"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Prison Break
İletiTarih: 25 Kas 2008, 17:27 

43 sakika boyunca kalbiin atışlarını hissettim...
böyle bir heyecan olamaz...
şimdiye dek izlediğim en bölümdü desem yalan olmaz...
vay ki vay...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 26 Kas 2008, 03:15 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

4. sezon harika bir ivmeyle hareketlenmeye devam ediyor. Geçen bölümden sonra bu bölüm de mükemmeldi. Scofield'a saygılar, hayranıyız ailecek.:D
Tam şimdi ne olacak derken bölüm sonunda olay patladı, heyecana ve sezona son sürat devam. Asıl şimdi ne olacak?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 26 Kas 2008, 11:39 
Kullanıcı avatarı

Bir dahaki bölümün adı Deal or No Deal. Yani Var mısın Yok musun? :) Varım Hamdi bey. Bu diziye varım. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 28 Kas 2008, 00:35 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

4x11 ve 4x12yi üstüste izledim.. Siz düşünün yani halimi :) Sanki paraşütle atlama yapmışım da yere yeni inmişim gibi hissediyorum.. Adrenalin deyince Prison Break kardeşim, ötesi yok!

Çokbilmişler durmadan eleştirip durdu sezon başından beri, yok dizi sürünüyormuş, yok çocuk oyuncağına çevirmişler vs. vs. Bu insanlar Prison Break'i hiç tanımamışlar, her zaman sezon başı sönük gibi görünür, çünkü o bölümler şimdiki kalp durduran bölümlerin hazırlayıcısı olur, ilk 3 sezonda da böyleydi, hatta 3. sezon başı dizinin hiç tadı kalmadı muhabbetlerini dün gibi hatırlıyorum.. Şimdi de aynı şey işte :) Tamam ilk sezonki atmosferinde değil, zira zaten dizi 1 sezonluk planlanmış, devamına sonradan karar verilmişti.. Hal böyleyken, plansız bir şekilde 4. sezona kadar gelip, hala mükemmel bir zeka ile diziyi devam ettiriyorlarsa ayakta alkışlarım ben bu adamları..
Her seferinde aha diyorum, bu sefer klişe oldu hakkaten, ama hep de ters köşe olunmaz ki kardeşim, yatırıyor adamlar :) Al işte 4x12 finali, Self şok etti.. Ne olacak şimdi, tahmin edebilen beri gelsin!

Valla keşke her sezon farklı bir konseptle 4 sezon daha sürse! Çünkü adamlar bizim gibi değil, uzatsalar da b.kunu çıkarmıyorlar.. İddia ediyorum böyle 40 dk.lık nefessiz heyecanı Lost dahil başka dizide bulamayız, hala sürüyorken kıymetini bilelim, tadını çıkartalım ;)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Arl 2008, 22:16 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ana olay çözüldü, şimdi kovalamaca zamanı. Herkes birşeyin peşinde, ortalık fena.

Amerika'da vizyona giren Transporter 3 filminin kadrosunda T-Bag'imiz Robert Knepper görünüyor. İlk iki filmi alalım sıraya. Umarım küçük bir rol değildir, Mahone'u oynayan William Fichtner'ın çok kısa bir rolü vardı The Dark Knight'ta. Sinema ve dizi camiası çok mu uzak birbirine ki bu kadar kaliteli dizi oyuncuları büyük roller kapamıyor sinemada?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Arl 2008, 23:08 

sözlükte bir yorum okumuştum dikkatimi çekmişti epey...
Self malum olaylara girmemiş olsaydı Scofield'ın planı ne olacaktı demişti biri...
soru gayet mantıklı duruyor ama belki buna da açıklık getirirler sabırlı olmak lazım...
dikkat edilirse bölüm şöyleydi böyleydi demiyorum,gerek yok yani =)
Scofield yahu...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 04 Arl 2008, 23:26 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

az önce bitti 4x13.. hayranım bu diziye yaa, başka söyleyecek söz bulamıyorum :) krts iyi demiş, Scofield yahu daha ne olsun :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Arl 2008, 23:28 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Kendimizi garantiye almak zorundaydık, o yüzden aldım parçayı tarzı bir açıklama yapardı Scofield Self'e. Ambulans falan geldikten sonra haber verirdi. :D Bir güvensizlik ortamı oluşurdu tabii ama şu durumdan iyi olurdu her haliyle.

