"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Masumlar
İletiTarih: 25 Mar 2009, 00:12 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Özgü Namal bir süredir uzak kaldığı televizyon ekranlarına bir Osman Sınav dizisi ile dönüyor.

Çok yakın da atv'de yayınlanmaya başlanacak 'Masumlar' adlı dizinin göz kamaştıran bir oyuncu kadrosu var. İki kadın ile bir erkek arasındaki geçmişten izler ve tortular taşıyan bir aşk üçgenini konu alan dizide Özgü Namal'a, Demet Evgar ve Türkiye için "sıfır kilo metre" bir oyuncu olan ama ABD ve Avrupa'da iyi tanınan Kenan Ece eşlik ediyor. ABD'de tiyatro eğitimi gören ve çeşitli oyunlarda rol alan Ece, ayrıca İrlanda'da çekilen iki dizide de rol aldı. Belli ki Osman Sınav yine ilginç bir keşifte bulunmuş. Peki hepsi o kadar mı? Tabiiki değil. Dedim ya, dizinin kadrosu yıldız kaynıyor. Burak Sergen, Hatice Aslan, Rıza Akın, Güneş Hayat ve Teoman Kumbaracı başı gibi çok değerli oyuncular 'Masumlar' için biraraya geliyor. Yapım ve yönetimini Osman Sınav'ın üstlendiği dizinin müzikleri ise Aria tarafından hazırlanıyor. Pazartesi günü "motor" demeye hazırlanan dizinin, bu ay sonu ya da nisan başında atv ekranlarına gelmesi bekleniyor. 'Masumlar' üç masum ama tutkulu insan arasında geçen bir öyküyü anlatıyor. Delikanlı, büyük bir psikolojik travma yaşadığı ayrılık öyküsünün ardından "Ne olursa olsun ben kimseyi aldatmayacağım" diye kendi ne söz veriyor. Başka bir kadınla evlendikten sonra tüm hayatını kariyerine adıyor. Çalıştığı şirketteki pazarlama müdürlüğü pozisyonu, onun tek hedefi haline geliyor. Ama bir gün bakıyorki, sürpriz bir atama ile eski sevgilisi o koltukta... Bir yanda karısı ve kızı, diğer tarafta kendi kendine verdiği söz ve yüreğinde eski sızılarla bocalamaya başlıyor. Daha önce de yazmıştım. Osman Sınav'ın 'sert' dizilerini eleştirdiğim günlerde o, 'Pars: Kiraz Operasyonu' filminin galasında tüm basın mensuplarının için de şöyle demişti: "Yeni bir projem var. Yüksel Aytuğ için bir de aşk dizisi çekeceğim..." Osman Ağabey ile konuştum. "Bak, sözümü tutuyorum" dedi. Çok mutlu oldum...

Yüksel Aytuğ

---------------------------------------
Eski gelenekleri bozmayayım, sırf Özgü var diye konuyu açan ben olayım dedim :) Dizinin konusu pek çekici değil, başroldeki Osman hocanın yeni keşfi (!) nasıl çıkacak bakalım.. Muhtemelen Özgü karısını oynuyor, Demet de eski sevgiliyi.. Bu Demet de iyi oyuncu ama çok uyuz bir suratı var kadının ya! :-| Yeri geliyor çok seksi, ama çirkin de buluyorum ben.. Bi tuhaf yani, neyse..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İleti başlığı: Re: Masumlar
İletiTarih: 25 Mar 2009, 00:14 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Özgü Namal'ın başrollerde olduğu Masumlar dizisinden bir röportaj

Özgü Namal : Bu Ekibi Alıp rahatlıkla bir sinema filmi çekebilirsiniz.

Uzun aradan sonra setlere geri döndünüz.Kaç yıl setlerden uzaktınız ?

İki yıl oldu.Ekranlara Osman Hoca ile geri dönüyorum.Dizi çekmeyi seviyorum aslında ama durumların elverişsiz olması nedeniyle uzak kalmayı tercih ettim.Artık tahammül edemez hale gelmiştim.Ama bu seti sevdim.Şartlar ve çalışma sistemimiz çok güzel.Ne kadar huzurlu bir set olursa,ekrana yansıması da o derece iyi olur.

Dizide canlandırdığınız "Zeynep" nasıl bir karakter ?

Zeynep,yeni evli genç bir kadın.Kocası Kaan ile büyük bir aşk yaşıyor.Daha sonra hikayede bir çatışma olacak.Çatışmanın karakterleri hangi şartlara getireceğini,karakterlerin nasıl dönüştüğünü ve değiştiğini göreceğiz.

