4x11 ve 4x12yi üstüste izledim.. Siz düşünün yani halimi

Sanki paraşütle atlama yapmışım da yere yeni inmişim gibi hissediyorum.. Adrenalin deyince Prison Break kardeşim, ötesi yok!
Çokbilmişler durmadan eleştirip durdu sezon başından beri, yok dizi sürünüyormuş, yok çocuk oyuncağına çevirmişler vs. vs. Bu insanlar Prison Break'i hiç tanımamışlar, her zaman sezon başı sönük gibi görünür, çünkü o bölümler şimdiki kalp durduran bölümlerin hazırlayıcısı olur, ilk 3 sezonda da böyleydi, hatta 3. sezon başı dizinin hiç tadı kalmadı muhabbetlerini dün gibi hatırlıyorum.. Şimdi de aynı şey işte

Tamam ilk sezonki atmosferinde değil, zira zaten dizi 1 sezonluk planlanmış, devamına sonradan karar verilmişti.. Hal böyleyken, plansız bir şekilde 4. sezona kadar gelip, hala mükemmel bir zeka ile diziyi devam ettiriyorlarsa ayakta alkışlarım ben bu adamları..
Her seferinde aha diyorum, bu sefer klişe oldu hakkaten, ama hep de ters köşe olunmaz ki kardeşim, yatırıyor adamlar

Al işte 4x12 finali, Self şok etti.. Ne olacak şimdi, tahmin edebilen beri gelsin!
Valla keşke her sezon farklı bir konseptle 4 sezon daha sürse! Çünkü adamlar bizim gibi değil, uzatsalar da b.kunu çıkarmıyorlar.. İddia ediyorum böyle 40 dk.lık nefessiz heyecanı Lost dahil başka dizide bulamayız, hala sürüyorken kıymetini bilelim, tadını çıkartalım