Benim aklıma takılan T-Bag'in niye Self için çalıştığı. Self'in resmi bir görevi kalmadı, T-Bag'i teslim etme durumu yok yani. T-Bag çıkıp gitse ne olacak? Maddi bir çıkar vardır aralarında diye düşündüm ama öyle bir konuşma geçmedi galiba aralarında. :roll:

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 05 Arl 2008, 00:03 

T-Bag bildiğin tırsıyor valla,tek gayesi hayatta kalmak şu an,ki karşısında Fox River öküzlerinden biri olmadığının da farkında ki saldırıya geçemiyor çolak haliyle =)
başka da birşey gelmedi aklıma,zaten bu diziyi öyle açıklama arayarak falan izlemiyorum,Lost o görevi yeterince görüyor zaten,burada rahat olmak lazım :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Arl 2008, 01:55 

414'le beraber birisi sözlükte General'la Lisa arasında geçen konuşmaya dikkat çektikten sonra,General'ın Michael'ın hasta bakım ünitesinde elini tutmasından bahsetmiş... Devam etmeye gerek yok sanırım... Michael'ın babası hakkında hala elle tutulur bilgilerimiz olmamasını da gözönüne alırsak Michael'la Lincoln'ın babası yoksa vsvs... 406'yla yükselişe geçen,412'yle eski "oha"larımıza döndüren dizi bu temposuyla beraber kalan 2 bölümle daha noktayı koyacak gibi... Ancak kalan bölümlerinin tarihinin halen belli olmaması insanı 5.sezon şüphesine düşürmüyor değil... Başlarda çok karşı çıktım ama devamlı "bitecek" dediğimiz yerlerden sonra ucu açık sorular gelmesi fena yanılttı... Ha şu an yüzde99 bitmesini istiyorum ve de x,y,z ölmesin vsvs gibi aptal triplerim de yok(çok kişide var =) ) Efsane bir son daima ilk tercihimdir... bkz Deli Yürek... ne alaka lan şimdi..?

edit : 415 castında Charles Westmoreland ismi gözüküyor... 3 sene sonra bu isim kadroya eklendiğine göre epey önem teşkil eden bir flashback sahnesi bizi bekliyor gibi... Ama 415'i gelecek hafta izleyemeyeceğimizi düşünüyorum. Zaten uzun süredir ara vermeden her hafta yayınlanmıştı ve tahminimce en az 1- 1.5 ay kadar uzak kalacağız. Yanılabilirim de tabii...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 10 Arl 2008, 02:10 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Çok heyecanlı bir kovalamaca yaşandı üç grup arasında. Michael'ın hastalığı bıraksa kazanan onlar olacaktı ama şimdi en kötü durumda olan onlar. Linc'den Scylla'yı bulmasını istedi General, bir de dosya tutuşturdu eline. "Mezartaşı II" dosyasından neler çıkacak bakalım? Teşvik edici olacağına göre LJ hakkında olabilir, söylenene göre Westmoreland hakkında da olabilir. Mezar taşı falan, çağrıştırıyor hani...:D
Michael'la Linc'in babasının General olduğunu düşünmüyorum, ilk sezondan beri Şirket yüzünden başlarına gelmeyen kalmadı, iyi niyetli davranışlar değildi hiçbiri.:D Belki bir umut Michael'ı Şirket için çalıştırmak için ameliyatı gerçekleştirmek istiyor olabilir. Yanılma payı her zaman mevcut tabii.
T-Bag ve Mahone da fena oyuna geldiler, onların durumları ne olacak acaba?

