"Alıcınızın ayarıyla oynamayınız, bizzat en incesini yaparız.."

Kullanıcı:
Parola:

Hatırlasın mı?
Sadece Anasayfa üzerinden hızlı giriş yapılabilir.
Kayıt Ol Pano Kılavuzu

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 103 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: Chuck
İletiTarih: 04 Nis 2009, 00:36 
Kullanıcı avatarı

Bunu da izlicem :) izleyeceğim çok dizi var(alfabetik sırayla :D ) ;

24
chuck
dexter
house md
nip/tuck
prison break
south park
the mentalist
:)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 04 Nis 2009, 00:42 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Arada izlemediklerim var (The Mentalist, House M.D.) ama Chuck ve Prison Break'e öncelik ver derim. Prison Break bitecek gerçi, yetişme kaygısı olmaz. Chuck için 3. sezona yetişebilirsin. South Park kategori dışı zaten, arada çerez niyetine gidiyor 20 dk.lık bölümleri.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 09 Nis 2009, 01:19 

ya uf ne diyeyim artık bilmiyorum belki millete komik gelebilir ama acayip bağlandım bu diziye... 219'un özellikle son 15 dakikası çok fena heyecanlandırdı ve duygu yoğunluğu yaşattı... bir de gelecek bölümün adı dhuck versus the first kill..! ve de jill castta... 222 sezon finali olur muhtemelen.. kaldı 3 bölüm... cnbce de devam,of süper..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 09 Nis 2009, 19:31 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Cidden öyle sardı ki dizi, yeni bölümünü hemen izleyip bitirmek istemiyorum. Elimin altında izlemediğim bölümünün olması mutlu ediyor beni.:D Bir yandan da merak ve heyecan ters yönde baskı yapıyor. Çözüm de bir bölümü birden fazla kez izlemek oluyor. Çok özel bir yeri var bu dizinin bende, hiçbir diziyle kıyas kabul etmem yani.

Yükseliş aynı hızla devam ediyor. Özellikle bölümün 2. yarısı müthişti, çok etkileyiciydi. Her ne kadar Buy More ekibi pek görünmese de olayın gidişatı ve heyecanı onları aratmadı.
Mükemmel iş çıkartıyorlar adamlar. 22. bölüm de eklenmiş IMDb'ye, şuan görünen 3 bölüm var yayınlanmayan. Sezon finaline doğru giderken kaliteyle birlikte heyecan da artıyor. Chuck artık yavaş yavaş aksiyona alışırken biz de merakla bekliyoruz.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 03:23 

220 de 4-5 bölümdür yakalanan süper seriyi aynen devam ettirdi valla. first kill'lerin beklendiği gibi çıkmaması iyi oldu,daha yolu var. the morgan olayı bomba :D hele ki 14.01'de casey'nin hareketi bitirdi beni en az 10 defa başa sardım izledim :D haftaya feci bir sahne de var chuck sarah arasında.. ama altından birşeyler çıkabilir yani heyecan yapmıcam :D şu 3.sezonda kaldırılma geyiklerineyse ihtimal vermiyorum,paşa paşa devam eder..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 18 Nis 2009, 04:11 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

2. sezonun ilk bölümünde de Morgan'ın faydasını görmüştü Chuck (Call of Duty), The Morgan da aynı şekilde işe yaradı. En iyi arkadaş diye boşa demiyorlar.:D Jill'in geri gelmesiyle birlikte harika bir bölüm oldu yine, heyecanı zirvede bırakıp bitirdiler bölümü. Haftaya kaldığı yerden, aynı heyecanla devam. Ben de merak ettim şimdi Chuck, Sarah falan deyince. Baktım, heyecan yapılmayacak gibi de değil hani.:D

Buy More ekibi ön plandaydı bu bölüm, eğlenceli sahneler vardı. Morgan fena oyuna geldi.:D
Bir tekrar yaparım yine, gelenek oldu artık 2 defa izlemek. Televizyonda denk geldikçe izlediklerim de bonus oluyor. Gördüğüm zaman kaçırmıyorum.

3. sezonun kesinleşmemiş olması canımı sıkıyor cidden. Bu bölümdeki First Kill olayı ciddi çıkmadı, dolayısıyla anlatılacak çok şey olmalı daha, konu sıkıntısı çekmezler. En sevdiğim dizi böyle erken bitmemeli.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 20 Nis 2009, 18:31 

:D

evet 221 yani sezon finalinden önceki bölüm bu gece yayınlanacak.. final de ellie-devon düğünü ekseninde gelişecekmiş sanırım.. napıcaz lan 5 ay..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 20 Nis 2009, 23:19 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Ekip çok eğlenceli yahu, geçenlerde de videolarını izlemiştik zaten. Morgan, Awesome taklidiyle koparmıştı beni.:D

3. sezon çekilsin de beklerim ben, sorun değil. Çevirip çevirip izleriz, sıkmaz nasılsa.:D

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 21:19 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Müthiş bir sezon finaliyle 2. sezonu bitirmiş bulunuyoruz. Korktuğumuz olmadı, 3. sezonda da devam edecek dizi. Bir diziye bu kadar önem vereceğim aklıma gelmezdi ama çok mutlu oldum bunu öğrenince.:D Finalde gördüklerimiz 3. sezonun yine sağlam olacağına işaret. Beklemedeyiz, Chuck için sonuna kadar değer. Bu arada ilk iki sezon tekrarı yapılacak tabii ki.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 29 Nis 2009, 21:41 

süper bir final oldu.. tekrarını izlediğim zaman bile küt küt attı kalbim.. en sevdiğim dizi 3.sezon da devam edecek.. hem de hayvan gibi merak ettirerek.. izlemeyenler.. adam olun izleyin teşekkürleri bilahare edersiniz :D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 30 Nis 2009, 22:06 
Kullanıcı avatarı

Sizlere +1 diyorum hacılar, mükemmelötesiydi final. Chuck'ı zaten beğeniyoruz da finali daha da bir beğendim, bölüm bitince bi düşündüm ayağa kalkıp alkışlasam mı diye, yapmadım :) . "I know Kung Fu" da güzel olmuş en sona, heyacanla bekliyoruz 3. sezonu, bu bekleyiş süresince de 2. sezonu bi baştan izlerim heralde :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 01 May 2009, 03:16 

yahu salıdan beri son 5-6 bölümü çevirip çevirip izliyorum böyle birşey olamaz.. müzik seçimleri de zaten harikaydı ama 2.sezonun sonlarıyla tarifsiz derceye geldi. ilk aklıma gelenler daddy's gone,fresh feeling,now we can see ve luisa'a bones.. bir de çaldıkları sahnelerle birlikte baştan izleyince off..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: 11 May 2009, 00:46 
Global Moderatör
Kullanıcı avatarı

Cidden müzik konusunda da çok başarılı dizi. Hemen akılda yer ediyor. Hatta şu PES2009 ana menüde çalan bir müzik var, her duyduğumda Chuck geliyor aklıma, dizide duymuş olabilir miyim acaba? :D

Tüm bölümlerde çalan müziklerin listesini yapmışlar, çok iyi yapmışlar.

http://nbcchuck.wordpress.com/music-from-chuck/

İlk sezon DVDsi çıkmış, bir de soundtrack çıkarsalar harika olur.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 May 2009, 22:49 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
Kullanıcı avatarı

cnbc-e de birkaç bölümdür öylesine izledim ve beğendim, sanırım yazın falan başlarım ilk bölümlerinden. Gerçi izlemek istediğim ama izleyemediğim bir sürü dizi oldu ama bir ara artık hepsini halledeceğiz, hele şu sıkıntılar bi geçsinde.. :)

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

İletiTarih: 12 May 2009, 23:31 
Kullanıcı avatarı

Yazın ben de izlemeyi planlıyorum. Bu pazartesi denk gelmiştim, evvelki haftalarda da denk geliyordum. Eğlenceli bir dizi. Yazın tekrarı verilirse izleyeceğim.

Sayfa başı
 Profile bak E-posta  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 103 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ DST ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
who's online