"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 103 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Chuck
İletiTarih: 12 May 2009, 23:39 

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 25 Haz 2009, 20:54 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ben de 2 gün önce bitirdim 2. sezonu.. krts'nin şuna benzer bir lafı vardı; "Chuck belki en müthiş, en kaliteli dizi falan değil, ama en sevdiğim dizi" Ben de buna aynen katılıyorum, kendini bu kadar sevdiren bir diziye pek rastlamamıştım, şu an en sevdiğim yabancı dizi konumuna gelmiş durumda Chuck :)

İlk sezon daha basit, bolca güldürüp eğlendiren bir sezon olmuş.. Baş karakterler Chuck, Sarah ve Casey'in yavaş yavaş geçmişlerini öğrenirken, her bölümde ayrı ayrı operasyonlarda hem gülme krizlerine giriyor, hem de karakterleri tanıyıp seviyor izleyici.. Buy More zaten ayrı bir alem, sırf orada yaşananlar için ayrı bir komedi dizisi bile çekilebilir! :D Başta Morgan olmak üzere Jeffster ikilisi ( :)) , Anna, Koca Mike vs. her biri ayrı bir gülme sebebi :)
2. sezon dizi hiç beklenmedik derecede bir yükselişe geçiyor, daha önce krts ve Medcezir'in belirttikleri gibi ilk sezonun son 6-7 bölümü birbirinden harikaydı.. Chuck'ın odasındaki Tron afişinin arkasına baktığı bölüm finalinden sonra diziye büyük bir heyecan geldi, daha sonra başlayan Orion mevzuları müthiş zevk verdi..
Finalden önceki bölümde veda sinyalleri var gibiydi, birçok kişi bu yüzden korku yaşamış ama ben 3. sezonun geleceğini bildiğim için rahattım :) Yoksa ben de endişelenirdim kesin.. Finale ise söylenecek söz yok, özellikle son 10 dk destan yazmışlar.. "Guys, i know kung fu" :D

Tekrar baştan, sindire sindire, birçok sahneyi başa alarak tüm bölümleri izleyeceğim kesin :) Mart 2010'a kadar başka türlü zaman geçmez zaten :(

Not: İlk defa sarışın bir kadına aşık olma noktasına geldim! Yvonne, bitanesin! 8-)
Bu arada.. Forza Chuck Bartowski! :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Haz 2009, 20:48 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

Buradaki yorumlardan dolayı bir kaç aydır cnbc-e de izliyorum. Aslında baştan başlamak lazım ama ben meraktan bir kaç bölüm izleyince epey sardı ve her hafta izlemeye başladım.

Chuck'un ortağı olan sarışın bir hatun var, bahsettiğiniz sarışın hatun o ise harbiden aşık olunabilecek bir kadın. :)

Ayrıca bu kadar az bölümünü izlememe rağmen bende forever Chuck Bartowski diyorum.. :P

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 22:53 
Kullanıcı avatarı

Yvonne tabi ki esas hatunumuz ama birer bölüm girip çıkan hatunları da unutmamak lazım hacılar, ben unutamıyorum valla :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 22:59 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Katılıyorum, özellikle Chuck'ın eski sevgilisi Jill'i oynayan Jordana Brewster hayran olduklarımın başında geliyor :oops:

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 23:08 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

104'te oynayan Mini Anden o konuda favorim. Yvonne'un üstüne tanımam tabii, ne bu dizide ne başka yerde. :D

Cnbc-e hafta içi 21:00'de 2. sezon tekrarlarını veriyor. Kaçıncı baskı olursa olsun izlenir. Bugün 201 yayınlandı, yarın 202'den devam. Çok güzel bölümdü o da.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 23:13 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ben de tv'den değil de kendi elimde bulunan bölümleri tekrar baştan sarıp izlemekteyim, 2x03'e geldim.. Bu arada 202'deki oynayan ateşli hatunun adı ne, var mı bilen? :) Hani Chuck'ın tavlamaya çalıştığı?

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 06 Tem 2009, 23:22 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

http://www.imdb.com/name/nm0164918/

The O.C.'de oynamış daha önce, Lou'yu oynayan Rachel Bilson gibi. O dizi de izlenecekler listemde.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Tem 2009, 00:17 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Hmm Melinda, ismi de kendisi gibi davetkar :D Kadındaki dudaklara, gözlere bak yaa, korkutuyor adamı :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 07 Tem 2009, 00:50 
Kullanıcı avatarı

Ne Yvonne, ne Melinda... Tek geçerim seni Emilya. :D
Bu aralar 2.sezona başladım. Yayınlandığında 15.bölümden itibaren izlemiştim. Amacım 15'e kadar izlemek. Çok güzel bir dizi. İyi gidiyor. 3.sezonu halatla çekiyorum.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Tem 2009, 19:54 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

cnbc-e sağolsun ikinci sezon'u izledim, şu derslerden ve bazı olumsuzluklardan kurtulur kurtulmaz ilk sezonundan itibaren hızlı bir giriş yapacağım Chuck'a. :)

