlemek bir garip oldu tabi ama John Abruzzi'yi tekrar görmek bile yetti bana. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Haz 2009, 20:25 
Kullanıcı avatarı

Cnbc-e baştan verse keşke. Pazar, 22.00'da yayınlanacakmış yeni bölüm. Lost'tan sonra ilk sezonu izlerim netten.

En son E.C.R. tarafından, 05 Ağu 2009, 22:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 Tem 2009, 09:39 
Kullanıcı avatarı

Star'da izlemeye devam ediyorum. O saatte yapacak birşey olmadığından. Yalnız dublajlı hali hiçte kötü gelmedi bana. 2 bölüm üstüste vermesi de güzel. Reytingi de iyi demekki yayından kaldırmadılar diziyi.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 Tem 2009, 11:33 
Kullanıcı avatarı

Ben de dün sıkıntıdan 2.sezonun 12.bölümüne kadar izledim. Aslında devam etmeyi düşünmüyordum; ama Fringe de bitip Chuck'ın 2.sezonunun girdiğim sitelerde silindiğini görünce devam ettim.
Star'daki dublajlı versiyonuna da şöyle bir baktım. T-Bag'in seslendirmesi yerinde olmuş. Dublajda bir kusur bulmadım. İyi yapmışlar.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Tem 2009, 02:28 
Kullanıcı avatarı

Adım adım Final Break'e (4x18'deyim) giderken şöyle bir üç sezonu ve final sezonunun 17 bölümünü eleştirmek istedim gecenin bu saatinde başka işim yokmuş gibi.

S P O I L E R

İlk sezon-Fox'tan Kaçış:
Epey etkileyiciydi. Michael'ın abisini kurtarması için yaptıkları çok zekiceydi. İnanılmaz bir kurgusu vardı ilk sezonun. Ayrıca 4 sezon içerisinde senaryosu en iyi olan sezondu. Sırf ilk sezon için izlenmeli bu dizi. Açıkçası diğer üç sezonda ilkinden aldığım tadı alamadım. Bambaşka bir tadı mevcuttu ilk sezonun. Kimin ibne, kimin dost olduğunun belli olmaması, hapishane yaşamını bütün gerçekçiliğiyle göstermeleri, zekice hazırlanmış kaçma planı, T-Bag'i canlandıran Robert'ın muazzam oyunculuğu, vs vs vs dizinin ilk sezonunu sevme nedenlerim. T-Bag ve onu yorumlayan Robert için sayfalar dolusu yazı yazılabilir. Adam süper oynadı. Mike'ı da Linc'i de unutturuyor o performansla. Ancak bu kadar iyi oynanabilir bir psikopat rolü. Mike rolündeki oyuncu da oldukça sağlam performans çıkarmış.
İlk sezon çok iyiydi. temponun hiç düşmemesi, adrenalinin azalmaması beni bağlamıştı diziye. Senaristler dahi yahu.

2.Sezon/FBI'dan Kaçış:
Bu sezon kalite düşse de heyecan azalmamış. Tempo gene yüksek. Gene de sevmiştim bu sezonu. Abruzzi'yi oynayan oyuncu da süperdi. Çıkmasına bir yerde üzüldüm. Etkileyici performansından mahrum kaldık iki sezon. Ama bir yerde de sevindim, daha az kişiyle daha etkileyici olabilir dizi.
Etkileyici bölümleri olduğu gibi oldukça kötü bölümleri de mevcuttu. Fakat bölümleri ardı ardına izleyince bu çok etkilememişti beni. Fakat n'olursa olsun hep ters köşe yapması da diziye bağlığımı arttırdı 2.sezonu izlerken. Bu yüzden devam ettim diziye zaten. Aslında 2.sezonun ilk 5 bölümünü izleyip bırakacaktım, ama adamlar öyle bir sezon yapmışlar ki bu mümkün olmadı.
Diziye Mahonne karakterinin dahil edilmesi de ayrı bir güzellikti. 2.sezonda en etkileyici performansa sahip isimlerden birisiydi Mahonne'u oynayan oyuncu. R.Knepper gene muazzam bir iş çıkarmış.