Prison Break klasiği, sezon sonlarına doğru tempo tavan yapıyor. Kalan son iki bölümde aşırı doz adrenaline hazır olalım.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 10 Arl 2008, 03:37 

10 Aralık 13.00'dan 18.30'a kadar Prison Break ilk 5 bölümüyle CNBC-E ekranlarında...
Acımam izlerim...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 16 Arl 2008, 22:21 

ilginç bir bölüm oldu 415. ameliyat sahnesi biraz sınırı aşıp fantastikliği aşmış gibi durdu,ne oldu anlayamadık yani,top kadar tümorü lap diye çıkardı herifler,araya da bir sırat köprüsü sıkıştırmışlardı ki ulan yeter dedim artık her dizi filmde aynı sahne =) gerçi Michael'in rüyası olaya renk katmış olsa da "eh" bir sahneydi... Şirket'in bildiğimiz şirket olmadığını öğrendik,bizimkilerin validesi onlara çalışmış falan ama işin içine babasını da katınca hayli karışık ilişkiler yumağı bizi bekliyor diyeceğim,diyemiyorum çünkü imdb'de son bölüm olarak 416 gözüküyor,ama resmen yepyeni bir hikayeye giriş yapacaklar gibi duruyor 415 sonu itibarıyla. bir bölümde de herşeiyn çözüleceğini sanmıyorum yani. Önümüzde bir sezon daha var gibi gözüküyor. Şu da var ki T-Bag,Gretchen,Self,Sucre,Alex gibi karakterler her belanın içinden çok ince nüanslarla kurtuluyorlar,bu çok dikkat çekici. AKla şeytan giriyor işte bunların çoğu yeni sezonda da olacak o yüzden ölmüyorlar diye ama işte falan fistan...
son 6-7 bölümdeki heyecanı seneye de yakalayabilirlerse devam etsinler,ama yok akıl mantık sınırlarının dışına çıkıp heyecanı kaçıracaklarsa bitirsinler. boş boş konuşuyoruz kararı vermişlerdir çoktan =)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 17 Arl 2008, 18:52 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Westmoreland geldi, Michael'ı aydınlattı geri gitti. "Hiç birşey göründüğü gibi değildir." sözünü birkaç kere tekrarlayınca bir şeyler çaktı Michael'ın kafasında. En başından beri Scylla'nın sadece "kara kitap" olmadığı söyleniyordu, nihayet öğrendik işin aslını. Düşündüğümüz kadar kötü değilmiş aslında Şirket. Michael'ın ameliyatında kullanılan teknoloji gibi birçok şey saklanıyormuş içinde. Bu durumda yeni sahibinin kim olduğu daha çok önem taşıyor. Scylla'yı çalan adam telefonda bir kadınla konuştu, bu bölüm gündeme gelen anne telefondaki kişi olabilir mi diye düşünüyor insan ister istemez. Önceden Şirket'te çalışmış bir de, Michael'dan önceki tek ameliyatı da onun olmuş olması muhtemel.
Sucre'nin gitmesine üzüldüm, dizi devam edecekse bir şekilde geri döner umarım.
Bir sonraki bölümün tarihi imdb'de görünmüyor. Son bölümde ortaya çıkan yeni olaylarla beraber ben de dizinin bu bölümde biteceğini düşünmüyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 19 Arl 2008, 01:20 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

dün akşam izledim 415i yorum ancak şimdiye kaldı.. prison break tıpkı 3. sezonki gibi durgun gibi başlayıp ilk 10 bölüm geçtikten sonra efsane bölümlerle inanılmaz zevk vermeye devam ediyor.. hatta bana göre bu sezon 3. sezonu da geçti, son bölüme bakılırsa 16 bölüm olduğu söylenen 4. sezon dizinin finali olmayacak gibi.. aslında sezon uzatılsa 25 bölüm falan olup öyle bitirseler güzel olur, ama bir sezon daha uzarsa da hiç gocunmam, adamlar öyle bir dizi yapıyor ki oturduğumuz yere çivileniyoruz resmen!
son bölümde sırf scofield'ın ameliyat sahnesi yetti zaten, o eski hapishane odasını, üstündeki hapishane kıyafetleri ve Westmoreland'ı görmek çok güzeldi.. yabancı diziler bizimkiler gibi değil işte bir adam diziden çıksa dahi 3 sezon sonra kısacık bir rol için bile oynayabiliyor, çünkü bizimkiler gibi kavga ederek ayrılmıyorlar, profesyoneller..

bu arada bir istihbarata göre Wentworth Miller Fransız "Canal +" ya verdiği röportajda bu sezonun final sezonu olacağını, eğer uzarsa bunun para kazanmak için yapılacağından artık dizinin bir parçası olmak istemeyeceğini söylemiş, ne kadar doğru bilmiyorum, doğruysa da takdir ediyorum...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 76 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online