Ben de 2 gün önce bitirdim 2. sezonu.. krts'nin şuna benzer bir lafı vardı; "Chuck belki en müthiş, en kaliteli dizi falan değil, ama en sevdiğim dizi" Ben de buna aynen katılıyorum, kendini bu kadar sevdiren bir diziye pek rastlamamıştım, şu an en sevdiğim yabancı dizi konumuna gelmiş durumda Chuck
İlk sezon daha basit, bolca güldürüp eğlendiren bir sezon olmuş.. Baş karakterler Chuck, Sarah ve Casey'in yavaş yavaş geçmişlerini öğrenirken, her bölümde ayrı ayrı operasyonlarda hem gülme krizlerine giriyor, hem de karakterleri tanıyıp seviyor izleyici.. Buy More zaten ayrı bir alem, sırf orada yaşananlar için ayrı bir komedi dizisi bile çekilebilir!

Başta Morgan olmak üzere Jeffster ikilisi (

) , Anna, Koca Mike vs. her biri ayrı bir gülme sebebi
2. sezon dizi hiç beklenmedik derecede bir yükselişe geçiyor, daha önce krts ve Medcezir'in belirttikleri gibi ilk sezonun son 6-7 bölümü birbirinden harikaydı.. Chuck'ın odasındaki Tron afişinin arkasına baktığı bölüm finalinden sonra diziye büyük bir heyecan geldi, daha sonra başlayan Orion mevzuları müthiş zevk verdi..
Finalden önceki bölümde veda sinyalleri var gibiydi, birçok kişi bu yüzden korku yaşamış ama ben 3. sezonun geleceğini bildiğim için rahattım

Yoksa ben de endişelenirdim kesin.. Finale ise söylenecek söz yok, özellikle son 10 dk destan yazmışlar.. "Guys, i know kung fu"

Tekrar baştan, sindire sindire, birçok sahneyi başa alarak tüm bölümleri izleyeceğim kesin

Mart 2010'a kadar başka türlü zaman geçmez zaten
Not: İlk defa sarışın bir kadına aşık olma noktasına geldim! Yvonne, bitanesin!
Bu arada.. Forza Chuck Bartowski!