Kara Dul Melinda'nın dudakları ve gözleri hakikaten acayip, o dudaklarla çok şey sömürür... :D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 11 Tem 2009, 20:58 
Kullanıcı avatarı

Pazartesiden perşembeye hergün saat 21'de yayınlanıyor. Kaçıranlar olursa da cumartesiler peşpeşe 4 bölüm yayınlıyorlar. Sevdim cnbc-e'yi. Zaten dizisi kalmadı. Mecbur tekrarları verecek. Umarım yeni sezona yeni dizilerle başlar. Prison ve bir iki dizi daha final yapacakmış bu ay.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Ağu 2009, 15:28 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Ağu 2009, 22:53 
Kullanıcı avatarı

Afiş dehşet olmuş. Her şey yerli yerinde.
Cnbce'den bölümleri takip ediyorum. Perşembe günü sona erecek ikinci sezon. İlk sezonu halen izlemiş değilim, nette arattığımda bir sürü bölümün silindiğini gördüm. Bir sezon eksik bir şekilde izledim ikinci sezonu. Kaçırmamaya çalışsam da bir beş bölümünü kaçırmışımdır bugüne kadar. Bugünkü ve diğer iki bölümü netten izlemiştim haziran ayında. O yüzden bugunkü bölümü kaçırmak sorun olmadı benim için. Neyse zaten hangi bölümden dalsak anlayabileceğimiz bir senaryoya sahip. Öyle olmasaydı ikinci sezonu izleyemezdim.

Gelelim diziye. İyi, hoş bir dizi. Benim için eğlencelik dizilerden. Yani Lost'un, Prison Break'in karşısına geçtiğim gibi geçmiyorum bunun karşısına. Chuck'ı sırf eğlenceli bir kırk dakika geçirmek için izliyorum. Yani ilerde n'olacak, nasıl bekleyeceğim yarını, gibi heyecanlar oluşmadı bende.
Eğlencelik bir dizi. Ama dizide hiç yaralanma falan olmaması da şaşırtıcı. Onlarca kurşun sıkılıyor (örneğin helikopterden ateş yağarken Casey'nin helikopterin karşısına geçip helikopteri indirmesi ve ona bir şeycik olmaması) ama hiçbirine bir şey olmuyor. Özellikle de Chuck'a. Bu ayrıntıyı es geçemiyorum doğrusu. Ayrıca çoğu zaman gereksiz diyaloglar oluyor. Artı esprileri de oldukça zorlama olmuş. Bütün klişelerine, zorlama esprilerine, mantık hatalarına rağmen eğlenceli bir dizi ve güldürmese de keyifli vakit geçirtiyor. Fazlasını da beklemiyorum. Ama bir Lost'a, Prison Break'e duyduğum heyecanı buna duymuyorum maalesef.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Ağu 2009, 23:52 

lan hem izlemiyosunuz hem de yorum yapıyosunuz be.. mesajında kaç tane yanlış var.. saçmalık demiyorum bak.. yanlış yani.. yazdıklarının farkında bile değilsin.. biri atlaya atlaya izler biri ilk sezonu hiç izlemez.. ağzına ettiniz dizinin ya.. bu diziyi izlemek için biraz donanımlı olunması gerekiyor kimse kusura bakmasın.. bir espriyi çakabilmek için oralar hakkında,dil hakkında,bir sürü şey hakkında az da olsa bi bilgi sahibi olmak.. kimseler bilmezken daha iyiydi ya.. moda oldu biraz ve her moda olan şey gibi bunun da boku çıktı.. aa dur bi film yakaladım ama son 10 dk izliyim de yorum yapıyım foruma.. chuck için şu forumcuğa msj yazdım gene lan.. tekrar ediyorum.. anlamıyosanız izlemeyin kardeşim.. sonra böyle saçmasapan garip garip yorumlar çıkıyor.. gözünüzle izleyin gözünüzle.. illa ki izlicem ezik kalmıcam vs diyosanız da.. öf lan.. house a başlamayı düşünüyorum lan ama 5 sezon.. neyse ya 5.sezonu izlerim yeter bana.. sonra da yorum yazarım bilmiş bilmiş her takıldığım mekana.. düz adam dizisi değildir chuck bunu isteyen soksun kafasına.. lost bile sırıtmaz düz adamların repertuarında ama chuck sırıtır işte kardeşim.. öf çav.. ecr sana patladı ama deidklerimin çoğu genele yani.. tekrar çav..

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 103 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online