3.Sezon/Sona:
Bu kez ilk sezonun tersi oluyordu. Mike içerde, Link dışarda. Fakat kaçış gene Mike'ın elindeydi. Zevkli bir sezondu (zevkli olmasının nedeni Panama'da çekilmesi) Eski arkadaşları (Brad-Mahonne-Mike-T/Bag) tekrar birlikte görmek zevkliydi. Sara'nın diziden çıkarılması kötü olmuştu. Fakat diziye Gretchen adlı karakterin eklenmesi oldukça iyi olmuştu. T-Bag bu sezon epey düşüşteydi. Çok etkileyici değildi. Bunun nedeni az rol alması olabilir. Kallerman sanırım bu sezon ölmüştü. Açıkçası üzülmüştüm. Michael gene dahiliğini konuşturmuş bu sezon da. Adamın kaçamayacağı hapishane yok sanırım. Yeterki destek verenler olsun. James de oldukça şaşırtmıştı beni.
İyi bir sezondu. Heyecan, tempo gene yüksek.

4.Sezon/Scylla:
18'e kadar izledim. Diziyi bitirmeme az kaldı yani. 4.sezonu çok fazla beğenmedim. Sıraya koysam sona yerleşirdi. Fakat n'olursa olsun ortaya zekice hazırlanmış bölümlerin çıkması da ayrı bir zevkti. Hani diğerlerine oranla zayıf bir sezon olsa da senaristler gene zekalarını konuşturuyorlar.
Bu sezon Brad'in ölmesine üzülmüş, Sara'nın geri dönmesine sevinmiştim.
Fakat Scylla'nın çalınması falan filan o bölümler oldukça iyiydi. Sonra dizinin gene Arap saçına dönmesi, entrikaların artması senaristlerin yolu zorladıklarının kanıtı. Gene de bu entrikalarla da 18'e kadar gelmeyi başardılar. Lakin Scylla çalındıktan sonra olayı daha da uzatmaları sözleşme gereği olsa gerek. Neticede 13 bölümle sınırlayamazlardı sezonu. Fakat heyecan dolu olması dizi düşüşe geçse de bunu unutturuyor.
Bu sezon en beğendiğim sahneler Michael ameliyat olurken beyninde geçmişe dönmesi ["her şey göründüğü gibi değildir"] ve DB'yle konuşmasıydı. Oralar oldukça etkileyiciydi.
Lost'un Jacob'ını da Ethan'ını da görmüş olduk.

S P O I L E R

Velhasılı kelam etkileyici bir dizi. Özellikle ilk sezonu. İkinci sezon da iyiydi ama sonraları düşmüş dizi. Özellikle dördünce sezonda. Üçüncü sezon da genel olarak iyiydi, ama ilk ikinin yanına yaklaşamaz. Gene de izlenmeli diyeceğim dizilerden birisi. Adamlar yapıyorlar, dedirten bir dizi.

En son E.C.R. tarafından, 05 Ağu 2009, 22:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Tem 2009, 18:06 
Kullanıcı avatarı

Son iki bölümü, yani dizinin finalini de bugün aradan çıkarmış bulunmaktayım. Final Break'i ise pazar 22'de Cnbce'den izlemeyi planlıyorum. 3 gündür bu kadar adrenalin, heyecan kalbime fazla geldi. :)
Yukarıda uzun uzadıya yazdım zaten. 4.sezon benim için en kötü sezondur ama heyecan, adrenalin bakımından da oldukça iyiydi. Özellikle finali. Yapımcılar bomba gibi bir final yapmışlar. Bir yerde General, bir yerde kardeşlerin annesi Christina arada da sıkışmış kalmış Fox River kaçakları... Ha bi de son sezonun temeli Scylla. Nasıl kaçacaklar, nasıl kurtulacaklar diye düşünürken ortaya Kellerman'ın çıkması beni kuşkulandırmadı desem yalan olur. Fakat gene iyi yırttılar. Sonda çalan parçaya da hasta oldum. Ama Mike'ın ölmesine de üzüldüm. Sonunda hepsini rahat bir nefes alırken görmek sevindiriciydi. Tabi o sandalyede General'i görmek de. T-Bag de ait olduğu yere, Fox'a geri döndü.

S P O I L E R

Final bölümü oldukça etkileyici olmuş. Lost'tan sonra en sevdiğim dizi oldu. Ne olursa olsun, son sezon düşüşe girmiş olsalar da ortaya süper bir dizi çıkardıkları su götürmez.

Dominic Purcell, Wenthworth Miller, Robert Knepper, Sarah Wayne, William Fichtner oyuncuları da sinemada daha fazla görmek isteriz. Umarım beyazperdeye geçmeleri uzun sürmez. William'ı bir tek The Dark Knight'ta izlemiştim. Diğerlerini henüz izleyemedim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 17 Tem 2009, 20:31 
Kullanıcı avatarı

Yalnız E.C.R. sana bir uyarı. CNBC-E Final Break'i 2 bölüm halinde veriyor. Ve bu hafta ikinci bölüm oynanacak. Yani bölümün son yarısı. Dikkat et yani.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online