S P O I L E RSon iki bölümü, yani dizinin finalini de bugün aradan çıkarmış bulunmaktayım. Final Break'i ise pazar 22'de Cnbce'den izlemeyi planlıyorum. 3 gündür bu kadar adrenalin, heyecan kalbime fazla geldi.
Yukarıda uzun uzadıya yazdım zaten. 4.sezon benim için en kötü sezondur ama heyecan, adrenalin bakımından da oldukça iyiydi. Özellikle finali. Yapımcılar bomba gibi bir final yapmışlar. Bir yerde General, bir yerde kardeşlerin annesi Christina arada da sıkışmış kalmış Fox River kaçakları... Ha bi de son sezonun temeli Scylla. Nasıl kaçacaklar, nasıl kurtulacaklar diye düşünürken ortaya Kellerman'ın çıkması beni kuşkulandırmadı desem yalan olur. Fakat gene iyi yırttılar. Sonda çalan parçaya da hasta oldum. Ama Mike'ın ölmesine de üzüldüm. Sonunda hepsini rahat bir nefes alırken görmek sevindiriciydi. Tabi o sandalyede General'i görmek de. T-Bag de ait olduğu yere, Fox'a geri döndü.
S P O I L E RFinal bölümü oldukça etkileyici olmuş. Lost'tan sonra en sevdiğim dizi oldu. Ne olursa olsun, son sezon düşüşe girmiş olsalar da ortaya süper bir dizi çıkardıkları su götürmez.
Dominic Purcell, Wenthworth Miller, Robert Knepper, Sarah Wayne, William Fichtner oyuncuları da sinemada daha fazla görmek isteriz. Umarım beyazperdeye geçmeleri uzun sürmez. William'ı bir tek The Dark Knight'ta izlemiştim. Diğerlerini henüz izleyemedim.