Susmamak Gerekir

Evliliğini ayakta tutmaya çalışan güçlü bir karakter mi Zeynep ?

Evet,Güçlü bir kadın.Ama evliliğini ayakta tutmak yerine başına gelen olumsuzluklara reaksiyon göstermeyi,duygularını saklamamayı bilen kadın.Susmak kabullenmek ya da soyutlamak yerine başına gelen durumla başeden biri.Bu güncel bir konu...Evlilikler,aşklar birtakım olaylardan sonra bozuluyor ama önemli olan susmamak,altında kalmamak,başına gelen şeylere itiraz etmektir.Ne yaşanırsa yaşansın,iyi ya da kötü,her şey değişir.Önemli olan budur.Başına gelenleri ilgilenmek yerine değişimi ve dönüşümü seçmek gerekiyor.

Neden bu projede yer almak istediniz ?

Nedenlerlen biri senaryodaki aşk hikayesidir.Uzun zamandır aşk dizisi çekmek istiyordum."Bir gün bunu yapsak" diye konuşurduk Osman Abi'yle.Hayat bizi bu noktaya getirdi.Sesli çekimi çok seviyorum.Dublaj oyunculuğunu sevmiyorum ve bunun işi öldüreceğini düşünüyorum."Masumlar'da kendimi sinema filmi çeker gibi hissediyorum.Bu ekibi alıp bir bir sinema filmine koyarsanız hiç eksiklik hissedilmez.

Kriz döneminde böyle bir işe başlamak sizce riskli mi ?

Risk her dönemde var.Bizim sektör başlı başına kriz bence ! Kriz olsa da olmasa da her zaman bir riskle başlarsınız.Ayakta kalabilmek için işin devamını getirmek gerekiyor.Bundan iki yıl önce de girsek risk olacaktı.Bir de krizler bir son gibidir ama bence başlangıçtır.

Osman Bey ile daha önce de " Kurtlar Vadisi'nde çalışmıştınız.Uzun bir aradan sonra yeniden birlikte çalışmak nasıl bir duygu ?

Evet geri döndüm.Osman Hoca beni ilk uzun soluklu ve popüler işimde oynatan,hiç tanınmazken bana başrol veren yönetmenlerden biridir.Ona her zaman minnattarım.Aramamızda önemli bir bağ var.Hocayla çalışmak her zaman güzel olacak.

Gündeminizde yeni bir sinema filmi projesi var mı ?

En son "Güneşin Oğlu" ile sinemalardaydık.2008'de de "İncir Çekirdeği'ni çektik ama henüz vizyona girmedi.Önce festivallere gire.Cannes yolculuğuna çıkacak yani...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Mar 2009, 18:38 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Hoca'nın bu dizisi banada pek ilgi çekici gelmedi, tamam aşk konulu bir dizi çekecek ama ne bileyim hiç ilgimi çekmedi. Tabi Özgü Namal dikkatimi hemen çekiverdi. :P

Yeni no name oyuncu bakalım nasıl olacak, hoca hep no name isimlerle çalışmayı çok seviyorsada bununda belli bir riskleri var ama inş. iyi bir kariyer yaparda tutunur bu sistemde.

Birde Demet Evgar konusunda da Olcay'a katılıyorum, kadının öyle bir surat ifadesi var ki bazı yapımlarda öyle bir seksi oluyor ki inanamıyorsun ama bazende çirkinleşiyor.. TürkMax'te ki dizisine arada bakıyorum da orada da bazen çok seksi bazen çirkin oluyor..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Mar 2009, 20:23 
Kullanıcı avatarı

osman hoca 3 diziyi birden nasıl idare edecek çok merak ediyorum..

1 tane yap adam gibi yap be hoca...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 25 Mar 2009, 20:39 
Kullanıcı avatarı

ah özgü o ince belindennn... eeööeee bakalım nasıl bi dizi :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Mar 2009, 21:12 
Kullanıcı avatarı

Diziyi izlemeyi planlamıyorum. Osman Hoca da iyice havalandı, eskiden iki dizi yapardı, şimdi üç. Bunlardan da sadece birisi kaliteli, o da arkasında Yiğit Güralp olduğu için. Alayına İsyan, zaten çakma bir Muro dizisi. Murovari yani.
Masumlar da çok orijinal değil. Bu da Özgü var diye izlenir.
Sırf Osman Sınav olduğu için izlenecek dizi yok yani bu üç dizisi içerisinde. Osman Hoca iyice düşüşe geçti. Hoca da coğrafi keşifler gibi mübarek. Keşfetmediği yer bir Amerika kalmıştı. Yakında Yeni Zelanda'dan birisini de keşfeder. İnşallah bir gün beni de keşfeder. :D
Kutay da iyi demiş, bir tane yap adam gibi yap diye.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 14 Nis 2009, 23:29 
Kullanıcı avatarı

