ben kariyerini ne derece verimli geçirdiğine bakmadığımı söyledim ama o kadar da değil yani, sergen hiç değilse birçok akılda kalan iş yapmıştır, emre ne yaptı desen şunu yaptı diyemem yahu

arda bile daha şimdiden emreyi geçmiştir gözümde, sergene yaklaşacak tek adamdır piyasada.. emrenin her zaman abartıldığına inandım, fenere değil bize gelse yine değişmezdi görüşüm ister inanın ister inanmayın.. sergen konusunda zaten Beşiktaşlılığına bağladığımı düşünseniz de adam her yerde oynadı, bize geri dönene kadar da odamda posteri vardı, taraflılıkla ilgisi yok yani.. Sergen ayrı boyutların insanı, onun kıyaslanacağı adamlar türkiyede değil.. futbol zekası olarak ronaldinho ile messi ile kıyaslarım sergeni.. ha onlar gibi kullanabilmiş midir bu zekayı, tabii ki hayır.. ama bu bile onun bilinçli tercihidir, çünkü adam keyif adamı

o yüzden yazık etti kendine gibi baygınlık veren muhabbetlere girmek gereksiz olur.. onun bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu tartışmam bile, tartışmıyorum farkındaysanız

hakan şükürle birebir kalsınlar, kim kimi maymun eder?

kimin büyük futbolcu olduğu ortada

bu arada topic çok alakasız bir konuya aitmiş ya, şimdi farkettim de..

neyse idare ediverin..