Demin resmi siteye girdim. Gerçi resmi olup olmadığına emin değilim. Çünkü çok dandik yapılmış. :) Sınav'ın parası mı azaldı acaba? Diğer siteleri çok daha iyi.
Sağlam bir kadrosu var dizinin. Burak Sergen, Hatice Aslan, İki Aile'de manyak bir genç mafya adamını canlandıran Gökçe Uzyol, Teoman Kumbara. ve her dizide olduğu gibi Oğuz Galeli. :D Osman Sınav, vazgeçmeyecek anlaşılan Oğuz'dan. Her dizide ona bir rolü var. Sırtı yere gelmez artık Oğuz'un.

Sanırım bu dizi de cuma günü yayınlanacak. İzleyeceklere duyurulur.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 21:23 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Tv'de tanıtımının sonuna denk geldim geçen gün, Özgü'nün yeni saç imajı falan bayağı güzel olmuş, bu haliylede gerçekten harika bir kadın... Haa izleyecek misin diye soran olursa, hayır ama belki ilk bölümüne bakarım...

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 21:07 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Hemen hemen her projesiyle olay yaratan ve izleyicileri bağlayacak yapımlara imza atan Osman Sınav son olarak ''Masumlar'' isimli diziyi izleyicilere sunacaktı. 'Aşk mı sadakat mi?' sorusunu sorgulayan ve Özgü Namal, Hatice Aslan ve Demet Evgar gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizinin tanıtımları ATV ekranlarına dönmeye başlamıştı.

Tanıtımları dönen ve ilk bölümünün çekimleri tamamlanan diziyi izleyen ATV yönetimi, senaryo yüzünden Osman Sınav ile anlaşmazlık yaşadı. Bu anlaşmazlık üzerine, Osman Sınav dizisi için yeni kanal arayışlarına girdi.

Olan yine bahtsız izleyiciye oldu. Tanıtımları yayınlanan ve yayın tarihi bile beli olan diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler, yeni kanal bulunana kadar bir süre daha beklemek zorunda.

Eminim senaryoda müstehcen bişey buldukları için istememişlerdir akp nin uşakları.. böylesi daha iyi oldu, ne olursa olsun bizde hatrı olan Osman hoca gibi bir adamın böyle bir kanalda iş yapmasını istemezdik.. ama gidip trt gibi bi kanalla da anlaşmaz umarım..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 21:42 

bihter behlül tarzı yiyiş sahneleri olsun özgü'nün.. oktay'dan da ayrıldı.. cesurluğunu konuştursun artık :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 07 May 2009, 21:33 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

OS verir diziyi trt'ye, ne de olsa yeni kanal'ını buldu hoca..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 May 2009, 20:02 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Dizi yalan oldu galiba, kimseden ses seda yok..

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 21 Haz 2009, 01:02 
Kullanıcı avatarı

Dizi, filme dönüştü Boyofhell. Sanırım senin bahsettiğin de bu filmdi. Ya da Osman Sınav iki filmle dönecek beyazperdeye:

Masumlar' dizisi sinema filmine döndü

Osman Sınav'ın senaryosunu yazıp, yönetmen koltuğuna oturduğu 'Masumlar' dizisi; son anda sinema filmine dönüştü. Başrolleri Özgü Namal ile Kenan Ece'nin paylaştığı filmin yeni sezonda vizyona girmesi planlanıyor.

ÇEKİMLER BİTMEK ÜZERE
Çekimlerin bitmek üzere olduğunu söyleyen Osman Sınav, "Güncel hayatımızda yaşanan hikayeleri izleyiciye çok farklı boyutta aktarıyoruz" dedi. 'Masumlar'da; eski aşkıyla karşılaşan evli bir erkeğin yaşadığı ikilem konu ediliyor.

Dizifilm

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 24 Haz 2009, 13:45 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Valla bilemiyorum E.C.R. sitelerin birinde yazıyordu, bir kaç tane sinema filmi için çalışmalara başlamış hatta birisinin cast'ını falan neredeyse bitirmiş. Diğer filmide sanırım oğlu yapacakmış, haberi bulursam eklerim buraya ama hatırladığım kadarıyla böyle birşeydi haber.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz